|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
28.8.2006 21:45:55   
Anonimen
Hojla čveke, čvekaste, najbolj čvekaste! user posted image

Že na našem predhodnem forumu Nosečnost (v pričakovanju) smo bile zmagovalke...ampak zdaj smo pa.....maxi čveke! user posted image

V glavnem, jz vas ne berem in ne sledim, sploh! Ker to je pa zame že čist preveč too much user posted image Malo vas pozdravim, malo poročam in to je to...

Najprej čestitke vsem slavljenčkom! Pa to je neverjetno kako čas šiba! Kar naenkrat so naši user posted image postali majčkeni malčki!
Naša Klara je pravi divjak. Ni čudno da jo vsak "označi" za fantka. Ne pomaga vztrajno oblačenje v roza oblačilca...Vsak reče "o, kako živahen fantek!" user posted image
Zadnjič je nekega enako starega fantka (3 dni mlajšega) tako z rokami grabila in zraven živalske glasove spuščala, da je ubogi revček začel jokat...
...Po vseh štirih že veselo šibamo naokoli in vtikamo prstke v vtičnice, vlečemo in grizemo kable...Huh...kaj šele bo, ko shodimo?!user posted image

Hranjenje je pri nas:

- mleko (od 03-07 kadar se pač zmisli)
-zajtrk okoli 9.00
-malica  okoli 12.00
- počitek po malici do kosila
- kosilo okoli 14-15 (ko se zbudimo)
-malica okoli 17.00
-večerja 19.30
- mleko okoli 20.00
-spanje

Torej 5 obrokov + 2x mleko (po 240 ml)

Kilogramov imamo že 9 in smo zato že par dni v avtosedežu.

Še vprašanje za tiste, ki jim je še ostalo nekaj kilogramčkov (tako kot meni user posted image ) a bo katera šla na dieto? Jz se nikakor ne morem spraviti dol iz 63-ih kilogramov, poleg tega imam lepo kolekcijo (preozkih) hlač, ki mi jih je blazno škoda proč dat...zato s 1. septembrom začnem z 90 dnevno dieto in grem kar hitro na forum "hujšanje" novo temo odpret! Vabljene!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2551
28.8.2006 21:52:58   
mmetka
Pozdravljene!

Moram se pohvalit, da smo našega otročička preselili v njegovo sobico! Za spat seveda. In sem ful vesela, ker dosti dosti boljše spi. Sploh nisem verjela, ko sem brala, da otročički boljše spijo v svojih sobicah in se ne zbujajo tako pogosto.Pa še midva se bolj naspiva, ker ne slišiva vsakega njegovega premikanja.Zdaj se zbujamo samo še enkrat , dvakrat na noč, popije malo čaja in že spimo naprej. Ju hu!!

liju-ja, ja, zdaj pa vem, katera si! Pa še isto pediatrinjo imava, ne?! Se srečamo v posvetovalnici oktobra, ker imava sigurno isti datum!user posted image

Kak so luškani ti vaši otrokeci na slikicah!! Jaz pa neznam tega naredit!!!user posted image user posted image

Taki pa so naši dnevi ( ponavadi):
  • okrog 7h, 7.30- bujenje
  • 8h- zajtrk ( mlečna kašica)
  • Ponavadi sprehod, kava za mamo, potepanje, nakupovanje, obisk pri babicah...
  • 10.30, 11h- malica ( sadje.Ponavadi ga pojemo kar zunaj)
  • Sledi igranje, nagajanje mami ko kuhauser posted image ,... spanje
  • 13.30, 14h- kosilo ( večinoma to kot midva, ali pa razne zelenjavne juhice, pireji in druge poslastice)
  • norenje, divjanje, kričanjeuser posted image ,... spanje
  • 17h,17.30- malica ( skute, jogurti,fruchtzwerge, puding...)
  • sprehod,
  • po prihodu domov pa tuširanje, rihtanje...
  • 20h- večerja (mlečno žitne kašice)
  • 20.30- spanje

Vsem, ki potujete na morje želim prijetno potovanje, toplo vreme, dosti čofotanja in uživanja! Pa uživajte še malo za nas, ki smo bili letos na morju cele tri dni.

