Ženkica
|
Čao punce. "Ta nova" dela namesto mene, ker se valda uči, jaz pa zabušavam in sfram po netu; skratka zabijam cajt v službi; da mine . Sem pa malce slabe volje; včeraj zvečer sem se tehtala, ker se mi je zdelo, da sem nekam zelo oz. . Pa sem še vedno slabe volje. Jutri nastopim v 30. teden in sem do sedaj pridelala že +10 kg-jev. Mater, in to čisto po lastni krivdi, nimam nobenih izgovorov; pač, preveč sem jedla zadnji mesec in pol. Očitno se bom morala kruhu in sladkarijam čisto odpovedat, ker tako pač ne more it več naprej. Že itak sem si postavila maximum kar se kilogamov tiče in to je 15 kg-jev plusa. Nikakor si ne smem dovolit kaj več, ker še preveč dobro vem kako težko je shujšat. Pa še na živce mi gre ker se ne morem normalno rekreirat, ker me takoj vse boli in tišči - torej, kilograme lahko korigiram oz. kontroliram samo s prehrano. No, pa naj mi ena pove kako mi bo to uspelo, če imam pa že za cel vikend naprej napovedana neka dobra kosila: - petek zvečer; z možem greva ven na večerejo, ker praznuje r.d., - v soboto imamo kosilo z mojimi in njegovimi starši v eni osmici na Krasu, kjer imajo fullllllllll dobro hrano, - v nedeljo praznuje moja babi in sva povabljena na narezek in tortico popoldne, - v ponedeljek praznujem jaz r.d. in sigurno si bom zaželela vsaj obisk v kitajski , Aja, pa baje v petek zvečer še ena žurka s frendi, ker tudi oni praznujejo r.d.; no, in potem mi naj ena svetuje, kako naj pazim na prehrano - nemogoče!!!! Men se bo kr zmešal od teh kil, vam povem. No, tko, mal sm se , zdj spet lažje diham . Še neki; kaj je zdj si tisto v Ljubljani. Jaz sem pripravljena celo organizirat, pa je najbolj, da tista, ki bi prišla, naj mi pošlje ZS, kdaj ima čas. lp Ženkica
|