Nyah*
|
JUtro! Evo, midve z najo sva ze pokonci, ze dobro uro . Ponoci zadnjih par dni pije le se enkrat do dvakrat, ampak kaj, ko jaz ne morem poj nazaj zaspat, pa sem ko sova poj cez dan. Imamo pa zdej ful probleme cez dan zaspat, dopoldne se mrkne za kake pol ure do uro, a popoldan je cist gotova, pa noce zaspat, da ne bi kaj zamudila, pa joka pa joka. V vozicku ze nekaj casa ne spimo, tako da sem omejena na dom, pa ce spi mi ni zal, a takole,.... Nas urnik tezko napisem, ker je vsak dan kak zamik glede ur, odvisno je kdaj ustane, je pa priblizno takole: okoli 8.00 mleko (okoli 120ml) igra,... okoli 10-11.00 spanje okoli 12-13.00 kosilo (zelenjava, testenine, juhica, riz,...) sprehod, igra,... okoli 15.00 flaska 200 ml in spanje (vsaj bilo je tako ) sprehod, igra okoli 18.00 malica (sadje, jogurt, skutka, gres,...) igra, potepanje se malo, ce je lepo vreme 21.00 umivanje, flaska (240ml), spanje Tako da mi pojemo kakih 600ml mleka na dan se vedno, vmes dvakrat jemo gosto hrano, vidim, da je pri vas drugace. Bom morala tudi jaz manj mleka dajat, pa se kaj drugega rajsi. Drugace je jedla ze kravje mleko, kuhano v spinaci, v pravem gresu, reakcije nobene . Rija, te cisto zastopim, upam, da se kmalu uredijo tudi nocke, sploh ce gres pocasi ze pomalo delat, huh. Mene je kar strah casa, ko se vrnem v sluzbo . Zdrzi, saj bo bolje, a kot pravi moja mami, ko bo star 18 pa spet ne bomo spali, ker ga ne bo domov . Spakirala bos ze, sploh ce imas vsaj priblizno v glavi, kaj vse rabis. Tasonka, upam, da vama znese vse zrihtat, pa da u miru krenete na pot. Uzivajte maksimalno, pocivajte, cofajte se malo za nas, pa se zase si kaj casa obvezno vzemita . Cestitamo vsem za nove zobke , pri nas se nic novega, cakamo pa cakamo....., pa cestitke seveda tudi za korake, plazenje, prve besedice,..... kako hitro se razvijajo nasi soncki, mene kar prehiteva, ko jo gledam, kako sama sedi, kako je gibcna, kako klepeta, mi gre kar na od ponosa! Caffee, ja kje pa si?? Tako malokrat se javis, si se slabsa od mene ti ti ti . Aja, jaz sem imela PDP 31.1., rodila pa sem 21.1. ob 16.00 uri (za tabelo). Pa se to, za tabelo, smo presli na mleko Milumil 2, ker jo je hipp2 zaprl totalno. Nic vec se ne spomnim, se bom se kaj javla, uzivajte soncen dan, papa.
|