|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
18.9.2006 13:00:18   
emaa
Za žurko se ni treba bat, da bi delala vse sama, bo narezek, to zna moj sam uštimat, pecivo (piškote bo spekla tašča), samo torto bo spekla jaz, kak dan prej, bolj na počasi tako kot vse drugo. Z žurko pa ne bova čakala, bomo skupaj dali za video kamero, pa je fino, če jo maš pred porodom, če ne bo takrat vsega itak doma pozabil. S porodom pa mislim še nekaj časa čakat, vsak teden dlje, ko smo v enem kosu, boljše je za najina user posted image user posted image .
Ja veselje bo res dvojno, so stroški trentuno tudi precej hudi, ampak bova že zmogla, saj izbire itak ni. Me pa na momente grabi panika kako bom sfolgala, sam si mislim, če so druge bom pa še jaz.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
18.9.2006 13:11:26   
Ženkica
Čao punce.

samo tok, da vam pojamram, da je za mano najbolj grozan noč odkar sem user posted image  user posted image . Celo noč sem se samo premetavala in hodila na wc; grozno me boli križ že nekaj dni, pa še trebuh me je nekaj ponoči bolel. Jaz res ne vem kaj je to user posted image .

Ojej, kje je še 7.12. - saj sploh ne vem kako bom zdržala če bo to tko.

No tako, morala sem vam malce pojamrat, se prec boljš počutim. user posted image

Aja, danes imam prvi dan uvajanje, pa nimam dostopa do računalnika non stop - škoda zame.

Lepo se imejte.

Ženkica

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
18.9.2006 13:58:30   
Zasanjana
Hojla frajle!!

Midva sva z pregleda in ni nič novega.Popadki so bili baje lažni, MV je dolg 2,9cm, kar je sprejemljivo, tisto včeraj pa tudi ni bil čep.Je pa G. rekla, da je vse tako zaprto, da se zna zgodit, da gremo lahko celo čez rok, ma zadnjič je rekla, da bomo cartali že nekaj tednov pred rokom.Ah, jaz sem že tako user posted image , ko mi pa vsak drugač reče.Pa tudi potrdilo o PDP sem dobila in se bom enkrat drug teden vrgla na vse papirje.
To ni res, kaj dela to vreme z mene.Zeham tako, da je Zala prej rekla, naj pazim, da ne pojem muhe.user posted image Tako se mi spi, komaj se vlečem.

Petri85: ti nisem prav nič fouš glede MV.Mora bit grozno se mučit 18 ur.Upam, da bo v drugo hitreje.Saj skoraj vse drogorodke hitreje rodijo in ni vrag, da ne bi tudi ti!user posted image

Manetka in london_paris, čestitke še tukaj za vozeka!user posted image user posted image user posted image

Sem opazla, da imamo vse podobne težave (no, ja, logično).Vse nekaj matra.
Punce, saj samo še malo, še dobra tretjina pa bo mimo!Se mi zdi, da s tem bolj tolažim sebe, kot vas.user posted image

Nič, grem malo mrknit, ker res ne morem več stat pokonci.

PRidne bodite!

< Sporočilo je popravil Zasanjana -- 18.9.2006 14:05:25 >

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
18.9.2006 14:02:47   
Vilma
Emamair logično, da te grabi panika! Že mene včasih prime strah, kaj ne bo tebe, ko pričakuješ dvojno.

Ravno danes sem v reviji Novorojenček brala članek o zelo aktivnih otrocih. Ker naš Jaka bo definitivno živahen tudi ko se rodi!

Kakšno mi dela punce moje drage v trebuhu! Brca podnevi, ponoči, ne glede na to, kaj delam! A spim, delam, počivam, jem, skratka ne mine niti pol ure v dnevu, da ga ne čutim. In to niso samo brce. To je potres v mojem trebuhu, to so valovanja, selitve narodov iz enega dela trebuha v drugi, rotacije kot da bi se pokarjena ura na hitro vrtela...
Včasih me tako močno brcne v želodec, da me refleksno kar zvije v klobčič.
Nisem si pred nosečnostjo predstavljala, da so otroci že v trebuhu tako zelo aktivni, res ne. 
Ampak bomo že user posted image  Mi po porodu ne bo treba na telovadbo, bomo kar doma telovadili user posted image

Ženkica zate pa bi bilo verjetno potrebno več počivanja. Trebuščki nam rastejo, postajamo bolj okorne, tudi bolj počasne, hitro se utrudimo. Ne gre več s takim tempom kot prej. Če nisi dobro spala ponoči je fajn, da odspiš kakšno kitico čez dan. Drugače pa kar pojamraj, meni tudi to največkrat pomaga user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
18.9.2006 17:32:40   
Strawberrie Cherrie
Lp!

