tintara
|
Zivijo! Danes bo pa soncek, super! Vceraj je bil popoldne res en krasen dan - dopoldne mogoce tudi, ampak takrat sem itak v sluzbi, pa je dokaj vseeno. Lopndon - Paris: kar ene par nas ima od danes tocno 3 mesece, pa tudi zate pride, nic bat (ce smo natancni, ta mesec sicer ne, ker ima september samo 30 dni ). Midva imava pa jutri namen mal po trgovincah skocit: ceprav je tako lepo vreme napovedano, da mi je skoda tega dneva. ampak bo kar treba, jaz nimam kaj oblect, mali se je tudi nekam potegnil in so mu dolge hlace mal bolj kratke ratale, pa men je se telefon crknu, bo treba novga... Uf, sem ugotovila, da sem ze total navajena tega luksuza od mobija: mi ni bilo vcer nic jasno, kako naj mozeku povem kje sva, k ni bilo mobija. Drgac mam pa drug teden 3 obiske pri zdravnikih, ah,saj me bodo se pokopali. V pon cuker, v petek dopoldne reden pregled (ki ga upam ne zamudim) in sem se odlocila, da zjutraj skocim se do internistke za moj neljubi pritisek. Da bo pol mal mer, da grem loh spet mal na morje. Trenutno najbolj cvikam cuker, k vem da ga cist prevec pojem. Mogoce mi pa tisto sladko zadevo tokrat ne bo tako tezko spit kot prvic, ko nisem nic sladkega jedla. No, saj spila bom ze, sam da bi rezultat ostal pod mejo. Energije pa jaz tud nimam kaj prevec: tale sluzba, predvsem jutranje vstajanje me kar zdela. Zvecer mi ful pase, ko mal pravljice beremo, pol pa tudi ce bolj kmalu zaspim. No, cez dan pa vseeno ne grem spat, tolk krize pa nimam (ali pa si enostavno tega ne morem privoscit). Barbk: cestitke za morfologijo, ene parim vam pa res ni uspelo zvedet spola, ane. Ma, se mi zdi, da je dostkrat tko, da se tistim, k hocjo ful zvedet mal skrivajo, ce pa nimas namena, se pa se dohtarjem kar zagovori. No,ampak jaz sem zdaj vesela, da vemo, ker se je nas mali ze navadil na misel, da bo sestrica (je ravno vceraj eni vzgojiteljici baje rekel, da je bratcev pac zmanjkalo). Ok, zdaj bo pa spet treba zagrist v delo: mal me ze vse preganja, ker vidim, dqa mi v 14 dneh ne bo uspelo koncat ta najbolj nujnega. Tak da, lepo se imejte, se slisimo kaj drug teden. Pa lep vikend, T
|