Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.drugač pa moram rečt da je men tud vsak dan po malem slabo to se kar ne neha.
Ja pa trebušček je tud že zrasel ja, vsaj enna dobra stvar da mi ni treba nič cunj kupit
jih mam še od prej.No mi gremo ap zdej kmal na dopust tqak da se pišemo šele konec avguista.To bo pa dolgo potovanje.papa
se bori in upam, da bo pri naslednjem pregledu 1.8. vse OK. Sem in tja je kakšen izcedek še viden, drugače pa kr gre. Imam pa še polovico škatle dabrostona za popapcat, potem pa upam, da sem zaključila. Mi je tudi slabo, ampak vsak dan samo za kakšne 5 minut (beru: želodec v grlu)! Za kdaj ste se kaj prijavljale na NS? V katerem tednu boste takrat. Meni se danes zaključi 11 teden in se moram kar hitro naročiti a ne? Kolk mislite, da je pri teh tednih
ali
!
. Teh občutkov vam ne more nobeden pričarati. Komaj čakava 22.08., ko bomo že bolj veliki in bova zopet lahko videla najin Zakladek, najino srečo.......
Ga je G rukala in bezala pol ure, pa se ni dal. Potem sem šla pa na WC, pa se je le okrog obrnil.