|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali je to tudi možno?
12.8.2006 8:32:23   
bianka
mogoče je to hecno vprašanje pa vseeno.Ali je možno da imata enojajčna dvojčka vsak svojo posteljico,ker še nisem zasledila tega primera med nami.

pa še emo vprašanje.Sem v 17t4/7 gibe sem začutia pred enim tednom,vendar gibe čutim samo na levi strani,zelo poredko pa tudi na desni pa me je strah da je kaj narobe.Na NS mi je rekla da ležitauser posted image user posted image  eden za drugim.Pa saj ni rečeno da tako ostane a ne?verjetno se lahko še čisto drugače obrneta.

pa lp vsem user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali je to tudi možno?
12.8.2006 9:06:20   
emaa
glede posteljice ti ne vem pomagat, glede gibov, ne vem mogoče ima pa nogice na levui, ker pri meni je občutek, ko brcne tudi bolj intenziven na levi kot na desni. Zdaj se ju pa sploh malo manj čuti, ko je trebuh v zadnjih dveh tednih začel fejst rast, je zadnje tri dni bolj švoh, bolj malo se jih čuti, verjetno je to ta efekt povečanja plodovnice, sem pa v 20t 6/7.

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ali je to tudi možno?
15.8.2006 16:26:26   
pi
Če sta enojajčna ne moreta imeta vsak svojo posteljico, ampak imata eno skupno posteljico.

Tudi jaz sem gibe čutila samo po eni strani pa je s puncama vse ok, to pa zato ker sta imeli tako lego, da sta obe držaki nogice v levo stran.

Bianaka čim manj se obremenjuj in čim bolj uživaj v nosečnosti, saj še prehitro mine.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?