|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še enkrat tičina premaz
20.2.2009 13:18:25   
rožica30
Zanima me še s čim se premaže tičina masa da se tako lepo sveti. Pač s čim se premaže ko torto oblečeš?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Še enkrat tičina premaz
20.2.2009 14:00:55   
lelaval
Kaj ti piše v receptu - kaj vse zmešaš? Navadno pa se sijaj dela z raztopljeno margarino ali maslom, samo po tičino masi ne vem - za čokolado ja.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu rožica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Še enkrat tičina premaz
20.2.2009 14:43:01   
rožica30
em za to ponarejeno maso je sladkor v prahu, mleko v prahu, malo olja in malo vodo. Poskusla bom naredit okraske samo nevem s čim naj jih pol premažem da nebo tako mokasto za videt da bi se lepo svetlo.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?