|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   fantovščina
24.4.2006 7:45:31   
Anonimen
Z mojim se poročiva čez 2 tedna. In ta vikend sva imela dekliščino in fantovščino (vsak posebej seveda). Moja je potekala vredu, vse v melah normale, imele smo se SUUUPER. Pri nejmu pa je tole prestopilo vse meje dobrega okusa! Najeli so mu namreč dve "striptizete", ki sta bili malo več kot to. Moj pravi da se popolnoma nič ne spomni, da jih sploh videl ni, ker je bil že tako pijan. Jaz pa se videla slikiceuser posted image . Sem mu tudi povedala, da sem videla, da jih ni le gledal (dotikanje, lizanje,...; do sexa ni prišlo). Sploh ne vem kako naj odreagiram. Seveda sem jezna kot hudič in razmišljam, da bi vso star odpovedala, po drugi strani, pa vem, da se te stvari na fantovščinah dogajajo. Vem da me drugače ni in tudi ne bo varal, ker se imava resnično rada. On mi zatrjuje, da se ne spomni, a lahko, da je to le izgovor. Danes se naj bi zvečer pomenila, ko se bo že streznu.
Ali ima katera podobno izkušnjo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: fantovščina
24.4.2006 8:02:18   
srki
S tem nimam izkušenj, ker pač nisva poročena. Slišala pa sem, da se na fantovščinah dogajajo take in drugačne stvari.

Ne  bom ti moralizirala, ne bom ti dajala nobenega nasveta, ali vse pustiš, ali pozabiš in greš dalje. To se boš odločila ti sama, samo ti in nihče drug.

Ne štekam samo tega, da si moški vedno privoščijo vedno nekaj več kot ženske. Kaj hudiča se ne zna žurat brez žensk (striptizet) in je treba vedno zganjat vragolije in se ga napit do smrti?

Vsak to bo rekel, pa saj to je bila fantovščina, to se vedno in povsod dogaja....Kako bi se pa njemu zdelo, da te vidi totalno pijano in enega ližeš in se vlačiš po njemu? Verjetno bi bil hud ko user posted image .

Ampak moški so moški, oni si lahko vse dovolijo in ni popolnoma nič narobe, če pa ženske kaj naredimo, pol je pa takoj kuuser posted image .

Želim ti, da bi se odločila tako, kot je zate najbolje in da ne boš zaradi tega preveč trpela. Srečno !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: fantovščina
24.4.2006 8:04:46   
MarijaPo
Hmm... Ja, to so te fantovscina zgodbe.

Po moje se nimas kaj sekirat. Verjetno je bil res pijan in tudi, ce jo je malo zaslatal, pac ni konec sveta, najbrz ne bosta sla nedolzna v zakon in verjetno je kdo izmed vaju tud ze imel prej fante/punce, tako da ni to nic novega.

Sama sem imela skupno fantovscino in dekliscino, ker ne razumem, zakaj ga ne bi mogli "skupaj lomit", ce ga ze lomimo, zakaj torej najemat folk, ce se gremo lahko rajsi sami striptiz.

Brez panike in srecno poroko in zakon. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: fantovščina
24.4.2006 8:14:14   
muki1
Jaz ti povem,če bi jaz imela dekliščino, pa bi mi punce najele striptizerja, bi se ga verjetno tudi dotikala. Ma kaj dotikala, parkrat bi ga orink po riti užgala, pa kakšnega jurja bi mu ziher za tangice stisnila.
Pa mislim, da moj ne bi kompliciral, ker ve da sem mu zvesta. Ko pa se dogaja, se pač prepustiš toku dogodkov user posted image .

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: fantovščina
24.4.2006 14:26:56   
kalbo
Take stvari se pa dogajajo, če maš tko butnjene prijatelje, da dopustijo kaj takega. Prvo kot prvo nebi nikol smel pripeljati prostitutke namesto striptizete, pod drugo pa sploh ne vem, kaj ima fotoaparat za iskat na fantovščini. Marsikatera slika govori več, kot se je v resnici zgodilo.
Da mrtvo pijanemu ženinu pokažeš nago rit, ki se je potem niti ne spomni je brez veze, pa še takšne bedarije se pol zgodijo. Bolš da vidi nastop striptizete v kolikor toliko treznem stanju (da se je vsaj spomni) pol se pa napije do daske, če je že potreba po tem.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: fantovščina
24.4.2006 14:44:05   
srki
Kalbo, ti moram spet user posted image  za napisano.

