|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
1.9.2006 22:26:35   
rija
Liju, a veš, da se mi zdi Nino na hitro na sliki v avatarju zelo podoben našemu Tilčkuuser posted image

Da nisi ti kje po Prekmurju hodila laniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
1.9.2006 22:34:29   
liju
Rija:
Za sebe vem da nisem.user posted image
Je pa naš mali izrezan ati, zdaj pa je vprašanje če nisi ki ti hodila tu okrog?user posted image user posted image user posted image user posted image
lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
1.9.2006 22:42:52   
rija
user posted image user posted image user posted image  To pa ziher ne. Mojega so "namešale" prijazne tete v ljubljanskem laboratorijuuser posted image user posted image

Je pa tudi naš izrezan ati. Mogoče bi pa bilo potrebno bolj nazaj gledatuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
2.9.2006 9:15:18   
ajdaN
Dobro jutro punce!

A ste vse že vstale. Pri nas je bila budnica standardno - malo žez 7, potem pa valjanje po postelji do osmih. No zdej je pa mali že na sprehodu z očijem. mami pa uživauser posted image .

Če katero zanima mi je končnoooo uspelo naredit album z našim mulčkom. Geslo je loli.

Čestitke vsem ki (bo)ste praznovaliuser posted image .

Drugače je ven pokukal 3. zobek. Očitno ga je takrat mučilo, ko je feštal od 5-7 zjutraj.

U Alenkica imate pa konkretnega "mišelinčka"user posted image . Pol pa mene pediatgrinja sekira, ko je imel skoraj kg manj! Hrano mu pa kar začni solit. Manjše količine rabijo tudi dojenčki. Brez skrbi mu vsakič lahko malo posoliš, pa mogoče bo res kaj rajši jedel. Pa meso tudi obvezno - čeprav dojiš. To nima nobene veze. Midva sva ga začela uvajat že pred 6, meseci. In zdaj ga dobi vsaj 3x tedensko.

Aja Ovčka moj PDP 31.12.2005. Pa tako sem upala, da bo še ta star letnik, pa se mulc ni dal prepričatuser posted image .

Srečica ortopedskih copatkov nikakor! Najboljš samo debele nogavičke z bremzicami. Če pa že čeveljček, pa kakšen mehek, ne pa tisto trdo zadevo.

AlenkaIST pri nas je duda kar aktualna. Čez dan jo ima kar precej. Oči mu jo poturi notri tudi takrat, ko tamali preveč vpije od veselja in ga ušesa bolijouser posted image , zvečer pa dokler trdno ne zaspi. Ah ga bomo že odvajal čez kakšno leto.

Drugač je naš mali postal prava atrakcija po štacunah. Meni pa malo nerodno. In sicer se reži vsakemu, vsako prodajalko pogleda pa se smeje, če ga pa kdo ne porajta, pa toliko časa vpije, da ga človek pogleda, potem se mu pa reži. Svašta! Res imamo pravega veseljaka.

Služba?! Hmmmmmm! Me je groza. Sploh še zato, ker je po porodniški nimam in že počasi začenjam pisat prošnje. PA zraven upam, da do novega leta ne bo nič. Da sem vsaj do konca porodniške z malim. Meni bo fuuuul hudo ga pustit v varstvu. Saj takole za par urc noben problem, za cel dan bo pa krizaaaaauser posted image .

No vse ki ste in še odhajate na morje uživajte še malo za nas, ki ostanemo doma.

No za konec pa probam še eno slikico našega mulca prilepit če rata.

user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
2.9.2006 10:23:01   
liju
Dobro jutro!
Kaj še vsi spite, da nobena nič ne piše???user posted image user posted image
Mi smo zdaj že na drugem počitku. Full lepo je spančkal ponoči od 20.30 pa do 5.30, takrat smo spili mlekeca in zaspali nazaj do 8.30!user posted image user posted image user posted image
Pol ko se je zbudil sma imela zajtrk (kruh, maslo, marmelada; zraven pa sma pila čaj). Moj user posted image je najbolj srečen, ko mu ne dam flaške za jest. Prava faca je.
Danes ne rabim kuhat, gremo k tašči na kosilo, pol pa hitro na sončka, na en dolgi sprehod.
Mi pa smo neki prehlajeni, upam da se ne bo kaj razvilo s tega prehlada. Samo iz noseka mu teče.user posted image user posted image user posted image
Včeraj sem klicala na šolo, (kjer me še čaka nekaj izpitov in matura) in mi je rekla, da se začnejo predavanja 20.9.. Kar groza me je, ker boma z user posted image full malo skupaj.user posted image user posted image user posted image Sicer pa komaj čakam, da naredim to šolo že enkrat.
Nič, lepo bodite in si tipkamo zvečer!
Upam, da bo celi dan lepo vreme, da se malo pogrejemo na sončku!
lp