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
28.8.2006 21:53:24   
rija
Caffe me je tudi še nekaj kilogramov ostalo....predvsem na trebuhu....user posted image user posted image user posted image  mam prav krasen vampek user posted image user posted image user posted image

Jaz na dieto ne morem, ker me bo poleg vseh drugih naporov pobralo.....bom pa septembra hodila 2x tedensko na telovadbo z dojenčkiuser posted image user posted image  da se vsaj puding v mišice spremeniuser posted image

Mater, ta teden bo ubitačen! Vse je še potrebno uredit pred odhodom na morje, pa spakirat. Me je že moj opozoril, da naj si niti ne mislim, da bova pakirala v soboto zvečer user posted image user posted image  Ker maja smo šli v torek, pa sva še v ponedeljek zvečer ob 11. norela s kufri...user posted image

No, in kaj smo mi pametnjakoviči danes sčaraliuser posted image  Smo bili že zmenjeni, da gremo v Tučepe, pa smo pristali v Baški....user posted image user posted image  Ker ti hrvati so totalno popizdili, za en teden bi nas stalo okrog 250 jurjev, smo čakali do zadnjega še na kakšno akcijo, pa ništa Pišta! iN to nama je res tu mač za eno hrvaško, ki ti razen ene brezvezne sobe in morja ne nudi kaj dosti... Edino tale Baška je v akciji.....user posted image

Tašonka: se dobimo na kavici?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
28.8.2006 22:00:00   
mmetka
Jaz tudi rabim telovadbo! Nujno!! Še boljše pa bi bila liposukcija!!user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
28.8.2006 22:06:52   
rija
A je še kera za liposukcijo? Če se skupaj zmenimo, dobimo mogoče kakšen količinski popustuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
28.8.2006 22:23:13   
mayflower
Vsi slavljenci: vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Ja, tud mi gremo v soboto na težko pričakovano morje. Jst pa sploh nimam energije, da bi kej prpravla. No, sej sem bla v lekarni, pa nekaj hrane sem že kupla. Sam cunje user posted image user posted image user posted image Kdaj bom peglala nimam pojma. Stvar je v tem, da začnemo septembra naprej zidat hišo (no, pol bajte, k sem jo dobila od staršev). Zidarje smo že zbrali, začnejo po 15.septembru. Zdej zbirava okna. Se mi od njih že kar meša. Sem tko utrujena: jutri gremo po Krasu gledat, v sredo v Ljubljano. Kdaj bom jst cunje prala in peglala nimam pojma.

Rija: mi gremo na Rab, v apartma za 60 jurjev (pol še z vsemi riziki in zavarovanji znese nekaj pod 80 jurjev). Apartma je prenovljen, s klimo, SAT,... Res sem rezervirala že maja. SEm tud jst slišala, da so Hrvati malo ponoreli. Ma ja, sej smo tud mi hotli konjičke v LIpici sam pogledat: pa je vstopnina za odraslega 1700 SIT. Smo se obrnli. Čez par dni pa sta mimo hiše pršla dva jezdeca, tako da je ta mali prvič videl konjičke. Kolk je bil navdušen nad njimi.

Dnevni urnik: midva nikoli nisva mela kej preveč ustaljenega ritma. Tko, da je tole zelo približno:
7-7.30 : budnica -dojenje
9 : če je na volji spanje, drugače sprehod do tete
10 : malica (sadna kašica: domača ali Frutek, pogosto čez pol ure še skutka)
12.30-13 : kosilo (zelenjava, meso...) + dojenje (če ima mama srečo, tamali zaspi kako urco)
15-16 : malica (sadje, Frutki, keksi)
19.30-20.00: ziza in spanje

Zadnje čase se tamali zbuja ponoči in nekje okrog 3-ure zjutrej zahteva zizo. Glede na to, da smo tako lepo spali celo noč, zbiram pogum za ponovno odvajanje od zize. Med vsemi obroki pa ogromno gibanja: popoldanski obisk pr kolegici, kjer lako v miru spijem kavico, saj tamali dobesedno obožuje njihov parket. Čez dan spi zelo malo.

Je pa pogruntal puzanje po stanovanju in je prav hecen kako dviga rito. Tako, da ga v stanovanju praktično ne morem več pustit samega.