Verjetno jim je bilo samo do tega, da se pokažejo, da so "in" in da je to za bodočega ženina najboljše, kar se mu mora zgodit-ena prostitka ja, ne pa striptizeta. Pol pa še to snemajo, pol pa še reče, da se ni nič zgodilo, ča pa posnetki jasno kažejo, kaj ji je delal.
Pa me bodo nekateri spet spljuvali, češ da sem za luno in ne vem kaj še vse. Jaz pristajam samo na enega in edinega partnerja, četudi z drugimi ne pride do sexa-že samo dotikanje in v tem primeru neko lizanje, ni nedolžno.
Pol se pa vedno na alkohol zgovarjajo.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: fantovščina
24.4.2006 15:21:16   
Anonimen
Ojoj, jaz osebno tega ne bi mogla pozabit in bi si vzela nekaj časa za premislek.

Pa še nekaj; klinc gleda take prijatelje. Zaradi takih fint je odpadlo že kar nekaj porok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: fantovščina
24.4.2006 16:20:50   
gaja*
Šit no,
jaz bi temu rekla dvojna merila. Ker, nekateri moški pač lahko vse in se vedno najde kakšno opravičilo, ženska je pa v vsakem za user posted image . Zame dejstvo, da je bil še ne vem kako pijan ni opravičilo user posted image
Ne vem no, meni se to nikakor ne zdi OK, še manj pa je to fer od njegovih prijateljev. Ti dam primer: Kolega si je fuuuul želel striptizeto in jo je tudi dobil, ampak ker je bil ravno dovolj user posted image , je začel delat ful scene (se slačit in rinit v njo), tako da so ga morali prav proč potegnit, da je na koncu res samo gledal. Bilo mi je všeč, ker je moj rekel, da je ženska hotela kar oditi, ker je šel tip predaleč. Sej men je logično, ona pleše in se ne *** z ženinom, ne? Mislim, tu je razlika. To je fora, ne pa neka zadnja priložnost da položi še kakšno drugo (pred poroko), ki jo lahko??  Dobro, v user posted image stanju delaš marsikaj, ampak neka meja mora bit. Ti povem, tudi midva sva si na dekliščini in fantovščini privoščila še pa še alkohola in sva tudi bila adijo, ampak nisva delala kakšnih scen...
Glede slik pa takole. Vsake oči imajo svojega malarja in ponavadi lahko iz slike vidiš točno tisto, kar želiš videti, pa tudi to ni nujno, da je res. Naju so oba slikali, mene so še celo snemale, pa nisem imela nič proti. Prvo kot prvo sva bila oba nalita in prjatli so bili do obeh ful fer. Sej to je bila navadna gavda, le malo več poudarka je bilo na tem, da sva pred poroko (igre in razne finte). Jaz sem se blazno nasmejala enim parim slikam, ki mi jih je pokazal... Jaz si mojga CD-ja še nisem ogledala, ga pa dobim zdaj enkrat. Moj si ga ful želi videt, ker so mu punce rekle, da sem bila taka faca, da me mora videti user posted image

Jaz si prav gotovo pred poroko ne bi želela razmišljati še o tem. Kaj bi si pa o vsem skupaj mislila user posted image pa ne vem, verjetno bi me obdajali kakšni dvomi. user posted image
Če bi moj striptizeto mal prijel in podobno (kar ne rečem, da je nikjer ni, ne vem), ne bi delala scen,... Kar se pa lizanja tiče: user posted image . Mene bi minilo do poroke! Ne vem, če bi se takrat poročila, resno!!user posted image

Upam, da boš čimprej razčistila, tako, da ti bo prav user posted image
LP
    

_____________________________

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: fantovščina
24.4.2006 21:33:55   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Take stvari se pa dogajajo, če maš tko butnjene prijatelje, da dopustijo kaj takega. Prvo kot prvo nebi nikol smel pripeljati prostitutke namesto striptizete, pod drugo pa sploh ne vem, kaj ima fotoaparat za iskat na fantovščini. Marsikatera slika govori več, kot se je v resnici zgodilo.
Da mrtvo pijanemu ženinu pokažeš nago rit, ki se je potem niti ne spomni je brez veze, pa še takšne bedarije se pol zgodijo. Bolš da vidi nastop striptizete v kolikor toliko treznem stanju (da se je vsaj spomni) pol se pa napije do daske, če je že potreba po tem.


Se strinjam.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: fantovščina
25.4.2006 7:41:21   
Anonimen
 
V cem se je smisel napiti do daske na fantovscini? user posted image  

In meni ni vsec to, da se pripelje tam ene.. ki jim je treba placat za striptiz.. Fantovscina in dekliscina bi morala biti skupaj.. in pol bi lahko bodoca nevesta zaplesala bodecemu zeninu in potem lahko z njo pocne kar zeli..
Ce to pocnejo tam ene X osebe.. je brez smisla.. Ti casi so minili. Dolgcas..

