|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
31.8.2006 17:28:54   
XXYY
Dober dan!

AJDA vse naj naj za 8 mescev user posted image  user posted image  user posted image

Drugače smo pa danes in včeraj bolj aktivni in tudi tečkasti, tako da sem bolj malo gor.

Lare sploh ne smem niti za sekundo pustiti same, ker se obrne in kar hoče plazit. Danes je celo 4x premaknila kolena, da se je priplazila do igrače, ki je bila malo dlje user posted image  . Pa vstajat je začela ob opori, ko sedi, a lump pa noče oz. še ne zna se sama vsest (saj ji še malenkost manjka).

Zato tudi jaz mislim tako, kot je napisala Popek, da je treba otroka pustit, da se sam razvija in da se sam postavi na noge, kakor želi.

Zato AlenkaIST ne sekiraj se preveč, še prehitr ti bo Sara začela na nogice postavljat. In hvala bogu, da imamo POPEK, da nam lahko to malo razloži user posted image  .

Nč, gremo malo ven.

Se slišimo.

(odgovor članu popek)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
31.8.2006 20:00:00   
alenkica
No, kot vidim, tudi če eno leto ne bi pisala, ne bi opazili, da me ni na RR.
Skratka, prejšnji teden nam je strela k sreči scvrla le mrežnokartico, ker je bil rač. sklopljen tel. linija pa ne, tako da smo kar nekaj dni čakali na popravilo.

Vam moram povedat eno lepo novico in sicer, da smo 23.8. dobili PRVI ZOBEK user posted image . Sem bila tako vesela, da ne znam povedat. Vidi se še ne, samo čutit je žagico. Ugotovila pa je zdravnica na posvetovalnici.

Zdaj smo veliki že 72,5 cm, težki pa 10.125g.

Počasi se naš Jure že plazi. Najraje ima žogico, ki jo prime, se mu zmuzne naprej in potem dvigne ritko in se počasi premakne k njej. Pa ful luškan je ko miga z ritko v levo in desno. Se tako nasmejimo ob njem, da kar jočem.

Zdaj že pribl. 1 teden govori BABA, pa ko je lačen začne delat MAM MAM. 

Ga pa je danes nono učil hodit. Mu je dal nogice na svoje noge in sta "hodila", Jure pa se je samo smejal.

Pa še neki. Včeraj je prišla domov sestra z Lj, in je prinesla uno veliko žogo, ki je za hrbtenico, pa ga da gor Jureta in začne kao skakat, Jure pa na ves glas AAAAAA poje in bolj močno kot skače bolj močno poje.

Napišite še vi kaj počnete čez dan z vašimi srčki.

Dobrodošla Liju.

Čestitke vsem, ki ste praznovali prejšnji teden in ta teden.

Pa, pa

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
31.8.2006 20:03:55   
MatMaj
En lep pozdrav!user posted image

Nas pa res že dolgo ni bilo. Doma še vedno nimamo računalnika, tako, da se nimamo od kod javljat. Zdaj pa izjemoma mamica sedi za računalnikom, pri tašči in se javlja. Jaz bom pa kar vse zdaj napisala, ker zamujama in bog ve, kdaj se spet oglasima.

Mi imamo tudi že dva zobka, danes je ravno drugi ven pokukal. Plazi se že dobre 3 tedne, torej od 7 meseca. Postavlja se pa že ob opori brez problema. Stoji po celo minutko ali pa celo več, se niti ne gunca več zraven. Ni kaj, res hitro napredujejo.user posted image

Mi smo pa imeli PDP 04.01.2006, rodila sem pa 16.01.2006 (so mi sprožli porod).

Dan pa preživimo tako:
-vstajanje okoli 6 ali 7 ure,
-flaška čokolina (330ml) ob 8 uri,
-spanje od 8 do 9 ali 10 ure,
-mlečna malica
-spanje od 12 do 13.30 ure,
-kosilo juhica, zelenjava ali pa kar koli drugega (je že skoraj vse),
-popoldansko spanje okoli 16 ali 17 ure,
-spet malica,
-pa še kratki počitek od 18.30 do 19.15 ure,
-kopanje ob 20 uri in flaška čokolina (330ml)
-spanje od 20.30 ure in nekje do 6 ali 7 ure.

