|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
26.8.2006 15:09:20   
tinkamiška
Taši,sem tako čudno napisala, katalog bi mi prav prišel ne tvoj možekuser posted image , sem z svojim čisto zadovoljnauser posted image user posted image user posted image

No, jst vidim slikico, upam, da ve tudiuser posted image

Pa-pa

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
26.8.2006 18:23:24   
bobika
Dober dan!

Mi smo pa bili danes na lutkovni predstavi. Manci je bilo tako všeč, da je ati rekel, da ima očke večje kot dudo user posted image . Bolj je spremljala lutke kot veliko večji otroci. Bila pa je menda najmlajša in še snamali so jo.

Lumpy, slikica je full dobra. Pa ti že dovoliš, da se tako v javnosti kažeta ta dva mala zaljubljencauser posted image user posted image
Tinkamiška, Iza je full lušna. Ima podobne očke kot Manca. Še malo me spominja na njo, ji je malenkost podobna.
Za hiško pa mi je zelo žal. Lastnika je pa pravi user posted image . Kako je lahko tako naredil. Vem kako si lahko razočaran, ko si že v mislih vse orediš in pol se vsi načrti porušijo. Sploh pa če že imaš dogovorjeno z delavci user posted image .
Bo pa druga hiška toliko bolj zaželena. Upam, da jo čimprej najdete.
user posted image user posted image user posted image

Moram iti, me Manca kliče, je že tečka.

Neposredna povezava do sporočila: 2502
26.8.2006 19:55:14   
renan
dober večer!

sem sredi pakiranja. v dnevni imamo kaos...pa še spali nismo, ker je imel vladimir od 22.30 do 1.30 čas za dretje. zobuser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo danes boljše...

nujno rabim eno informacijo: vem, da ste nekateri preboleli 6. bolezen. naš mali dva dni več nima vročine, je pa včeraj dobil neke izpuščaje po hrbtu in danes še po trebuščku. ker nismo nič novega jedli, je mogoče to vseeno 6. bolezen????? je potrebno to s čim mazat ali odide samo od sebe?

hvala...

renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
26.8.2006 20:26:24   
rija
renan: izpuščaji ali fleki (naš je bil lisast) se pojavijo naslednji dan brez vročine, tak da dvomim....

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
26.8.2006 20:55:34   
srečica

evo, punce upam, da bo zdaj ok.
Pa da vidimo...

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2505
26.8.2006 21:00:07   
tinkamiška
Renan, tudi če je 6. bolezen, ni nobene panike, ker ko se pojavijo izpuščajčki, je bolezen že mimo. Izpuščajčke ne maži z ničemer, ker zginejo sami od sebe...Ponavadi se ppri tejbolezni res pojavijo izpuščaji prvi dan, ko izgine vročina, ampak mogoče se kdaj pojavi, tudi po dveh dnehuser posted image V glavnem, če nimate vročine in če izpuščaji ne srbijo ni nič hujšegauser posted image Lepo se imejte in uživajte!!!user posted image

Bobika hvalauser posted image A maš ti kakšno geslo za tvoje albume, bi šla jst malo Manco pokukatuser posted image

Taši, sem pogledala katalog in zdej si šele žim it v Ikeo, ampak bo treba še malo počakat. Bom javila, ko bomo šli. Hvala za katalog še enkrat, sem ga tako z užitkom pregledalauser posted image

Kje ste pa vse babike danes?

Tinka

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
26.8.2006 21:09:42   
shooo
ojla!
Ni bilo cajta brati vse za nazaj, sem samo fotke pogledala.meni so ah in oh tiste ko so dojencki bili se novorojencki!
Javljam se zadnjic iz tega stanovanja.caka nas se prava odisejada kajti selimo prvo v omino hiso(je prazna) in nato v stanovanje ko bo vse urejeno. varstva nimam in ponoci ko nezka zaspi jaz pakiram , m. pa nosi v avto. drugi dan peljemo v stanovanje in nato ponovimo postopek.vse skupaj bo kar nekaj cajta trajalo. jutri odnesemo samo stvari ki jih v hisi nujno rabimo, po ostalo bomo pa se hodili sproti..

smo pa imeli danes na probi varusko in je nezka bila kar vesela.
bo pa snemana in to smo ji tudi povedali.se je punca kar strinjala da je to ok. vam drugic bolj potanko porocam.se grem sedaj zadnjic stusirati v tej ogabni kopalnici...

lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Dali 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
26.8.2006 21:18:32   
bobika
Naš včerajšnji dan :)

user posted image user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
26.8.2006 21:19:28   
Tinana
Ana je imela 6. bolezen, pa je tisti dan, ko so se začeli izpuščaji, imela še 38 vročino. Nam je pa zdravnica rekla, da je pogosto, da se pri malih otrocih po vročini telešček očisti in se pojavijo izpuščaji, tudi če ni 6. bolezen. Mogoče je to pri Vladimirju.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
26.8.2006 21:22:02   
renan
saj so se že včeraj pojavili izpuščaji po hrbtu, se pravi prvi dan po vročini, samo niso bili tako vidni. danes so bolj, odspredaj in odzadaj.

hvala.....

se beremo čez dva tedna....user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
26.8.2006 21:27:41   
bobika
Dali: hvala za recept. Sem danes to nekak naredila in je bilo full dobro.user posted image

Kako pa povečam slikice?user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
26.8.2006 21:56:54   
popek
No, pa še moja izkušnja glede izpuščajev. Zgodilo se nam je junija. 2 dni je imel Leo vročino potem pa je padla, pojavili so se izpuščaji, naslednji dan jih je bilo še več. Sumila sem, da gre za 6. otroško bolezen in sem ga šla pokazat k zdravnici. Je rekla da ni, ker se bi morali izpuščajčki zlivat skupaj, pri njemu se pa niso. Rekla je, da je virotičen izpuščaj in da je viroza že pri koncu. Isti dan je zopet malo zakuhal, naslednji dan pa je bil že OK. Izpuščaji so potem po nekaj dneh izginili. Vse kar sem mu dala, je bil calpol za zbijanje vročine.

Pozdravite se.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
26.8.2006 22:58:38   
liju
Čer!
Zdaj sem komaj uspela do rač.! Morala sem pogledat film na pop tv do konca! Full je bilo napeto!
Moram vam povedat, da smo danes imeli "burno" noč. user posted image ni mogo spat, full ga zobki matrajo.user posted image user posted image Danes pa mislim da ne bo nič kaj boljše, ker vam to že pišem celo večnost, ker samo user posted image , te pa hodim nonstop gledat.
Mmetka:Ja z Marjeto sma bile v osnovni šoli sošolke, zdaj sma sodelavke. Skupaj sma tudi ležale na 1. etaži, z bobiko, pol pa sma si še kopalnico in wc delile na 2. etaži, takrat tudi s tabo. Kak je svet mali!
Lepo spančkajte, še malo za nas!
dijo

(odgovor članu popek)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
26.8.2006 23:15:42   
bobika
Lumpy, srečica: sorry sem vaju zamenjala. Komentar zgoraj je bil namenjen srečici. Vaju vedno nekajzamenjujem, ker sta vajina fantka taka lepotca. Seveda je Matic tudi pravi srček.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
27.8.2006 9:07:48   
tinkamiška
Hoj!

Danes sem bolj zgodnja, ker gremo potem na rojstni dan in ne vem, če bom še prišla kej pogledat sem.

Bobika, sem si ogledala Manco in se takoj spomnila slikice Mance v oblekci, je kot en angelčekuser posted image Učke sem si tudi ogledala, mata obe z Izo take velike rjave! Pa lička...user posted image

Moram pa povedat, da me je danes Iza poklicala zjutraj MAMA!!! Dva jutra zaporedoma je klicala z MAM MAM in vedno sem pritekla k postlci, danes je pa rekla MAMA, sem mela kr solzni učkiuser posted image

Taši, včeraj mi je blo zelo lepo in moj dan je bil lepšiuser posted image Ko sva se z možem peljala domov, se mi je kr smejalouser posted image Kako je Špela? Je še prelajena?

Kje ste vse babike?user posted image

Shooo, upam, da bo seljenje čim manj stresno in boste kmalu uživali s vojem novem domkuuser posted image

Bobika, jst slikico že prej povečam, preden jo prilepim sem.

O kakšnem receptu  govorite?

lepo se imejte...je pri vas tudi sonček?user posted image

tinka in iza

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
27.8.2006 10:17:22   
meta22
Živjo čveke!

se vam spet malo javljam, ker ne morem brez vas!!!user posted image

ta ideja s slikicami je super. sem se pri enih tako nasmejala, da še zdaj komaj diham. tiste za osebno so najboljše!user posted image user posted image user posted image  pa maj od puri, kako se je spremenil. pravi mali debelušček je ratal! se pa strinjam s trditvijo, da so januarčki res vsi po vrsti pravi mali manekeni!!!

za razpredelnico pa: mi se ne dojimo več in jemo hipp2! val pa se je rodil točno ob 12.15!

