tintara
|
Zivijo punce! Evo raport za prejsnji teden se od mene. Imela aem tri preglede ali kakorkoli se ze rece in vse je slo kul skozi. Cuker od ponedeljka je 6,9, kar je kul, pri prvem je bil neki nizji, ampak za ene dva otroka bo ob istem dvigu ze se slo. V petek zjutraj sem bila pri internistki, izmerila kul pritisk, me narocila cez en mesec... Kul Potem pa se pregeld pri G: sem se nacakala ko ena budala, v 1,5 ure ni vzela noter nobene, razen tistih par (2 ali 3) za CTG, ki jih jemlje sproti. Kriza, je zunaj ze kar crno ratalo, pa ene dve sta imeli nuhalno, torej sta prisli z ocki in sploh ni bilo vec placa za sedet. No, ampak mi je pa pol naredila super hitro UZ. Ugotovila, da je nase dete se vedno obrnjeno navzgor, kar v bistvu cutim, saj njene brce v mojo rit niso kaj bistveno manjse, pa da je plodovnice primerno in da ima dete ze 1290 g. Pa bolnisko mi je napisala, zdaj moram enkrat se do osebnega dohtarcka, ampak saj ta teden iatk se delam. Sicer smo bili pa vceraj na Blegosu, mali je dokaj pridno hodil, no, dol smo ga pa nosili. Mozek je bil neki siten, ampak pol smo se skuliral. Sli na piknik - september je pri nas mesec rojstnih dni in se cisto na koncu dneva odlocili (mislim mdiva z mozem), da se v tem letu kupiva parcelo (sam kaksno ugodno bo treba dobit ) in drugo leto damo sezidat hisko. O denarcku pa raje ne bi . To je to. Aja, seveda, kinder jajckov se poleti baje ne dobi, ker se med transportom stopijo, tak da zdaj jih boste spet lahko jedle. Ja, jaz imam otroka, ki je nor na tankanje, ker takrat vedno dobi en kinderjajcek. Pa se nekaj pred pisanjem sem si mogla knoifke prestimat, smo spet zrasli v trebuh. Ja,nicçudnega, ze dva dni jem torte. Pozdravcek, grem mal za parcelo na net pospegat, pol pa delat, delat, delat. Tina
|