|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
22.9.2006 20:39:01   
Naja30
Kaj so nam pametnega povedali v materinski šoli? Marsikaj, pa saj drugorodke imate vse v malem prstu user posted image  Ma res, jaz sem ful uživala. 

Kaj bo danes kakšen dober film na TV? Al bom mogla spet it spat? user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
22.9.2006 21:18:46   
Zasanjana
Na kanalu A so Žene nogometašev ob 21:35!user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
23.9.2006 10:30:07   
vampirka
Ojla, kolegice user posted image ! Mi smo nazaj user posted image ...joj, kako je bilo lepo - 8 dni čistega užitka. In navkljub napovedi, je bilo vreme vseskozi krasno (plavala sem vsak dan), samo enkrat je vmes popoldan in ponoči deževalo user posted image ... Bila sva v malem zalivčku, sama v ribiški hišici z lastnim pomolom in malim čolnom, ki naju je vsak dan odpeljal na kako skrito plažico. Res sanjsko in zelo romantično. Očitno sva se oba zavedala, da je bil to najin zadnji dopust v taki obliki user posted image  in sva se zato še extra potrudila ter razvajala drug drugega sto na uro...no, si bom nehala lušte delat - pa vam tudi seveda user posted image ...
S pisanjem ste bile zelo pridne - sem rabila kar nekaj cajta, da sem vse naštudirala user posted image !!!

Manetka - lep voziček! user posted image  Zdaj mi boš pa res lahko konkurenco delala user posted image ...
Ženkica - lepe slikice (najbolj mi je pa poleg bušija všeč tvoja AURA user posted image  od fleša) - se bom tudi jaz potrudila še kako fotko od svoje "žogice" gor prilepit.
Zasanjana in Emamair - POČIVAT!!!!!!!!!!!!!! Porkaduš saprabolt - ne serte ga punce - ma da nam delata družbo še vsaj 2 meseca! Obema držim pesti, da pregurata do konca (Ema, zate seveda vse velja dvojno).
Barbk - naša žabica tudi skozi nekaj tišči ven malo nad popkom na desni strani - moj user posted image  pravi, da je glavica, jaz pa da je ritka (upam seveda, da je naša žabika že na glavo obrnjena user posted image ) - v glavnem z nasprotnim delom telesa me pa tišči v desno stran sramne kosti, ki me večkrat (predvsem zjutraj) boli.
Vilma - vaš Jaka je izgleda res pravi akrobat. Naš user posted image  je tudi živahen, ampak niti približno tako - čez dan občutim posamezne brcike, najbolj pa se razmetavamo zvečer, ko se umirim (možno je tudi, da je ne čutim tako močno medtem ko sem sama aktivna, saj imam posteljico zadaj).
Moj_moj - glede Rh injekcije je mislim da pomemben čas aplikacije zaradi tega ker ima ta substanca samo določen rok trajanja - naj bi držala 3-4 mesece (ampak če je kak teden prezgodaj ni nič narobe).
Shorty - čestitke za maturo - za MAT se pa potrudi naslednje leto, da bo končno za tabo.

Pa vidim, da ste se za user posted image  zmenile - PRIDEM user posted image ... V torek, 26.9. v slaščičarni Orehek v BTCju - mogoče bom kakšnih 15 minut zamudila. Da vas končno spoznam in skupaj pojemo kakšno tortico (pa ne mi spet o kilah flancat user posted image )!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

Neposredna povezava do sporočila: 1778
23.9.2006 13:07:52   
Zasanjana
Živjo!!
Skoz se že neki motam okoli računalnika, pa mi še ni ratalo nič napisat.
Vampirka, uau, to so res sanjske počitnice!!Pa dobrodošla nazaj.user posted image

Naja3, kako maš fleten avatarček!user posted image

Jaz sem pa danes čisto v rožicah. user posted image je rekel, da se mu zdim lepša kot kdajkoli prejuser posted image  in bolj močna(upam, da ni mislil bolj debela, ker jih bo dobil po riti!).user posted image

