|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
14.9.2006 14:27:42   
supermami
Hallo babnce. Vidim, da ste danes fejst aktivne user posted image . Kar nekaj ste napisale v teh dneh, ko sem bila tako zasedena s službo, da vas nisem utegnila niti prebrati. Pa gremo po vrsti:

Aja3: če gremo tekmovat katera ima več kg, sem jaz zagotovo zmagala z 11,5 kg. Pa me G ni čisto nič nadrl (kot pravite nekatere, da je cel hudič, če gredo kile preveč gor) ampak je samo rekel, da bo treba pazit. Saj jaz to vem, pa če je vse tako dobro user posted image ... Pa še nekak izgovor imam zdaj, da jem za dva user posted image ...

Tejkaz: rešitev ti je ena dobra šivilja. Meni naredi super hlače za 4 jurje, blago ji seveda prinesem jaz. Pa vse skupaj pride odločno manj kot v trgovini, pa še po mojih oblincah je (beri šlavfih), po mojih željah, skratka ni da ni. Ravnokar izbiram blago za debelejšo jakno za čas pred dnevom D.

Vampirka: jaz sem se že skoraj fiksno odločila za PP GT3, pa sem sklenila, da bo kar dovolj tista vreča za noge, ki jo dobiš zraven, pa bundica oz.pajacek spodaj. Če bo pa ekstremno mrzlo, pa tako ali tako ne bomo hodili ven.

Tintara: tudi jaz imam ogromno cotk še od tamale (štirinajst res velikih škatel v štirih letih), pa ti povem, da smo vsako nosili vsaj enkrat. Vse se da ponucat, samo otroci so potem bolj zafnani, ker imajo pač to možnost.

Jaz še pa vedno čakam na tišlerja, da mi pride montirat omare. Potem se pa vržem na prebiranje cot, pa pranje, likanje... Ja, pa bolj intenzivne priprave tudi pridejo na vrsto. Se spomnim svoje sestre, ki je imela v petek v službi poslovilnega, v soboto je pa rodila. Več kot mesec in pol pred PDP. Si lahko predstavljate koliko stvari za user posted image  je imela pripravljenih. Tako je, niti ene in to preprosto zato, ker je z vsem čakala, da bo šla v porodniško, da bo imela čas. Kako sva midve z mamico takrat garali, da sva vse uredili user posted image   Ko je bila drugič noseča, je imela tri mesece prej že vse urejeno, še kovček za v bolnišnico je bil spakiran user posted image . Nikoli ne veš kaj te čaka.

Uživajte še zadnji lepi dan, od jutri dalje je napovedan samo še dež.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
14.9.2006 18:24:45   
t_t_y
Ojla punce,
da se še jaz malo javim.....po dolgem času.
Zdaj sem bila dva tedna na bolniški (no, ja, sem pa od doma delala za službo), včeraj sem pa imela še enkrat G in mi je še za 14 dni podaljšala in sicer zaradi MV.
Koliko so kaj vam namerili MV - meni ga je 2,2 cm, pa mi je rekla da naj orenk počivam in naj nič ne dvigujem (mamo fajn težgega in živahnega 16 mesečnika doma, pa gradimo, pa še cel kup drugih stvari tak da je kar težko počivat),
pa bomo pol vidli kak bo čez 14 dni - pri prvem sem imela izmerjen MV 3,5 cm. Zdaj sem pa kr mal zasikirana - sej vem kritično naj bi blo šele pri 1,5 cm, ampak bi pa vseeno rada vedla kako je s tem pri vas.

lp in božajte svoje bušije

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
14.9.2006 20:59:19   
crci06
Ojla!

Glede kg  - vodim jaz (že od začetka, ko sem slabosti lahko pregnala le na ta način, da sem skoz kaj dobrega zobala... user posted image ).
In zdi se mi, kot, da moja G nima drugega dela, kot, da me krega.
Pa vpraša me, če čutim gibe, pa jaz da ja, samo da ne glih nekaj full, full... ona pa nič.
Kg gor in kg "dol"....

