|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
20.9.2006 9:17:14   
t_t_y
Ojla moj_moj - jaz imam mojo G cca. 120 km stran, saj sem se pred letom in pol preselila (pa nimam izpita za avto, tko da me more en počakat al pa z avtobusom), ampak je pa ne zamenjam, tko da če je to edini problem da je par km oddaljen(a), potem nikar ne razmišljaj......

lp

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
20.9.2006 10:09:05   
Ženkica
Čao punce.

"Ta nova" dela namesto mene, ker se valda uči, jaz pa zabušavam in sfram po netu; skratka zabijam cajt v službi; da mine user posted image .

Sem pa malce slabe volje; včeraj zvečer sem se tehtala, ker se mi je zdelo, da sem nekam zelo user posted image  oz. user posted image . Pa sem še vedno slabe volje. user posted image  Jutri nastopim v 30. teden in sem do sedaj pridelala že +10 kg-jev. user posted image  Mater, in to čisto po lastni krivdi, nimam nobenih izgovorov; pač, preveč sem jedla zadnji mesec in pol. Očitno se bom morala kruhu in sladkarijam čisto odpovedat, ker tako pač ne more it več naprej.
Že itak sem si postavila maximum kar se kilogamov tiče in to je 15 kg-jev plusa. Nikakor si ne smem dovolit kaj več, ker še preveč dobro vem kako težko je shujšat.
Pa še na živce mi gre ker se ne morem normalno rekreirat, ker me takoj vse boli in tišči -  torej, kilograme lahko korigiram oz. kontroliram samo s prehrano.
No, pa naj mi ena pove kako mi bo to uspelo, če imam pa že za cel vikend naprej napovedana neka dobra kosila:
- petek zvečer; z možem greva ven na večerejo, ker praznuje r.d.,
- v soboto imamo kosilo z mojimi in njegovimi starši v eni osmici na Krasu, kjer imajo fullllllllll dobro hrano,
- v nedeljo praznuje moja babi in sva povabljena na narezek in tortico popoldne,
- v ponedeljek praznujem jaz r.d. in sigurno si bom zaželela vsaj obisk v kitajski user posted image ,

Aja, pa baje v petek zvečer še ena žurka s frendi, ker tudi oni praznujejo r.d.; no, in potem mi naj ena svetuje, kako naj pazim na prehrano user posted image  - nemogoče!!!!

Men se bo kr zmešal od  teh kil, vam povem.

No, tko, mal sm se user posted image , zdj spet lažje diham user posted image .

Še neki; kaj je zdj si tisto user posted image  v Ljubljani. Jaz sem pripravljena celo organizirat, pa je najbolj, da tista, ki bi prišla, naj mi pošlje ZS, kdaj ima čas.

lp

Ženkica

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
20.9.2006 10:21:05   
Barbk
Ojla čvekice,
najprej, da ne pozabim-jaaa, jaz sem tudi za koficouser posted image .Mogoče pa kakšen Kolosej, sem zasledila, da se tudi tam srečujejo nosečke.No drugače pa jeeee za sončka, bi šla zdaj s takim veseljem ob kakšno (najraje morčka) čičat pa kakšno fajn revijo ali knjigo čitat.Jaz še kar o morčku sanjam.Najraj bi vidla, da bi šla še za kakšne 14 dni na morčka potem pa ene parkrat spat pa bi bil že december, pa naša bebica v naročju.Joj sem se spomnila na Emamair, upam da je vse ok z njo in njenima sončkoma.Pa spet kar nekaj čvekic pogrešam:Najo, Severnico in R1to pa še katero sem izpustila.Kaj babuške kje uživate?Zdej grem pa malo moja donatorja za vozička (babi in dedi) pozdravit, sta ravno iz vikenda pridrvela.

čav, čav.

Barbk

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
20.9.2006 14:03:52   
buškica
Živjo punce,

Emamair me je prosila, da povem, da je dobila včeraj inekcijo za razvoj pljučk, danes pa dobi še eno. Zaenkrat še ne ve kdaj jo bodo odpustili z bolnice ,vendar je optimistična.

Lp
Buškica

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
20.9.2006 16:35:49   
Zasanjana
Živijo punce!

Sonček sije!Prav fletno se je sprehajat po soncu, imam občutek, da je še vedno poletje(čeprav se bliža  koncu).Takšno vreme bi lahko zdržalo še nekaj časa.

Glede kofetka, Kolosej ni slaba ideja.Jaz se lahko prilagodim terminu.Kar zmenite se.Pa upam, da se nas bo nabralo čimveč.