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: fantovščina
25.4.2006 9:50:41   
Anonimen
vem, da se te stvari na fantovščinah dogajajo


No, to ti je odgovor, če mene vprašaš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: fantovščina
25.4.2006 12:28:27   
Maleal
Meni tudi ni všeč da si moški lahko privošči vse,ženska pa bi bila v term primeru k..user posted image .Vprašaj ga kako bi njemu bilo,če bi te vido da se plaziš po striptizeru?user posted image Zelo ponižujoče.Kuser posted image  pa taki prijatli.

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: fantovščina
25.4.2006 13:49:28   
SelmaC
Jaz sploh ne bi delala take panike. Itak so prijatelji tisti, ki to zakuhajo. Seveda obstajajo meje dopustnega.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: fantovščina
25.4.2006 21:20:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Jaz ti povem,če bi jaz imela dekliščino, pa bi mi punce najele striptizerja, bi se ga verjetno tudi dotikala. Ma kaj dotikala, parkrat bi ga orink po riti užgala, pa kakšnega jurja bi mu ziher za tangice stisnila.
Pa mislim, da moj ne bi kompliciral, ker ve da sem mu zvesta. Ko pa se dogaja, se pač prepustiš toku dogodkov user posted image .




user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi enako storilauser posted image . jaz sem imela tudi zmenjeno že vse za dekliščino, pa me je mali zafrknil, pa je potem nisem imela.

Dragi je pa imel fantovščino pa tudi s striptizeto, katera mu je tudi naga sedela v krilu in z joški kot lubenicami, ter mu baje roke držala gor na joških,....pa kaj. Saj to sem itak pričakovala.
Vem pa kakšno ima mnenje o teh ženskah, in sem 100000%, da nikoli ne bi sexal z njimi - sam pravi, da mu ne bi niti vstal in da ga to sploh ne rajca. jaz mu verjamem. Doma itak ima vseuser posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
25.4.2006 22:49:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: fantovščina
25.4.2006 23:47:20   
Anonimen
Jaz bi mu pa to full zamerla! Prasec frdaman, zakaj me ni vzel s sabo!!!!!! Zakaj bi se samo on zabaval, kaj pa jaz????? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: fantovščina
26.4.2006 1:58:33   
Anonimen
user posted image Prijazen tisti, ki ti je fotke kazal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: fantovščina
26.4.2006 8:29:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Radha

Ja se pa na tole lahko samo režimuser posted image user posted image user posted image Namreč ,težko verjamem,da na moškemu sedi naga ženska,ki je dobra mrha,on ima roke na njenih joškah...njemu se pa niti dvigne ne?user posted image Ja,ja..itak.user posted image
No,sicer pa kar se teme tiče:jaz s svojim še nisem uradno poročena.Ampak mi je pa moj dal vedeti,da mu je fantovščina kr neki in,da bi raje,da če je že potrebna žurka pred poroko,da jo imava skupaj.Tudi meni je tako bolj všeč in tako bova naredila.user posted image Tako,da problemov okoli tega ne bo.Ampak,če bi moj imel fantovščino in tam lizal in otipaval katerokoli,bi bila najina poroka pod zelo velikim vprašajem.To pa 100%.


To tudi jaz tezko verjamem, da mu ne bi vstal.. ce mu ena gola sedi v narocju.. Ce je vsaj se 1% pri zavesti.. bo zihr trznu..

Radha.. jaz tudi zagovarjam, da bi imeli zabavo skupaj.. da lahko nevesta zaplese striptiz svojemu dragiju.. ali pa on njej... user posted image

To bojo fandekliscine v prihodnosti..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: fantovščina
29.4.2006 8:12:01   
SaaS
Meni in mojemu možu (na srečo) se zdijo in fantovščine in dekliščine največja bedarija pred poroko. No sama ideja zabave samo s svojimi prijatelji oz. prijateljicami niti ne, ampak ker vemo kako večinoma to v praksi izgleda... Pred najino poroko sva oba imela nekaj teh dekliščin in fantovščin in sva se odločila, da sama nimava nič in raje po poroki narediva eno veliko skupno žurko.
Njega so predvsem skrbela razna "mučenja" (pribijanja na križ ipd.), mene pa tiste bedaste igrice (od godpodinjskih do sex tem, kjer hočejo punce, da vsem razkriješ vse svoje intimnosti z bodočim možem..). Niso pa stirptizete samo na fantovščinah, na dveh dekliščinah smo najele striperja, da je plesal za bodočo nevesto.
Ampak, jaz sama tega nisem potrebovala pred poroko, zato tudi nisem imela dekliščine. Mož pa ni želel fantovščine, ker je vedel, da samo preproste zabave pač ne bo.. Nobenemu od naju zdaj ni žal.
Ne vem sploh povedat, kako bi jaz reagirala, če bi on tam lizal drugo žensko, in kako bi on reagiral, će bi jaz kaj počela z drugim moškim..?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?