crci06
|
Ojla! Glede kg - vodim jaz (že od začetka, ko sem slabosti lahko pregnala le na ta način, da sem skoz kaj dobrega zobala... ). In zdi se mi, kot, da moja G nima drugega dela, kot, da me krega. Pa vpraša me, če čutim gibe, pa jaz da ja, samo da ne glih nekaj full, full... ona pa nič. Kg gor in kg "dol".... Kot, da bi zdravniku rekel, da kadiš in bi pol vsak boleč prst na nogi bil posledica tega... Saj je prav, da se merkate(mo) in pohvalno in vse, samo, a se vam zdi fer, da nekoga, k je pač že celo življenje nagnjen k debelosti, pol še na ta način sekiraš? Moj dragi je sicer prišel domov z zgodbo, da smo sedaj pridobile polovico kg, tako, da sploh ne razmišljam več o tem... Tudi, če bi to 100% držalo, si ne upam niti izračunat, koliko je to... Uf.... Plajski - aha, zdaj vem. Baje so full praktični, ja. To mi je že par kolegic reklo, samo trenutno si še ne predstavlajm, kako ga med oblačenjem prestavljaš iz trebuha na hrbet... Joj, tako odraslo sem se že počutila, zdaj pa imam občutek, da vedno manj vem . Kaj pa MV? Kdaj, kako in zakaj so vam ga merili? Ali to pri meni še pride na vrsto, ali kako? Glede moje čudne G in MV in tudi mene včasih skrbi - na vsake toliko časa katera prijavi, da ji je G rekel, da zdaj pa en mesec nič , mene pa sploh ne pregleduje. Pa tudi - teoretično - če danes kaj pogleda, je lahko že jutri kaj narobe? In čakaš 1 mesec? Tako ali tako mi ni jasno, kaj mi se s spolnimi odnosi lahko tako zelo ogrozilo, ko pa so naše pikice tako zaščitene... Zaradi orgazma? [Jaz se ne obremenjujem glede spolnih odnosov in pikice - je pa res, da že zdaj ne morem združit dveh "funkcij"... Če moj ljubkuje mene in pikico (zaenkrat še bušija) in komentira prsi v zvezi z dojenjem, ni šans, da bi jaz lahko čez par minut to prešaltala na erotiko... Čez par ur, mogoče...[ Pa to, da ne smemo dvigovat težkih stvari... Jaz jih - kakšno stvar je treba naredit, pa kakšnega otročka pocrkljat... A mi lahko katera pove, kaj lahko s tem ogrozim? Pa ne rečt bebico, ker sprašujem resno in konkretno... Prezgodnji porod? Razvojne težave? Komplikacije na negativni način? Evo, zdaj grem pa božat bušija in pančkat - to pa znam dobro, tukaj mi niti samozavesti ne manjka... NOČKO!
|