Buškica, hvala, da nas obveščaš o Emamair.user posted image

Ženkica, mogoče samo malo za tolažbo.Veliko žensk kilograme izgublja kot za šalo z dojenjem!Ob vseh teh zabavah in kosilih sem tudi jaz ratala lačna.Dobro, da me možek danes pelje ven papat.

Barbk, naše čvekice so res poniknile.Za Najo vem, da ureja domek na Primorskem, R1ta pa pohaja po Sloveniji.Če se jaz prav spomnem.

Pa da vam še jaz malo potarnam.Imam občutek, da mi bo križ razneslo.Prav tolče mi noter, buta, ne znam razložit.Ampak je zoprno in boli.Pa še spakirat moram malo morje škatel in cunj, pa igraš, v glavnem vse, da dragi odpelje to med vikendom v Francijo.

Grem zdaj malo počivat in se pocartat k dragemu!Ve pa uživajte na sončku!!

P.S. tale post sem začela pisati ob treh.user posted image

< Sporočilo je popravil Zasanjana -- 20.9.2006 16:38:04 >

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
20.9.2006 17:12:17   
crci06
Glede kave => ena od variant bi bila tudi slaščičarstvo Orehek (to je glih čez cesto od hale A, na Tržnici, non-smoking slaščičarna, pa fajn slaščice). Jaz sem za, kdaj, pa se zmenite kar ve.
Če bi izbirala jaz, bi rekla le, da drug četrtek ne.

KG... ah, ne, to nebi. Vem pa, da je varianta, če je okrog trebe full hrane in veš, da ne smeš, da precej vode spiješ zraven, ali pa, da vmes (ob narezku) vstaneš od mize in se malo z otroki igraš... To baje deluje, da nimaš časa/prostora vsega pojest user posted image

Čvekic pa še polno manjka - jaz sem se zdaj na Tintaro spomnila že parkrat, da jo ni...

Sicer pa nič čudnega, vse se nekam selite, urejate, ostale pa nas sonček vabi ven, ane?

Danes je bilo pa res noro lep dan!

Upam, da bojo še taki!

LP!

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
20.9.2006 17:13:47   
crci06
Aha, pa še to:

Buškica, prosimo, če nam prav lepo pozdraviš Emomair v imenu vseh!
Povej ji, da mislimo nanjo!

Saj se strinjate, kajne?

LP!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
20.9.2006 18:46:27   
r1ta
Lep pozdrav vsem skupaj! Samo na hitro se vam javim, ker še nisem v NL. Jutri me čaka zagovor diplomske naloge, v nedeljo pa odfrčim nazaj domov. Tukaj sem oddelala dva pregleda pri ginekologu, vse je ok, bable pridno raste, brca pa sto na uro. Je še ginekolog rekel, da je zelo živahna punčka. Jaz mislim, da ima pospešene plesne vaje vsake par ur. Pa testirali so me za tokso ker  moram v NL te pregled drugače plačati. Na začetku sem ga, zdaj so mi to naredili tukaj, potem na koncu bom pa spet zatežila severnjakom, da me počekirajo. Hja, pa če verjamete ali ne sem se v 14 dneh zredila za 3 kg!!!! Skoraj me je kap, ko sem stopila pri ginekologu na tehtnico včeraj. Skupno jih imam zdaj 11+!!! Res se moram začet pazit! Pa med. sestra mi je svetovala rahlo dieto, ker je možno da mi že voda zastaja...

Skratka, jaz komaj čakam, da pridem domov in da v miru preberem vse od 60 strani naprej in da vidim kaj se vam je vse dogajalo...

Do takrat pa bodite vredu in veliko užitkov ob rasti trebuščkov!

Pozdrav in lepe želje Emimair!

Cmok!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
20.9.2006 19:11:34   
Zasanjana
moj_moj, se strinjamo!!!

r1ta, uspešno opravi zagovor!Pa saj vemo, da boš, ker itak obvladaš!Srečno.user posted image Pa lep polet nazaj v NL ti želim.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
20.9.2006 19:34:58   
buškica
pokorno javljam, da sem prenesla pozdrave.
lp
buškica

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
21.9.2006 8:08:17   
Vilma
Buškica super da si javila user posted image  Upam, da bo Emamair jutri najkasneje že iz bolnice in da bo počivala doma. Čez vikend ni luštno bit notri, ampak če bo treba, bo pač treba.