Zadnje čase spi malo bolj nemirno zaradi zobk ampak ni sile....user posted image user posted image user posted image

Kako pa kej ve punce? Vas prav pogrešam. Sem tako vesela, kadar lahko pridem na računalnik.

Nič letimo. Lepo se imejte.

Čaouser posted image

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
31.8.2006 20:39:42   
Anonimen
AJDA IN LARA VSE NAJ NAJ

(odgovor članu MatMaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2604
31.8.2006 20:49:22   
Anonimen
AJDA IN LARA, ČESTITKE ZA 8 MESECEV!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2605
31.8.2006 21:06:33   
liju
Čer!
Najprej, da ne pozabim, Ajda in Lara vse naj, naj.user posted image
Mi smo pa danes bili veliko zunaj, pa vi? Vprašanje, kakšno vreme bo pa jutri, zato smo izkoristli.
Naš user posted image že aja. Danes je bil full priden, se pozna da smo bili veliko zunaj. Kaj vaši user posted image , še zaspijo v vozičku na sprehodu?
Naš user posted image noče več, preveč ga zanima okolica, sploh če pelje kakšen avto mimo ali motor, te se celi nagne, samo da vse vidi in nič ne zamudi. Pravi user posted image je.
Zobekov pa še kar ni na spregled!user posted image
Kaj vaši user posted image že jejo vse? Mi jemo vse, normalno začinjeno. Res, pa da mi ne kuhamo papricirano, ker nobeden od naju tudi nima rad.
Danes smo prvič probali hrenovko, pa je kar pojedel (1/4) od celega para!user posted image Sem bila full vesela, da se ni nič zmrdoval.
Nemsis:Pogledala sem slike od tvoje Klavdije, full je sladka pupika!user posted image
Nič, lepo spite in si tipkamo jutri!
Lahko noč! Objem za lepše spanje!user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
31.8.2006 21:32:18   
shooo
ojla!
uh, TINKA mi je ful zal za vaso hisko.se bo ze nasla kaksna za vas primerna..sicer pa,moja oma bo  prodala to ki smo mi zdaj v njej pa pridite v rogasko.
NAZKA je pa danes zaspala na rokah, brez zizanja!uspeh!
drugace vse po starem.nezka se se ne plazi, premika se s kotaljenjem in to je vse kar jo trenutno zanima.niti sedeti ni vec tako cool.o stanju pa ne duha ne sluha..se sploh ne sekiram,se vsi so shodili...
toliko...
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
31.8.2006 21:38:41   
srečica
Evo punce, hali halo

Končno se spet jaz malo javljam. Mi je računalnik nekaj nagajal.

Novička: v albumu so nove slikice od JanjeE in njene družinice. Poglejte jih in spoznajte še našo Janja.

Kako ste?

Mi ok. Vsaj čas bo Anžetu pokukal ven 2. zobek. Jupi! KOmaj čakam.

Najin dan pa poteka nekako tako:
ob 6, 9  dojenje
ob 10 malica: sadje, skuta
igranje ob 11 ajanje do kakih 13, 14
ob 13, 14,kosilo: zelenjava in mogoče malo meseka. Ga Anže ne mara preveč
igranje, sprehodi, potepanje, nakupovanje
ob 15, 16 ajanje  kaki 2 uri in dojenje
ob 18 malica: skuta, sadje
igranje, sprehod, potepanje... do 20.30
ob 20.30 kopanje
ob 21 dojenje in spančkat

Tako nekako poteka najin dan. Malo sem mogoče čudno napisala.

POpek: kaj pa praviš na to, da naš sonček že mesec dni non stop hoče bit na nogicah? Pediater nam je rekel ne ga vzspodbujat in ne zavirat. Ampak mene je vseeno strah. Sedet je začel čist samostojno pri 5. mesecih, pri 6. pa se postavljat na nogice.

Zdaj je star 7 mesecev in pol in non stop se vstaja. Ob vsaki opori. začel se je celo z eno roko spuščat. Hvala bogu se zna že lepo na ritko spustit. Hodi ob opori pa tak neprestano. Pravi vragec mali je.