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
28.8.2006 22:23:16   
mmetka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za količinski popust!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
28.8.2006 22:27:19   
Anonimen
Sem za liposukcijo user posted image  in za kavico v Baški.user posted image  Rija, ti pošljem svojo telefonsko na ZS, pa me boš poklicala. Kdaj greste in za koliko časa? Mi krenemo v nedeljo dopoldne, razen če bo kakšno totalno ubitačno vreme. Ma klinc... tud če ušpičene šprikle padajo, grem rajši v prikolico kot dva dni spat pri tašči. Že tako bomo v soboto pri tašči, ker bomo možev RD praznovali, pa potem prespimo in gremo v nedeljo na user posted image .

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2558
28.8.2006 22:28:43   
Anonimen
He he, men dajo lahko količinski popust - na količino mojga špeha!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2559
28.8.2006 22:33:16   
rija
Tašonka, mi gremo tudi v nedeljo zjutraj, tak da pridemo do 12 dol, da lahko gremo direktno v hotel. Super! Ja vreme pa je od 31. avgusta naprej samo sončki....smo danes v TA malo preverjali.

Ti pa tudi jaz na zs pošljem telefonko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
29.8.2006 7:41:25   
ajdaN
Dobro jutro!

Matr kakšna noč!!! Grem spat ob 10, do polnoči ne morm zaspat, obupam in vstanem - grem spit šalco mleka pa mal brat. Pridem okrog enih nazaj, skoraj že zaspim (ene 5x), ko moj dragi vsake toliko časa začne neznansko smrčatuser posted image . Že študiram da bi se spravila v dnevno, ko mi okrog dveh končno rata zaspatuser posted image . A ni hudič mali začne ob 5 "feštat". Ne vem kaj ga daje - po mojem zobki. In že od petih ga nonstop tolažim! No pred ene 10 minutkami je končno zaspal. Upam, da bo še en čas trajal. Jaz pa s podočnjaki do kolenuser posted image !

Aja LP vsem novim - vedno več nas jeuser posted image .

Pa čestitke za naprej in za nazaj. Jaz ne sledim več kdo praznuje in kdaj...

Nyah nočnega pitja jo po mojem lahko odvadiš. Samo moraš vztrajat. Če mene vprašaš v temle mrazu ni žejna, ampak gre za stvar navade - ne glede na to koliko popije. Preprosto se odloči, da ponoči ne dobi za pit. Par dni bo hudo pa ne boš nič spala, ampak bo pokapirala, da se ponoči spi, ne pa pije. Jaz sem ga tako odvadila nočnega dojenja. Sicer moram rečt, da nama je šlo kar hitro, ampak samo vztrajat moraš.

O čeveljčkih še ne razmišljam. Kaj pa vem, bom raši poiskala kakšne tople copatke, dokler res čisto ne shodi. Za v voziček bojo dobri, pa še vreča čez. Za doma bo imel pa itak "bremzice".

Lumpy mene pa nekaj zanima - pravijo da je Tobi fuuuuul ozek. Da zdajle še nekako gre, ko je otrok večji, pa še v bundici, pa zna bit problem. A je to res? Čisto tako informativno me zanima - mi imamo itak Römerja, ampak sem ravno zadnjič brala ene take komentarje.

Aja muzike žal nimam. Jaz brez problema zdržim brez radia.

Naš urnik je nekako takle.
-   7-7:30 bujenje
-   8-8:30 mleko
-   greva na teren - sprehod, trgovina, obisk pri naših...
-   okrog 11 malica + spanje (cca. 1h)
-   okrog 13:30 kosilo
-   okrog 15 spet spanje (kakšno urco)
-   17-17:30 malica
-   19:30 banja + spanje

Vmes pa ponavadi malo varstva pri tašči pa igranje, pa malo sprehoda... Pa je dan okrog.

Kako ste uspele uvest spanje 1x dnevno?! Jaz sploh ne vem kako, ker je po 3h že totalna koma. Pa bi mi bilo bolj všeč, da bi šel spat okrog enih pa dalj časa spal. Ker drugače dopoldne ves čas gledam na uro, kdaj morava domov. V vozičku ne zaspi več - žal!

Ovčka čestitke za zobek!

O Caffee, tebe pa že dolgo ni bilo. Za dieto se pa tudi jaz počasi odločam. Ampak res počaaasi! Tako da tole rundo še spustimuser posted image .