Kot, da bi zdravniku rekel, da kadiš in bi pol vsak boleč prst na nogi bil posledica tega...

Saj je prav, da se merkate(mo) in pohvalno in vse, samo, a se vam zdi fer, da nekoga, k je pač že celo življenje nagnjen k debelosti, pol še na ta način sekiraš?
Moj dragi je sicer prišel domov z zgodbo, da smo sedaj pridobile polovico kg, tako, da sploh ne razmišljam več o tem... Tudi, če bi to 100% držalo, si ne upam niti izračunat, koliko je to... Uf....

Plajski - aha, zdaj vem. Baje so full praktični, ja. To mi je že par kolegic reklo, samo trenutno si še ne predstavlajm, kako ga med oblačenjem prestavljaš iz trebuha na hrbet... Joj, tako odraslo sem se že počutila, zdaj pa imam občutek, da vedno manj vem user posted image .

Kaj pa MV? Kdaj, kako in zakaj so vam ga merili? Ali to pri meni še pride na vrsto, ali kako?
Glede moje čudne G in MV in user posted image  tudi mene včasih skrbi - na vsake toliko časa katera prijavi, da ji je G rekel, da zdaj pa en mesec nič user posted image , mene pa sploh ne pregleduje. Pa tudi - teoretično -  če danes kaj pogleda, je lahko že jutri kaj narobe? In čakaš 1 mesec? Tako ali tako mi ni jasno, kaj mi se s spolnimi odnosi lahko tako zelo ogrozilo, ko pa so naše pikice tako zaščitene... Zaradi orgazma?
[Jaz se ne obremenjujem glede spolnih odnosov in pikice - je pa res, da že zdaj ne morem združit dveh "funkcij"... user posted image  Če moj ljubkuje mene in pikico (zaenkrat še bušija) in komentira prsi v zvezi z dojenjem, ni šans, da bi jaz lahko čez par minut to prešaltala na erotiko... Čez par ur, mogoče...[

Pa to, da ne smemo dvigovat težkih stvari... Jaz jih - kakšno stvar je treba naredit, pa kakšnega otročka pocrkljat... A mi lahko katera pove, kaj lahko s tem ogrozim? Pa ne rečt bebico, ker sprašujem resno in konkretno... Prezgodnji porod? Razvojne težave? Komplikacije na negativni način?

Evo, zdaj grem pa božat bušija in pančkat  - to pa znam dobro,
tukaj mi niti samozavesti ne manjka... user posted image

NOČKO!

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
14.9.2006 22:30:59   
t_t_y
Ojla moj_moj, meni je MV izmerila sedaj na zadnjem pregledu (25t), sem pa tudi jaz do včeraj normalno dvigovala težke stvari (mali ima cca 15 kg, pa tud pri gradnji je marsikaj takega, pa še in še..), sam zdej se pa res ne upam nič, k mi je G strogo prepovedala zaradi odpiranja MV. Ja, kg pa ne vem, če ne vodim jaz - zdaj mam kil kot prvič na koncu, no je pa res, da sem začela ss 4 več.

lp

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
15.9.2006 9:01:49   
crci06
t_t_y, hvala za odgovore
aha, MV mi bo torej še merila  - enkrat - čeprav imam jaz že mimo pregled pri 25.tednu prejšnji teden, pa je samo srčka poslušala, pa merila je ?pomoje? dolžino med popkom in sramno kostjo...
Če je pa tok pametna, da nč ne pove, kaj dela user posted image

Če te kaj potolažim, sem lahko tudi odkrita glede kg: + 14 (prve 3 mesece + 4, ko ste šle nekatere v - => jaka tolažba,a ? user posted image )

Pa še kar gre gor. Full.

Ste bile na bazarju?

Aha, pa še urgent question...  Čet pol ure imam možnost it za cca pol ure na orbidrek... DA ali NE?

