|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porodniški dopust
7.10.2005 11:11:48   
Anonimen
Lep pozdrav vsem! user posted image

Sem ena med frišnimi na tem forumu, kar se tiče pisem.

Danes sem šla na CSD in mi dala cel kup papirjev. In sem jih tam tudi nekaj pozabila vprašat, ker se je uni gospe nekam nujno mudilo in nisem imela možnosti vprašat. Zato sprašujem vas, punce, ker imate že iskušnje s tem.

PDP imam 23.12.05, zato bi morala te papirje oddati do 25.10.05 (če je to 60 dni prej, a ne), na porodniški dopust bom pa šla 26.11.05 ( 28 dni prej pred rokom).

In me zanima, kako je s tem izpisom plač? Baje morajo biti zadnjih 12 mesecev, a ne. In zadnja plača pred porodniško, dobim šele 10.11. in to naj bi bila zadnja plača (12 mesecev). Je pa zdaj en problem. Ker moram te papirje oddati do 25.10. potem, ne bom mogla imeti vpisanih zadnjih 12 plač, ampak samo 11.

Ali je imela mogoče katera te težave? Ali ste oddale takrat, ko imaš 12 plačo, ali prej. Ali je to malo drugače šteje, kakor sem pa jaz napisala. Povejte mi tudi tiste, ki imate takrat rok, kdaj boste oddali vaše vloge in kako je pri vas s temi plačami.

Upam, da nisem preveč zakomplicirala in da bo na to katera razumela in mi odgovorila. Sem prav zmedena user posted image , priznam.












  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Porodniški dopust
7.10.2005 12:45:46   
soncek&luna
jaz sem papirje oddala 20 dni pred nastopom porodniskega dopusta...
stejejo pa se obracunane place in ne izplacane (tako so meni povedali na CSD in sem to upostevala)... torej ti lahko v firmi prej naredijo obracun plače za zadnji mesec, itak napises samo znesek in ne rabis nobenih izpisov... odlocbo o porodniski pa dobis ze po enem tednu, vsaj meni so tako hitro poslali...

_____________________________

Mami, pika moja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Porodniški dopust
7.10.2005 13:02:48   
Žirafca Helena1
Lahko oddaš tudi podatke tako da je prva plača napisana izpred 13 mesecev in potem zadnje ni notri in od tega izračunajo povprečje. Saj ni toliko razlike. Lahko pa se zmeniš tako da zadnji znesek sporočijo s kadrovske, ko bodo plače obračunane.
Mislim da se da vse zmenit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Porodniški dopust
7.10.2005 15:46:09   
SaaS
Napišeš zadnjih 12 plač do takrat, ko oddaš. Torej če oddajaš 25 okt. 2005 bodo to plače od okt. 2004 do sept. 2005. Se premakne pač za en mesec -eno plačo nazaj. Če ni velike razlike v plačah, se nimaš kaj sekirat.

(odgovor članu Žirafca Helena1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?