Tako sem zdaj ene 10cm nad tlemi in bom kar odfrčala pripravljat kosilo.Ve pa se imejte lepo in uživajte na sončku!user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
23.9.2006 14:21:09   
Naja30
O Vampirka dobrodošla nazaj. Res fajn, da sta izkoristila zadnje počitnice v dvojini in sta se razvajala. Naslednje leto bo vse drugače user posted image
Zasanjana hvala za predlog petkovega večera in TV, sem prepozno vidla. Ampak sem pa kasneje gledala en dober film, tudi na kanalu A.  user posted image

Punce, kako ve kaj spite? Mene zadnji teden tako vse tišči, komaj se naštimam, da mi paše, pa me že spet kaj zmoti. Ves čas se premetavam z levega na desni bok in obratno. Celo noč imam probleme sama s sabo user posted image

Žal mi je, da se ne bom mogla udeležit user posted image , bi vas tudi jaz rada spoznala v živo. Ampak me ne bo v Lj. user posted image
Pa drugič, saj bo še priložnost. Lahko pa še za naju z user posted image  pojeste kakšno user posted image  ta bi nama prav pasala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1780
24.9.2006 10:22:28   
supermami
Živijo punce. Kaj pa je danes? A še vse spite? Dobro jutro, sonček sije in zgleda, da bo prav fino toplo.

Emamair zdrži še malo z nami. Držim pesti.

Ja, povejte nam kaj ste novega izvedele v materinski šoli, da obnovimo znanje. Jaz namreč ne nameravam ponovno poslušat istih zadev, ker sem prvič sedela dve uri na lesenem neoblazinjenem stolu. Me je potem vse tako bolelo...

Spim pa jaz kar lepo, samo na wc kar naprej skačem. Sem pa opazila, da me precej mučijo nočne more. Pa velikokrat sanjam o tamali, da se ji nekaj groznega zgodi:(:(:( Sem pa prebrala, da to ni nič nenavadnega. Hormoni pač. Samo je vseeno grozno kar naprej to doživljat, potem sem pa čist panična, ko se zbudim.

Danes mi bo moj razložil škatle iz podstrešja, tako, da bom malo šarila po cotkah, jutri pa gremo po nakupih. Jupiiiii. Komaj čakam, da si končno dam duška. Tako srčkane so tiste male cotkice, sem že zdaj čist raznežena.

Zdaj pa pozdravljene, ne morem več, me je tamala že okupirala....

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
24.9.2006 11:06:22   
Naja30
Kako zdaj to "tastare" user posted image  da vam naj razlagamo, kaj so nam povedali v materinski šoli? Saj ve bi pa to mogle obvladat?? Hahahahahaha user posted image  user posted image  user posted image  Hecam se malo. Sicer pa šalo na stran, jaz sem ful vesela, da sem poslušala ta predavanja, ker so res fajn. Še moj dragi je pohvalil zadevo.

Naše user posted image  se je tudi odločilo, da bo malo treniralo fuzbal in imelo moj mehur za žogo. Včeraj je bilo prav noro, na 5 minut sem skoraj hodila lulat user posted image  Pa bolj ko sem mu govorila, da naj bo nežen, hujše brce so bile. user posted image

Ja danes je lep sonček, tudi mi gremo malo okoli.

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
24.9.2006 11:40:53   
Zasanjana
Huraaa, mi gremo tudi danes dobro jest!Njami.user posted image user posted image

Supermami, koliko je pa stara tvoja tamala?

Naja, ti si zadnjič spraševala za modrček.Jaz sem si dva nabavila v Mullerju v Kopru, pa sem ful zadovoljna z njima.

Ja, naše dete bo ziher kak cirkuški akrobat.user posted image Zadnji teden ne brca več toliko, se le bolj kobaca tam noter in se obrača.In to ravno takrat, ko se s kom pogovarjam.Ko Zala zagleda kakšno bulo na bušiju kar gleda in ji ni nič jasno.user posted image user posted image

Lep dan!user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
24.9.2006 20:07:40   
Ženkica
Čao punce.

