|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   samohranilstvo
28.1.2007 11:35:43   
Anonimen
Lepo pozdravljene!

Zaradi okoliščin se bom po rojstvu otroka prijavila kot mati samohranilka. Zanima me, če katera ve kaliko znaša ta "denarna pomoč" in kdaj se to ureja. Pred rojstvom ali pa rojstvu?

Najlepša hvala za pomoč!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: samohranilstvo
28.1.2007 12:02:04   
BLAŽIKA
Ureja se po rojstvu oz. šele takrat ko ti poteče porodniška, le otroške lahko dobiš takoj po rojstvu, so pa največji 102eura.
Denarna pomoč za tebe in otroka pa znaša 78.000 sit ampak ko ti izteče porodna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: samohranilstvo
28.1.2007 20:46:58   
filipina
Da vam povem, da me* ponarejene* matere samohranilke tako pizdijo, da joj. Zaradi takih pa nafukajo take ki  to zares so. Najbolj žalostno pa je, da država ščiti take. KRUCEFIX.user posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: samohranilstvo
28.1.2007 21:10:32   
plenicka
Filipina, tudi mene jezijo matere samohranilke, ki to v resnici niso!In si upam trditi, da si takšne ne znajo niti predstavljati, kaj sploh pomeni, če si v resnici mati samohranilka...na srečo ne vemo, če je tale anonimna resnična ali lažna samohranilka zato...pač ne vzemi tega osebno...je pa kar nekaj podobnih vprašanj že na teh straneh, zato malo pobrskaj, pa boš marsikateri odgovor našla. Srečno!

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu filipina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: samohranilstvo
28.1.2007 21:17:41   
plenicka
Moram še tole dodati: država teh "ponarejenih" samohranilk ne bi ščitila, če bi vedela, da so "ponarejene". In naši velecenjeni CSD-ji, ki itak delajo samo in izključno v korist otrok, tega ne kontrolirajo...razen, če kdo katero takšno prijavi...tudi to se lahko zgodi... pa še nekaj: tiste, ki želite na ta način ali privarčevati pri plačilu vrtca ali ne vem kje že, se spomnite tudi na tiste (sem naivna, a ne?), ki imajo-mo malo višje dohodke...tiste pa padejo v višji plačilni razred, kar pomeni krepkih 300 EUR za otroka v vrtcu, ki je star 1-3 let...in vsepovsod plačajo-mo več in na koncu tudi nič ne ostane!!!

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: samohranilstvo
28.1.2007 22:19:04   
Zamima
Najbolj žalostno je to, ko najprej kao dokazuješ na sodišču in celo daš pisno izjavo kako se s partnerjem ne razumeš , nista prijavljena na skupnem naslovu, in pač kao nista za skupaj (da ti priznajo vse prednosti matere samohranilke),... potem pa bohnedaj, da se partnerju kaj zgodi, hočeš pa itak vse kar pripada tebi pa otroku, ne vem, mene bi bilo potem takem malo sram se pojavit na sodišču.user posted image

Ja, ja, ne rabite mi povedat, iskrenost me je že prevečkrat tepla po riti :smeškokizavijazočmi:

_____________________________

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: samohranilstvo
29.1.2007 9:09:45   
srki
Kriva je samo država oz. CSD-ji, ki to dopuščajo. Naj to pošlihtajo.

Sama sem tudi hotela iti v to finto, pa nisem šla, ker tega nisem zmožna narest. Nisem se zmožna lagat drugim, predvsem pa sebi. Pa so mi vsi rekli, da sem neumna. Prav, če tako mislijo. To sem hotela naredit samo zaradi vrtca, ki ga plačujem takoj za enim dohtarjemuser posted image , jaz pa imam neto plače 145.000, moj isto. Pa si mislim, naj ti tisti dnar nekam vtaknejo, ali pa če ga dajo kakšni materi "amohranilki".


(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: samohranilstvo
29.1.2007 10:46:53   
G in T
Hmmm, me ma, da bi izjavila eno perfektno (lepo) besedo, ampak se bom vzdržala. Da je toliko goljufije, mi je jasno zakaj. Da pa jo je res na vsakem vogalu, mi gre pa na bruhanje.Ampak res na bruhanje.
Jaz osebno, ki sem resnično samohranilka, imam zaradi vas, ki  to sploh niste težave!!!(in me zaradi vas pregledujejo in izpisujejo, kot kakega kriminalca, ko je treba dat vlogo. In zakaj??? Zaradi vas!!!

Mah eni...škoda besed...user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?