No, htela sem samo dobreo - tiste, ki še nimate te revija - si jo pejte kupit user posted image user posted image

Ženkica: Mene pa ponoč ne boli trebuh, ampak je mali user posted image postal tko poskočn, da me kr meče :) -> še posebaj mi je smešno, ko se da na en konc trebuha in potem je tam takšna bunka user posted image user posted image Je pa res, da grem jaz tudi do 3x ponoč na wc...upam, da se ne bo to prevesilo na 30x user posted image user posted image

Zasanjana: Hvala bogu, za lažne popadke!!! Aja, pa tole je čista resnica - še sam 1/3 nosečnosti, potem pa pridejo naši user posted image na plan!!!

Emamair: Samo bo pa potem tut veselje dvojno user posted image user posted image

Anyway, a je katera gledala včeraj po national geographic porod??? Džizususer posted image user posted image Jst sem se kr mal ustrašla - kok se vsa ta stvar razširiuser posted image user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
18.9.2006 18:16:44   
emaa
Malo se javljam po današnjem pregledu, saj ne vem kdaj bom spet pred računalnikom. Na pregledu je moja G ugotovila, da je moj maternični vrat dolg le 17mm (za dvojčke zelo kritično) tako da sem jutri napotena v porodnišnico, kjer naj bi dobila injekcije za razvoj pljučk. Koliko časa bom tam ne vem, se bo pa moja nosečnost od zdaj naprej vodila v porodnišnici v ambulanti za patološko nosečnost. Držite pesti, da pridemo čim dalj.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
18.9.2006 18:50:11   
Strawberrie Cherrie
Emamair: DRŽIM PESTI ZATE IN ZA TVOJA user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
18.9.2006 18:54:16   
Zasanjana
Ojoj, Emamair!!Res res ti iz srca želim, da priguraš čim dlje.Srečno!user posted image

< Sporočilo je popravil Zasanjana -- 18.9.2006 18:55:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 1733
18.9.2006 19:49:46   
crci06
EMAMAIR:
seveda, držimo pesti!!!!
si upam kar v imenu vseh govorit!!

Srečno!

Pa tvojega nauči uporabljat RR, da ti bomo lahko poslale pozdravčke v porodnišnico, če boš morala kaj dlje ostati tam, sicer pa komaj čakamo vesele info, da je spet vse v redu!!!

\\\\

p.s. če katera pričakuje moje javljanje po pregledu, da vam povem, kaj naj bi bilo tisto v soboto => nisem prišla do zdravnice, ker sem danes dobila le injekcijo (RH-; 1,5 tedna prezgodaj?!?), datuma nisem imela... če me bo še kdaj kaj bolelo, naj grem kar na dežurno, sicer pa mojo G vidim sredi okt. ?????

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
18.9.2006 19:57:22   
Strawberrie Cherrie
moj_moj: Kaj je kaj narobe, če dobiš prehitro injekcijo?user posted image user posted image user posted image Jst jo bom tut dobila 1 teden prehitro? 25.septmebra....dej povej mi kok to zgleda, mene je ful strah - da me ne bodo slučajn s kako konkretno iglo pikali???? Ker jst ful rada skup padem ob pikanju z iglamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
18.9.2006 20:25:09   
manetka
No zdej so pa res slikce vozička v mojem albomu, končno ratalouser posted image .

Emamair, tudi jaz ti držim pesti!

