|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
8.9.2006 9:31:00   
emaa
Baje, da potrdilo o PDP izda tam okoli 30. tedna, to isto verjetno velja tudi za paket.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
8.9.2006 10:45:14   
manetka
Ojla!

No jaz sem danes iz rednega pregleda, vse je v najlepšem redu in ok, ginekologinja je bila danes vsa prijazna.
Rekla je, da sem dobesedno odličnouser posted image , otroček je pa menda zrastel v zadnjem obdobju neverjetno, mi je potem izmerila trebuh s šiviljskim metrom, ker ni mogla verjetuser posted image

Kg so prav tako odlično, tako da sem lahko brez slabe vestiuser posted image

Jaz sem že danes dobila potrdilo o PDP in moram iti uredit do 1.oktobra, tako mi je naročila.

Včeraj sem si šla pogledat voziček GT3 Peregov, madonca tok mi je všeč res je perfekten, Vampirka a misliš, da košare za pozimi ni treba, sem videla se res športni čisto zravna, pa še vrečo ima... kok dobro pa se da otroka zavit v vrečo? hmm vampirka sem ti kar folš ker že imaš tale vozičekuser posted image  res je špica.

Naše prodajalke v Kranju so pa podn sva mogla vse sama zgruntat kaj se da vse naredit z njim, ona je znala pokazat samo to kako gre v zložen položaj. Res grozne so tele prodajalke,pol je pa komentirala zravn ja sej to se da... sm si mislna ja hudiča potem pa se naučite pokazat.

Lep vikend vsem nosečkicam inuser posted image !

pa smo trije

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
8.9.2006 10:48:56   
crci06
a tako je uzivala nasa tejkaz, lepo, lepo...

zdaj pa back to reality, čeprav pomoje v resničnost pridemo šele po porodu, do takrat bomo pa samo sanjale, kako bo z našimi bebicami...

Pa tk fajn je cotke rihtat :)

Evo, včer sem jamrala, da ne morem spat, pol sem pa za 10 ur zaspala. Upam, da je bila današnja noč mirna tudi za vse ostale, k jih je prej vreme matralo...

En prav lep dan nam želim!

PS:
Tejkaz - a ti si se pa za paket odločila, al govoriš o papirju, katerega bomo vse nucale, da dobimo dinarčke namesto paketa??

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
8.9.2006 10:54:03   
crci06
Manetka - katere prodajalke v KR so poden?
BC?
Ja, to je res, v KR v BC so vse take, kot v LJ v BC v kleti...

V pikapolonici so pa men zakon - in to zgoraj in spodaj na sejmišču - pejdi tja pogledat, če imajo ta voziček in si bo vzela čas in ti bo vse razkazala.

Men sta to naredile v pikipoki zgoraj in spodaj (z razmakom 14 dni), pa sem že skor vedla, da ga bom kupila, ampak ne tam :)

Dobra prodajalka je veliiko vredna, kajne!?!

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
8.9.2006 10:54:38   
tejkaz
dinarcke dinarcke mislim :)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
8.9.2006 12:57:04   
Barbk
Ojla babuške,

sem ravno od zdravnika in sem končno na bolniški.Stanje pa je viroza, malce slabokrvnosti (pa tolk enih vitaminčkov papam).No splošna mi je rekla, da ni govora da bi bila v službi in naj kar počivam do nadalnjega.Ko pa se bom kaj bolje počutila pa naj pokličem-no takrat bom pa pojambrala, da sem utrujena, križ(se sploh ne čudim glede na to da imam posteljico zadaj), špikanje....Da se drugače pohvalim punce-včeraj smo dočakali buzz-a, lupinico in trdo košaro.user posted image Samo 2 dni so rabili za dostavo-pridniuser posted image .In tako smo vsi hiteli sestavljati našega buzz-a, joj kolk je lep.No zraven vozička dobiš še zaščito pred dežjem, pa seveda torbico in pumpo, pri košari prav tako zaščito pred dežjem , mrežico za zaščito pred komarji, dekico v barvi košare.Ja ni da ni!!Joj, da ne pozabim Tejkaz dobrodošla nazaj s poročnega...

