|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   klicni center
17.4.2009 8:17:01   
mala zirafa
Zanima me vse o delu v klicnem centru.Adecco ponuja nekaj, a ne izveš veliko dokler ne greš na razgovor.Ali se povsod delajo 3 smene?Plača?
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: klicni center
17.4.2009 9:48:16   
BABY LOVE
Odvisno za kakšno podjetje se gre. Jaz delam v klicnem centru pa delamo dve izmeni. Poskusi iti na razgovor, da izveš za katero podjetje se gre in kaj sploh delajo.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: klicni center
17.4.2009 12:17:00   
Kerensa*
Odvisno, v kateri stroki delaš v klicnem centru. Taxi ali Telekom je čisto nekaj drugega, kakor npr. Mladinska knjiga ali kaj podobnega.
Jaz delam v neke vrste klicnem centru (dispeč taksi službe) in ker je to delo, ki se dela 24 ur na dan, je delo načeloma 3-izmensko, ja. V dispeču smo štirje, ampak si urnik organiziramo po svoje. Včasih je tudi tako, da dva dneva ne delaš, potem pa naslednji dan po 12 ur - stvar dogovora med nami, kako nam ustreza. Za izjemne primere (bolniške, lenoritis itd.) pa vskoči šefica. Mi smo seveda manjša firma - v Telekomu te ne nadomeščajo šefi, ampak študentje, pa tudi urnik se ne spreminja (ga imaš pa po dogovoru). Pri nas je kar klasika - 6-14, 14-22 in 22-6. Plača? Ne vem, kako je drugje, ampak pri nas so različne urne postavke (ni fiksne netto plače) in dobiš plače toliko, kolikor ur oddelaš. Začetniška urna postavka je pri nas 3,6€/uro (vsaj toliko je bila nazadnje, kaj pa jaz vem).

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: klicni center
19.4.2009 10:31:45   
mala zirafa
Zahtevajo pa obvezno znanje ital. jezika.Urnik je dvoizmenski  in poteka od poned. do sobote.Se vam kaj sanja?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: klicni center
19.4.2009 21:13:58   
copka
za tak kriteij sem jaz delala za top shop, ker so bile neke reklame objavljene  v Italiji. delo je bilo v Kopru, ampak morda je sedaj tudi v Lj.
Na koncu sem delala 2 tedna za italijanski projekt potem pa na slovenskem top shopu, poleg tega so me dali se na projekte kjer sem jaz klicala stranke.
Smo pa kot studenjte delali ko smo pac imeli cas. Vem pa da ti je 1x na mesec pripadala kaksna sobota ali nedelja, ampak je bil samo en telefonist max dva. Ponoci nismo delali, so bile telefonske tajnice.

eni so dobro zasluzili.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: klicni center
20.4.2009 8:07:39   
Poka
Kerensa - a se hecaš? 3,6 na uro x 8 ur x 20 delovnih dni povprečno, to je 576 EUR na mesec. A to je bruto ali neto?

Jaz ti pa ponujam tole: povprečno pride vrednot enega takega posla 20 000 EUR, od tega dobi vsak komercialist okrog 4%. To je že 800 EUR. Bil je tud že tak za 500 000. To so sicer večji objekti.  Mali objekti pridejo okrog 7000 EUR sam takih mim grede  narediš po deset na mesec, če ne več. A res nebi? user posted image No, je pa res, da če nekdo ni prepričan, da bi to delal ali če misli, da ni rojen komercialist, pol se mu itak ne splača.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: klicni center
20.4.2009 17:31:55   
mala zirafa
Zanimivo.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: klicni center
20.4.2009 23:11:20   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Poka
Kerensa - a se hecaš? 3,6 na uro x 8 ur x 20 delovnih dni povprečno, to je 576 EUR na mesec. A to je bruto ali neto?

Nič se ne hecam - toliko naša šefa ponujata začetnikom. To je netto plača - toliko dobiš za 20 delovnih dni, ja. Jaz imam po 7ih letih seveda več, ampak začetniki so pa na takem znesku, ja.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: klicni center
21.4.2009 7:21:06   
Poka
Kako se tu pri nas izkorišča, je men katastrofa... Zato smo mi vsi šli na svoje, ker je vsak od nas doživel že marsikaj. Eden izmed driektorjev, kjer je bil moj zaposlen je častil koncert 200 povabljenim, najel poligon z gokarti za praznovanje rojstnega dne, naslednji dan pa ni bilo plač. Tudi jih ni bilo po 14 dneh in jih nebi bilo še mogoče dva meseca, če ne bi moj, ki je pa bil tam v bistvu upravno-nadzorni organ (namesto direktorja je itak vodil vse posle) prestregel eno nakazilo, ki je šlo za plače (drugače bi šlo na lastnikov račun). Potem, ko je šel moj s firme, ne vem kaj je bilo z zaposlenimi - firma je šla potem v stečaj. Če so pa tipa zdaj že zaporli, ne vem - ampakmislim, da je odprl novo firmo in izkorišča naprej.

Tako, da danes si pa res že lahko menda srečen, če dobivaš vsaj redno plačilo user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: klicni center
26.4.2009 23:26:11   
tajtaja

Jaz ti pa ponujam tole: povprečno pride vrednot enega takega posla 20 000 EUR, od tega dobi vsak komercialist okrog 4%. To je že 800 EUR. Bil je tud že tak za 500 000. To so sicer večji objekti. Mali objekti pridejo okrog 7000 EUR sam takih mim grede narediš po deset na mesec, če ne več. A res nebi? user posted image No, je pa res, da če nekdo ni prepričan, da bi to delal ali če misli, da ni rojen komercialist, pol se mu itak ne splača.


A to ti ponujaš delo????
Za kašne projekte pa gre?
Lahko tudi na zs.


_____________________________

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: klicni center
27.4.2009 9:56:24   
Poka
Sem ti poslala ZS. Pravzaprav je mogoče bolj za moške, ampak nikoli ne veš :) 

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: klicni center
27.4.2009 21:41:39   
tajtaja
Jaz nimam nobenega ZS-ja.user posted image

_____________________________

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: klicni center
28.4.2009 7:44:46   
Poka
Čudno... potem ni poslalo user posted image Hm... Bom še enkrat poskusila... 

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?