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
2.9.2006 15:11:11   
AlenkaIST
Mi smo pa danes čofotali po Atlantisu. Dobro da ni bilo veliko ljudi ker bi drugače vsi samo našo češpljo gledali kako je uživala user posted image

user posted image

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
2.9.2006 17:15:16   
liju
Ja, čveke kje pa ste? Pa menda niste vse na user posted image ? Mi imamo počitek in lahko malo pišem, ker za prebrat tak nimam kajuser posted image user posted image
Naš user posted image je full bogi, samo upam, da ne bo ki kaka vročina še zraven.
Se že oglaša, moram it!
lp

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
2.9.2006 19:31:50   
meta22
Živjo!

na hitro se vam javim, ker se moramo pohvaliti, da smo premostili že en razvojni korak- namreč naredili smo prve "korake" po štirih!

pa še dokaz

user posted image

pozdrav od vala, ki je zaradi tega ful vesel

user posted image

lp
meta

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
2.9.2006 20:14:14   
XXYY
Dober večer!

Vidim, da ste res vse na user posted image  , k vas je bolj malo gor.

Najprej pa moram čestitat PIKICI* za njen rojstni dan, ki ga praznuje danes. Vse naj naj, še veliko let, pa predvsem ZDRAVJA user posted image  , VESELJA user posted image   in SREČE user posted image . Pa seveda, da se ti izpolnijo še vse skrite želje, ki jih imaš v svojem srčku (končanje šolanje user posted image ). Pa predvsem veliko sreče v novem zakonu, ki ga boš skočila danes teden! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  . Pa ubogaj ZOJO.

Danes sve se malo potepale po City Parku, sve šle malo moje sodelavke in sodelavce pogledat. Je bila prav dobre volje, glede na to, da je spala samo pol ure dopoldne. Popoldne pa popolnoma nič spanja, se ji je preveč dogajal okrog da ni zaspala.Zdaj je pa takoj zaspala kot top v pojstlci. Pa vsi so me spraševali "ja, kdaj pa prideš delat", " kolk še maš porodniške" user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  . Ne grem več k njim user posted image  user posted image  user posted image  .

Mi bomo meli Laro kar v jaslicah, ki začnemo z 4.12.06 (upam) - s službo pa začnem 27.12. - (padem glih v največjo gužvo user posted image ).

Mah dovolj nakladanja.

Uživajte.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
2.9.2006 20:16:13   
XXYY
Sem pa pozabila napisat, da sta SARA in VAL prava cortkija, prava dobrovoljčka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .

Še to:

ALENKAIST: si dobila mail pošto s podatki user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
2.9.2006 22:03:37   
rija
Tak. Mi smo avto naložili do daskeuser posted image  Zdaj pa se grem zdepilirat in se malo uredit, koliko se bo pač dalo....

Potem pa jutri zjutraj odrinemo.

Naš mali je danes že malo treniral na "suhem"user posted image user posted image

user posted image

Se beremo čez dober teden. Bodite pridne, ne pišite preveč, da ne bom v prevelikem zaostanku.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
2.9.2006 22:43:24   
liju
Čer!
Zdaj sem komaj uspela prit na rač.. Naš user posted image je full bogi, poleg tega prehlada ga še zobki dajejo, tak da popizdiš. Tak se je jokal, da ga nisma mogla niti pomirit. Prav vidi se mu da ga boli, zato sem mu dala svečko in je končno zaspal.Res se mi smili, ko tak joka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
RIJA, vi pa lepo potujte in fejst čofotajte, še za nas malo.user posted image user posted image
Grem zdaj spat, da bom vsaj malo spala, če bo treba spet dežurat.
Lahko noč!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
2.9.2006 23:00:50   
srečica

Alo punce,

na hitro vas pozdravim in zasipam s slikicami. Dokaz, da je naš sonček ultra živec. Danes je ugotovil, da se je tudi v kuhinji imenitno vstajat. Hvala bogu je začel bit full previden in se vedno lepo spusti na ritko tako, da ne pade. Stoji že par sekund sam (ampak še mi ga ni uspelo dobit za fotko) in kar dolgo, da se drži samo z eno roko.

