puri
|
Hoj! Alenkica, ti kar posoli hrano, ker potem bo pa sigurno jedel Jaz mu že od začetka malo posolim, pa tudi meska mu lahko že daš, tudi če še dojiš.Jaz prvič slišim, da ne bi smel dajati meso, če dojiš ,....ti kar daj, nima bit kaj narobe. AjdaN, čestitke že za tretji zobek Kakšne luštne slikce ste spet prilimale, vsi povrsti so pravi cukrčki Srečica, Anže je pa res neverjeten,...še malo, pa bo že sam hodil No, pri nas je tudi nekaj novega. ..................Maj zna piti po slamci , sem probala, pa je kar šlo. Zdaj bo vsaj spil malo več tekočine, ker po flaški mu sploh ni šlo. Aja, pa še to,....z dojenjem sva končala . Mi je kar mal hudo, ker se še vedno dostikrat, ko ga imam v naročju, kar zapodi in išče zizike. On bi se še kar dojil, samo jaz sem že prejšnjedva dojila samo do osmega meseca in sem rekla, da tudi pri Maju ne bom naredila nobene razlike, pa še tole dojenje, me je tokrat čisto izčrpalo. Kilce so mi kar letele dol, tako, da sem jih imela že kar 5 manj, kot pred nosečnostjo in so mi že vsi govorili, če sploh kaj jem in podobno.No, sedaj, ko sem odstavljala dojenje, so se spet počasi začele nabirat nazaj. Lepo se imejte
|