|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kisla juha
5.1.2008 12:17:20   
Nea_teja_
No kera ma recept za tole župco moja tašča ga ma sam ji nočem rečt da nebi rekla kaj a jo neznaš skuhat.user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kisla juha
5.1.2008 12:30:52   
Veverička
Hej,
jaz sem jo tudi letos za novo leto delala prvič, pa ni težko. Res pa je, da jaz nisem kuhala v njej svinjskih tac in podobnih zadevuser posted image .
Jaz sem jo naredila iz cca. 60 dag svinjskega stegna - to sem dala kuhat v hladno vodo (soliš, celi poper, lovorov list...)Malo kasneje dodaš zelenjavo (jaz sem dala čebulo, česen, kolerabo, krompir, korenček, cvetačo - vse narezano na koščke) - juho sem kuhala približno dve uri. Na koncu vzameš meso ven, ga narežeš na koščke, daš nazaj not in narediš podmet iz 1dcl kisa (jaz sem dala pol vode, pol kisa) in velike žlice moke. Zavreš, kuhaš še deset min. In to je to.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Domača ribezova marmelada
Ribez varuje celice pred prostimi radikali, pomirja živčevje in izboljšuje razpoloženje ter spodbuja delovanje srca in m...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?