No zdaj grem pa spet počasi lonce in kuhalnico v roke prijet.

Barbk

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
8.9.2006 14:09:27   
manetka
Moj_moj ja mislila sem prodajalke v BC v Kranju, v pikapolonicah vem, da so full prijazne, ker tama nama je Jane voziček pokazala kar sama od sebe, sploh ni bilo treba nič prosit...
Ne vem pa če imajo tudi tega PegPeregaGT3 vsaj kak teden nazaj ga ni bilo.
Dobra prodajalka je res full vredna... saj če bom kupila ta vozek ga bom gotovo, kar čez splet...
Potem sem včeraj še vprašala malo za Speedya, no in najprej kar je rekla je bilo, da ta je pa sedaj zelo poceni, dobesedno je rekla 54jurjevuser posted image  pa nič če bi ga kaj še rada videla, samo ja tega se vam splača pa uzet, ker tko poceni ne bo več... oh sm si mislna... vozička sigurn ne kupiš zato k je poceni, more bit dobr zakar rabiš, potem ti mora biti pa še všeč!
Sploh je pa na sončku še bolj v akciji je še cenejši.

Barbk pozdravi se in pazi nase!
Čestitam za Buzzzzzaaaauser posted image

Pri nas bo pa hišo razneslo od ropotanja, so vodovodarji na deluuser posted image

LPM.

pa smo trije

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
8.9.2006 16:05:57   
supermami
Živijo punce. Kako ste že vse delavne. Se ne bojite, da cotke ne bodo nič več dišale, ko pride vaša beba na svet? Jaz bom prala nekje v naslednjem mesecu, zdaj samo pregledam, kaj še rabim. Dudo, flaško, šampon, kremico... vse to še rabim. Aja, da ne pozabim, Tudi jaz sem že nekaj kupila: PAMPERSKE. Da ne boste rekle, da nisem pripravljena:)

Zdaj ste me pa že tako razrajcale s temi vozički, da ne vem, če bom še lahko čakala na kakšno akcijo. Pa se bojim, da bi tamala v njemu vozila svoje punčke, ko bi ga pa rabila jaz, pa ne bi hotela dat nazaj:):)

A katera posluša Mozarta ali kaj podobnega (za ustvarjanje genijalčkov)?

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
8.9.2006 16:12:27   
Strawberrie Cherrie
Barbk: čestitke za BUzz-a user posted image user posted image user posted image Quinny je že zakon user posted image

manetka: mi bomo tut kupili Speedya, kljub temu, da je sam mal čez 50tisoč...kupili ga bomo pa zato, ker je fajni pa lepi in priročni in sploh takšen voziček, ki sem si ga jest želela!!! Pa zdej sem se odločila, da bom vzela kar tisti super set preko sončka - pa še plus maxi cosi pa se naj gre vse skupi solit, jst ga bom mela user posted image user posted image

moj_moj; super za teh 10ur spanja - men pa neeeeeee gre - danes sem sicer zdržala do 5h ponoč, potem pa ni šlo več - jest sem navajena spati na bušijo --> ok, najbolj trpi moj dragi, ker ga potem zbudim, je pa zlat, ker se vsaj 15minut trudi ukvarjat z menojuser posted image

A to ste si že vse uredila na CSDju? Ker jest še nisem ničuser posted image user posted image Do kdaj pa je to čas??? V ponedeljek se morem najprej it za MŠ pozanimat - ker mislim, da se naslednji teden že začne - btw: a je MŠ kaj za plačat?
Za paket smo se mi odločili za denar - to istčasno urejam na CSDju?
Sorry, da vsa gnjavim zaradi takih bedarij, ampak tele formalne stvari soooo mennnn tko grozne in bi jih najraje kar izpustila ven...
Aja, kje pa lahko urediva očetovski dopust?

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
8.9.2006 16:45:27   
crci06
ne, jaz nimam še nič od teh formalnih stvari urejenih... saj je še čas...

najprej user posted image , pol cunjice (take,  lepe user posted image ), pol voziček user posted image , pol pa še sanitetni material, pa formalnosti.