Liposukcija - sem zraven! Ker je res že kriza! Glede na to, da me je lastna mati vprašala če smo še enega naročil... user posted image  user posted image  user posted image ... Bi se človek res samo zjokal!

No uživajte - midva greva v LJ v šoping in na čvek s kolegico. Če ne bo ko se zbudi kaj hujšega z njim.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
29.8.2006 9:27:54   
puri
Ojla!

Na hitro se vam malo oglasim, potem grem pa naprej vlagat breskve. Letos delam to prvič in upam, da se mi ne bo vse pokvarilo, ker je zelo dober (sem delala že včeraj, pa smo enega že probaliuser posted image ).

Kolk so eniuser posted image že res napredni, naš se še nič ne plazi, je še za sedet taka nerodauser posted image

Podnevi spimo še 2-3x, ampak samo po kakšno slabo urco, zvečer gremo pa spat že okrog sedmihuser posted image in potem spimo do 4-ih ali 5-ih v svoji postelji, se nič ne zbujamo, potem se pa začne preveč zbujat in da ne vstajam skos in mu popravljam dudo not, ga dam raje kar k sebi v posteljo,...tam pa spi, kot polhuser posted image
Ima zelo rad mojo posteljo, če ga položim tja, takoj zaspi, kadar hočem, v svoji postelji pa nočeuser posted image , zato ga dam tudi čez dan kar v najino posteljo. Ne vem, kaj mu tam tako pašeuser posted image
Spimo potem do 7-ih zjutraj.

Mi pa še kar čakamo zobke,....................................................user posted image

No, zdaj grem pa naprej vlagat.

(odgovor članu popek)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
29.8.2006 10:14:06   
Rahelca
Tudi jaz sem za liposukcijo. čeprav imam dve kolegici, ki sta imeli ostanke trebuha od poroda, sta šli na injekcije, pa ni nič pomagalo. Jst bi šla zudi na dieto, samo še dojim. Se vam pridružim na forumu. Nam raste že tretji zobek. Ponoči pa se 2-3 x prebudimo in jo dam na joške. Hudo. Ampak, bo že. A mogoče katera ve, kje bi se lahko vpisala s saro na kakšne plesno-glasbene urice? Ali pa telovadbo, skupaj s Saro seveda. Žal nimam nobenega varstva, moj pa hišo zida. A ve dajete že kupljete skutke?

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
29.8.2006 11:28:10   
Anonimen
Oj!

Se na hitro oglasim!

Punce jaz sem danes uredila album, sem si vzela skoraj celo dopoldne za to, geslo vseh albumov pa je srcek.

Tinkamiška Lara se zelo rada vozi s kolesom. V nedeljo jo je vozil očka več kot eno uro in je ful uživala.
user posted image

Naš urnik pa zgleda nekako takole:

7.00  vstanevi in spije mleko
       nato se oblečevi in grem jaz nekaj pojesti nato ma na kratek sprehod.
8.30 poje mlečno kašico in gre spat
11.00 vstane
12.00 - 13.00 poje sadni obrok
14.00 - 15.00 ima kosilo nato pa gre spat
16.00 - 17.00 vstane
17.30 - 18.00 poje jogurt ali skuto s sadjem
        nato pa grevi spet ven
          vmes pa se igravi, ali pa se igra sama ali pa skom drugim
19.00 se začnemo pripravljati na spanje
med 19.30 in 20.00 pa zaspi

Včeraj pa sva se skoraj cel dan potepale po Ljubljani in zapravljale. V H&M so dobili glih novo robo.  Pa šle sva v Massa na razprodajo zaradi prenove trgovin, in seveda tam kupili čevlje za vse tri. Če bi prej vedla da bo razprodaja, ji prejšni teden sploh še nebi kupla Cicibanovih čeveljčkov, so bli svinsko dragi. V Massu pa jih imajo sedaj že za 3.000 SIT.

Tiste ki kupujete Mullerjeve plenice, ta teden so spet v akciji, en paket za 1.140 SIT.

Tiste pa ki imate Sangenic koš, v Baby centru imajo akcijo kaset, pakirane 4 komade za 6.800 SIT.

Liposukcija - jaz sem tudi za, stare kavbojke še vedno ne grejo na rit.