LP M.

pa smo trije

Neposredna povezava do sporočila: 1736
18.9.2006 21:15:18   
Shorty_
emamair držim pesti zate in tvoja  user posted image  tvojga pa le nauči uporabljat rr da nas bo obveščal o novicah oz. še bolje čim prej nam sama sporoči da je vse ok in čakaš znami na VESELI december
London-paris upam da veš da sem tud jz mislila sam dobro glede revijo in jo tud sam priporočam vsem
Zasanjana ti pa tud počaki z nami na december sej se ti nikamor ne mudi.
Jz sem moji pikici lepo povedala da mamica mora bit do 15.11. v službi da bojo dinarčki zanjo pol pa naj le pride čimprej ker sem že zelo neučakana in upam da me bo vsaj zdej ubogala ker pol vem da bom bolj jz njouser posted image
no zdej že blebetam tja v tri dni ker čakam da moj pride iz službe in umiram od dolgčasa, tko da vam moram mal težituser posted image

No nočkouser posted image  in user posted image  pa se tipkamo kaj jutri
lahko noč in bolhico za pomočuser posted image  (ja nlede se mi mal, oz. otrok v meni se prebujauser posted image )

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
19.9.2006 7:34:49   
Shorty_
Dobro jutro!
Danes sem prou žalostna ker sem upala da bo sonček pa nič od tegauser posted image , tole kislo vreme me prav v slabo voljo spravlja.
No kot lahko opazite sem že v službi in veselo delam, no mal se morm tud vam posvetit kot sem oblubla da bom po maturi to bolj redno počela in se tega probam držat. V petek ob taki uri pa vam javim rezultate.
No zdj sodelavka že dve minute visi na zvoncu tko da ji grem odpret pa se še kaj javim, ve pa pridne bodite pa pobožajte bušije, saj jih bo večina božala le še tri meseceuser posted image

Pa pa
Spela

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
19.9.2006 9:03:09   
Vilma
Emamair veš, da držimo pesti! Za vsako decembrčico, zate še posebej!

Pa še kratka zgodba, mogoče boš v njej našla nasvet tudi zase.
V materinski šoli nam je babica predavala o tem, da vedno posluša ženske, ko pridejo na porod. In potem je razložila par primerov.
Da včasih je ženska odprta samo 3 cm, torej ji manjka še 7 cm do popolnega odprtja in že kriči, da bo rodila. Pa ji nihče od zdravnikov ne verjame, ona pa res rodi?!
Ali pa da govori, da bo rodila s carskim, čeprav ni osnovih pogojev, ker je zdrava nosečnica, ki je 9 mesecev zdravo nosila plod. Pa zdravniki rečejo, da bo rodila naravno, ona pa da noče, da hoče carskega in da na koncu situacija res pripelje do carskega reza.
Največ primerov pa je pri epiduralni. Tista, ki je namonitrana, da bo rodila z EA, bo stiskala toliko časa, dokler ne dobi tisto injekcijo.
Skratka želela je povedat, da dostikrat same pripeljemo do tistega, kar želimo.

Zato se tudi ti fajn fajn namontiri, da boš rodila tam po 34 tednu ne prej ok?! Pa s čim manj strahu, ker ta ne vpliva dobro na potek dogodkov.
Ti držim pesti in upam, da se javiš čim prej od doma z informacijo, da si šla samo po injekcijo za pljučka in da zdaj počivaš. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
19.9.2006 9:09:38   
Anonimen
Emamair, zelo zelo mislim nate--- no, na vas tri user posted image  Naj se vse dobro sezide!!!

(odgovor članu Vilma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1740
19.9.2006 9:32:06   
pikanogavička
emamair držim pesti zate in za tvoja user posted image user posted image - pa še ena rožica user posted image za dobro voljo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
19.9.2006 10:14:40   
Barbk
Dan bejbike,

Emamair, da ne boš mislila da nam boš slučajno pobegnila....o ne me te pa še ne damo!Seveda tudi jaz mislim na vas tri...user posted image .Drži se!Ženkica a tebe pa kar tale lepi buško boli?Pa križ.Križ, križ tudi mene in to vsak dan bolj pa sem doma na bolniški (že 1 teden ).Sploh si ne predstavljam več delati po 8 ur na nogah...Moram danes osebni zdravnici fajn pojamrat, ker menda me pa zdaj ne bodo več nazaj na tak delovni mest dajal.A ima katera še kakšno idejo kaj naj potežim-no sej se ne bom čist nič zlagala če rečem, da mi po parih urah stanja in kopiranja trebuh otrdeva, da me vse dol tišči, da o križu sploh ne govorim.A mislilte, da je to dovolj upravičen razlog, da sem še naprej doma do porodniške al si moram res kaj izmisliti.Upam, da nisem izpadla ena bleferka, ker to pa res nisem, samo res ne gre več...ne morem več!Joj še to vam moram povedat-naslednji petek imamo pa 3D v Dravljah, user posted image komaj čakam, da spet vidim našo bebiko.No zjutraj imam pa še pregled pri svoji G.Komaj čakam naslednji petek!No zdaj grem pa malo sadja popapcat.

