tintara
|
Zivijo in dobro jutro! Danes sem nekam zaspana, se mi kar ne da in ne da. Pa zjutraj, po vstajanju sem si rekla: samo se 5x vstanem za v sluzbo, samo se 5x ob 5h!! Kokr sem bila prej navdusena nad sluzbo, se mi zdaj skoz manj da. Vem, da bom pocasi sla in sam se skoncujem stvari (vecinoma zaostalo delo za nazaj), mal mulca uvajam v delo (no, saj v bistvu je sam tri mesece mlajsi, sam je sele zacel) in cakam naslednji petek, ko pridem v sluzbo pospravt sobo, pa torto bom spekla (predvidoma, ce ne bo pac kupljena) in sokce nastimala in jih mal pogostila. Pol bom sla pa domov in to kar za dobro leto (no, upam, da se tale doba ne bo podaljsala za nedolocen cas, ker bi to pomenilo, da so me spet vrgli ven zarad porodniske). Barbk: pravis, da je nas mali nezen. Ja, v bistvu je vcasih oz vecinoma res ful nezen in ful cuker, k se stisne k sestrci, pa se z njo pogovarja, pa prdi ji po trebuhu (z usti)... Je mel pa ne dolgo nazaj obdobje, k me je (predvsem mene) kar posteno grizel. Namesto trme in metanja po tleh, se je spravil na mojo roko. Tak da sem ga mogla enkrat, k ni in ni spustil, tud mal po glavi udart. Ja, mogoce je grdo, ampak morski pes pa ne bo. Saj kaj veliko nisem dosegla takrat, ampak spustil je pa le, ker se je moral iz uzaljenosti jokat zacet. No, pa da ne boste mislile, da ga pretepam, sam takrat je pa dobil eno srednjo nezno po glavi. Sem grozna, ane? Meni pa tole kupovanje nic kaj prevec ne povzroca tezav. Vecinoma itak imam stvari in bi rada najprej preletela kaj imamo, kaj je ze kaj potrganega... (vseeno so sli skozi iste oblekice ze 3 ali pa 4 otroci). Potem bom pa ze sla, saj je se cas. Vsaj upam. Po sluzbi niti nimam volje in energije: iz sluzbe sibam v vrtec, pa pol ven, pa preden smo vsi skupaj na broju je itak ura ze 7 zvecer, takrat se pa pocasi ze vse zapira. Vikendov mi je pa skoda, gremo raje v hribe ali vsaj kam v naravo. Prejsnjega sva hotela zrtvovat za nakupe in dat malega v varstvo, pa je nekaj zbolel, tak da smo se zmeraj brez cunj. Bo ze. Saj bom kmalu doma A ste porajtale, da to vse veckrat omenim? Aja, se pranje ste obdelale. Jaz sem v prvi nosecnosti proti koncu kupila mehcalec sensitive in ga mislila zacet uporabljat pri 3 mesecih. Pa mehcalec se kar stoji tam, morda je bil medtem uporabljen 3 do 5x, pa ne vem, ce ni to prevec. Enostavno total sem se navadila, da ga sploh ne uporabljam. Za foro s kisom nisem vedela, mogoce bom poskusila, ampak se mi cunje sploh ne zdijo kaj trde. Ne vem al sem se ze tok navadila, al pa so res cist mehke. Pa opazila sem, da mi tiste disave sploh ne ustrezajo vec. ce disi malo po prasku je v redu, ce dam tekocega, mi je ze prevec (morda ga dam prevec?), ce bi dala mehcalec, pomoje tud. No, saj vem da sem cudna. Zasanjana: zdaj sem se spomnila, a Klemen bo? A ni bilo nekaj casa govora o Žanu? Pa potem mislim, da si ti omejala Ažbeta in še nekaj možnosti. .Ažbe je moj necak, pa mi je fajn ime. Je mali kar faca - taka naspidirana. Drgac sva imela pa za prvega tudi midva v glavi Klemna ali pa nasega Gasperja, pa je potem dete izpadlo bolj podobno Gasperju. Se spomnim, da sem se sestre sprasevala, kateremu je bolj podoben, pa so pomoje mislile, da se mi je od narkoze mal skeglal (sem imela CR, pa ga takrat se nisem bila sposobna sama dobro pogledat). A vam povem kaj bo nasa, ce bo fant? Me zanimajo reakcije, da jih preverim prej, ne sele pol na otroku. Vane. Men je fajn, mozeku zacuda tudi (ker je vecinoma kontra takim imenom), no al pa Matic, ce ostane frej, ko prijateljica rodi. Drgac mi je ful vsec Bine in bi bil 100% Bine, sam kaj k sva midva Tina, pa Tine, pa pol se Bine,k kretenckovi... No, tkole, sem spet nalozila za branje, sam mam pa dobro novico, vmes sem se ful zbudila, tak da z delom naprej. Lepo se imejte, Tina
|