Riti pa danes držimo pesti za zagovor! Da bi čim bolje zagovarjala ti želim, ko zaključuiš pa nam se le javi. user posted image

Kar se tiče kofetka je tista slaščičarna Orehek res dobra izbira! Je na sončku, če bi bilo slabo vreme, pa se lahko sedi notri. Jaz bi z veseljem prišla, pa se boste verjetno dobilo popoldne, po četrti. No ko boste 100% zmenjene, javite še enkrat tu na ringaraji, mogoče se mi uspe priključit. user posted image

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
21.9.2006 14:29:55   
Barbk
user posted image babuške, 
Buškica res lepo,da nas obveščaš kako kaj z našo Emamair.R1ta me v tvoj uspešno opravljen zagovor diplome sploh ne dvomimo!Pa vseeno držim pesti za čim manj treme, pa javi seveda!Moj_moj tale slaščičarna Orehek v BTC-ju je pa res super idejauser posted image .Ženkica a sta vidva že kaj sestavljala previjalno, mene je kar mal na rito fliknilo k je tolk enih vijakov...no pa saj to mojmu lubeku kar lavfa.No tolk zaenkrat, grem kosilo naprej kuhat, da ne bom kaj zažgala.

Čav, čav..

Barbk

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
21.9.2006 14:52:30   
Ženkica
Pozdravljene.

Torej, jaz predlagam, da bi se dobile v torek, 26.9. ob 16.00 uri v BTC-ju v slaščičarni Orehek pri tržnici nasproti hale A. user posted image  
Tista, ki ima namen prit, prosim, da se mi pofočka na PM, da bom sestavila seznam, pa da vidimo kok nas bo.

Barbk: ne, previjalne še nisva sestavila; sva imela včeraj v planu pa so se obiski malce zavlekli, pa še glava me je bolela kot 100 user posted image  in sem šla že ob devetih zvečer spat. Sem računala nate, da jo boš ti prej, da jo boš poslikala in mi poslala fotko user posted image .

Lp

Ženkica

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
21.9.2006 15:23:45   
manetka
Ojla babuške!

Najprej tole za Supermami, ki jo zanima GT3 http://www.pegperego.si/shop/page/doc/docid/37/

Tule je link za njihovo trgovino v LJ, tam sem jaz kupila voziček in imajo super prodajalko.

Upam, da gre Emamair dobro, jaz vsekakor držim pesti zauser posted image user posted image !

Rita tebe je danes čakalo, isto kot mene čaka v ponedeljekuser posted image  ujej mene kar stiska ko pomislim na zagovor... Upam, da ti je šlo vse kot po masluuser posted image .

Teli dnevi zdejle so pa prav lepi, jaz držim pesti, da bo še nekaj časa takouser posted image

Včeraj sem brskala po stvareh za dojenčka in ugotovila, da smo bili kar pridni samo še par stvari fali... Hehe a je še katera tako nora na vozek, jaz ga včasih kar po dnevni sprobavamuser posted image user posted image user posted image .

LP M.

pa smo trije

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
   Ženkica
21.9.2006 19:40:19   
Shorty_
Ženkica jz 80% pridem, sam bom mela sam kako uro časa.user posted image

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
21.9.2006 19:47:35   
Shorty_
NAJA3 vidim da nas bereš tko da hitro še kaj napiši ker nekaj štrajkaš zadnje časeuser posted image
No mene pa živčki mal dajejo k jutri zvem kako je z maturouser posted image

No čvekice kje ste kaj, vedno manj aktivne smo, očitno se nas loteva lenoritisuser posted image

No pište kaj ker mi je dolgčas...

pa pa

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
21.9.2006 20:16:30   
Naja30
Uf, Shorty, pa si me ujela na delu user posted image  Ste imele prav zanimive teme na teh neeeeekaj straneh! user posted image

Najprej lepe pozdravčke za Emomair in njena user posted image user posted image  Držim pesti, da bosta še nekaj tednov na toplem in varnem v tvojem trebuščku. user posted image
Ženkica, tvoj buši je tudi prav lep. Moram pa povedat še to, da sem se ful nasmejala, ko sem prebrala od Wilme post o brcah in selitvi narodov po trebuhu. Kako smešen občutek, ne? Ko kar nekaj gomazi noter in se neka gmota premika. Tudi jaz uživam ob tem in se smejim. Zadnjič me je dete prav pošteno nabutalo v rebra in sem se prav srečno smejala user posted image  Kako se bom počutila ob tem čez mesec dni, še ne vem.