Ostanimo lepe rožice, zdaj nas bo še dežek zalil... user posted image
LP

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
15.9.2006 9:23:21   
Barbk
Jutro bejbike,

kakšen vreme, a?Danes ne bo nič s sprehodom.Moj_moj mislim, da greš lahko brez problema na orbitrek.Pazi le na pulz...sicer pa telo samo pove kje so njegove meje in takrat nehaj z vadbo.Drugače je pa baje orbitrek zelo priporočljiv za nosečnice.Mi ga doma žal nimamo se pa zato po user posted image šetkam. Meni tudi nikoli ni MV merila, sploh sem pa itak prikrajšana za en pregled, ko so bili dopusti, tako da imam šele v 29.tednu spet pregled, pa kri za cukr, tokso itd. in mogoče mi bo tokrat kaj zmerila. Kilce naše klice....Jaz pa niham med +6 in +7...Sicer je pa to čisto vseeno, se mi zdi da ste vse že od prej bolj pri ta suhicah.A še kateri tako noro paše sladko?Od začetke mi je čokoladka celo smrdela in ene 4 mesece nič sladkega, zdaj bi pa samo čokolado papcalauser posted image .Ok zdej se grem pa mal na nektarince vržt, da me ne bo čokolada premamla.

Barbk

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
15.9.2006 9:24:47   
Vilma
Punce ne se preveč sekirat okol kilogramov.
Vem, da je težko brat druge, ki napišejo, sem v 25 tednu, kile do zdaj +4...
Verejtno vas kr stisne, ko to berete, pa vseeno.
Vsaka je posebna in edinstvena. Ene so bolj suhljate, druge bolj okrogle. Vsaka nosečnica je lepa, ne glede na kile. No vsaj meni user posted image
Vsem želim predvsem, da bi čim bolj zdravo donosile tele naše otročičke. To je najpomembneje!

Kar se tiče materničnega vratu sem bila v ponedeljek na pregledu. Moj je dolg 3 cm, kar je cela zmaga po dveh lanskoletnih konizacijah. Sem prav zadovoljna. user posted image
Sem pa na bolniški od tega tedna dalje do naslednjega pregleda- Trikrat so se mi  pojavili rahli krvavi izcedki. Veste pa, da ponavadi za vsako pikico krvi zapaničarimo.  No zaenkrat je z dojenčkom vse ok, sem pa dobila še vaginalne tabletke proti vnetju.
Menda pogosta vnetja tudi lahko povzročijo odpiranje materničnega vratu.

Doma mi je lepo. Uživam user posted image  Delam stvari, za katere prej nisem imela časa. Trenutno delam medvedke iz gipsa. Potem jih bom še prebarvala in nalimala na pohištvo. Skratka soba se počasi pripravlja user posted image

Pa v materinsko šolo tudi že hodiva. Zaenkrat sem zelo zadovoljna. Babica, ki nam predava, me je zelo pomirila glede poroda. Na začetku sem bila prepričana, da bom šla kar na epiduralno, no predavala je tako, da sem končno dojela, da je to nekaj naravnega, spontanega in da se da tudi brez EA. No sicer se lahko še stokrat premislim, nikoli se ne ve user posted image  Bomo videli user posted image

Želim vam en lep in umirjen dan drage sonosečke. user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
15.9.2006 10:24:32   
manetka
Ojla po kar nekaj časa vsem user posted image  inuser posted image !

Danes ni prav lep dan, ampak zame pa je, gremo v napad za nakup vozička v Avstrijo, jujujuhuhuhuuuuser posted image
Sem se prav pripravila, naredila cel seznam slikc in cen pri nas, da ne bom vsa zmešana potem v trgoviniuser posted image
Oh punce ne se sekirat s KG sej bo vse ok sam de bodo naši dojenčki zdravi in popolni... drugače pa res vsem so zanimivi samo kg in kako zgledamo... ohh ne se sekiratttt!

Meni pa sladko ne paše pa sem drugače pravi manijak na cukre, sedaj mi pa, če kaj takega pojem prav zanič rata, kar malo slabo pa potem imam full kisline....