Danes smo zelo uživali, malo potepali in kolesarili. Anže se je včeraj prvič začel vozit z nama na kolesu. Full je užival.

Kako ste kaj ve?

Naredila sem nov album Anže 7 mesecev in pol, če katera želi pogledat. Geslo: sreča

Pogledala sem tudi vaše nofe albume in lahko rečem le user posted image user posted image user posted image . Sami zlati sončki.

Tako, lepo se imejte in uživajte,

Darja

Moj mali šarmer

user posted image

Tudi v kuhinji se z lahkoto vstanem...

user posted image

... in odpiram predale...

user posted image

joj, nekdo pride....

user posted image

bolje, da po štirih pobegnem...
user posted image

ku ku, danes sem bil na kolesarjenju... jupi sem užival
user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
3.9.2006 10:41:59   
liju
Zdravo!
Srečica;ne moram vrjet, kaj tvoj Anže že vse obvlada, je pravi user posted image . Naš user posted image , pa se samo plazi, pa še tisto ne čist tapravo.
Zgleda, da bo naš mali pri vseh stavareh med bolj počasnimi.user posted image
Pa saj bo.
Moram vam povedat, da smo noč še kar vredu prestali. Danes zjutra pa sem vidla, da ima še očko malo vneto. Pojma nimam, kje bi se tak fejst prehladil. Pravi bošček je. user posted image user posted image
Zdaj ga ati uspava in upam da mu bo uspelo.
Lepo preživite dan! Pri nas je neko oblačno, pa pri vas?
lp

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
3.9.2006 15:22:08   
Dali 28
Čao vsem skupaj!
No mojauser posted image  je končno malo zaspala jaz pa hitro na računalnik.Še vedno se zbuja ob 2 ponoči pa potem skoraj na vsako urouser posted image .Pojma nimam kaj jeuser posted image .Včeraj smo se zmenile s starimi kolegicami da gremo malo ven.Bilo je tako dobro da smo rekle da bomo to kar uvedle in se enkrat na dva meseca tako dobile.Domov sem prišla ob 3.30 a sem morala ob 4 že user posted image uspavat nazaj.Danes sem malo "omotična" ampak saj bo.

Srečica tvoj Anže je pa že pravi maneken.
Tudi pri nas smo vse hitrejši po vseh štirih.Sedaj je osvojila tudi pragove in enkrat je v kopalnici,drugič v sobi,..V petek sem pospravljala kuhinjo in se je že dvignila ob omaricah in jih odpirala.Ji je pa zelo smešno ko je v kopalnici in ko spustimo vodo v wc.Tako se smeji da je veseljeuser posted image .
Danes pa smo imeli še en napredek.Je stala v posteljici in se obrnila ter spustila od ograje in par sekund sama stalauser posted image user posted image user posted image .Tudi ona hvala bogu ko se spusti lepo pade na ritko.
Mi smo še en teden doma pol pa nauser posted image .Komaj čakam in se že tako veselim teh 14 dni ki nas čakajo.user posted image .

Liju upam da se je tvojuser posted image  že pozdravil.Mu Tijana pošilja user posted image user posted image user posted image  da bo čim prej uredu.

Ovčka kam boš svojo princezko dala v jasli?A si imela problem za dobiti vrtec.Moja bo namreč drugo leto pri moji mami ker ne dela in je sama rekla da se ji smili da gre z 11 meseci v vrtec.No ja če bi ona delala bi glih morala v vrtec.Tako da bo šla z dvemi leti.Pravijo da je ful problem dobiti vrtec.Jaz začnem 8.1.delati ker bom še nekaj dopusta koristla pa bom pol rihtala vrtec.Saj moraš do konca marca odati,je tako?Najraje bi videla da dobim v Vodmatu ker blizi delam da mi je usput.user posted image

Toliko za zdej pa se če bom imela čas javim zvečer.

17.1.2006 SE NAM JE ZGODILO NAJLEPŠE V ŽIVLJENJU-RODILA SE JE TIJANA

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
3.9.2006 17:58:18   
liju
OJ!
Malo da se javim, prej sma bila malo zunaj, full je lepo vreme, pa pihalo tudi ni nič. Naš user posted image je danes celi dan spal samo kako uro in nič več, upam pa da bo te vsaj ponoči spal. user posted image user posted image

Dali: daj povej mi kdaj točno se ti izteče porodniška. Meni se 1.1. in je baje zakon, da če si celo leto v porodniški, ti ne pripada dopust za leto 2006. Zdaj pa ne vem točno kak je s tem? Hvala Tijani za lepe želje!

lp

(odgovor članu Dali 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
3.9.2006 20:14:35   
liju
Čer!
Vidim, da sem sama na tem forumu.user posted image
Naš user posted image že aja. Danes je bil boljš z prehladom, upam da bo kmalu ok.user posted image
Nič, grem tv gledat, saj nič ne pišete in nimam kaj brat.
Lahko noč!

