|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Endometrioza
16.8.2008 8:55:48   
Anonimen
Ta bolezen mi je bila diagnosticirana šele po operciji-histerktomiji,ko so oduzeto matrnico in jajčnike pregledali v laboratoriju.Torej kljub večletnem jamranju ginekologu,da imam blazne bolečine pred,med in še kakšen dan po ciklusu se ni nihče poglobil v moje težave.Edino pozitivno od vsega je bilo,da nisem bila nepolodna.Posredujem vam link o tej bolezni,da si ga preberete.


http://www.mojmalcek.si/teme/zdravje/93/endometrioza_zenska_tegoba.html
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Endometrioza
16.8.2008 9:03:28   
Anonimen
Joj neva, letošnje leto pa res ni bilo tvojeuser posted image

Upam da je zdaj konec vseh težav z zdravjemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Endometrioza
16.8.2008 11:15:22   
Anonimen
Joj, res Neva, vam pa letos ne prizanaša.

Pozdravite se user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Endometrioza
16.8.2008 14:35:18   
Anonimen
Hvala, Neva, za link. Tud jaz mam endometriozo(adenomiozo) diagnosticirano že od novembra lani, tko da vem, kaj vse si dala skozi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Endometrioza
16.8.2008 14:39:55   
Anonimen
Dobro mi bodi, Neva!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Endometrioza
16.8.2008 15:21:16   
šnucika
Meni pa je moj G takoj naredil Uz zaradi bolečin v času ovulacije,ker je posumil na endometriozo.In na srečo ni bilo nič.Imam pač velike folikle,zato bolečine.

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Endometrioza
19.8.2008 12:47:59   
BarbaraE
Jaz sem imela diagnozo endometrioze postavljeno leta 2000. Zaradi bolečin v trebuhu sem šla na samoplačniški UZ (hja, kdo bo pa čakal dohtarje, pred tem sem si pa diagnozo čira na želodcu postavila user posted image ) in se je pokazalo, da imam ciste na jajčnikih. Istega leta sem bila operirana z laparoskopijo, nato še hormonska terapija in dejstvo, da če v 1 letu (ko se bom odločila za otroke) ne bom mogla zanosit, da moram takoj na kontrolo. No, HB, sem zanosila 1. v roku 7 mesecev, 2. isti mesec, ko sva se za to odločila. Očitno so mi z operacijo dobro poštimali zadevo. user posted image  

In od simptomov za endometriozo sem imela jaz le bolečine v trebuhu in še te sem opazila istega leta, ko sem imela tudi operacijo.  Tako, da bodite pozorne na svoje občutke - če se vam kaj ne zdi normalno, potem bodite sitne in vztrajajte, da se vas pregleda, kot je treba.

Neva - tebi pa user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Endometrioza
20.8.2008 8:13:27   
Anonimen
Eh ja,jaz sem pa težave in bolečine vlekla dolga leta.nihče me ni poslušal,
Kot,da sem stenam govorila,samo tablete proti bolečinam so mi svetovali.
Vse do pred meseci,ko se krvavitve niso več ustavile.sedaj bi lahko rekla,da em rešena,ampak za kakšno ceno.user posted image

(odgovor članu BarbaraE)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Endometrioza
20.8.2008 8:49:44   
BarbaraE
Neva - jaz sem šla raje kar na samoplačniški UZ, bil je čas dopustov - bog ve, kdaj bi drugače prišla na vrsto. In vem, da če bo kdaj še kaj treba, raje plačam in da vem, da je vse OK oz. da vidim, kaj je narobe. Jaz sem mnenja, da če te nekaj boli, to ni normalno, če zdravnik meni drugače, ne da bi te pregledal, potem menjam zdravnika. In ne morem verjet, da te vsa ta leta niso upoštevali. To je dokaz, kakšen je naš sistem. A dohtarja si pa obdržala ali si menjala? Jaz vem, da bi ga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Endometrioza
20.8.2008 10:01:38   
Anonimen
Sem bila kar pri treh pa nihče ni upošteval.jaz sem imela že od rane mladosti probleme,hudo boleče M z glavoboli,bruhanjem,celo obležala sem,pa so govorili,kao,češ,da simuliram.Celo v zdravstveni šolo ki sem jo obiskovala mi ni nihče verjel.Edino opravičilo sem dobila za telovadbo,saj z paketom vložkov nisem mogla telovadit.Mah to z ultrazvoki se je šele pred ne dolgim začelo.
Hočem reči,da ko sem bila še mlada ultrazvoka še ni bilo.Ko pa so ga končno uporabili na meni so pa našli vse narobe,ciste,miome kar pa je na koncu pripeljalo do operacije.tudi močne krvavitve jih niso ganile,so rekli,da je pač tako,normalno.
Moja hči je bila bolj vstrajna kot jaz.Ko so ji v Ljublajni8tam je hodila v šolo in je zaradi težav šla k G)so ji ugotovili policističen jajčnik in svtovali,da ji matična G da napotnico za ensokrinološko kliniko.Je šla,samo,da ji G ni hotela dati napotnice,še nadrla jo je,češ,da kaj se pa gre,če je doktorat naredila.
Tako je morala ji dat splošna zdravnica napotnico,čeprav tega ne bi smela.
Diagnoza je bila potrjena na endokrinološki.policistični jajčniki.Če bi čakal bi še sedaj imela hude težave in najbrž niti otroka ne bi bilo.Menjala je G in siga našla v Postojni in to takega,ki je v veliko pomoč.

(odgovor članu BarbaraE)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Endometrioza
21.8.2008 11:22:07   
BarbaraE
Neva - ja, na žalost imamo takšen zdrav. sistem, da moraš biti kdja ornk tečen, da se pobrigajo za tvoje zdravje. Je pa res, da je bilo včasih še huje. Jaz imam na srečo sedaj super osebno zdravnico, moja G je tako od očeta sestrična, zobarca je pa tudi super. In če ne bi imela jaz svoje zlate G, vprašanje, če bi takrat tako hitro do pregleda in operacije na Gin. kliniki prišla.  Ti, Neva, si imela pa tudi srečo, da si kljub vsem težavam zanosila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?