Jaz sem pa ta teden dobila presenečenje, od mojega dragega stara teta in stric iz Nemčije sta prinesa za našega user posted image  celo vrečo veliko novih lepih oblekic za darilo, iiii kako sem bila vesela res so kjut stvarce...

Meni pa MV ni še merila nikoli, pa me vedno pogleda prav vaginalno, zadnjič mi je pa tudi z metrom po trebuhu šibala samo nisem razumela kaj meri, bila je samo začudena kako jeuser posted image  zrastel, potem je rekla tako je prav, vse je odlično...

Materinsko šolo imam pa jaz že narejeno, mi smo pa imeli eno malo bolj grobo babico, ki je mene s porodom kar malo prestrašila.... ohhh se mi je potem kar sanjalo...

Potrdilo o PDP imam tudi že, tako, da moram iti tudi to kmalu uredit....

Lep vikend vsemuser posted image !

M.

pa smo trije

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
15.9.2006 10:44:56   
emaa
moj moj ne se sekirat, če ti MV ne bo merila, ansplošno se ga ne meri, razen če ni indikacij za to. Meni ga bo zaradi nosečnsoti z dvojčki in zansoitvi takoj po operaciji na maternici, saj drugače mi tudi ne bi.

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
15.9.2006 11:23:01   
tintara
Hojla, ze drugic danes. Prvic niste opazile? Ma, ravno pisem in sredi uleti v pisarno nas novi sodelavec in sem pol nehala. Nic hudega, sam ne da se mi pa glih razlagat kaj pisem, pa zakaj. Bi se mislil, da je to tudi njegova sluzbena dolznost in bi pol vsah jutr namest  mene uletel na netuser posted image
Maternicnega vratu meni ni merila, pa tudi med prvo nosecnostjo mi ga ni. Tudi metra moja G ne pozna, mi je pa zato zadnjic delala dodaten, sicer hiter, a vseeno, UZ. V prvi nosecnosti mi je pa njena nadomestnica merila z metrom (je bila starejse sorte) in je to cist fajn. Fora tega merjenja je, da naj bi bila razdalja med sramno kostjo in vrhom trebuha (tam nekje, kjer se neha) sorazmerna s tedni nosecnosti. In predvsem se mora ta razdalja vecat. Meni se je na zadnjem pregledu v 1 nosecnosti zmanjsala (kar ni bilo opaziti na pogled) in je pol delala UZ in res ugotovila, da je premalo plodovnice in smo sibal v porodnisnico (kolk resno to vzamejo tam, je pa druga, grsa plat zgodbe). Tak da, fajn ce vam merijo. Men se vseen zdi, da cisto sam na UZ se zanasat, tud ni.
Aja kile: ce ste tako priden in se vse neki guzvate za vrh, potem se pa jaz ne bom prijavila. Ceprav vseeno sodim bolj v vrh.

Uzivajte v teh lepih, dezevnih dneh. Ni kaj, tudi taki morajo biti.

Cau, bau. Se slisimo cez teden dni, Tina

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
15.9.2006 14:23:32   
Zasanjana
Ohoj dečve!

Kako ste v tem grdem vremenu?Tintara in Vampirka, vidve pa kar na morje?Lepo se imejta in uživajta še za nas.Upam, da vam bo vreme vsaj malo naklonjeno.
T_t_y, meni je na morfologiji izmerila MV 2cm in mi predpisala strogo počivanje do konca.Sem se ga držala, ker vem, da je to najboljše za user posted image .Se da potrpet.user posted image
Jaz se popolnoma strinjam z Vilmo, vsaka nosečnica je lepa, zato moj_moj, nič sekirat zaradi kg.Hujšale bomo drugo leto!user posted image Na orbitrek pa kar skoči.

Manetka, kaj za en voziček si pa izbrala?Kakorkoli, lepo nakupuj!