Bavči,

Barbk

(odgovor članu pikanogavička)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
19.9.2006 11:17:54   
crci06
london_paris:
ne vem, če je kaj narobe, če prehitro dobiš injekcijo... To jaz sprašujem ostale... Jaz sem jo dobila na 25 5/7, "cel svet" pa jo dobiva v 28 tednu. Skrbi me pa zato, ker so pri moji G vsi čist zblojeni.
Najprej prejšnji teden sestra sprinta "napotnico za kri" za injekcijo dobit. Grem not k zdravnici in bistvo pregleda je bilo, zakaj mi je sestra to že dala, da izpolne, če je pa še prezgodaj. In se je odločila, da pa naj vseeno kar grem in tud dobim špiko en teden prezgodaj.
In pridem od G nazaj k sestri in ta me debelo gleda, zakaj je dohtarca to že izpolnila, če pa je ja še prezgodaj... in po par minut oklevanja in SPRAŠEVANJA MENE se je odločila, da naj pa grem dat kri, čeprav je še prezgodaj... in včeraj sem mogla poklicat, če so že izvidi...
In po telefonu najprej ni nč vedla, kaj za eni izvidi, ker je imela norišnico okrog sebe, pol se je pa koj spomnila, da sem jaz tista, k morm pridit prezgodaj in je še po telefonu ugotavljala, al naj sploh pridem včeraj ali kaj... in sklep je bil: ti kar pridi, sej med dopusti tud VČASIH tko zrihtamo, da je mal prezgodej...

A bi ve imele dober feeeling?

Pa pomoje ni nič narobe, če ni glih v 28 tednu, ampak občutek, da ne vedo, kaj delajo z mano, pa ni nč fajn...
Jaz vedno pomislim, da je marsikatera, k ne ve točno, kdaj je zanosilia => 1 teden gor ali dol...

Smo pa že ugotovili, da G nočejo nosečk, da se na novo vpišejo k njim, ane? K včer me je pa res že imelo, da grem drugam...  Pa še sestro sem 5x vprašala, če lahko grem do zdravnice, k me je v soboto tolk bolel, da se tud v avto za do urgence nisem upala stlačit... Odg: ne, nimaš datuma... bolel te je čez vikend, ne pa danes...

Aja, pa še odgovor na vprašanje: kako izgleda injekcija sem iskala tudi jaz na RR, pa sem nekje prebrala, da grozno, da so eni punci rekle sestre, da če misli rodit, nej tud to potrpi... user posted image  Tako sem jaz to zastopila, ko sem brala... Ampak VSAJ ENA DOBRA STVAR... Jaz nisem nič čutila. Malo mi  je jamrala, da imam "trdo kožo", da je težko zapičila, men se je pa zdela ful nežna. Injekcijo pa dobiš v "rito" - jaz bi temu prej rekla desni bok, pa precej višje, kot je moja rita... Glih tam nekje, kot pride elastika od hlačk.. Skratka, injekcija ni nič... Zavihaš rob hlač, sestra te pikne in greš... (niti zdravnice ne vidiš, vsaj jaz jo nisem) 

Sicer pa, da vas malo podražim, kajne shorty, kako da danes nimate sončka? Mi ga pa imamo!!
Mogoče je razlika le, da si prezgodaj vstala! user posted image  Če dovolj dolgo spiš, te zbudi sonček user posted image
Čez 3 dni boš pa ti sonček, k boš sporočala, da si maturo naredila tutto completto za vedno!!!

Zdaj grem pa na sprehod!
Sem se spomnila, da pol noči nisem spala, ker sem imela prav mravljince po nogah in desni roki. Za pop...

LP!

Neposredna povezava do sporočila: 1743
19.9.2006 11:33:45   
Ženkica
Emamair; držim pesti zate user posted image user posted image

No, jst bom pa spet mal važna user posted image  - mamo novo previjalno komodo; anede Barbk user posted image . Ja, je res lepa, sm ful ponosna, da sm spet opravla en dober nakup. Bravo jaz. user posted image

Sicer pa je danes za mano mnogo mnogo mirnejša noč; sem se naspala, edino 1x me je krč v nogo zagrabu, bolel je pa kot 100 user posted image  user posted image .  Aja, pa še sanjala sem, da sem morala predčasno rodit in to v 29. tednu, pa še nič nisem imela kao doma pripravljeno. Skratka: to je znak, da bo treba počasi nujno vse pripravit, tko, za vsak slučaj user posted image . He he, vsak izgovor nam prav pride.