A se kateri zdi, da nimam pravega vrstnega reda user posted image user posted image

Da bi pa šla pamperske kupit tukaj v lokalni trgovini mi je pa kar mal čudno - ne vem no... ne rečem čez mesec ali dva... user posted image  ali tri...

Koš za pleničke (palčka zavijalčka) imamo pa že od junija user posted image user posted image user posted image  (to je pa očkovo maslo - na kaj moški najprej pomislijo ob besedici dojenček user posted image user posted image user posted image

Sicer pa vsem čestitke za vozičke in za to, da ste, kar ste!!

LP

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
8.9.2006 17:20:05   
pikanogavička
Ojla babnce!!!

Barbk čestitam za vozičekuser posted image A ni fino, ko ga maš??!! Jest sem bla tko zadovoljna ko sem ga kupila - je  bilo treba takoj ga razstavit, sestavit, sprobat kako paše košara, pa še enkrat naštimat športni del,.....No, da ne spustim vožnje po stanovanju - ta je pa obvezna (še vedno)
Jest sem vzela voziček v pikapolonici (Ljubljana). Prodajalke so tam rez zakon: sem bila približno 3x pri njih, pa so si vedno vzele ful časa zame user posted image

Supermami jest poslušam večino Raimoda Lapa. Mi je tko luškana muzika (otročki se oglašajo, pa ropotuljce, pa šumenje gozda, pa valovi se slišjo.....) No, sej Mozart tud ni slab, ampak se mi zdi za odtenek pregrob (tisti vložki, ki so glasnejši, pa hitrejši...)-sicer je odvisno od komada, res je tudi da...orkester je pač orkester.
Raimod Lap ima bolj umirjeno muziko.

London_paris jest mam PDP čisto na začetku decembra tako kot Manetka, pa nisem še nič urejala na CSD-ju. Naslednji teden imam pregled pri G - mi bo mogoče dala potrdilo o PDP-ju. Sicer upam, da se mi bo štela v izračun porodniške še oktoberska plača, ker bi rada uveljavljala čim več polnih plač (nekaj pripravniških bom tako al tako mogla pisat...user posted image )

Mejte se ženskeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1661
8.9.2006 17:38:36   
Zasanjana
Ojla punce!user posted image
Sem ravno odspala eno kitico in se spomnila, da se lahko malo oglasim.
Vidim, da nekatere tud nespečnost muči.Jaz se sploooh ne morem naštimat.Skoz si neke blazine tlačim pod trebuh, med noge in ne rata mi zaspat.Potem pa letim vsake 2-3 ure na wc.

Barbk, čestitam za vozek!user posted image Tejkaz, welcome back!Ful fajn, da si se mela fajn.user posted image

Drugače pa sva imeli včeraj z malo dan za šoping.Mož naju je poslal od doma, ker je belil in ni hotel, da sem izpostavljena hlapom.Samo to je izgovor, ker mu vedno štrene mešam, da naj naredi drugače.user posted image Pa sva šli pohajat.Sem si nabavla eno malo bolj debelo jopico in take fletne žametke.Mala bejba je pa hitela zbirat stvari za bratca.In je bila ponosna kot pav, ko je očiju razlagala po telefonu, da je kupila žabice za bratca.

No, to bi bilo to za danes.Ostanite v cvetju!user posted image

(odgovor članu pikanogavička)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
8.9.2006 18:42:05   
Strawberrie Cherrie
Drage moje decembrčice - IMAM POMEMBNO OBVESTILO - in to je, da sem zdej dobila čist tapravcato KINDERJAJČKO - ne uno, ko jo sedaj prodajajo, ko je neki ven za jest z žličko, ampak uno tapravo JAJČASTO, ko je NOT IGRAČKA user posted image user posted image user posted image JST SEM FUL SREČNA

Zasanjana: Uh, prav od doma greš, ko 'bajsate' - strokovno ali ne strokovno delo - jst morm bit ziher zravn, da mu povem, kje hočem, da mi naredi kakšno črto, ali pa kje bodo kakšni heroglifčki, pa kje kakšna barva - pa tut če sobo belimo na BELO morm bit zravn, vsej da rečem kakšno pametno (do 5user posted image ); MATR SM TEŽKA user posted image (po karakterju in trenutno tudi po teži user posted image )