Takole pa naša spleza pod mizo
user posted image

Tako pa hodimo in kažemo jezička
user posted image

Zdaj pa moram iti Laro vzeti iz postelce in skuhati kosilo.  LP

(odgovor članu Rahelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2564
29.8.2006 12:07:56   
Dali 28
Hoj vsem skupaj.
Tudi jaz bi na liposukcijo in na kako hudo dieto ker mi je od poroda še zelo veliko ostalo in nikakor da se spravim hujšati.
Naši obroki so pa tudi nekaj podobnega tako kot ste nekatere že napisale.Zelo ima rada skutice tako da ji skoraj skoz še zraven dam pa kokr poje poje.
Tudi pri nas je že kriza.Zgleda da bo električarkauser posted image .Vtičnice in kabli so zakon.
Včeraj smo ji kupili prve anatomske copatke v Cicibanu.Edini problem je ta da jih noče imeti skoz gor tako da ji malo pustim pa dam dol pa čez nekaj časa spet gor.Smo dali za copatke 3.990.Svetovali so nam naj ji kupimo kar ene taprave ker se zelo dviguje in hodi ob mizici in postelji.

Ena me je vprašala kako je z Winsor Pilatesom.Tako bom rekla-jaz ko delam me vse boli in sem vsa mokra.Ali je to od tega ali pa sem čisto brez kondicijeuser posted image .Mislim pa da ni res ko reklamirajo da nerabiš iti na dieto da lahko samo telovadiš in rezultat je tu.Je pa res da se že po enem tednu vidi da mi je šel mal trebuh dol s tem da jaz delam vsak dan ne samo 3-x kokr je na reklami.

Zdejle se bo mojauser posted image zbudila pa grem pripravit za kosilo pa se oglasim še kaj potem.

17.1.2006 SE NAM JE ZGODILO NAJLEPŠE V ŽIVLJENJU-RODILA SE JE TIJANA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
29.8.2006 13:52:12   
puri
JA, PA GA IMAMO!!!!!!!! PRVI ZOBEKuser posted image user posted image user posted image

Mi je vzel prst in ga začel tlačit v usta, pa me je kar zbodlo, ko je vgrizniluser posted image Ni ga še kaj preveč za videti, ker tudi ne pusti pogledat, ampak čuti se ga pa zelo!

JanjaE, kar ne morem verjet, da Lara že tako lepo hodi. Bravouser posted image

(odgovor članu Dali 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
29.8.2006 15:08:45   
lumpy
Mi imamo pa drugo žagico, 9 dni za prvim zobkom user posted image . Tudi tokrat je šlo brez težav, ampak kje je še ostalih 23?

Caffee,
ti si pa karakter, da si se lotila oziroma se boš lotila 90 dneven diete, meni to ne bi uspelo in če že hujšam hujšam z kratkimi dietami, ki spreminjajo presnovo, na meni delujejo, po tej metodi sem do sedaj hujšala 2 x, prvič pred poroko in teža mi ni šla navzgor 2 leti, dokler nisem zanosila, drugič pa sem jo uporabila sedaj po porodu in kg zaenkrat še stojijo.

Želim ti veliko dobre volje, čim manj lakote in da ti uspe, poročaj kako ti kaj gre.

Matic pridem nazaj....

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
29.8.2006 15:56:17   
liju
Zdravo!
Danes se še nič nisem javla, saj nisem imela časa. Imela sem čistilno akcijo, ker user posted image ni doma, je pri babici, te pa moram izkoristit.
Dali: danes sem naredila kosilo po tvojem receptu, je božansko. Edino namesto pršuta sem dala kraški zašink, kar pa je tak skoraj isto. Full je dobro!
mmetka:kaj si me že vidla pri pedijatrinji? Midva imama dr. Babičevo, če si me vidla, zakaj pa me nisi pocukala? Jaz se približno spomnim, kak zgledaš, ampak če bi te danes srečala sigurno ne bi vedela kam spadaš. Jaz si full slabo zapomnim obraz, če ga ne vidim več krat zaporedoma. To pa je poklicna deformacija, saj v trgovini vidiš 1000 fac dnevno in je nemogoče da si jih zapomniš.Posvetovalnico pa imama 10.10! Kdaj ti?
Danes pa smo full lepo spali, do 7.00, pa brez nočnega pitja ali hraneuser posted image . Nisem mogla vrjet, te pa bomo mogoče prišli na stare tirnice!user posted image
Koliko sem prebrala vaš ritem, je naš nekje isto. Spimo tudi nekje do dvakrat popoldan.
Nič lepo bodite, me moj že gnjavi, da mu je dolg čas, zdaj ko ni user posted image doma in da bi rad šel na rač.
Lepo bodite!