Ja, meni tudi paše sladko.Mljask, brez čokolade ne morem!
Punce, tiste, ki ste na začetku decembra, a ste že dobile potrdila o PDP?Meni ga je G. obljubila naslednji teden, ko se vrnemo domov(?).
Nič, nimam kaj dosti za povedat in grem kar po tamalo v vrtec potem pa ven, dokler ni dežja.Lep dan!!!user posted image

< Sporočilo je popravil Zasanjana -- 15.9.2006 14:24:12 >

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
16.9.2006 8:00:29   
Strawberrie Cherrie
Jutro punce...
Men je tkoooo fajn ker je zunaj dežekuser posted image user posted image -> samo, da ni vroče...!!! user posted image user posted image
Sem se ravnokar odločila, da greva jaz in moj user posted image (buši) malo po trgovinah -> je bil včeraj 'pay dayyyy'...

Men se zdi, da je moj mali user posted image se v zadnjem tednu kr orng najedu, ker moj buši je iz dneva v dan oooogroomnejšiuser posted image user posted image -> mojuser posted image me sprašuje, če je to normalno??? Verjetno je...včeraj je brcikal v okolico mojga popka...vsake tolko se je videla nogicauser posted image user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
16.9.2006 11:30:32   
Ženkica
Čao punce.

samo tok da vam sporočim, da mi je blo včeraj zvečer malo dolgčas, pa sem vse cunjice, ki jih imam za našo malo user posted image zložila ven na posteljo, da sem si lahko v miru pogledala kaj mi še manjka user posted image Ja, točno tisto kar mi še fali še dobim od kolegic ta teden; ampak morate pa priznat, da ful dobro zgleda (sem dala fotko v album še za vse vas user posted image ).

Aja, pa še bušija sem si slikala, da boste na tekočem kako velika user posted image sem že. user posted image

Sicer pa imam ravno počitek med sobotnim pospravljanjem; čaka me še sesanje, prah je že pobrisan, wc oz. kopalnica se tudi že šajna, ostalo pa je tudi nekako ajd ajd.

He he, potem pa v šoping - mi je moj dragi danes obljubil, da me pelje mal v Pikapolonico špegat.

no, lep vikend vsem skupaj.

pa pa

Ženkica

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
16.9.2006 12:17:41   
Strawberrie Cherrie
No, jaz mam tut super novico -> in sicer odločitev (kocka) je padla - vzeli bomo voziček Quinny Xl Comfort in ne SPeedija -> ko sem ga danes videla, no, pač nisem si mogla predstavljat kako dat otroka not in ga samo zapet??? + maxi cosi, + en haufn stvari user posted image user posted image

Kupila sem še body benkice / teh še nimamo -> moj dragi je komentiral: ZAKAJ BOŠ MOJEGA FANTA V PENTLJE OBLAČILA???
Težko je razumet, da se pač ena stvar preveže in da to ni pentlja user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja, pa eno ful luštno modro kapicouser posted image (pa en body navadni...)user posted image user posted image

V glavnem, draga Ženkica tvoj buši uši je ful lep in hvala, da lahko primerjam, ker mi smo še tolk majhni -> zdaj pa vidim, kolk v bistvu pomenijo tile 3tedni -> komi čakam, dragi moj buši, da boš večji...

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
16.9.2006 16:15:02   
Zasanjana
Živ!Na hitrico se še mal oglasim.Ženkica, lep lep buši!Moj je sicer en teden starejši od tvojega, pa lahko rečem, da je skoraj enkrat večji.user posted image Pa oblekice so tud fletne.Jej, komaj čakam, da jaz naše pogledam.

No, to bi blo to, letim pakirat spet, ker jutri se že vračamo v Slo.Jaz bi kar tu ostala, mi je tako lepo.Pa tud pakirat se mi ne da, pa križ me boli, pa tečna sem...ah, lep vikend!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1715
17.9.2006 9:20:09   
manetka
Jestt smmmm pa tokkk važnaaaaaaaaaaaaaaauser posted image  , smo včerej kupili vozičkuser posted image !