Punce, jaz mam pa en predlog. Kaj če bi se me 1x dobile na kakšni user posted image  . user posted image  Nekje v Ljubljani. No, če ste ZA, se lahko dogovorimo en dan.

No, to je zaenkrat vse z moje strani.

Lepo se imejte.

pa pa

ženkica

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
19.9.2006 12:37:52   
Strawberrie Cherrie
Lp!

Moj_moj : Se pravi, da me ne bodo z neko hudo injekcijo tam pikali s polmerom igle 2cmuser posted image ; hvala ti, da si tole tko opisala, sem ful potolaženauser posted image user posted image
Drgač je pa men G rekla, da me bo ona piknilauser posted image user posted image ; ker sem ji omenila, da me je ful strah injekcije in da sem že skop padla doskrat v glavnem,upam, da bo vse vredu, mene je strah kotuser posted image ; mi je pa dala tudi ene liste o teh zadevah, sej kr lepo piše gor, sam ne kak injekcija zgledauser posted image user posted image

Mi bomo pa naredili previjalno mizo po naročilu:) -> sem si našla eno ful lepo iz prejšnega Ikea kataloga; tako tmno rjavouser posted image user posted image

Ženkica:: Ali piješ magnezijeve šumeče tablete -> ful pomagajo, no vsaj men so -> sem imela ena dva močna krča, potem pa mi je G rekla, da lahko kamot pijem magnezij -> in dejansko ful pomaga, pa tut drage niso nevemkaj...

Sicer se je pa men tut zadnjič sanjalo o porodu - in to, da sem rodila 14dni prej (moje pobožne željeuser posted image user posted image ), ampak da sem rodila punčko ??? (hehe, mam pa slikco lulčekauser posted image ), no na koncu smo meli pa 9pasjih mladičev???? DŽIZUSuser posted image user posted image Sanje so že ena zmedena stvar...

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
19.9.2006 13:27:07   
crci06
Ja, jst sm za kavo. user posted image user posted image  Lohk že koj jutr!!
Lahko v LJ, bo najbolje za vse... A ste kaj brale punce pred nami, kje se dobijo?
1.) morajo imeti dovolj prostora za (npr več kot ) 10 nosečk, mogoče katera pripelje s seboj  starejšega otroka
2.) ne sme bit ful zakajeno
3.) imeti morajo dovolj udobne stole, da bomo lahko par uric čvekale user posted image
4-10) pa po možnosti kaj sladkega user posted image

Ah, šala, saj vem, da malo pretiravam. Sem pa ZA, samo, če bo to ta ali drug teden, pa če se mi ne bodo termini s čim pokrivali.

Kaj bo s puncami, ki še delate? Vas počakamo do 5h? Ker za tiste, ki smo doma, bi bilo verjetno najbolje credi dneva, preden se naši srčiji vrnejo domov... user posted image

Glede sanj - jaz sem pa ravno danes sanjala, da smo že imeli dojenčka (spola se niti ne spomnim) - vem le zato, ker smo izdelovali božične voščilnice v imenu vseh treh... In pol sm se zbudila in sanjala naprej, če bo to uresničljivo - (če bo približno hkrati, bi namesto SMS-ov celi žlahti razposlala vizitke za vesel božič, pa naj pridejo kaj pikico user posted image  gledat.... Pol sm pa gruntala, kk bi to že prvi dan v porodnišnici na skrivaj naredila odtis dojenčkove nogice/rokice (z barvo, ne v mavec).... pa valda na skrivaj, k bi me sicer vergli ven ali pa zaprili na kakšen "hud"oddelek v kakšni drugi bolnišnici...

Prav simpatično jutro je bilo. user posted image
Zdaj sem pa že nazaj iz dobre 5 km dolgega sprehoda, grem pa spet mal ležat... user posted image

LP

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
19.9.2006 13:32:42   
Ženkica
Moj_moj: ja, jst ta teden še ne morem, lahko pa enkrat drugi teden, ampak ne v ponedeljek, ker imam takrat ravno r.d. user posted image .
Mogoče je jutr še prekmalu, v četrtek imam G-ja, v petek pa ima moj user posted image  r.d.; ja ja, skoraj skupaj praznujeva user posted image .