zlog mama naš že kar dolgo izgovarja, nekaj časa smo samo to poslušali!user posted image  vendar sem ugotovila da pri njem to pomeni da je lačen in da bi nekaj jedel, ne pa da bi klical mene. ko vidi hrano vedno začne odpirat usta in zraven govori amamamam!!!user posted image  sedaj namesto m izgovori še b ali pa pride ven babababa!!-bi mogle videti babico kako cvete ko se mali to dere! zadnje čase pa je še vau vau aktualen!
novo še je to, da je začel razumsko povezovat besede z stvarmi. ko rečem, kje je lučka, začne po stropu lučke iskat. al pa kje je rožica, potem na rožice pogleda. al pa hov hov- išče psa. najbolj vesel pa je, ko mama začne z rokami ploskat in zraven rečem bravoooo!- takrat se začne na glas smejat, pa še sam z rokicami skup udarja! vglavnem pravi cuker!

tak, prilimam še nekaj slikic, pa ČESTITKE VSEM KI SO PRAZNOVALI, BOLANČKI PA ČIM HITREJE SE POZDRAVITE!

ena izmed prvih valovih slik
user posted image

pa še ena "smešna" ( nisem našla druge)
user posted image

pa še ena najnovejša: val ko se zjutraj zbudi!!
user posted image

tak, bodite pridne pa ubogajte vaše sončkeuser posted image user posted image !

lp
meta

Neposredna povezava do sporočila: 2516
27.8.2006 11:55:41   
liju
Lep pozdrav!
Kako ste kaj? Mi smo boljuser posted image user posted image . Noč je bila sicer malo boljša kot prejšnja, ampak še nismo prišli k sebi. Full imate lepe sončke in se strinjam, da imamo prave manekene. Jaz bom probala naredit danes album, seveda če mi rata.user posted image user posted image Vam javim geslo, katera bo želela!
Lepo preživite dan!
Si pišemo zvečer!
lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
27.8.2006 12:06:51   
rija
Evo še mene malo: mi smo imeli danes najhujšo noč odkar imamo user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
Mali ni spal skoraj nič. Se je samo metal, jokal, tečnaril, mi rival prste v oči, nosnice, ušesa.....ob 4 zjutraj sem dobesedno znorelauser posted image user posted image  Pa še plenica je spustila, tak da smo se še previjali in preoblačili, pumpali noseka....vglavnem pestro da je kaj!

Če bo še danes tako, sem zrela za živčnega!

Vidim, da vaši že vsi bolj ali manj govorijo. Našemu je nekaj časa nazaj uspelo ene parkrat ata, zdaj pa se je odločil, da bo samo grulil in cvilil v smeri, v kateri je kakšna stvar, ki ga zanima. Je postal pravi razvajenček. Se samo nagne in zacvili in cvili tako dolgo, da ga končno odneseš do stvari.

Se še kaj pišemo.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
27.8.2006 19:30:01   
lumpy
Oj,
vidim da nekateri pridno pakirate za na dopust, drugi se selijo....
Mi pa smo šli danes na prvi izlet v planine, šli smo na Pohorje in ta mali je užival 100 / uro, ni mi žal da sva kupila tega Kidi plus nahrbtnik, ker je fantastičen.

Rija,
bravo za nov avto, srečno voržnjo !!! Kaj ste pa kupili , če ni skrivnost?
A user posted image  pa takole praznuje , ker imate nov atvo??? Dajte že odpravit težave, no, sedaj vas pa že neklaj časa muči.

Ja Srečica samo 1 zobek imava, je rekla moja sestrična - saj to še pol od pol zoba ni user posted image .  Tale tvoj Anže pa prehiteva - še pri puncah user posted image , sedaj bodo pa ostale januarke ljubosumne.

Tinkamiška,
pismo user posted image , kako se ljudje zafrkavajo user posted image . Bojim se da bo pri nas enako, sicer za stanovanje ampak dedec tudi naju nateguje iz meseca v meseca pa nič. Držim pesti in vem da vama bo uspelo posikati hiško za vas ( ko bi še pri sebi bila tako optimistična user posted image  ).

Bobika,
verjetno si me glede komentarja  za slikico zamenjala z Srečico. user posted image  Nič hudega.

Renan,
mislim da se boste imeli na dopustu super, ko se vam takole sedaj vse komplicira. Pozdravite se in srečno pot.