Sem tok veselauser posted image  zmagovalec je bil pa PegPerego GT3, v sivobež,rjavkasti barvi. Tko de zdej lahko delam konkurenco Vampirkiuser posted image

Mi smo pregledali še in še vozičkov, v petek smo bili celo v Avstriji in bili zelo razočaraniiiii, prav nič pametnega ni blo videt, moram reč da imajo samo gromozansko velike vozičke, Quinnyi so pa ornk dražji kot pri nas, za Speedya sem pogledala je bil celo 80EUR več kot tukaj pri nas. Me je kar glava bolelala.

Potem sva z mojim včeraj odšla še enkrat pogledat GT3 in sva rekla nič bova kar kupilauser posted image  

Slikce so v albumu.

LP M.

pa smo trije

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
17.9.2006 12:25:45   
emaa
Lep buši Ženkica, moj je sicer večji, ampak je pa počasi že čas, da se mi pozna, da imam dva.
Midva sva šla včerj v Avstrijo in dobila posteljici ugodno, eno za 90 EUR (140x70, spremeni se v mladinsko posteljo), jogija anti alergenska, s stranskimi ojačitvami, ko se otrok začne na noge postavljat pa 70 EUR na kos, tu ne vidim smisla šparat. Pa torbo za pleničke za 30 EUR, sva kar zadovoljna. Je kar finančen zalogaj nabavljat vse dvojno, je treba na vsak tolar gledat, pa še moj ma naslednji mesec 30 let, pa se še za to kaj denarja rabi. Sva pa ugotovila, da po takih nakupih lahko hodi samo še moj sam, zame je že preveč, pa sem več ali manj samo sedela in počivala. Bo pa moj mel več veselja, ko mi bo kazal kaj je nabavil.

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
17.9.2006 16:44:06   
Strawberrie Cherrie
Posebno obvestilo: user posted image user posted image
Če greste hitro v trafiko in si kupite posebno izdajo revije Supermami - Nosečnica, dobite not kuponček za free stekleničko Avent; pa še ogromno koristnih nasvetov in ostalih stvari je not!!!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
17.9.2006 18:57:45   
Shorty_
london_paris na moji flaški od aventa iz nosečnice je že kar nekaj prahu, revija pa že skoraj razpada ker jo mam nonstop po rokah.user posted image  Res je fajn revija sam v tabeli porodnišnic pa niso vse info pravilne tko da to se pozanimajte 2x kar vas zanima sploh v zvezi s prisotnostjo partnerja pri porodu.
manetka čestitke za vozeka midva sva še kar odločena za PP pramette in čakava sam če bo kaka akcija.
No še en teden pa mam spet pregled in srečanje z mojo prijateljico tehtnico. No upam da nebom preveč šokirana ker mislim da sem kar nekaj dodala k prejšnjim +4 ampak za hujšanje je še dosti časa, za dva lahko jemo samo 9mesecev.
A ketera pozna kakšne vaje ki jih lahko delamo doma ker men se na aerobiko zauser posted image  ne ljubi hodit ker imam to na drugem koncu ljubljane in še brez avta je to v tem vremenu ker dolg izlet z avtobusom.
Zasanjana upam da ste srečno pripotovali nazaj in da na kmalu spet poročaš dogodivščine tvoje Zale ki me prav nasmejijo.
Punce do kdaj pa boste delale jz predvidevam da do 15.11 ker delam prek študenta in moram čim več dinarčkov dobit dokler lahko, ker pol bo eno leto bolj na tesno. No bo pa moj srček bolj poln ljubezni do naše pikice.user posted image
Men se nosečnost že malo vleče ampak sej bomo kmal držale naše sončke v rokah.

no dost blebetanja za danes še pod tuš filmčk pogledat in ajat
se še tipkamo
nočko 

Neposredna povezava do sporočila: 1719
17.9.2006 19:11:06   
Zasanjana
Ojla!Spet ste vse pobegnile od računalnikov.Saj prav!
Mi smo že doma.Letalo smo skoraj zamudili, ker mož ni naštimal budilke in je šlo zjutraj vse po hitrem postopku.Fajn je bit spet doma.