Punce a ste ugotovile, če je dobro da imajo naši sončki že ortopetske copatke ali še ne?

Ikea katalog: a bi mi bila katera pripravljena posodit katalog od Ikee? Mi gremo namreč drug teden v avstrijo pa bi rada kaj pogledala. Če mi ga katera posodi naj mi pošlje ZS, da pošljem naslov. Velja?

Včeraj smo bili spet v toplicah in je Anže užival 100 na uro. Super.

Anže zna dat še rokico za dober dan, dat lubčka in objem, dat papa, seveda plazit po štirih in hodit ob opori.
Govori pa: ata, mam mam, am, papa, baba, tete, pa še ostalo kar jaz čisto nič ne razumem (hihihi)

Pogledala sem vaše nove albume: čudoviti sončki user posted image user posted image user posted image .

Tako zdaj pa grem, sem se kar zelo razpisala.

LEpo se imejte in mirno noč,

Darja

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
31.8.2006 21:40:27   
lonja
Čeeeeerrr,

najprej hvala vsem v imenu Ajde za čestitke. Seveda tudi midve voščiva LARI za 8 mesecev user posted image user posted image .

Ja, mi smo prišli nazaj z morja, nas je včeraj ponoči skoraj odplaknilo. No, ker pa je napoved lepa, bomo jutri odšli nazaj, še za dva dni. Je tko luštn....

Najprej da se tudi jaz malo pohvalim. Preživeli smo prvo in doslej edino noč brez dojenja in nočnega zbujanja. Zaspala je ob devetih zvečer in se zbudila ob sedmih zjutraj. Sem se pa za razliko od nje, zbujala jaz in gledala na uro in čakala na njen značilni jok. Pa rukala sem Tomaža in mu govorila kolk je ura in da Ajda še ni jokala. Pa se je sam v spanju obrnil in rekel: ja, pridna ne.

No, je pa pol naslednji dve noči spet pokazala vse kar zna. Upam, da bodo take noči tudi pri nas bolj pogoste. Kako si to želim.....

Drugače pa tudi mi pridno papamo in nismo čisto nič izbirčni. Pojemo čisto vse, kar ji dam, sam se mi zdi, da včasih po kakšni hrani malo več riga in prdka, tko da vseeno malo pazim, kaj ji dam.

Vse, ki odhajate na dopust, se imejte full lepo in uživajte!!!

Pa VSE NAJBOLJŠE VSEM, ki ste ali boste v teh dneh praznovali.

Če pa je katera od januarčic drug teden za kako pijačo, bi bil pa tudi že cajt, kaj pravte?

Lepo nočko in se slišimo!

lonja user posted image in Ajda user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
31.8.2006 23:34:34   
rija
Te dneve mam toliko enega letanja, da uletim na RR kvečjemu za kakšno minuto večkrat na dan, preberem, odgovarjam pa bole malo....

Kot sva rekla, da ne bova zadnji dan pakirala, pa le zgleda, da bova zopet v soboto zvečer norela s kufri....user posted image  in mislim, da bo moj user posted image  zopet dobil predpotovalni ****is user posted image user posted image  Kot zmeraj.

Dnevi nam gredo tak hitro, da sploh prav ne zaznam, kaj se je kateri dan zgodilo. Mali je po starem: fino papca, nori, divja, je max. radoveden in ne ponoči ne spiuser posted image user posted image  Jaz sem že v taki megli, da sem mu baje danes ponoči tak dolgo držala flašo s sokom v ustih in zraven spala, da je vse spil in vlekel že na suhouser posted image user posted image   Še dobro, da imamo atija, ki potem reši take situacije...user posted image user posted image  Pa kaj naj? Itak še samo vegetiram...

Pa zraven malega delam v službi user posted image  ja, ja, sem se že začela malo navajat. Sem glih gledala, da mi porodniška poteče 16. decembra.....user posted image user posted image  madonca je to fajn darilo za božička.... user posted image user posted image  pa doma in dneva je kar konec, jaz pa imam še trilijon stvari, ki me čakajo....

Eh, brezveze.

