|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izpodbijanje mnenja specialista
12.3.2012 16:56:02   
vijolica2
Pozdravljeni,

ne vem kam se naj obrnem, pa pišem tudi tukaj (več ljudi,več ve). Moj partner je imel probleme z hrbtenico in je imel terapijo-terme in ni bilo nič boljš, potem smo pa odkrili manualno terapijo, ki mu je zelo pomagala in je bilo vse ok. In na podlagi teh terapij mu je ortoped podal, da je zmožen za delo(po poklicu je poklicni gasilec), tudi on se super počuti, pred terapijami je bilo boleče. In gre nazaj k zdravnici ki ima zdravniške (zaradi službe) in mu da zeleno luč da lahko dela. To je bilo v januarju. Danes pa normalno pride v službo in mu povedo da si je zdravnica premislila in da mu nebo dala zdravniškega. In sedaj smo vsi šokirani, kaj ji je??? Pred 2 mesecema je bilo ok, sedaj pa ne več?? Pa kako lahko ona izpodbija mnenje specialista ortopeda??? Ne vemo kaj naj naredimo? Ima kdo kakšen predlog kam se naj obrnemo?

Hvala za vsak nasvet .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izpodbijanje mnenja specialista
12.3.2012 18:01:42   
petea
Če prav razumem, je tvoj dragi v teh tednih že delal, po tistem, ko mu je zdravnica pred dvema mesecema dovolila delat, sedaj pa je spremenila mnenje?
Jaz bi šla do nje in se pozanimala, na osnovi česa je sklenila tako, kot je in zakaj sklepa, da ni (več) sposoben za delo.

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izpodbijanje mnenja specialista
12.3.2012 18:32:53   
vijolica2
Ja on je normalno delal. Danes pa je izvedel da je spremenila mnenje. A prej je rekla da mora dobiti samo potrdilo od ortopeda da je zmožen za delo in da bo dobil zeleno luč tudi od nje. Sedaj pa ona štrajka.
Drugače je moj dragi star komaj 28 let in se redno ukvarja s športom, ne vem pa kako potem dobijo zdravniško potdilo da so zmožni za delo starejši gasilci-okoli 50 let, če zafrkava tako mladega.?

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Izpodbijanje mnenja specialista
12.3.2012 21:51:26   
petea
po mojem laičnem mnenju mora zdravnica (pisno) utemeljiti, zakaj misli, da tvoj dragi ni delovno sposoben kljub drugačnemu stališču ortopeda;


verjetno ima tvoj dragi pravico do drugega mnenja ali do pritožbe pri zdravničinih nadrejenih

mislim, da bi moral do nje in dobiti jasno pojasnilo, kako in kaj

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Izpodbijanje mnenja specialista
13.10.2012 11:14:10   
pridna_janja
user posted image kako je šlo naprej? je dobil zdravniškega ?

_____________________________

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Izpodbijanje mnenja specialista
1.12.2012 11:19:55   
Sparkly
Vsk pacient ima pravico do konziliarnega mnenja. To je temeljna pravica socialnega varstva in mnenje lahko dobi pri specialistih na listi zdravnikov doma in v tujini.

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?