Sem pa včeraj mislila, da se mi bo utrgalo.Zvečer so se začeli popadki na 4 minute in trajali celo noč.Sem že mislila, da bo treba rodit, pa so hvala-ne-vem-komu prenehali proti jutru.Pošteno so me prestrašili.Popoldne sem pa na hlačkah opazila rjavo sluz, kot en smrkelj.Je mogoče, da je to že čep?user posted image

KOmaj čakam jutri kontrolo pri G., ker me je vse to res pošteno prestrašilo.user posted image Sem vam mogla mal pojamrat, zdaj grem pa nad kufre in umazano perilo.Lep večer!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1720
17.9.2006 19:18:57   
petri85
Pozdravljene souser posted image !

Verjetno vsakič znova pozabite, da sem z vami decembrčicami, ker res samo vsake toliko časa uspem pokukat k vam, ampak takrat pa vseeno rada poklepetam z vami!

No, to, da je ta druga nosečnost čisto nasprotje prvi, ki sem jo preživljala lani, sploh ne bom govorila...tudi za mano je pregled v 25. tednu, s katerega sem pa odšla, kljub super G v skrbeh! Ravno pred 13mi meseci sem rojevala celih 18 ur v hudih bolečinah, ker se nisem odpirala. Sem bila ob ponovni zanositvi zelo optimistična, da ta zgodba se mi pa ne more ponoviti....in sedaj mi G odkrito pove, da se mi je od prejšnjega pregleda(morfologije) do tedanjega MV podaljšal, namesto, da bi se že začel krajšati...dolg je pa 5,5 cm...ko berem, da se vas nekaj sooča z drugo skrajnostjo, mene spet očitno čaka dolg postopek krajšanja MV in šele nato enkrat odpiranje. Morda malo v tolažbo vsem tistim, ki vas skrbi "kratek" MV!

Drugače pa tudi jaz pridno nabiram kile, ampak, če sem 1. prišla na nulo, bom pa tud zdajle, pa tud če bo mal dlje trajalo, ane:)

Shorty, jaz imam DVD od Vzajemne, ki je lani prišel okrog 2.000 SIT - so gor luštne vaje, ne vem pa če imajo še to ponudbo!?

Ženkica, sem tudi jaz pokukala v tvoj albuček, da vidim trebušček, pa moram reči, da je še prav fletkan, kajti jaz imam že lep čas tako ogromnega, kot, da sem v zadnjem mesecu!

Zasanjana, pozdravljena spet v Slo! A  so te selitve morda le preveč naporne zate, da te že kar popadki obiskujejo? Daj se pazi!!!! Res bi bilo dobro, da vsaj še kak mesec počakaš, ker je baje ravno 8 mesec(saj si ti že skoraj v osmem, a ne?) najblj neugodno roditi!

No, toliko za danes....Vsem decembrčicam en lep nosečniški pozdrav!

< Sporočilo je popravil petri85 -- 17.9.2006 19:22:12 >

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
18.9.2006 9:38:35   
manetka
Ojla!

Shorty daj malo preveri glede cen vozičkov PegPerego, zato, ker menda bo 1. oktobra nova kolekcija in bodo dražji vsaj z GT3 bo tako- cene naj bi šle gor za 10% ali več.
Nama je to povedala prav PegPeregova prodajalka na Celovški v LJ, svetujem vam tudi če boste kupovale Peg Perego pojdite prav v to trgovino, saj prodajalka obvlada vse vozičke do potankosti in jih full dobro pokaže!
Pa še npr. za GT3 sva midva za cel komplet dala manj kot na spletu kjer je cena 169.990. Pri njih so nama dali še 10% popust na gotovino+ članstvo v njihov klub, tam izpolneš samo en obrazec....

Zasanjana držim pesti, da boš zdržala še nekaj časa, ne smeš še iti kar rodit! Ravno sedaj je imela moja prijateljica tak problem, ko je že kmalu po 6 mesecu začela dobivat popadke, no in so ji potem predpisali strogo ležanje in je zdržala do 10 dni pred rokom in rodila zdravega fantka!