Supermami: Sem glih dons dobila eno idejo (pa že iz kakšnega filma user posted image user posted image ), da bi si gor na bušija dala slušalke in mu pribila Mozarta user posted image -> pol sem rajš zaradi mnenja okolice pojedla Mozartovo kuglico - njamiuser posted image user posted image

Aja, pa da z vami še delim eno super novico - jaz sem bila totalno obupana glede teh dohodkov mamic - študentk ; pa sem ugotovila zdejle po eni uri branja vseh pravilnikov, da ko rodim, lahko do 30dni po porodu zaprosim za štipendijo, kot izreden primer v kar se šteje tudi materinstvo user posted image user posted image - pod pogojem, da se sedaj v 4letnik vpišem redno in ne izredno - zame je to ful lepa novicauser posted image user posted image ; ker potem se tehle 60tisoč (za bruhatuser posted image user posted image user posted image user posted image ) spremeni vsaj tja na okoli100tisoč, kar je pa malo /kaj malo - VELIKO BOLJŠE!!!

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
9.9.2006 14:41:05   
pikanogavička
No, dones nas bom pa jest porinla na vrh seznama - bi nas skori povozil...

Ja, ni čudno, da se nič ne oglašate, ko pa je zunaj tko lep dan. Jest sem ravno skuhala super riževo juhico (po receptu moje prijateljice) in je res dobra-mnjam.

Se morem pa pohvalit, da sem kupila ležalnik za user posted image in je res lep - zeleno-moder z lokom na katerem so luškani medoti...

London_paris me veseli, da si tko ful srečna za kinder jajčko - a so tastari jajčki, ki  smo jih mi jedli in potem sestavljali igračko tko redki, al kaj???
Držim pesti za štipendijo - vsak tolar več je dobrodošel, a ne?!

Uglavnem samo še to: zdejle gledam na netu za čebričke in zgleda, da so super za umivanje naših user posted image . Tudi sodelavka mi je rekla, da se je njena mala tko rada kopala in jo je blo res gušt opazovat kako je uživala.

Mejte se ženske!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1664
9.9.2006 17:15:20   
Zasanjana
Pozdravček!user posted image
Kako je meni danes lepo.Možeka je nekaj pičlo in me razvaja že cel dan.Skoz se neki mota okol mene.Bogve, kaj je ušpičil.user posted image
A ve pa vse pohajate?Imate lepo vreme?Pri nas je zjutraj deževalo, zdaj pa sije sonček.user posted image

Naše stanovanje je zdaj končano in meni je tako všeč.V mesto sem se kar zaljubila, tako je lepo in ljudje prijazni.user posted image
Pa dopoldne si nisem mogla kaj, da ne bi kupila lupinice, ki je tu za 20 € cenejša kot pri nas.Ni veliko, ampak tu pa tam se pa že pozna.Imamo pa Maxi cosi cabrio fix v temno modri in rdeči barvi, ker paše k vozičku.V glavnem, smo zadovoljni.user posted image

Zdaj gremo pa na sprehod, dokler je še sonček!LP!

Neposredna povezava do sporočila: 1665
9.9.2006 17:39:38   
supermami
Pa se še jaz malo javljam. Tamala je pri sosedih, pospravljat se mi ne ljubi več, rižev narastek se peče, skratka nimam kaj počet.

Moj_moj kakšni lokalni trgovini? Kje pa boš kupovala pleničke, v specializiranih otroških trgovinah, kjer so dražje???

V ponedeljek se odpravljam po enem mesecu v službo. Me je danes tako v križu zgrabilo, da ne vem kako bo. Se pa po drugi strani veselim družbe sodelavk, jih kar malo pogrešam, pa jutranjo kavico, ki je zdaj sploh ne potrebujem, pa opoldanski čvek...

Kako lep sončen dan je danes. Grem malo ven. Čao.