Vse tiste, ki se še niste pofočkale na PM za torek za user posted image  in user posted image  kar hitro to naredite, ker jutri nameravam naredit seznam katera vse pride user posted image .

Sicer pa za mano je ful lep vikend; mogoče sem spet mal preveč jedla, ampak to je standard, ko je bilo pa vse takoooooooo dobro user posted image .

Aja, prejle sva z mojim user posted image  domov prinesla lupinoco in ležalnik za user posted image . He he, lupinica je prav na vidnem mestu, ker mi je tako všeč, ležalnik pa bo moral počakat v škatli ker nimam prostora še zaenkrat, da bi kam na vidno mesto odložila.

Joj, moram šibat, ker moram še najino posteljo oblečt, pa šporhet spucat od kosila, sem si pustila za zvečer, ker se nama je mudilo od doma.

Lahko noč, pa eno bolho za pomoč. user posted image

Ženkica

Neposredna povezava do sporočila: 1784
25.9.2006 7:40:58   
Strawberrie Cherrie
Jutro decembrčice...ste ble pridne čveke med vikendom -> videm, da ste se zmenile za user posted image , no jaz na žalost ne morem prit, kajti Lj je zame za1x malo daleč, dokler sva z lubijem omejena na en avtomobil.
Mi gremo danes po injekcijo, in hvala bogu to k moji G, je rekla, da mi jo bo kar ona dala -> mogoče bo na hitro še pošpegala v moj buščekuser posted image user posted image Verjetno ne, saj imam naslednji pregled že 11.oktobra.
No, mi dobimo Chicconov ležalnik od prijateljice na posojo, pa še en 'haufn' oblekic...že to, kar imamo čaka na previjalno komodo - ker bom imela vse v enem, stvar pa še ni narejena - jaz upam, da si bo 'tast' ta mesec vzel čas in bo stvar zrezbariluser posted image
Punce, jaz pa iščem enega ali dva taka starinska medvedka - taka, ko se jim dajo rokce pa nogice v vse strani obračat, pa bele barve...ali katera ve, kje bi to lahko dobila????
No, zanima me, ali še katero boli buši, tko kot bi se raztezal -> mene je kar mal groza, da ni kej narobe? tako raztezanje čutim skoz...šmrk šmrk...pa skoz sem se hvalila, kako dobro prenašam nosečnost, zdej me je pa kar malo strah - še sreča, da mam dons G, in user posted image srčno upam, da je to res samo raztezanje trebuha...

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
25.9.2006 9:55:12   
Barbk
Ojla bejbike,

user posted image  Ženkica!!!Kljub temu, da se (še) ne poznava ti iz srca želim sreče, zdravja in nežnega otroškega smeha na tone...pa seveda ljubezni, da bosta z dragim čez kakšno leto ali dve (no kadarkoli) ustvarila novo pikico, ki bo delala družbo prvemu sončku!Shorty bravo za narejene izpite na maturi...mata bo pa drugič, a ne!Vampirka lepo,da si spet med nami.Lepo za vajino romantiko, jaz bi tudi takole malo.London_paris stisni zobke oz. ritkouser posted image (mal heca, upam da ne zameriš) pa boš vidla, da inekcije sploh ne boš čutila, pa upam da spet vidiš vajino bebiko.No zdej se grem pa malo nahranit, naša žabica že tak počne, ne more še z glasom opozorit pa me takole z brcikami:" MAMI A BOMO KEJ JEDLI!!?" Čav, čav, Barbk   

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
25.9.2006 10:38:44   
supermami
Tamara bo novembra stara že 5 let, tako ni nič čudnega, da sem večino stvari že pozabila. Pa tako fejst je že samostojna, da bo na začetku kar težko zame, ko bo user posted image  popolnoma odvisna od mene. A predvidevam, da se bom hitro navadila, pa še Tami mi je ponudila pomoč (od oblačenja do cartanja in učenja bedarij - kako prestrašiti mamo, da se bo čim bolj naglas zadrla user posted image ...).