Malo še preberem pa grem v mižule.

ČESTITKE VSEM SLAVLJENCEM ZA NAZAJ, NAPREJ, za vse zobeke, za vse korake, pa enako tudi mamicam, ki kaj slavite....user posted image user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
1.9.2006 0:45:45   
Anonimen
He he rija, mi jutri popoldne krenemo od doma, pa nimam še nič spakirano. V službi sem še dve uri, potem grem za ene 4 urce spat, pol pa norišnicaaaaaa. Adijo pamet!user posted image  Sej ne vem, kako mi bo zneslo. Pa še v štacuno je treba it. Že res, da je nekaj malega moj možek spakiral zdajle zvečer, ko je tamala zaspala, samo večina pa mene čaka za zjutraj. Po takem pakiranju bom res rabila dopust.user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2611
1.9.2006 8:08:53   
Nyah*
JUtro!

Evo, midve z najo sva ze pokonci, ze dobro urouser posted image . Ponoci zadnjih par dni pije le se enkrat do dvakrat, ampak kaj, ko jaz ne morem poj nazaj zaspat, pa sem ko sova poj cez dan.
Imamo pa zdej ful probleme cez dan zaspat, dopoldne se mrkne za kake pol ure do uro, a popoldan je cist gotova, pa noce zaspat, da ne bi kaj zamudila, pa joka pa joka. V vozicku ze nekaj casa ne spimo, tako da sem omejena na dom, pa ce spi mi ni zal, a takole,....

Nas urnik tezko napisem, ker je vsak dan kak zamik glede ur, odvisno je kdaj ustane, je pa priblizno takole:

okoli 8.00 mleko (okoli 120ml)

igra,...

okoli 10-11.00 spanje

okoli 12-13.00 kosilo (zelenjava, testenine, juhica, riz,...)

sprehod, igra,...

okoli 15.00 flaska 200 ml in spanje (vsaj bilo je takouser posted image )

sprehod, igra

okoli 18.00 malica (sadje, jogurt, skutka, gres,...)

igra, potepanje se malo, ce je lepo vreme

21.00 umivanje, flaska (240ml), spanje

Tako da mi pojemo kakih 600ml mleka na dan se vedno, vmes dvakrat jemo gosto hrano, vidim, da je pri vas drugace. Bom morala tudi jaz manj mleka dajat, pa se kaj drugega rajsi.

Drugace je jedla ze kravje mleko, kuhano v spinaci, v pravem gresu, reakcije nobeneuser posted image user posted image .

Rija, te cisto zastopim, upam, da se kmalu uredijo tudi nocke, sploh ce gres pocasi ze pomalo delat, huh. Mene je kar strah casa, ko se vrnem v sluzbouser posted image . Zdrzi, saj bo bolje, a kot pravi moja mami, ko bo star 18 pa spet ne bomo spali, ker ga ne bo domovuser posted image . Spakirala bos ze, sploh ce imas vsaj priblizno v glavi, kaj vse rabis.

Tasonka, upam, da vama znese vse zrihtat, pa da u miru krenete na pot. Uzivajte maksimalno, pocivajte, cofajte se malo za nas, pa se zase si kaj casa obvezno vzemitauser posted image .

Cestitamo vsem za nove zobkeuser posted image user posted image , pri nas se nic novega, cakamo pa cakamo....., pa cestitke seveda tudi za korake, plazenje, prve besedice,..... kako hitro se razvijajo nasi soncki, mene kar prehiteva, ko jo gledam, kako sama sedi, kako je gibcna, kako klepeta, mi gre kar na user posted image  od ponosa!

Caffee, ja kje pa si?? Tako malokrat se javis, si se slabsa od mene ti ti tiuser posted image user posted image .

Aja, jaz sem imela PDP 31.1., rodila pa sem 21.1. ob 16.00 uri (za tabelo).

Pa se to, za tabelo, smo presli na mleko Milumil 2, ker jo je hipp2 zaprl totalno.

