|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dr. Lučka Rupert Sajinčič
7.8.2013 20:44:22   
mala zirafa
Znima me če ima kdo od vas izkušnje z njo oz. vaši otroci? Razmišljam da bi našega še nerojenega otroka k njej vpisali pa me zanima kakšno mnenje iz prve roke.Samo enkrat sem bila pri njej in se mi je zdela zelo hladna in brezizrazna.Drugih izkušenj nimam z njo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dr. Lučka Rupert Sajinčič
8.8.2013 9:55:15   
saruška
Zelo slabe izkušnje. Hladna, brez volje, v glavnem ne priporočam. Poskusi pri dr. Rončevič, je super zdravnica, se potrudi, do zdaj vedno postavila pravo diagnozo, edino malce preveč rada klepeta, pa se čaka pri njej user posted image .

Tudi dr. Bem so hvalili, meni osebno je katastrofa. Mojega dehidriranega dojenčka z 39 in več vročine je poslala domov, ker je po njeno itak močen fantek in mu nima kaj bit, na koncu smo zadnji moment prišli do bolnice in infuzije.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dr. Lučka Rupert Sajinčič
8.8.2013 12:48:06   
bubu_bibi

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Znima me če ima kdo od vas izkušnje z njo oz. vaši otroci? Razmišljam da bi našega še nerojenega otroka k njej vpisali pa me zanima kakšno mnenje iz prve roke.Samo enkrat sem bila pri njej in se mi je zdela zelo hladna in brezizrazna.Drugih izkušenj nimam z njo.


moj nasvet je: gut feeling pri takih srečanjih je kar pravi, pa raje dvakrat koga odpiši prehitro, kot enkrat prepozno. pri izbiri pediatra mi je to prvo vodilo. in naj drugi govorijo, kaj čejo.

_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?