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
3.9.2006 21:19:53   
mmetka
Dober večer Še od naju!

Midva z mojim otročičkom sva tak osamljena, ket nama je ati šel na jadranje s sodelavci in se vrne komaj v soboto! Pa saj bova vzdržala!
Drugače smo O.K!

liju-hitro se pozdravita, zdaj ko so taki lepi dnevi zunaj!! Pa ne se sekirat, ker tvoj user posted image ni med počasnimi, naš se še ne plaziuser posted image ! No, "rikverc" se mogoče premakne za kakih 20cm, to pa je tudi vse. Potem pa začne kričat ko zmešan.

Mene pa nekaj zanima. Kako pogosto zaupate svoje user posted image v varstvo? Mislim k babicam in podobno? Jaz se namreč nikakor ne morem ločit od njega več kot za 2 uri. Pa še to je zelo redko. Kot da sva še vedno s popkovino povezanauser posted image .Me babice kar malo grajajo, da bo user posted image kriza, ko bom šla nazaj delat. Ker ga bosta prvo leto čuvali babici.Ko pa sem zvedla, da gremo aprila službeno na japonsko za 14 dni, pa me je skoraj kap! Kak bom vzdržala brez user posted image !?

Pozdrav vsem user posted image in mamicam!

ps: pa res je tako prazno tu gori! Če pa jih toliko uživa na user posted image .Pozdrav tudi njim seveda!

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
3.9.2006 22:06:50   
XXYY
Dober večer!

Mi smo pa danes bili prav dobre volje in zelo, zelo pridni user posted image  . Tudi noč je bila po dolgem, dolgem času zelo zelo dobra (je celo noč spala - bomo videli današnjo) user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .

Zdaj smo se začeli postavljati ob vsaki opori na noge, nič več sedenja. Sam držat jo moram oz. za njo stat, da kam ne pade nazaj. Je pravi divjak ratala. Ne more biti zdaj nič pri miru, sam vstajat in vstajat. Kriza, kriza, kaj šele bo.

Dali28: naša Lara bo šla v vrtec Otona Župančiča v enoto Mehurčke (Štep. naselje). Imamo samo 5 min. od doma, pa jo bom tudi spotoma pobrala in odpeljala iz in v vrtec. Nama žal ne more noben čuvat Lare. Mi je zelo hudo. Res da je doma moja mama še, ampak njej glih ne zaupam preveč. Je že malo bolj bolana, pa bog ne daj da bi se ji kaj zgodilo, ko bi pazila Laro. Pa še decembra gre mami v Avstralijo k njenemu bratu (brat pravi, da jo bo domov spustu, ko si bo enga frajerja gor najdla - 3 mesce user posted image  user posted image  user posted image  ).

mmetka: vem kako se počutiš. Tako je bilo pri meni bolj na začetku. Ampak sedaj jo dam kar vsakemu, ki jo hoče imeti in seveda, če Lara hoče iti. Odkar daje rokice, da gre komu, potem jim kar dam. Ker vem, kako bo, ko bo šla v vrtec, če bi bila bolj name navezana. Zato jo lahko včasih pustim tudi pri sosedih in me sploh ne pogreša mene, ker jo tolk zaposlijo.

Očitno so res vse skoraj na user posted image   user posted image  .

Nč, grem spat in lahko noč.

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
4.9.2006 8:21:42   
Dali 28
Dobro jutro punce.
Zgleda da so skoraj vse nauser posted image  ampak nekaj nas je pa šle tu.Mi "brojimo sitno" do našega dopusta.Samo še ta tedenuser posted image .
Mi smo se tudi danes ponoči zbudili ob 1.30 in je bila kriza za zaspati.Ko je končno zaspala se je zbudila ob 4 pa ob 5.30-takrat je jedla in podaljšala do 7 sedaj pa že okrog šiba po vseh štirihuser posted image .Ko se prvič ponoči zbudi se tako dere kot bi ji kožo dol dajali in full se zvija.Nekje sem prebrala da do prvega leta starosti se lahko krči pojavijo ponovno.A kera kej ve o tem?user posted image Ker če je to res imamo mi ponovno krče.Od rojstva do 2,5 mesecev je bila katastrofa.Tudi sedaj sem že kotuser posted image .Najhuje od vsega pa kar je mojuser posted image  danes naredil je pa to da je zamenjal avta za v službo in se odpeljal s tistim v katerem imam jaz voziček tako da sva zapečatene doma dokler on ne prideuser posted image user posted image user posted image .