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
29.8.2006 20:31:18   
XXYY
Dober večer!

Kje pa ste vse? Aja, zdaj vas je več ali manj večina na morje šla user posted image  user posted image  user posted image  .

Mi smo pa bili danes tako slabe volje = Lara, da je bila kar kriza. Nič ji ni bilo prav. Sam začela neki tulit in cvilit, da ti gre že vse skozi ušesa. Malo je bila tečka, malo pa tudi trmasta, k ni bilo po njeno. No, ko sve se pa skopale, sem pa opazila, da gre zgoraj že 2 zobek ven. Ima že belo pikico na dlesni. In jo je to matralo danes.

Drugače pa nič novega.

Tudi mi smo že kupili nove copatke za Laro od Cicibana - jih pa glih ne mara kaj preveč nosit. No, saj zdaj še ni take krize, da bi jih glih morala imeti skos gor. Saj bo.

Kolk pa majo vaši user posted image  št. nogoice?
Ker zadnjič, ko sve šle z Laro kupit copatke za prve korake, je tam prodajalka prvo probala številko 18, pa je rekla, da so ji to premajhne. Pol mi pa dala številko 19, pa so bile prav. Se mi zdi, da ima kar veliko nogo. A majo vaši tudi toliko?

Dajte še napisat (tiste, ki še niste), kdaj ste imele PDP in ob kateri uri ste rodile vaše user posted image  = za seznam.  HVALA.

Nč, sedaj pa grem še malo cunje obesit.

Lahko noč.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
29.8.2006 20:37:08   
liju
Dober večer!
Danes pa vas res ni nič gor!?user posted image
Jaz pa imam danes čas za čvek, pa nimam s kom za čvekat.user posted image user posted image
Pa še mojegauser posted image ni doma.user posted image user posted image
Nič, grem jaz tv gledat, da mojemu malo naredim družbo.
Lepo spite!

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
29.8.2006 20:50:00   
LE&TA
Liju, pa kaj cel dan si brez user posted image , a tud celo noč??

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
29.8.2006 20:57:47   
liju
Ja, dopoldan sma ga peljala in tam bo tudi ostal. Babica je seveda user posted image user posted image user posted image . Nama pa je groza, sma se že menla če bi šla po njega, ampak zdaj že sigurno spi.user posted image
Komaj čakam da mine noč.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
29.8.2006 21:51:47   
rija
Na hitro, ker imam še trilijon stvari za naredit: danes imamo zopet malo vročine, pa iz noseka mu v potokih teče....upam, da se do nedelje pozdravi....pa siten je bil ko hudič!

Ne vem če lahko vse te viroze in vročine pripisujem zobkomuser posted image

Če jutri ne bo bolje, se greva zopet načakat v ZDuser posted image

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
29.8.2006 21:57:39   
LE&TA
Tud naša pupa je že 2 dni ful tečka, je drugi zobek na vrsti da pride ven, sem ji pa dala Calpol sirup da bo malo bolše, upam. Ponoči se večkrat zbudi pa ji dam dudo, je pa parkrat tud fajn jokala da sm jo mogla dvignit in potolažit.

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
29.8.2006 22:52:23   
mmetka
Halo!

Kako ste kaj danes? Pri nas se nič novega ne dogaja, zato nimam kaj pametnega za poročat. Zobkov še ni, spimo solidno, čez dan smo ponavadi dobre volje in nasmejani, le ati naju včasih malo jezi user posted image !

liju- saj sem vedela, da imava na isti dan posvetovalnicouser posted image . Jaz sem te videla tam mislim da že dvakrat, ker sem se te spomnila iz porodnišnice, ko je Marjeta hodla k tebi v sobo na obisk. Bom te pa pocukala, če se vidiva.

Zdaj se pa poslavljam, ker sem že ful zaspana. user posted image

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.

Da, poljubljam/o ga. (10%)

Ne, ne poljubljam/o ga. (60%)

Poleg nas staršev ga poljubljajo tudi njegovi bližnji sorodniki. (30%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!