|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Solidarnostna stanovanja
17.9.2005 13:09:26   
jazz
A to slučajno še obstaja? Včasih vem, da se je oddala prošnja na občino ali kam...zanima me,ker si iščemo stanovanje v Savinjski,pa nimam pojma kam se obrniti-ali bomo morali v najem? Ima katera od vas kaj več pojma? Aja, pa vem da so ponavadi imeli prednost družine z majhnimi otroci-je to res? Če se kateri kaj sanja o tem mi naj lepo prosim razloži,ker se nujno odpravljamo iz taščine in tastove hiše...moram nekaj ukreniti!!!! Hvala vam!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Solidarnostna stanovanja
17.9.2005 13:25:41   
GATA
V bistvu so neprofitna ali socialna stanovanja če kaj prav vem. Če sem prav informirana se za ta stanovanja prav tako plačuje najemnina samo ni tako visoka.
Prijavljaš se na razpise. Najbolje pa bo če vprašaš kar na občino. Kdo ima prednost naj bi pa bilo navedeno (ne vem za sigurno) v stanovanjskem zakonu.
Problema nisem reševala na ta način. Je pa okoli mene nekaj ljudi ki hočejo rešiti na ta način stanovanjski problem.

Upam da sem ti kaj pomagala. Lp

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Solidarnostna stanovanja
17.9.2005 13:32:58   
jazz
Hvala GATA, si mi pomagala,bom res kar direkt na občino šla. Vem da je cenejša najemnina,saj to rabim,ker sem sama brez zaposlitve oz. na državni porodniški, moj pa zasluži 110.000sitov.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Solidarnostna stanovanja
28.9.2005 18:47:35   
ronja5
Socialnih stanovanj ni več, so samo neprofitna. Neprofitne najemnine že nekaj časa rastejo, tako da bo drugo leto v MB-ju za eno normalno stanovanje cca 65 m2 najemnina približno 60000 sit. Seveda ti lahko občina najemnino subvencionira. Prakticirajo pa tako, da dobiš tako stanovanje, kot ga pač lahko plačuješ. Se pravi malo dnarja malo- muzike. V glavnem pa moraš počakat na razpis Stanovanjskega sklada, lahko preveriš na spletu, kako je kaj v vaši občini.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?