liju med porodniška poteče 17.12.Meni so poslali iz službe obvestilo o dopustu mislim pa da je res po zakonu da če si na porodniški od 1.1.do1.1.ti ne pripada dopustuser posted image .

varstvo jaz svojouser posted image  pustim pri svojih starših in tudi za prespati da se počasi navaja da nebo potem prehuda ko jo bo moja mama mirkala.Vedno sem jo puščala po par ur prejšnji vikend pa je bila cel pri njih.No takrat mi je bilo ne groza ampak kr neki čudi občutek ker jo nisem vidla.Vsaj pomiri me to da je pri mojih starših.

Toliko za zdej pa se tipkamo.

17.1.2006 SE NAM JE ZGODILO NAJLEPŠE V ŽIVLJENJU-RODILA SE JE TIJANA

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
4.9.2006 8:47:52   
liju
Dobro jutro!
Kako ste kaj? Mi smo ok. user posted image je še malo prehlajen, očka pa je kar ok.
Danes je spal od 20.00 do 6.30.Hvala bogu, da smo spet na starih tirnicah.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj imamo počitek, pol pa gremo na sončka.
Lepo preživite dan! Si tipkamo zvečer!
lp

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
4.9.2006 9:08:24   
puri
Hoj!

Alenkica, ti kar posoli hrano, ker potem bo pa sigurno jedeluser posted image
Jaz mu že od začetka malo posolim, pa tudi meska mu lahko že daš, tudi če še dojiš.Jaz prvič slišim, da ne bi smel dajati meso, če dojišuser posted image ,....ti kar daj, nima bit kaj narobe.

AjdaN, čestitke že za tretji zobekuser posted image

Kakšne luštne slikce ste spet prilimale, vsi povrsti so pravi cukrčkiuser posted image

Srečica, Anže je pa res neverjeten,...še malo, pa bo že sam hodiluser posted image

No, pri nas je tudi nekaj novega.user posted image ..................Maj zna piti po slamciuser posted image , sem probala, pa je kar šlo. Zdaj bo vsaj spil malo več tekočine, ker po flaški mu sploh ni šlo.
Aja, pa še to,....z dojenjem sva končalauser posted image . Mi je kar mal hudo, ker se še vedno dostikrat, ko ga imam v naročju, kar zapodi in išče zizike. On bi se še kar dojil, samo jaz sem že prejšnjedva dojila samo do osmega meseca in sem rekla, da tudi pri Maju ne bom naredila nobene razlike, pa še tole dojenje, me je tokrat čisto izčrpalo. Kilce so mi kar letele dol, tako, da sem jih imela že kar 5 manj, kot pred nosečnostjo in so mi že vsi govorili, če sploh kaj jem in podobno.No, sedaj, ko sem odstavljala dojenje, so se spet počasi začele nabirat nazaj.

Lepo se imejte

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
4.9.2006 9:49:03   
Anonimen
Ojla

Mi smo danes tudi spali po starem. Od devetih do sedmih. Se je pa okrog pol štirih zbudila oz. nekaj premetavala po posteljici, pa je potem sama zaspala nazaj. user posted image

Drugače pa nič novega pri nas. No, mogoče to, da ji pri hrani že počasi začenjamo dajati koščke. Do sedaj si nikakor nisem upala. Pa sem zadnjič probala, pa je kar lepo pojedla.

Zobkov še vedno ni. Pa tako si vse rinemo v usta. Je pa zadnje dni tamala bolj topla. Sem se že dvakrat ustrašila, da ima vročino. Pa je ni imela. Samo bolj topla pa je. Babi pravi, da je to od zobkov. No, ja če je res. Sam ti hudički mali sploh nočejo pogledati ven.

liju tudi naša se še ne plazi. Naša je šla tako daleč, da tudi na bušiju noče biti več. Je takoj jok in dretje, pa glava v tla. Najraje je v sedečem položaju. No, ta vikend pa ji še to ni bilo več fajn. Samo na nogah bi bila. Aja, pa tudi iz ležečega položaja se še ne vsede. Tako da nisi edina.

