|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergija na..
5.8.2014 11:09:04   
mini86
ali je možno da bi recimo pri intoleranci na laktozo ali pri celiakiji oz katerikoli intoleranci bila prisotna samo driska..


hčerka ima že nekje okoli enega meseca drisko..do nedavnega, dokler ji nismo začeli dajat probiotikov je odvajala nekje od 1-5x na dan, tekoče, notri so koščki hrane, vedno je prišlo čez plenico..
super je razpoložena, ješča, lepo pije..skratka vse super duper samo tale driska..
no sedaj se je malo umirilo in ne pride več čez plenico, ima občasno tudi bolj komplaktno blato in odvaja nekje od 0-3x na dan kar je bilo tudi prej pred tem..

blato smo dali na testiranje pa je bilo vse negativno edino neke bakterije ki jih imamo vsi in so prisotne na koži in okoli danke, jih ima malo več kot običajno..

nima plinov, bolečin, ni neješča, nerazpoložena-pač nekateri izmed znakov pri alergijah, smo ta driska

se pa že nekaj časa-ne vem ali je to kaj povezano ponoči zbuja nekje okoli 1 ure in sicer ne joka ampak jamra, zastoka..potem to mine z občasnim spancem vmes nekje v pol ure in potem spi naprej normalno..
tudi če bi jo bolel trebušček je potem zanimivo da čez dan ni nobenih znakov bolečine in tudi nobenih plinov ne izpušča..


ima kdo kakšen nasvet
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: alergija na..
5.8.2014 15:10:27   
tashq
sicer nisi napisala,koliko je stara,ampak ok...če je še dojenček(napisala si,da je v plenicah),ali je dojena?
moja mala(6 mesecev) tudi že od rojstva kaka nenormalno...je bilo tudi 10x na dan.zdaj se je počasi umirilo,da kaka "samo" 3x/dan.

drugače pa,če otrok dobro napreduje,primerno pridobiva na teži,ne verjamem,da ima kakršnokoli intoleranco.za dojene dojenčke je pa "normalno" da kakajo ali 10x na dan ali pa 1x na 10 dni(številke malo izmišljene,ker se viri razlikujejo,ampak tam nekje...). in seveda tekoče.šele ko začnejo jesti GH,kakec postane trši,kompaktnejši.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: alergija na..
5.8.2014 19:25:31   
Maisha

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

ali je možno da bi recimo pri intoleranci na laktozo ali pri celiakiji oz katerikoli intoleranci bila prisotna samo driska..



Ne vem na splošno, ampak v našem primeru ni nobenih drugih znakov, razen driske - potem posledično slabše pridobivanje na teži..sicer ima čez 14dni končno testiranje, vendar je opazna razlika odkar je na poiskusni dieti. Enako kot pri vas, se mi zbujamo večkrat na noč že leto in pol (sedaj je star 2) - samo to ni nujno to. Recimo naš, če poje smetano, mlečni riž ipd. bo driskal v roku 20min..to opazujem nekaj časa, sedaj sem pa končno dobila napotnico..
Najprej poizkusi z dieto, razlika je v parih dneh, potem pa naprej..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: alergija na..
5.8.2014 20:27:02   
respect
Vse je možno,saj le redkokateri človek ima vse simptome kajne .
Mi imamo vsi LI in driske nimamo,nikoli je niti nismo imeli

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: alergija na..
5.8.2014 21:21:00   
mini86
stara je 20 mesecev, in celo noč prespi od 8 meseca, tako da je to zbujanje novo..

od aprila pa do pred 14 dnevi ko smo dali testirat blato je pridobila 1,5kg, tako da tuki ni panike..

no danes je lepo kakala-velik kupuser posted image pa je včeraj pojedla veliko sira..ker od dejansko mlečnih stvari je samo sir zeeelo rada..pa za vikend ko smo za zajtrk doma, tekoči jogurt
tko da za laktozo res močno dvomim

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu respect)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: alergija na..
6.8.2014 23:13:23   
respect
To še ne pomeni nič user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?