Nic vec se ne spomnim, se bom se kaj javla,

uzivajte soncen dan,

papa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
1.9.2006 8:42:43   
meta22
Živjo čveke!

se vam spet malo javljamo s prleškega konca!

moj PDP: na petek 13-ega!user posted image buuuuhuuu (shooo si mi ukradla datum)pa smo rodili 19.1.2006 ob 12.15 uri!

smo v ponedeljek dobili tretjo pikico- hvalabogu brez večjih težav. naše mere za ta mesec pa so: 8810 kg in 74 cm! je rekla d. da je vse ok in da bo pravi maneken!user posted image

čeveljčke pa mamo mi tudi namen kupiti-sedaj ma tiste bolj za okras. ne vem pa kje lahko te cicibanove pri nas na našem koncu nabavim-mb, ms! punce s tega konca-kje so te trgovine?!

sem na začetku te strani prebrala ovčkin post z čestitko ajdi. me je kar zmrazilo- a je že osem mesecev od tega kar smo s trebuhi skakale po tem lubem svetu!!! ne morš verjet- bomo kmalu mogli začeti z novo reprodukcijo!user posted image

no, mejte se fajn, jaz grem dačje študirat!user posted image

pa pridne bojte, pa svoje sončke ubogajte!!!

lp
meta

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
1.9.2006 8:44:16   
meta22
aja, pa HVALA za ikein katalog!

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
1.9.2006 8:51:05   
rija
Meta, ciciban dobiš v ms v btc, trgoivina balažic in v orfamu.
Samo: a niso za okras malo predragiuser posted image  Sem jih prejšnjič gledala pa so okrog 9 jurjevuser posted image

Imaš pa tudi v Laibnizu v trgovini shoe for you čeveljčke naturrino, ki so ful kvalitetni in po podobnih cenah.

Jaz našemu dokler res ne bo začel hodit, tako dragih čeveljcev ne mislim kupiti. Sem našla ene fajn mokasine/nogavičko v Kiku za par eur. Topli so, nek podplatu tudi imajo.....

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
1.9.2006 9:20:24   
srečica
Dobro jutro

KOnčno mi je uspelo, da se javim še malo zjutraj.

Kako ste?
Anžetu je končno pokukal ven 2. zobek in j vso noč pridno spal. Jupi.

Rija: a vi še niste na morju? Sem te že pogrešala.
Pa Lumpy? Vi ste že na morju? Tudi tebe pogrešam.

Tašonka pa vem, da je na morju.

A veste, da se je anže danes ponoči prvič v spanju pogovarjal. Kaka fora mi je to bila. Je govoril iiii tete, tete...

Nič greva zdaj na sprehod.

Lep dan vam želim.

Darja

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
1.9.2006 9:20:45   
Nyah*
Pozabla sem :

user posted image user posted image user posted image CESTITKE VSEM 8-MESECNIKOM!!user posted image user posted image

Joj, meta imas prav, kako hitro cas bezi, tudi mene je kar groza tega. A da bi koj sli spet v akcijo za user posted image , hmmm, kaj pa vem no. Jaz bi rada kako leto normalno spalauser posted image . Imava pa v nacrtu kaj kmalu zacet , a ne se sedaj.
Imate pa res manekenske mere, ni kaj user posted image user posted image .

Rija, se strinjam glede ceveljckov, saj se ne hodijo madona, kaj bomo 10.000 in vec za solne dajal. Midva ji bova kake kupila, a le za sminkiratuser posted image , prave dobi kasneje.

< Sporočilo je popravil Nyah -- 1.9.2006 9:22:17 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
1.9.2006 9:28:28   
rija
Joj srečica, če bi bili, me zdaj nebi čakalo toliko pakiranja. Pa še vse perem. Upam, da bo v tem vremenu tudi suho....

S Tašonko pa se bova verjetno kaj na kavici dobile na morjuuser posted image  Pa da vidimo te potencialne snaheuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
1.9.2006 10:36:44   
tinkamiška
Hojla!