Meta 22,
koliko je pa Val že velik, tako velik zgleda.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

Neposredna povezava do sporočila: 2519
27.8.2006 21:20:42   
shooo
ojla,
mi smo za silo preseljeni!
nezek si izbira novi ritem, danes mi  je uspelo vloviti in jo skopati ze ob 18.ob 19 je ze spala. brez vecerne kasice..se spi.
sem nardila nov album, kar tako z enimi straimi fotkami+ neka novih ker sem hotel tudi jaznekaj pripopat sem na forum pa mi ne gre.no, ce katera zeli: geslo je nežek.sicer pa probam se jutri kaj nalimat sem.
lepo se imejte

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
27.8.2006 21:45:01   
rija
Lumpy: ja naš mali je očitno feštal za nov avto user posted image user posted image user posted image  Smo ga pa danes pošteno namatrali, ker smo imeli piknik, pa en kup otrok in je norel in norel. Upam, da je tak ubit, da ga bom prvič slišala ob šestih zjutrajuser posted image user posted image  Nabavili pa smo renault traffica, ful lepega.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
27.8.2006 21:54:32   
Ovnica78
Dober večer!

Za mano je naporen dan. Cel dan sem likala in pakirala in razmišljala, kaj še moram vzeti, da ne bom kaj pozabila doma. Glavo imam tako, da mi jo bo razneslo!

Ob treh zjutraj odrinemo na dolgoooo pričakovano morje. Končno user posted image user posted image user posted image !

Tako, da se za nekaj časa poslavljam. Vsem, ki greste tudi sedaj na morje, mislim, da vas je še kar nekaj želim, veliko dobre volje in nasmejanih sončnih dni. Se beremo, ko pridemo nazaj.

Pa ne preveč čvekat, da ne bom potem tri dni brala kaj vse ste napisale user posted image .

Zdaj pa grem hitro v posteljo, da se malo spočijem preden odrinemo. Lahko noč!

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
27.8.2006 22:13:31   
Anonimen
Tinkamiška, hvala enako, meni se je tudi celo pot smejalo.user posted image  Upam, da se kmalu spet vidimo! Špela je pa že uredu, samo včeraj ji je teklo iz noska, zvečer je brez problema zaspala in se zjutraj zbudila s čisto suhim noskom.

Rija, zdaj se mi pa res že groooozno smiliš. No, saj mali tudi, njemu tudi ziher ni lušno, če se tako dere. Si pa kar mislim, v kakšnem stanju so tvoji živci.

Jaz sem pa šele včeraj dojela, da je do našega odhoda na morje samo še en teden.user posted image  Pismu, sej nisem ziher, če si zares želim it. Tako fino udobno mi je doma, da se mi ne ljubi nikamor prestavljat.user posted image  In ko začnem razmišljat, kaj vse moram s sabo vzet, se mi glava kar sprazni, čisti black out. Upam, da bom sploh utegnila spakirat vse (ko se spomnim kaj user posted image ), ker še dvakrat delam pred morjem, pa mož bo moral biti veliko več v službi, da poštima vse pred odhodom. Bom na koncu tako kot shooo zaradi selitve.
Jezus, pa kdo vas bo bral, ko pridemo nazaj!user posted image  Bom rabila dodaten dan dopusta samo za RR prečitat.

(odgovor članu shooo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2523
27.8.2006 22:19:19   
rija
Tašonka, saj se ti tudi lahko smilim user posted image user posted image user posted image  saj se že tudi sama sebi....

Pa veš, da se meni tudi ne da nekak preveč na morje? Po eni strani se ga neskončno veselim, po drugi pa me je groz še dodatnega napora, ko pa sem itak čisto izčrpana.....Edino upam, da ga bo morski zrak tak zdelal, da bo vsaj tam spal...in midva z njim.

So me danes vprašali, kak dolgo ostanemo....sem rekla do 5 leta če bo spal....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
27.8.2006 22:41:08   
liju
Dober večer!
Danes mi je uspelo narediti albume.user posted image user posted image
Če katera želi pogledat, je geslo nino.
Vidim, da vas še kar veliko gre čofotat nauser posted image , zato pazite da vas ne zgrabi kakšen user posted image aliuser posted image .user posted image
Skratka lepo se imejte!
Danes smo se celi dan potepali in naš user posted image nič ni spal celi dan, zato močno upam, da bo ponoči. Upam, da bodo ti zobki kmalu zunaj če ne se mi bo točno zmešalo. Sicer, pa se lahko tolažim, da ni samo pri nas tak hudo, da je mogoče drugje še huje.
Lepo spančkajte! Upam, da bomo tudi mi!!user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Prekrivalo za striženje, ki lovi lase
abee

Ali bi ti uporabljal(a) prekrivalo za striženje las v obliki narobe obrnjenega dežnika, ki lovi lase tako, da ne padejo na tla?

Da (35%)

Ne (53%)

Ne vem (12%)

Število vseh glasov: 75

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!