|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   epilator
30.6.2008 14:00:30   
elizabeta p
Ali uporablja katera strojček za puljenje dlak? A ste zadovoljne? Razmišljam, da bi kupila, ker se mi ne da vsak dan nog briti pa me zanima kako se obnese.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: epilator
30.6.2008 15:47:20   
urška
pri meni se čist fajn obnese. sama mam icer en starejši philipsov model (satinelle), sem pa zdej probala novega silk-e-pila od brauna in mi je zelo boljši.

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: epilator
1.7.2008 9:36:25   
Lenny
Jaz ga ne menjam za britvice. V uporabi je vsake tri tedne. Imam pa Braun-ovega.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: epilator
1.7.2008 9:57:23   
baguSka
Itak. Najboljsi izum ever!!!!

Taprvic res boli.. nimas kej. Jaz osebno sem sla najprej h kozmeticarki da mi je ona unicla prve.. potem pa itak pocasi rastejo in redkeje.. in si na izi doma sproti depiliras.. in je bolecina full znosnejsa.. Jaz npr si zdej to pocnem ze kaksnih 10 let pa niti ne cutim vec.. se manj, kot ce bi si vlekla britvico. Pa fajn je, ker britvica je poden od podna in kozo unicuje, pa se zvecer ze cist spikas.. z depilatorjem je pa super cist druga pesem.. tri tedne ziher mir, pa se full mehke so potem, pa redke..

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: epilator
1.7.2008 9:58:29   
baguSka
Aja zdej mam ze kaksne pol leta cca v uporabi tistega ICE od Philipsa.. prva liga!user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: epilator
1.7.2008 10:50:29   
zmajči25
Jaz imam pa Braunovega in ga ne zamenjam za nobeno britvico! Res je, da na začetku boli, vendar sčasoma se navadiš. Koža je gladka še sigurno 2 do 3 tedne in nisi "bodeč ježek", tudi ko dlake malo zrastejo. Priporočam vsaki!user posted image  Malo pa je treba trpet za lepoto....user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: epilator
1.7.2008 10:57:08   
elizabeta p
Brez bolečin itak ne greuser posted image . Ampak k pomislim kok keša gre recimo za britvice, pa vsak dan se je trebauser posted image , se mi ne ljubi. Hvala za nasvete.

Katerega pa p'riporočate? Sem mal cene gledala pa so od 25 pa do 120 eurov. A je kakšna bistvena razlika med njimi? Sem vidla da majo eni tudi neki z učinkom ledu, da ne boli. Bi raj mal več dala pa da je ornk, k maš to pol itak za dolgo časa.

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: epilator
1.7.2008 11:02:26   
baguSka
Sem vidla da majo eni tudi neki z učinkom ledu, da ne boli. Bi raj mal več dala pa da je ornk, k maš to pol itak za dolgo časa.


To je ta k ga mam jaz zdej. Priporocam!!!user posted image  Itak da se vedno boli, ampak resnicno fuuuuuull manj. Pa sem tud prej mela enga od Philipsa k je bil full dobr.. pa neke masazne sobe je mel zravn, ampak je tale ICE full boljsi... ne vem tocno kako se modelu rece. Mas zraven pac tak vlozek, katerega mas v skrinji in ko ga rabis ga samo ven vzames in nataknes na masinco. In ko vleces, te sproti hladi. Res ucinkuje, vendar ne misli da cist nic ne bos cutila.. :)) Lako pa ti iz lastnih izkusenj povem, da je dober.user posted image

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: epilator
1.7.2008 11:55:14   
honey
Jaz imam tudi Philipsovega tistega z masažnimi nastavki. Ampak ti povem, da jih sploh ne uporabljam, ker sem se že toliko navadila na puljenje, da me res ne boli več. Ampak uporabljam pa ga izključno za noge. Sestra si je sicer pulila tudi podpazduho, ampak se jaz nekako ne morem pripravit do tega user posted image  Drugače je pa res super ta epilator.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: epilator
1.7.2008 21:17:48   
Jullija
Jaz ga uporabljam že cca 5 let, pa še vedno stiskam zobe, ko se "brijem". Verjetno odvisno od tega, kako globoko imaš zraščene dlake. Se mi zdi, da me nič manj ne boli kot prvič, ampak odrečem pa se ga ne nikoli, ker je res zakon!! Enkrat na tri tedne in to je to. Uporabljam ga tudi v bikini delu in pod pazduho,... se pravi skoraj vsepovsod.