Se zdajle na hitro malo oglasimuser posted image

Čestitke še Ajdiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za obmesečnico in za spančkanje ponoči!user posted image user posted image user posted image user posted image Lonja, sej bo, zdej veš, da lahko spi brez jokca in stokca in vedno več bo takih nočiuser posted image Kr vztrajaj še naprej, pri nas spančkamo, čeprav se zgodi kakšna noč, ko moram vstat in ji dat duduco,pa jo malo pobožat, ampak kaj je to proti tistemu zbujanju na 15 minut in uspavanju nazajuser posted image

Albumov še vedno nisem uspela pogledatuser posted image Bom takoj, ko bom mela malo več časa, namreč računalnik še vedno ni popravljen in preden preberem kaj ste napisale in kaj odgovorim mine minimalno 45 minutuser posted image

Rija, bogica, jst upam, da bo tvoj sonček kmalu začel spančkat in da se boš lahko malo spočila, to mora bit pa res naposrno, jst te kr občudujem, da veš! Pa upam,da boste na morju uživaaaaliiiii

Se strinjam glede čeveljčkov, da se mne splača kupovat dragih, dokler ne shodijo. Jst bom kupila ene take malo višje mokasine v eni trgovini z usnjenimi copatki, so topli on podloženi, ker Iza sploh še ne hodi, niti ne stoji sama ob upori, mogoče za kakšne kratek trenutek. Baje so dobri tudi od Fisher-Price.

Srečica jst sem iz celjskega konca in ti verjetno ne bi mogla posodit kataloga. Od kod si že?

Shooo, ja jst tudi upam, da nam bo ratalo hitro kak hiško najt, sem že tudi gledala Rogaško in Šmarje, samo bi rajše malo bližje CE živela, ker se mora možek vozit 2x na teden zvečer v CE. Hvala za ponudbouser posted image

Liju, tudi Iza še nima nobenega zobka, zaspi pa v vozičku, če je zaspana, drugače je pa ravno tako velik firbec kot tvoj sončekuser posted image Iza še ne je vsega, ker noče jest, če so malo večji koščki vse ven spluva. Zdej jo navajam, da ji v zmiksano hrano dajem koščke samo pretlačene hrane in počasi se navaja. Ji pa tudi že malo začinim hrano, ker je tako veliko boljokusna in rajši je.

MatMaj helouuser posted image Tebe pa res že dolgo ni blo tukaj. Upam, da hitro popravite računalnik in boš več med namiuser posted image Sem vesela, da ako lepo napredujete in javi se čimprej, ko lahkouser posted image user posted image

Alenkica! Pa ne gasračkat no, veš, da bi slej ko prej katera omenila kje si se zgubilauser posted image Pa sej veš nas je toliko, da si sploh ne moremo sproti odgovarjat, če pa katere nekaj časa ni, se pa že najde ena, ki vklopi svoj vohiski radar in ugotovi, katera manjkauser posted image Čestitke za prvi zobekuser posted image user posted image user posted image Za tisto žogo sme pa slišala ja, da so otročki čisto navdušeni nad njo in jo iam jst tudi namen kupit, ko se bomo preselili, jo bom imela kar namesto stola za računalnik, pa še z Izo bova lahko afne guncaliuser posted image

Tašiiiii, upam, da si že spakirala in se že peljete na lepše! Pa fino kofetkajte z Rijo na dopustu, pa kej se na nas revčke spomnite, ki moramo doma ostatuser posted image

Sem sigurno kej izpustila, pa popravim, ko pridem spet malo sem goruser posted image

Tako babe pridne bodite, pejte na sonček in se kasneje še akj beremo...upam.

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
1.9.2006 11:11:12   
liju
OJ!
Danes pa je naš mali prava tečka že zdaj, zato se samo na hitro javim. Spali pa smo še kar OK!
čestitke vsem ki praznujete!user posted image
Grem zdaj z user posted image ven, rajši pol v miru pišem ko zaspi!
dijo

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
1.9.2006 12:23:40   
AlenkaIST
Ku ku

Da ne bo pomote. Saj ne user posted image  da se Sara še ne postavlja pokonci, ampak ko berem te vaše poste, pa ko vidim sosedovega fantiča je tolk luštno. Drugače pa ni nikoli dolgčas tudi tako, saj ima vedno tolk za povedat da je kaj.

