|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nasvet-pianino
10.9.2009 8:16:40   
vesna.com
Prosim kdo z izkušnjami in morda iz "hofa". Kupiti nameravamo pianino ali klavinovo. Bila bi vesela vsakršnih izkušenj. Pianino seveda ne nov, recimo na ogledu imamo enga petrofa za 1700€, ali raje nova klavinova?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nasvet-pianino
10.9.2009 9:53:10   
bskrle
A lahko počakaš do jutri, ko pride mož domov?
Sicer pa pošlji sprobat pianino nekoga,ki se na to vsaj malo spozna.



_____________________________

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nasvet-pianino
10.9.2009 10:12:59   
vesna.com
Ja ja, saj zdaj smo začeli o tem preglabljati, ga ne bomo kar z dons na jutri kupili:). Zbiramo info in nasvete.Bi pa vsekakor vzela na probo strokovnjaka, je itak preveč denarja da bi kar na vrat na nos.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nasvet-pianino
10.9.2009 22:25:46   
Solero
Odvisno, za kaj rabite.
Ma ga ni lepšega zvoka kot izpod Petrofovih kladivc.

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nasvet-pianino
10.9.2009 22:31:48   
sahary
A veš kaj je rekel "lastnik" tovarne OPEL ko so ga vprašali, kateri je najboljši avto na svetu?
-nov!!!

novo je le novo, jaz bi na tvojem mestu vzela novega

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nasvet-pianino
11.9.2009 9:12:36   
vesna.com
Nov ni v igri, je predragouser posted image Mislim pa po dosedanjih info, da če je vzdrževan in predvsem igran ne izgublja, kvečjemu pridobiva.

< Sporočilo je popravil vesna.com -- 11.9.2009 9:15:35 >

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nasvet-pianino
13.9.2009 12:45:40   
Solero
Primerjava klavirja oziroma pianina z avtom je totalno neumestna. Tak instrument "zazveni" z vsem, kar premore šele takrat, ko je mehanizem uigran, to pa je -govorim na pamet- ob vsakodnevnem vsaj enournem igranju po kakem letu, dveh.
Pa treba je pazit, kam se ga postavi, da ima prostor vedno bolj ali manj enakomerno temperaturo in vlago, oziroma da ni prevelikih nihanj. Odsvetuje se tudi direktno sonce, klima ipd. Pa ne nalagat preveč stvari na pokrov.

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nasvet-pianino
8.10.2009 13:55:38   
špelin@
vesna.com, a ste že kupili pianino? Moja prijateljica ga namreč prodaja.

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Nasvet-pianino
9.10.2009 12:20:33   
pikica*
Za novega vsekakor ni potrebe. Za informacijo - mi smo kupili rabljenega, obnovljenega in je super. Če te zanima kaj več, mi piši na ZS (da ne bom tukaj delala reklame). Lako pa ti povem, da je bilo potrebnih veliko obiskov in novih pošiljk, da smo končno dobili pravega. 

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Nasvet-pianino
18.10.2009 12:44:47   
Poka
Sicer si ga verjetno že od takrat kupila :) Sicer sem čelistka in se tako bolj spoznam na godala, kjer je zelo pomembno, da se na inštrument čim več igra, ker se les prepoji z vibracijami in je lepši zvok. Pri klavirjih je sicer drugače, ampak če kupiš malo rabljenega, je OK. Jaz prisegam na Yamaho, nečakinja ga ima in je zelo dober pianino. Sama dostikrat igram nanj in ima res lep zvok. Kupili so ga za nekdanjih 600 000 SIT, nekaj let starega, nekje v Celju, kjer jih rabljene uvažajo z Japonske, ker si tam to lahko bolj privoščijo kot mi in jih tudi hitro menjajo. So pa kot novi, sama ga bom kupila od nečakinje, če mi ga proda ali pa pri istem dobavitelju. Je pa res, no vsaj meni se zdi, da ni ravno poceni, primerjam z mojim čelom, ki je nekje iste kvalitete. Je pa tako, klavinovo niti slučajno ni isto kot pianino in če se hočeš kolikor toliko resno ukvarjat z glasbo, ne kupi klavinova. Ima čisto drugačne tipke in je res bistvena razlika. Vem, da nam v glasbeni niso pustili vadit na klavinovo - zaradi tega jaz nisem mogla igrat klavirja. Danes sicer slišim, da nekateri po par let vadijo celo na sintesajzer...

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?