|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9. nebesa (**** nadaljevanje)
8.3.2005 18:23:27   
nita
Dan!

No, da vas danes jez malo prestavim. Nekaj zabušavate, kaj! :fis: , dej mal skrič :)-.

Kaj se kaj dogaja :nosecka:? Trebuščki rastejo?

Ja, naša ljubljenka je stara že en mesec, res gre hitro. Se mi zdi, kot da sem rodila že pred enim mescem (tak se namreč nič več ne spomnim - bolečin, seveda).

Smo začel že pohajat. Na svoj roj. dan je bila Ela že na prvem pregledu. Doktor nas je zelo pohvalil. Zredila se je celo kilo, vsi refleksi, ki jih preverja so delovali skladno z enim mesecom starosti (razen glavico že dvigne za tri mesece) :bravo::bravo:.

Potem smo šli pa pogledat še babico in dedija. Sta bla čist blažena. Ela je bla pa celo dopoldan čisto pridna in ni dala niti štime od sebe. Ko smo pa prišli domov, pa v jok. Ja, kaj pa hočemo.

Tolk za enkrat.

L.P. Anita & Ela :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   9. nebesa (**** nadaljevanje)
8.3.2005 19:30:06   
Anonimen
Pa da se še jaz malo javim. Mali pridno gode v stolčku, jaz pa se bašem z napolitankami in ga gledam. Kar ne morem se ga nagledati, kako je lep, moj vodnarček. Tudi ti imaš vodnarčico, a ne, NITA? Sem prebrala v reviji Novorojenček horoskop, da so vodnarčki najbolj očarljivi dojenčki in da so na splošno zelo iznajdljivi in posebni ljudje tudi, ko odrastejo. Bova videli, ne?
Naš Nejči je danes star en mesec in 9 dni. Joj, smo že zrasli. Tudi nas je zdravnica lepo pohvalila, da se lepo razvijamo. Danes sem popolnoma opustila kapljice Lefaxin proti krčem, ker se mi je zdelo, da jih že preveč dobiva, pa smo tvegali, kaj bo, pa bo. Sem pa namesto tega skuhala čaj Plantex, namesto domačega s kamilicami in moram reči, da je ful pomagalo. Hvala bogu, samo da mu več ne rabim dajati kapljic.
Mi še nismo bili pri nikomer na obisku, pa kaj čmo, če pa so same viroze strašile vsepovsod okoli nas. Se raje izogibamo bolezni. upam, da bo kmalu lepo vreme, da bomo lahko malo več zunaj, to mi bo zelo pasalo.
Danes je dan minil tako hitro, da se mi zdi, da sva malo prej vstala. Cel dan sva bila sama doma, ker je ati moral po službi iti še pomagat h kolegu zidat, tako da sva se posvečala le eden drugemu. Bil je zelo priden.
Pa je spet večer tukaj. Pomagajte mi, kaj naj naredim. Ob sedmih, pol osmih ga nahranim, potem pa bi ga naj šla kopat kakšne pol ure po hrani, on pa veselo zaspi in to zelo trdno. Potem pa ga moram vsak večer na silo zbuditi, tako da nimamo nič od kopanja, le jok in grdo gledanje.:zmeden::zmeden:
Rada bi ga skopala, ga nahranila okoli pol enajstih in spat, da imamo mir do treh zjutraj. Tako ponavadi tudi gre, vendar je ful neprijetno to zbujanje na silo za kopanje. Če pa ga ne kopam, pa ne spi tako dolgo. Kaj čem narediti?

Pridne bodite,

Blacky :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu nita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   9. nebesa (**** nadaljevanje)
8.3.2005 21:24:36   
Mina1
Ojla punce:

"Sem prebrala v reviji Novorojenček horoskop, da so vodnarčki najbolj očarljivi dojenčki in da so na splošno zelo iznajdljivi in posebni ljudje tudi, ko odrastejo. Bova videli, ne?" - ja, ja;) Blacky, jaz imam doma 3 vodnarčke: atija, 3-letnika in novorojenčka, roj. 18.2.2005:)

Res drži, da so posebne sorte, zelo brihtni, intiligentni, očarljivi, skratka imajo cel kup super lastnosti;)

Mi je prov hecno, ker nisem več:nosecka:, pa vseno tule kaj napišem. Kako hitro je minilo, čeprav je bilo psihično naporno (beri: slaba NS, nato AC etc), ampak se je splačalo zdržati do konca za takšnega piškotka:)

Sem pa kar utrujena: hranjenje, jokanje zaradi krčev in napenjanja, pa žehte pleničk in našega perila, pa steriliziranje flašk, dolgo podiranje kupčkov. Moja hrbtenica pa v jok in na drevo:((. Moj 3-letnik pa čaka, da se bom še z njim igrala. Aja, za kuhanje pa skoraj ni več časa:zmeden2:

Ma bo že, a ne;)

pa-pa, Mina1, na sveže mamica drugemu:modri:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   9. nebesa (**** nadaljevanje)
8.3.2005 22:28:19   
lol
Blacky probaj ga skopati pred večerjo se pravi ob 19h,pa boš videla kako bo.

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   9. nebesa (**** nadaljevanje)
8.3.2005 22:33:10   
Anonimen
Ojlaaaaaaa!!

Ja priznam..lena sem:ups: Samo se mi sploh ni dalo brat RR, kaj šele pisat, k ne delajo žarnice tko kot bi morale:(( Tko da mal štrajkam pa bolj privatkam..:)

Hja...jutr pišem geografijo..:zmeden2: Pol pa upam, da se v četrtek kaj vidimo z RRjevci..:) Pa komej čakam četrtek nasploh...je fajn dan:)-

Nč, se še javim. Obljubim!

Umm, kaj pa če bi tale 9nebesa preselili na dojenček&otrok? Samo pod drugo ime?

LP,:fis:

(odgovor članu nita)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   9. nebesa (**** nadaljevanje)
9.3.2005 15:17:27   
nita
Dan!

Blacky, res nam bo lepo v življenju, če se bodo naši srčki ravnali po horoskopu :bravo::)-.

Tut mi smo nehal pit kapljice v nedeljo in moram rečt, da je mala kot bi odrezal. Odločla pa sem se v soboto, ko je kričala od zvijanja, da sem sama jokala zraven od 20:00 do 23:30. Pa sem rekla: jutri nema više kapljic. In našga sončka več ne šraufa. No, mogoče malo zjutraj, ampak to je pa tut vse. Ne vem, kaj bi rekla...:ups:.

Fiši, zelo dobra ideja. Ti nas kr prestav tam kam spadamo, bom mogoče lažje zapustila nosečnice :bravo::)-.

L.P. mamice in :nosecka:

Anita


(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?