Neposredna povezava do sporočila: 1666
9.9.2006 18:44:01   
Strawberrie Cherrie
Joj punce, mene pa to sonce že ubija user posted image user posted image Mi imamo skoz vroče in sončno in jaz si že zelim snega in decembrauser posted image , pa božička pa novga leta user posted image user posted image Pa da naš user posted image pogleda na plan (sej vem, da sem neučakana)...jst se že ful sprašujem kakšne učke bo mel pa barvo lask, pa nohteke, pa kakšno kožo, pa strukturo -> komu bo bolj podobenuser posted image user posted image

V bistvu najbolj čakam tisti trenutek, ko se mi bo moj mali nasmeju -> da mi bo podaril tisti lepi lepi nasmešek (pa ATIJU TUT)! Sem zdej čist taka raznežena..user posted image user posted image user posted image

Zdej sem se sprehajala mal po kikiweltu in si naredila en kup lušt, kaj vse bi jst mela user posted image -> en voziček mi je super lep, pa kr mal oklevam -> http://www.kikiwelt.de/traxx_prods.htm; Kaj ni simpatičen s titstimi ogromnimi zadnjimi kolesi? Vendar imajo na zalogi samo rdečgauser posted image user posted image , tega pa ne bi melauser posted image user posted image ; mi je pa zanimivo, da so stvari kar dokaj bolj poceni kot pa pri nas -> pa ful zanimivih motivov in teh bedarij je...Najboljš, da grem zdej izpolnit en LOTO listek..Punce, držite pestiuser posted image

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
10.9.2006 16:55:09   
crci06
London_paris; imam idejo: ti greš vplačat loto listek, me pa čisto vse decembrčice navijamo zate in za tvojo dobitno kombinacijo in pol si dobitek razdelimo...? Deal? Lahko se tudi zmenimo, da hkrati napademo en trgovski center ( s tvojim denarjem user posted image )! user posted image

Supermami, valda da me ni sram ali karkoli v našem majhnem merkatorju kupovat pleničke, samo mi je kar malo smešno, se mi zdi, da je še prezgodaj, pa da jih nimam kam dat. No, grem pa skor stavit, da jih bom imela v enem mesecu, čeprav sem na vrsti šele konec decembra :)

Verjetno znajo pamperske v merkatorju res bit cenejše kot v BC, ampak, punce, da ne boste mislile, da imajo vsi merkatorji iste cene.
Ta pri nas se mi zdi je med dražjimi, (sem delala primerjavo z enim 15 km stran, še manjšim kot naš, je pa to bivša privat trgovina, k je zdaj M franšiza al nekaj takega...)... pa polovico cen manjka ali pa imajo skrite/napačne... Nič kaj rada ga nimam in zato grem raje nekam spotoma, ko se vračam iz mesta, kot pa v ta majhen merkator... z opravljivimi trgovkami...  user posted image  verjetno bo cela vas vedela, če si v 6. mesecu kupim pleničke user posted image

Ah,
Važno, da je dons nedelja, pa pleničke gor, ali dol.... (za tiste, ki pričakujemo prve bebice, za ostale je pa pomembno to s pleničkamiuser posted image  )

Se tipkamo jutri, ko ugotovim, kaj za vraga za en pregled me čaka jutri! Urin + ?

LP!

Neposredna povezava do sporočila: 1668
10.9.2006 18:49:05   
Strawberrie Cherrie
Moj_moj: Jap, najbolje, da odprem kr račun v enem centru, če slučaj kdo neb mel časauser posted image user posted image Itak sem pozabila it vplačat listek - BAD MEEEE!!! user posted image Mogoč pa nau izžrebano, bom pa v sredo - obljubimuser posted image user posted image

RAvno z eno okico špegan na JaimejaOliverja - njami, same dobre stvariuser posted image

Mi imamo jutri pregled pri G, jupi jupi jupi, spet bomo vidli našga user posted image (HOPE SO)

Zdej sem se odločila, da ne bom kupovala tiste knjigice Moj otrok - ko jo skorajda imajo vsi - ampak bom kupila en tak konkretn albumček pa bom tam not začela vse skupi pisat itd.. -> bolj na domač načinuser posted image ; kolikor sklepam po drugim bom dobila ziher pri porodu najmanj 2 tile knjigiuser posted image user posted image -> bom šla zdej na net malo gledat predloge, verjetn že obstaja kaj takšnega!