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: epilator
1.7.2008 22:31:39   
Anonimen
Jaz imam Satinelle Ice od Philipsa pa ga ne bi pretirano hvalila al pa jaz tega hudica ne znam uporabljat. Namrec ne populi mi vseh dlak, sicer jih je zdaj manj, ne vem a so pretanke al kaj. Zdrzi mi pa ne niti slucajno 3 tedne in po stegnih boli za ****. user posted image

Se mi pa ful koza vname, ceprav vceraj sem si brez ledu pa sem imela danes zjutraj ze cisto ok. So se mi pa pojavile vrascene dlake, kar prej z britvico ni bilo.


< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 1.7.2008 22:32:16 >

(odgovor članu Jullija)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: epilator
3.7.2008 8:17:57   
Olivija
Imam čisto novega od Remingtona in me prav preseneča, ker je puljenje za "zdržat". Moram pa priznat, da sem odločila za tega, ker je tako zelo kjut (vem, da je to najbrž najbolj butast razlog, sam kaj morš). user posted image  Ima pa tudi nastavek za britje.

Prej sem večkrat probala Satinelle Ice od Phillipsa, ki je bil tudi ok, edino tisti ledeni nastavek pri meni ni učinkoval.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 3.7.2008 8:18:08 >

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: epilator
3.7.2008 14:15:04   
elizabeta p
A je ta od Remingtona vijoličen?

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: epilator
7.7.2008 8:48:16   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: elizabeta p

A je ta od Remingtona vijoličen?


men se zdi bolj roza (ima pa še rožice narisane).

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: epilator
7.7.2008 9:15:27   
smigli
Dobila sem ga za darilo. Na začetku sem bila zelo navdušena, malo me je špikalo, ma kot že dolgo vemo, za lepoto je treba potrpet. Končno sem mislila, da sem se rešila pogostega britja in vsega kar spada zdraven. Po nekaj mesečni uporabi, pa sem imela noge take, da je joj. Zgledalo je kot, da imam najlonke na nepobrite noge, saj sem imela skoraj vse uraščene dlake. user posted image  
Tako da, če ima katera izmed vas čudežni recept proti vraščenosti, mi ga prosim zaupajte.user posted image

lp

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: epilator
8.7.2008 9:22:16   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: smigli

Tako da, če ima katera izmed vas čudežni recept proti vraščenosti, mi ga prosim zaupajte.user posted image

lp


Piling in masažna rokavica. user posted image

Zdaj si me spomnila, jaz vedno pozabim na masažo pod tušem. user posted image  Naj bi pa pomagalo proti vraščanju.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: epilator
9.7.2008 9:03:56   
smigli
Olivija, hvala. Laufam kupit eno fajn hrapavo rokavico, pa da vidmo, po moje bom ratala prava mačka.user posted image

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: epilator
9.7.2008 11:22:55   
malania
Pozdravljene!

Tudi jaz sem si kupla svojo ''mašinco'' pred parimi leti. Vem, da sem dala nekaj čez 20 000 ex SIT - samo zato, ker sem mislila, da če bo pa najbolj kul, ne bo toliko bolelo user posted image  (ima prav tako nastavek za hlajenje). Je pa od Phillipsa. No, moja kariera ni  bila najbolj bleščeča, saj sem ga uporabljala redko, samo zato, ker me je takoooo bolelo. Poskušala sem vse možne finte, s hlajenjem, slušalkami z glasno muziko v ušesih... nič od nič, komaj da sem prišla do kolen. No, če ne drugega sem uporabljala nastavek za brivnik, ki ti dlakice pobrije.
Letos pa sem se odločila, da bom šla h kozmetičarki, na voskanje. In res, po tem, se lahko lažje z epilatorjem, saj je dlakic manj, pa ne boli toliko, moram pa iti še h kozmetičarki parkrat, da se privadim še na druge dele telesa (stegna, pod pazduho).
Glede vraščanja. Jaz imam zraven tudi nek nastavek za piling, ki ga včasih uporabljam. Najlažje pa mi je, da vraščene dlakice pocukam ven z navadno iglo in jih potem z mašinco pocukam ven.


(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?