Glede varstva - jaz jo pustim moji mami, če jo že moram. V bistvu sem študentka in me služba še ne obremenjuje. Tako, da bom lahko še malce uživala s svojo pikico.

No, grem sedaj malce za diplomo raziskovat. Doker imam mir. Je tamala zunaj z babico, malico za njo pa sem tudi že naredila.

se tipkamo kasneje, če bo seveda čas.

Aja, da ne pozabim
TIL IN VLADIMI VSE NAJ NAJ

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2648
4.9.2006 13:05:47   
Nannn
user posted image Hojla cveke cekaste najvecje cveke na tem svetu user posted image

Kar nekaj casa je minilo od kar sem se nazadnje javila...enostavno ni casa in veliko se potepamo...spet smo malo izkoristili to lepo vreme in odsli za par dni na morcka...in nasa pupa je spet tako uzivala da to ni res...cofotala v vodi in vriskala od veselja...vidim da jih je kar veliko na user posted image  in prav je tako...se prekmalu bo prisel cas ko bomo odsle v sluzbe in ne bomo mogle kar tako na hitro dobiti dopusta....meni potece porodniska 15.12. tako da mi pripada tudi 27 dni dopusta ki pa ga bom izkoristila ko bom delala samo po 4 ure na dan...dovolj da se Ela,jaz in babi navadimo na nov ritem...grem pa prakticno samo za en teden v sluzbo potem imamo pa itak kolektivnega user posted image user posted image  ampak se nic kaj prevec ne veselim sluzbe in takoooo hitro bezi cas user posted image  

ovcka kje je ta vrtec ki ga ti omejas?Mi namrec razmisljamo da bi dali leta 2008 Elo kar v Stepanca v vrtec in jo bo sla potem vsak dan tasca iskat ker imava midva take smotane sluzbe da se takrat ze vrtec zapre...pa se ne zdi se mi fajn da me bi tamala v vrtcu cakala do 17 user posted image

Drugace pa se tudi nasa Ela se nic ne dviguje edinov narocju ko jo dam pokocni dela hopsi hopsi user posted image  po tleh se tudi nic ne plazi edino vrti se v vse smeri na mestu in nekaj je zacela v rikerc iti....in se cisto nic ne sekiram...bo ze ce bo...se pa zna zgoditi da bo preskocila plazenje in zacela hoditi...baje se tudi to dogaja...

srecica tvoj user posted image  je pa tapravi frajer...zelo simpaticen user posted image  in kako lepo stoji noro res...

aja moj PDP je bil 10.01. rodila sem 8.1.hmmm kaj se potrebujete?Pijeva pa Milumil2 ker Comforta ni vec hotela...

Nic sibam pripravit vse za toplice da ko se Ela zbudi sibamo malo cofotat user posted image

Mejte se...

Nannn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
4.9.2006 14:48:40   
alenkica
Joj, Srečica pa AlenkaIst, vajina sončka sta enkratna. Anže pa že ful obvlada, k sreči naš tega še ni pogruntal. Alenka, tvoja Sara je pa ful zlata, tako kot so vsi januarčki, en lepši kot drugi.

Naš je zelo vesel zdaj ko ga dajemo v stajico. tako lahko v miru postorim kar imam, vendar je tudi drugače zelo rad noter. Se vrti v krogu, mu pravim da je kot urca. Stoji pa še ne sam, da bi se ob kaj prijel.

Je pa bilo zadnjič ful smeha. Je bila na Tv reklama za spraovo nag.igro, v kateri je glavna nagrada PassaT, PA VPRAŠAM Jureta čisto v hecu "ali bi imel ti Passata?" Pa on čisto slučajno, se nekaj igra na tleh pa lih takrat reče" Jaaaa" To smo se nasmejali, pa je rekel moj fant, da bo zelo zahteven, ko bo velik user posted image user posted image

Prilagam še slikico Jureta v stajicii, ki sem jo uporabljala še jaz, stara pa je kakih 30 let.

user posted image

user posted image

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.

Pobarvanke
agnes

Kakšno je vaše mnenje o pobarvankah?

Zelo so koristne, saj se otrok z barvanjem postaja vse bolj natančen in spreten. (68%)

Občasno barvanje pobarvank nikomur ne škodi. (21%)

Nimam mnenja o pobarvankah. (9%)

Pobarvanke so škodljive, saj zavirajo ustvarjalnost otrok. (3%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!