Petri me tukaj nobene ne pozabimo, je fino brat tudi poste tistih ki se ne javljajo tako pogosto.

Jaz se opravičujem glede slikce vozička ni se naložila v album, ker mi je vse skupaj včeraj nekaj nagajalo.... in bom danes probala dodat še enkrat.

Madonca danes sem ugotovila, da so mi spet ene hlače skoraj preozke, buši tako rasteuser posted image  no pa saj ni panike sem si v petek kupila v Avstriji dvoje nove res fine ki bodo ziher zdržale do konca.

LPM.

pa smo trije

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
18.9.2006 10:15:58   
Barbk
Ojla babuške,

danes bi pa po dolgem času kar še spala, pa sem zdaj raje vstala, da ne bodo spet ponoči pol igrce z gledanjem v zrak.Zasanjana dobrodošla spet v SLO pa čuvaj se porkaduš.Javi seveda ko prideš od G.Ženkica kakšen lep buško.Moj je manjši ampak sem tudi skoraj dva tedna za tabo-no saj bomo tudi me "ta pozne decembrke" kmalu s takimi velikimi lušnimi buškoti okrog hodile.Aja pa lepe cunjice za bebiko.London_paris čestitke za 3XL Comforta.Joj Manetka še tebi čestitke za prav lep voziček, ampak jaz sem še vedno za Qinny-a.Emamair vajini nakupi morajo biti pa res dvojno zadovoljstvo.No da se še jaz malo pohvalim-sem našla previjalno mizo veliko, s predali od Izi mobili v akciji za 20.000 tolarčkev.No sicer je samo v modri barvi, pa nič hudega bova posteljico pobarvala zdaj kar z modro in pastelno zeleno, da bo malce bolj pisana.Je pa drugače lepa...grem danes jo kupit, jupiuser posted image .Naša bebica user posted image je že ene dva dni bolj vremenska, bolj pančka in se ji ne da kaj preveč telovaditi.Zadnje dni pa opažam, da lahko že sledim njenim premikom.No sicer še ne vem ali je tista malo večja bunkica glavca ali ritka..Zdaj grem pa še malo za naše kilce poskrbet, grem papcat ...

Čavči, bavči...

Barbk

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
18.9.2006 11:14:34   
emaa
Jutro, jaz sem nazaj iz ZD, sem opravila test z glukozo, bomo videli, danes samo še popoldne pregled pri G. Sicer samo je zelo relativno, sem že zdaj utrujena, kaj bo šele popoldne. Pa bo že.

Zasanjana ti pa še malo počakaj z nami, vsaj do sredine oktobra nimaš kam pobegnit.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
18.9.2006 12:20:50   
crci06
Emamair, dvojno nakupovanje - dvojno zadovoljstvo... dvojne cene, kaj češ! user posted image  
Bo pa dvojno veselje!
Hotela sem ti samo namignit glede možove 30 letnice - tud midva sva pred kratkim imela isto situacijo in je dobil tudi nekaj daril za bebico... Mogoce počakaš žurko?
Če ne z nakupovanjem, pa vsaj s porodom :)
Pa ne pozabi, da ne smeš vsega za žurko delat sama... Jaz sem v poletni vročini skoraj pregorela ob peki in vsem in sem skoraj naredila več škode, kot koristi...

Če veš, da te zmatra šoping, tako načrtuj tudi žurko!

Isto bi okregala tudi vse ostale, ki preveč delamo in se mučimo! (ja, saj vem, da včasih ne naredimo veliko, pa je za nas veliko :) )
Mene je v soboto cel dan tolk vse bolel, da nisem upala ne lulat, ne k zdravniku. Cel dan ležanja in kalkuliranja - ali je bolje, da se 3/4 ure vozim do dežurne, ali da počivam...

Bom danes mojo G vprašala, kaj je to bilo, čeprav bo verjetno rekla le, da sem predebela, in da moram mal bolj počivat... :(

Srečno vsem!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?