Moj_moj : Ah, ne se ozirat kaj drugi 'pametnjujejo' - če se ti lušta kupovat pleničk ti leuser posted image user posted image user posted image ; sam jaz bi na tvojem mestu malo počakala - kaj pa če tvojmuuser posted image ne bodo ustrezale določena znamka pleničk...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
10.9.2006 22:26:39   
aja3
Jao, punce, kolk ste pridne...zdej morm pa tud jst v akcijo...za1x mam večino stvari tisto kar sem dobila - morm pa še ful nakupit, pa že zdej mam problem ker sem hitela prat pa nism označla od koga sem kaj dobila...hmmm... štala...glede muzike...mami mi je prinesla trojni CD od Mozarta...morm priznat da sem totalna kmetica, ampak mene ta muzka nervira...sori, bejbi, pač ne boš mela IQ 150 tko k Iris Mulej, boš pa vsaj vedel kaj je to volontersko delo pa kolk je 50x0,5 (glej intervju z Iris v Žurnaluuser posted image ) Pojutrišnjem mam pregled pri G pa me bo sestra ful nadrla k sem se tolk zredila...ne morem verjet vagi...do zdaj 10 kg...tud k razlagam domačim kolk sem se zredila pravjo da se res ne vid da bi se tolk zredila...pa sem se res! Jao jao teško meni...zdej sem pa začela prepečenec žult...mmm...kolk je dobr...k bi to že prej vedlauser posted image  A ma še kera take travme s kilam?

V glavnem držte se...še malo...še malo...

Neposredna povezava do sporočila: 1670
11.9.2006 6:49:05   
tintara
Zivijo punce!
Evo raport za prejsnji teden se od mene. Imela aem tri preglede ali kakorkoli se ze rece in vse je slo kul skozi. Cuker od ponedeljka je 6,9, kar je kul, pri prvem je bil neki nizji, ampak za ene dva otroka bo ob istem dvigu ze se slo.
V petek zjutraj sem bila pri internistki, izmerila kul pritisk, me narocila cez en mesec... Kul
Potem pa se pregeld pri G: sem se nacakala ko ena budala, v 1,5 ure ni vzela noter nobene, razen tistih par (2 ali 3) za CTG, ki jih jemlje sproti. Kriza, je zunaj ze kar crno ratalo, pa ene dve sta imeli nuhalno, torej sta prisli z ocki in sploh ni bilo vec placa za sedet. No, ampak mi je pa pol naredila super hitro UZ. Ugotovila, da je nase dete se vedno obrnjeno navzgor, kar v bistvu cutim, saj njene brce v mojo rit niso kaj bistveno manjse, pa da je plodovnice primerno in da ima dete ze 1290 g. user posted image  Pa bolnisko mi je napisala, zdaj moram enkrat se do osebnega dohtarcka, ampak saj ta teden iatk se delam.
Sicer smo bili pa vceraj na Blegosu, mali je dokaj pridno hodil, no, dol smo ga pa nosili. Mozek je bil neki siten, ampak pol smo se skuliral. Sli na piknik - september je pri nas mesec rojstnih dni in se cisto na koncu dneva odlocili (mislim mdiva z mozem), da se v tem letu kupiva parcelo (sam kaksno ugodno bo treba dobit user posted image ) in drugo leto damo sezidat hisko. user posted image  O denarcku pa raje ne bi user posted image .

To je to. Aja, seveda, kinder jajckov se poleti baje ne dobi, ker se med transportom stopijo, tak da zdaj jih boste spet lahko jedle. Ja, jaz imam otroka, ki je nor na tankanje, ker takrat vedno dobi en kinderjajcek.

Pa se nekaj pred pisanjem sem si mogla knoifke prestimat, smo spet zrasli v trebuh. Ja,nicçudnega, ze dva dni jem torte.

Pozdravcek, grem mal za parcelo na net pospegat, pol pa delat, delat, delat.