Drugače pa smo mi fajn, naše stanovanje pa je v razsulu. Sploh ne vem, ali naj grem z dragim nazaj ali naj ostanem par dni tukaj. ravno zdaj se rihta kopalnica in to je cel dan hrup in prašno vse naokoli. Zaradi tega bi ostala tu, po drugi strani pa ne bi rada, da je sam tam user posted image  Moti me tudi to, da sem postala že prav "čudna" ko pomijem eno omaro, sem vsa zadihana in utrujena in vse me veže in boli... Saj vem, da moram čim več počivat, samo ko je toliko dela...

Dala sma skozi tudi že materinsko šolo, kjer sem zelo uživala, saj je predavateljica prva liga! Ful zanimivega je povedala in dala nešteto dobrih nasvetov. Npr. glede mehčalca (če se malo vrnem na stare teme), ki sploh ni smiseln, sploh pa naj bi se oblačila za user posted image  prala s čisto malo praška in 2x izpirala. Jaz se bom tega držala, ker imava oba z user posted image  neke male alergije.
Tudi čebriček ni smiseln za kopanje, saj otroka ne moreš niti namiliti po glavi. Čebriček je bolj mišljen za razvajanje in uživanje otročka v vodi, ker nikamor ne more pasti. Za kopanje pa vseeno rabiš banjico. Tako da mi bomo kar banjico kupili in bomo prav tako uživali user posted image

Počutje je kakor kdaj. Predvsem sem utrujena cele dneve, kolki me bolijo za znoret in komaj vstajam iz sedečega položaja. Ponoči pa obvezno vsaj 2x lulat, pa kakšen krč pride vmes... Pa zgaga me peče... in to je vse... user posted image
Veste kaj me zanima, drage moje user posted image ? Kje v Lj ali na primorskem se da kupiti modrčke za dojenje, pa da ne pustim tam ogromne vsote denarja.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
22.9.2006 9:59:52   
maja.jav
Živjo

da se še jaz malo javim - berem vas bolj pridno kot pa pišem. Včeraj sem bila pri moževi sestri na obisu in potem domov privlekla 5 škatel cotk za našga user posted image  user posted image . In pol mi ni dalo miru da nisem vse pregledla preden sem šla spat. Komaj čakam da pridem dans domov in nadaljujem z pregledovanjem in sortiranjem user posted image .

Lepo se imejte in čuvajte svoje trebuške.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
22.9.2006 10:06:03   
Barbk
Ojla čvekice,

Shorty upam, da žeuser posted image  s sokcem na svojo opravljeno maturo!Ja Naja pa smo te spet dočakale, ti potepenka...Kar se tiče del pri novih stanovanjih ali hišk pa vedno drži, da dela kar ne zmanjka.Naju nekaj malega čaka zdaj do decembra, ostalo pa pride na vrsto spomladi, ko naj bi bila končno na svojem!!A ste že vse dale čez materinsko šolo?Jaz upam, da mi bo uspelo zdaj oktobra.A vaši srčki so bili z vami?Manetka jaz sem že začela user posted image  za ponedeljek.Ženkica jaz sem za torek, pa se ti pofočkam še na ZS, upam da nas bo čim več.

Bavči...

Barbk

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
22.9.2006 10:15:10   
emaa
Jutro punce, da se vam na hitro javim prden grem likat kavč. Kot vam je rekla buškica, sem dobila obe injkeciji steroidov, imela sem še vnetje in dobila Canesten. Ker pa za skrajšan MV ni drugega zdravila kot počitek, me je včeraj po pregleduodpustila domov na počivanje. MV je ostal približno enak, kar me pa rešuje, je to, da je sicer trd, maternično ustje pa ohranjeno. Zdaj pa bomo doma pregurali čim dalj. V primeru kakršnihkoli bolečin, izcedkov, moram pa takoj nazaj.
Lepo se mejte.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
22.9.2006 10:24:37   
Shorty_
emamair držim pesti da ostaneš čimdlje znami in da likaš kavč večkrat dnevno.

