Nyah*
|
Dobro jutro! Kako ponosne ste lahko mamice s takooo srckanimi , res so cukri, ni kaj. CESTITKE VSEM NOVIM 7-MESECNIKOM IN TUDI 8-MESECNIKOM! Kako hiti cas , kmalu bo v sluzbo treba! Liju dobrodosla, te sploh se pozdravit nisem utegnila, ceprav berem vas pa redno. Pri nas je stanje tako: cez dan pravi angelcek, ponoci pa jok in pitje vsaj 3krat ce ne 9 krat ipd. Jaz bom h koncu prisla, kako sem zaspana pa vsa na glavo . Kako naj jo odvadim nocnega pitja? Saj vcasih res pije, je res zejna, ampak vecinoma pa le malo povlece dudo od flase, pa spi naprej, jaz pa ne morem takoj zaspat . Rija, daj pocajtajte se ze no! Drzim pestke za vas! Pa ostali bolancki tudi, cimprej bodite bolje! Vse, ki ste odsle ali odhajate na morje: SRECNO, UZIVAJTE SE ZA NAS! Ena je sprasevala za Hipp 2: motena dobava je, ni ga mozno narocit so mi brekli v dm in v lekarni, v Mullerju ga pa imajo. Pri nas ga imajo tudi le se v Sparu, kako skatlo ali dve. Mi smo spet menjali mleko, smo sli na Milumil2, ker jo je Hipp 2 totalno zaprl, je prav jokala, ko je kakala, ubozec mali. Zobkov pri nas se nimamo , slini se pa ze tako mocno, da ji kar tece, ne le kaplja iz ust. Bogica , dlesni ima ze tako trde, da bi kar grizla in grizla. Papamo ze vse sorte, vceraj je jedla cufte in pire, zadnjic golaz in makarone, pa spinaco na kravjem 1.3 mleku kuhano s smetano, reakcije nobene , tako da smo kar skoraj ze na odrasli hrani, le manj zacinjeni. Danes imava pa midva gobe za juzno, bo pa korencek in cvetaco jedla, za popoldansko malico pa sadje ali jogurt, puding, bomo videli. Nasa bi tudi ze kar hodila...ali boste ve svojim ze kaj kmalu prave ceveljcke kupili? Ciciban ma ful luskane, a so draagi ko . A kaj, vse za nase srcke ane. Lumpy, kupili smo stolcek Jupiter od Brevija, kak je super . Za avtosedez se se odlocamo, ne veva kaj naj, a najbrz bo Priori ali Tobi od Maxi Cosija. Nic, grem, bom probala se jaz kako slikco priolepit! Uzivajte na soncku, midve greva zdajle ven, ker gre Naja ob 11h spet ajat!
|