Tako da jaz predlagam, da bi se dobile v torek, nekje v Ljubljani v kakšni dobri slaščičarni user posted image ; mljaskkkk. Aja, lahko npr. v parku Tivoli, a ni tam ena slaščičarna user posted image . Jaz delam do 15.30, potem pa imam časa na pretek.

No, povejte še ostale kako ste kaj  s časom?

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
19.9.2006 14:18:36   
Zasanjana
Ojla!No, pa smo dočakali sonček!user posted image Prav fletno vreme je.Vsaj pri nas.

Glede kofetka pa, moj ima ravno v torek in sredo nekakšne seje v Lj. in lahko uletim.Dogovorite se!Je pa super ideja.user posted image

Hja, jaz tud danes ponoči nisem spala.Skoz sem laufala na wc, potem je pa še mali začel fino razgrajat, da res nisem mogla zaspat.user posted image

Nič, samo eno brzinsko javljanje, grem zdaj kosilo kuhat!Njami...

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
19.9.2006 14:58:56   
supermami
Pa kaj mislite, da smo vse iz Ljubljane? Ne, jaz pa nisem za to user posted image . Ampak ve pa le pojdite in se malo načvekajte. Samo pazite, da ne boste dobile mravelj v rite, če boste predolgo sedele user posted image .

Manetka v katero trgovino naj grem po PP GT3? Kje praviš so tako fajne prodajalke? Res me zanima, ker ga bom 100% kupila. A mi lahko zrihtaš naslov oz. telefon? Prosim. A da se bodo podražili. Hm, meni so rekli drugače. Zdaj pa res ne vem več.

Moj_moj imaš pa res norega G in sestro user posted image . Veš kaj, če nisi zadovoljnja z njim, potem se lahko brez skrbi prestaviš h kakšnemu "pametnemu". Ko sem jaz nosila Tamaro, sem ga zamenjala pri 4,5 mesecih, ker me je prvi prestrašil, da ima premajhno glavo, pa premalo plodovnice naj bi bilo.... in mu preprosto nisem več zaupala. Ko sem prosila drugega ali me "vzame", je bilo zelo preprosto user posted image . Na prvem UZ, ki ga je opravil še isti dan, je pač povedal, da se nekateri G preveč držijo mejnih vrednosti, da pa so še drugi dejavniki na katere bi morali gledati. Od takrat sem pri njemu in mu tudi popolnoma zaupam, čeprav ne govori veliko. Je pa res, da uživa status odličnega diagnostika. 

Prosta izbira zdravnika je še vedno naša osebna pristojnost.

Grem domov, dovolj je bilo za danes.

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
20.9.2006 5:03:23   
crci06
Dobro jutro!
Jaz bom pa zelo dobro pripravljena in natrenirana vstajat od 3-5h, pol pa it nazaj spat :)
Danes sem si prav rekla, da ne bom vstala, pol pa po dobri uri čudnih misli (napol sanje, napol budna) sem se pa končno spravila na WC in zdaj na RR. Naslednja faza pa je TV, pol pa spat :)

Ja, supermami, pri menjavi G me ovira le še to, da se še nisem pozanimala točno, kako je pri tistem G izven mesta. Najprej mi ni najbolj fino, ker je 3km izven mesta in moraš čisto vedno it tja s svojim avtom, ker veste, da ne gre, da bi te med pregledom nekdo čakal zunaj... Včeraj sem za injekcijo porabila 1,5 ure? !
No, pa to je le pomislek, ni pa ovira.
Drugo stvar, ki jo moram preveriti, pa je, kako je z laboratorijem. Jaz grem v ZD v laboratorij en dan prej in potem izvide prinesejo kar moji G. Če to pomeni, da bom morala sama hoditi po izvide, bo to drugi negativni pomislek.

Plusov je pa toliko, da sploh še ne vem, kaj delam pri G, ki je ne maram...

Me je pa kar sram s komerkoli to govorit, k bojo pomoje vsi izustili tisti stavek: AH; hormoni... zoprna in tečna nosečka... sej sploh ne veš, kaj te muči...

Sovražim te stavke, pa čeprav sem jih do sedaj slišala le v šali!

No, pa lahko noč!

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?