Glede hrane pa: mi jemo praktično vse. Izogibamo se le svinjini in jajcu. Probala je filane paprike in pa košček pečenega jajčka in po nobenem ni bilo nič. So ji pa zelo všeč kisle kumarice pa tudi cvetača v solati. Mislim da prav izbirčna ne bo. Bo pa bolj malo jedla user posted image

Zdaj bi rada ukinila vse flaške ker sem videla da zna piti tudi iz magičnega lončka, ampak NOČE. Ga tolk odriva od sebe da ni šans da prideš blizu ust. Lepo pije tudi po flaši z nastavkom za pitje. To smo pa na morju ugotovili ker smo v trgovini zasledili flašo veliko samo 2dcl.

Kaj pa dude? Kolk jih imajo kaj v ustih?
Naša jo čez dan uporabi samo po potrebi, v postelji zvečer pa obvezno. V avtu zaspi brez.

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
1.9.2006 12:49:42   
XXYY
Dober dan!

Hvala vsem za čestitke v Larinem imenu. Že kar 8 mescev smo stari. Sploh ne morem verjet.
Res gre zelo hitro čas. Kar zmrazi me, ko samo pomislim, da bom morala kmalu iti delat user posted image  user posted image  user posted image  in se bove z Laro vidle bolj poredko. En teden bo mene mela, en teden pa atija popoldne. Tako da bo kar pestro. No pa z mojim se bova tako zmenla, da tisti, ki dela popoldne, jo bo peljal zjutraj v vrtec, da ne vstaja že ob pol 6ih. Tako, da se bomo malo, malo videli. Z mojim se bova pa šihtala user posted image  .

A je vas tudi tako strah začet delat? Posebej tiste, ki delate dvoizmensko delo.

Danes je pa prava lepo vreme in sve ble z Laro že na sprehodu in na gugalnicah. Full uživa, ko se gunca user posted image  . Zdaj pa je dopodldansko spanje.

Pri nas pa je nekak takle urnik:
7-8 zajtrk (kašica ali čokolino - mleka ne mara piti po flaški, samo po mini kozarčku)
8-10 igra in sprehodi
10-10.30 malica (jogurt s sadjem, skuta s sadjem)
10.30-11.30 spanje
13-13.30 kosilo (makaroni, zelenjava, mesek,...)
14 - 15.30 igre
15.30-16 malica
16. spanje (če rata)
17-18.30-19 sprehod
19 kašica
19.15-19.30 kopanje
20 spanje in mleko (včasih, če hoče, še to ponavadi noče)
To je nekak naš urnik - ni pa skos ob takih urah. Je pa približno

Še vedno full malo mleka popije. Če ji čez cel dan rata spiti okrog 100ml, pa je že veliko. Zdaj sem ji kar začela dajat alpsko mleko (3,5mm), ker HIPPA sploh noče več. Niti kašice potem noče jesti, če je s HIPPOM narejen.

Nč, uživajte in se slišimo.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
1.9.2006 14:48:55   
alenkica
Zivjo!

Zanima me, kaj delate vašim malčkom za kosilo. Jaz namreč ne vem več kaj naj naredim. Mama mi pravi naj mu dam malo soli v jedi, ki jih ne mara, sploh zelenjavo, se tako skisa, da ne more jest. Mislite da bi bilo z malo soli bolje?
Naj mu začnem dajati meso, kljub temu, da ga dojim?

Zdravnica pravi da ne, dokler dojim. Mama pa naj začnem čimprej, da spozna okuse.
Kaj naj naredim?

Je pa danes naš Jure pravi dobrovoljček. Zjutraj je kakal in zato je ves srečen. Se samo smeji, pa tudi veliko je spal na sprehodu, skoraj eno uro, ponavadim spi od 20 do 30  min.
No, zdaj ko spi grem še malo likat, da mi ne bo treba čez vikend. Sem likanje omejila na minimum. Peglam samo še vrhnja oblačila, pleničk in spodnjih reči ne bom več. Se mi zdi škoda časa.

Lep se imejte!