Tina

(odgovor članu aja3)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
11.9.2006 6:57:33   
tintara
Popravljam: ne bomo nic kupoivali, ni dinarckov, sem pregledala ponudbo. Grem raj kar delat, cau od zalostne Tine

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
11.9.2006 10:05:41   
tejkaz
en lep pozdrav. smo ravno z pregleda. vse super, razen hemoglobina imam 93 zato sem dobila ene tablete. FerumLek. pozna katera?moja sestra jih je jemala med nosecnostjo, baje da je imela pol se manj zeleza. nismo se dobili nobenega potrdila o PDP, naslednji pregled pri 32 tednih. sem vprasala ginekologinjo pri katerih tednih se zacne tretje trimesecje in je rekla da pri 32 tednih. sej ne mores verjet kako je to razlicno.
vceraj smo dobili vse cotike za naso puncko. ogromno jih je. zdej pa vse preprat, zlikat in pospravit v eno omaro. v soboto sva sla z mozem v ljubljano malo v soping po oblacila za nosecnice. nimam vec kaj za oblect. nisva nasla nic. v hali a je kepica, mi ni bilo vcec nic pa samo za jesen imajo, jaz bi pa kaksno debelo jopico in hlace, ki bi mi tudi pozimi prav prisle. mothercare v emporiumu so ukinali, v benetonu nic, ker ga se preurejajo. skratka, nosecnice nimamo nic za oblect. kje to ve kopujete?

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
11.9.2006 11:59:25   
Barbk
Ojla bejbike,

sem prišla ravno s sprehoda...Oh sem že pozabila kako lepo je to-sonček te greje, poslušaš muziko in opazuješ polja...Tole je res boljše od user posted image .Zdaj pa res takole vsak dan malce pošetkat, da ne bom čist zakrnela in da bom imela še kaj kondicije ob porodu, pa seveda da kilce ne bodo čist pobezlale.Aja jaz tudi poslušam Raimonda Lapa-naša beba zgleda tudi uživa ob tej glasbi in meditira, ker je takrat bolj mirna.Tejkaz tudi jaz sem totalno razočarana nad ponudbo za nosečke-no dosedaj sem kupovala v Kepici v BTC-ju pa še to samo hlače.Zgornji deli so tudi pregrešno dragi-kaj so čist nori!?No saj to ni take panike, ker se da majčke in to prav lepe kupiti v H&M, no jaz zdaj vzamem S velikost zaradi buškota in obsežnih balkonov.Ne vem pa kaj bom naredila ko bom rabila kakšno zimsko jopico ali jakno.Aja a si šla pogledat v Popka v staro Ljubljano?No da ne pozabim, vsem ki ste imele preglede čestike.Jaz se menim za 3D UZ preko naše družinske prijateljice, ki dela v eni firmi, ki fila naše ZD in bolnice z ultrazvoki.Kdaj je pa najbolj primeren čas za 3D oz. do kdaj?Komaj čakam, da vidim naše lepe detece, kakšen nosek ima...pa komu je kaj podobno...ma vseeno mi je tud če je sosedovi Lojzki user posted image  ( no mal heca )samo, da bo december kmalu tu in ga bom postvela, tole našo sladko bebiko.

Čavči...

Barbk

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
11.9.2006 12:12:55   
pikanogavička
Jest se pa veliko bolje počutim - nog nimam več oteklih in me ne bolijo, tko da se da delat.
Bi pa veliko raje šla na kak luškan sprehod-Barbk sem ti kar mal fouš.

Ja, jest nisem mogla verjet, ko sem brala intervju z Iris Mulej, da ne ve, kaj je to volontersko delo. Pa zračunat 50x0,5???user posted image  

Bravo punce za dobre rezultate pri pregledih.

Tintara tebi pa želim, da bi čimprej našla primerno parcelo za hiško.

Kar se pa nosečniških oblek tiče, sem jest dobila od prijateljice zelo veliko stvari in mi res prov pridejo, ker cene  so res pretirane...Glede na to, da nosmo stvari res samo par mesecev...

Ja, morem it delat - telefoni, prioritete, poročila....kako bom fino zadihala, ko bom v porodniški-komi čakam

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?