No moja matura pa takole: MAT 1(3 procente premalouser posted image  ) ANG 4, SLO 3, PSI 3, GEO 2 tko da junija ali avgusta MTA še enkrat ostalo pa mi priznajouser posted image
HVALA KER STE DRŽALE PESTIuser posted image ena mala tortica za vse
Jz sem kar zadovoljna ker sem pričakovala da matematike ne bom naredila zlo sem pa vesela zarad angleščine (najprej sem mela popravca in zato sem lahko delala maturo šele jeseni)kot user posted image  sem jezna na profesorico za ang

Manetka držim pesti za ponedeljek, v torek pa upam da nas bo čimveč.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
22.9.2006 15:53:24   
Strawberrie Cherrie
Shorty: user posted image user posted image ; koga briga matematikauser posted image user posted image (smo že ugotovili, da jo jst znam samo ponoč -> mogoče si ti med 'nami' nočnimi poznavalci mat -> kljub temu, da sem jst maturo nekako ful dobr naredlauser posted image user posted image , mi je pa na faksu mal zaškripalauser posted image user posted image )

Naja3: Čestitke tudi tebi zaopravljeno materinsko šolouser posted image user posted image , in mislim, da se bomo mi odločili glede banjice in čebrička za oboje -> v vsakem primeru, nekaj bo našemu user posted image odgovarjalo (sem pa jaz tudi slišala glede umivanja glavice in sem se odločila, da pač kupim poleg še banjico...user posted image )

maja.jav: Dobrodošla med nami!!!user posted image user posted image pa čestitke za 5 škatelj cotkuser posted image

Emamair: Juhu, da si doma -> zdej pa le drži noge u luft, da boste RES prigurali čimdlje!!!!! Če kaj druzga ne, jap, bo pa res kavč vredi zlikan - in tut to je nekajuser posted image user posted image

No, mi imamo v ponedeljek pikico v rit - (zaradi rh-) in se že ful sekiram - spetuser posted image user posted image ; to je zato, da me lahko vsi tolažijo v smislu, sej bo, pa sej ne boli tko fejst, pa sam mal zapeče, mal boš že potrpelauser posted image Mogoče si bo moj user posted image vzel dopust, da mi bo v moralno podporo in bo čakal name v čakalniciuser posted image user posted image
V glavnem - jest sem si kupila 'piksno' coca cole in jo bom zdejle obdelala na tak način, da bo vsebina pločevinke v mojem trebuhu in bo moja user posted image spoznal, kaj je to coca-colauser posted image user posted image ; do zdej sem se ful izogibala gaziranih pijač, ampak danes se mi tako lušta teeee mrzle cocacole, da se bom malo pregrešila...aja, in zraven pojedla HAMBURGER!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
22.9.2006 17:03:25   
Naja30
Emamair, samo da si doma, zdaj pa res noge sam uluft! user posted image  Se splača za tvoja user posted image user posted image
Jaz sem imela danes pregled, je vse ok, naš user posted image  se je že obrnil navzdol in mamica je zelo vesela.
Sem pa zelo utrujena, ker sem imela miljon opravkov, tako da počitek me vabi!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
22.9.2006 17:05:51   
Naja30
Aja, še to, Barbk. Moj dragi je bil zraven v materinski šoli, ga je vse ful zanimalo. Na splošno ga0 o moji user posted image  in najinem user posted image  zanima prav vse, kar mene seveda zelo veseli. Je dobil tudi potrdilo o opravljenem predavanju o porodu, ki ga že imamo na varnem v materinski knjižici in čaka na dan D user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
22.9.2006 20:18:59   
Zasanjana
Dober večer, punce!

Preden se odpravim spat, moram še malo k vam pokukat.

Mi smo jo danes mahnili na en dooolg izlet po Slo.Smo obredli Kobarid, Kranjsko Goro, Vršič... in je blo prav fajn.Pa smo srečali še osnovnošolce iz Postojnske šole, madonca, so face!user posted image Seveda nismo mogli brez dobreeega kosila.Mljask, spet bodo šle kile gor.In zdaj smo vsi prijetno utrujeni.Jutri pa bo počasi treba začet pakirat.

Sem pa opazila, da tud hlače komaj zapnem.Pa sem bila tako sveto prepričana, da zdaj ne bom rabila nobenih več do konca.Zgleda, sem se motila in bo treba spet malo po trgovinah.

Shorty, čestitam ti za maturo!Matematika bo pa tud prej ko slej!user posted image user posted image user posted image
Emamair, super, da si doma.Kar lepo počivat, pa bo vse v redu izpadlo!user posted image user posted image
Naja, lepo, da si se spet oglasila.In bravo za materinsko šolo.user posted image Kaj so vam pametnega povedali?Da tudi nam, drugorodkam malo osvežiš spomin.

Manetka, tudi ti boš vse opravila brez problema!Držimo pestke!!user posted image

Grem hitro eno pravljico prebrat in spat!Lahko noč!

< Sporočilo je popravil Zasanjana -- 22.9.2006 20:21:46 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?