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
1.9.2006 21:56:03   
liju
ČER!
Kako ste kaj preživeli dan? Naš user posted image je bil prava tečka. Nič ni hotel prav spat, pa igral se ne bi, sploh ni vedo kaj bi sam s sabo! Tudi jedli nismo nič kaj prav. Mislim da ga zobeki matrajo. Kar naenkrat si začne tak praskat po dlesnih in mu ne moreš niti roke premaknit iz ust. Če so že zobki, te naj vsaj že enkrat revežu ven pogledajo. Upam, da bo jutri boljše volje.user posted image user posted image

Meta22:Cicibanova trgovina je v MB na UL. SVETEGA OKTOBRA (to je pri Slomškovi cerkvi).

Tinkamiška:Moram ti povedat, da smo tudi mi imeli s tem težave, kak je imel kakšen košček hrane zraven je ven pljuno. Pol pa mu nisem več nič pasirala z paličnim, ampak mu vse pretlačim z vilico in od takrat je ok. Finta je v tem da so otroci navajeni samo dol požirat in nič prežvekovat, zato pa ven pljunejo ker ni to kaj so navajeni. Probaj ji samo z vilico pretlačit, pa boš vidla kaj bo, od začetka bolj na fino, pol pa že bolj na grobo. probaj!?

AlenkaIST:Pri nas je tudi obvezna "oprema" duda, še posebej ko gremo spat. Zdaj pa ima že finte, da jo ponoči ven pljune, pol pa bi jo spet mel in se lepo sprehajam ponoči sem in tja!

Alenkica:Jaz mislim, da bi lahko začela probat dajat meso, kljub temu da dojiš, smatram da še zizata samo zjutraj in zvečer?Zato mislim da ne bi smelo bit poblema. Glede soli pa; tudi mi smo imeli probleme z hranjenjem dokler sem mu kuhala vse posebej in nič drugega nisem začinla kot samo sol. Pol pa je začel vedno ko sma midva jedla jokat in nisem vedla zakaj. Ko sem ga vzela na krilo je začel rokico stegovat proti mojemu krožniku in sem mu pač za hec dala za probat. Full je bil navdušen, pol mu nisem več nič posebej kuhala (ker sem itak tisto vstran metala). Zdaj jemo čisto vse, razen svinjine še mu ne dam rada. Ko sma bila nazadnje v posvetovalnici, sem tudi povedala da noče jest tistega, kar mu posebej skuham in mi je rekla naj ga ne silim in da itak lahko že vse je to kar jemo mi oz. kar mu paše.

ovčka:Kaj ti se že obremenjuješ z službo? Jaz niti pomislit ne upam. Meni poteče porodniška 1.1., full lep začetek novega leta!user posted image user posted image user posted image

Kje boste imele vašeuser posted image ko začnete delat? Našuser posted image gre že 1.12. v jasli!user posted image user posted image user posted image
Prav smili se mi taki mali bo revež, pa mora že it!user posted image

Lepo spančkajte in si tipkamo jutri!
Lahko noč!user posted image za vse vas!

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
1.9.2006 22:23:39   
rija
Čer še od mene.

Mi smo danes imeli pester dan! Najprej sem letala ko tele po MS in probala urediti neke stvari in ko sem končno mislila, da sem prispela na cilj, mi en prijazen uradnik pove, da pa danes ne bova mogla nič urediti, ker ni narejeno nevemkaj. user posted image user posted image  Niti besna nisem mogla več biti. Ni energije.

Potem pa smo šli na praznovanje 1. rojstnega dne Tilčkove prijateljice....in se pozabavali. Sploh mali je bil ob kopici otrok navdušen in takooooooooooo priden, da so bili vsi paf! Jaz sem jim razlagala kako je živahen, potem pa je mali hudiček mirno sedel v vozku in opazoval igranje večjih otrok. Še celo ležal je nekaj časa povsem zadovoljnouser posted image user posted image user posted image  kar se ne spomnim, kdaj se je nazadnje zgodilo...user posted image
Potem pa od utrujenosti in vtisov zaspali v avtu. Mislim pa, da sedaj v spanju podoživlja burnost današnjega popoldneva, ker se non-stop zbuja.

Tak, zdaj pa grem spakirat stvari....no, zadnji dan pa le ni user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?

1. tromesečje. (25%)

2. tromesečje. (62%)

3. tromesečje. (12%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!