Spet se je začel nov delovni teden. Kako fajn user posted image user posted image user posted image . Komaj čakam na sredo, ko bom imela dopust.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
25.9.2006 11:35:06   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Ojla bejbike,

user posted image  Ženkica!!!Kljub temu, da se (še) ne poznava ti iz srca želim sreče, zdravja in nežnega otroškega smeha na tone...pa seveda ljubezni, da bosta z dragim čez kakšno leto ali dve (no kadarkoli) ustvarila novo pikico, ki bo delala družbo prvemu sončku!Shorty bravo za narejene izpite na maturi...mata bo pa drugič, a ne!Vampirka lepo,da si spet med nami.Lepo za vajino romantiko, jaz bi tudi takole malo.London_paris stisni zobke oz. ritkouser posted image (mal heca, upam da ne zameriš) pa boš vidla, da inekcije sploh ne boš čutila, pa upam da spet vidiš vajino bebiko.No zdej se grem pa malo nahranit, naša žabica že tak počne, ne more še z glasom opozorit pa me takole z brcikami:" MAMI A BOMO KEJ JEDLI!!?" Čav, čav, Barbk   

Hvala, hvala za čestitke!!! user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
25.9.2006 12:05:34   
manetka
Ojla bejbike!

Jaz se vam zahvaljujem, ker ste držale pesti za moj zagovor, no in vam seveda sporočam, da sem  danes ob 10.00 uspešno diplomirala z 10user posted image  JUPI!

Toliko za zdaj, zdej pa veselo na žur!

LP Manetka

pa smo trije

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
25.9.2006 12:18:51   
Shorty_
Manetka user posted image user posted image user posted image  zdej pa žur apak s tortico in sokcemuser posted image

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
25.9.2006 13:08:21   
Strawberrie Cherrie
Manetka: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!!!! Pa privošči si eno ogromno ogromno torto!!!!!!!!!!
user posted image

Ker z 10 diplomirat ni kar tako!!!! Upam, da se ti naslednje leto s to oceno pridružimuser posted image user posted image , samo upam, da bo naš user posted image dovolil, da se mami v miru uči....vsaj kakšno urco na danuser posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
25.9.2006 13:10:19   
vampirka
Halo, bejbike! Jaz sem danes ves dopoldan okrog dohtarjev spet letala...kri za to, pa vodo za ono, pa "rogam" injekcijo v rit (sem tudi Rh neg.)...in je šlo 4 ure kot bi mignil user posted image ...

Ženkica, sem ti mislila v živo čestitat, pa ti bom še enkrat prej virtualno: user posted image ...upam, da za jutri še velja (seznama ne vidim, ampak jaz se še enkrat pofočkam)!
Supermami - a Tamara je vaša tastarejša? Jaz sem imela tudi to ime v ožjem izboru user posted image , pa mojemu user posted image  nekako ni sedlo user posted image ...
Manetka user posted image user posted image user posted image ! Jaz sem pred davnimi davnimi leti user posted image  diplomirala z 9 (ura je bila pa 11h kot se spomnim) in sem bila sila ponosna na sebe...Zatorej - piflarka user posted image , uživaj do 1.12.!

Lep dan vsem skupaj in zares upam, da se jutri vidimo in zmažemo kakšno user posted image ... 

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
25.9.2006 14:40:59   
Ženkica
Evo, seznam za jutri, upam, da nisem kakšno ven spustila:

- Shorty,
- Moj_moj,
- Barbk,
- Vampirka,
- Ženkica

Tista, ki pride prva, naj se vsede za ta največjo mizo, da nau kakšne panike s prostorom, tko, za vsak slučaj user posted image

No, pa upam, da se še katera pofočka.

pa pa

Ženkica

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
25.9.2006 15:26:22   
Zasanjana
Ohoj, ohoj!
Joj, to vam pa res moram povedat.Sem še zmer v šoku in sploh ne verjamem, da so taki manijaki tud pri nas.Dopoldne sem čakala v vrsti na banki in en moški v sosednji vrsti je dobesedno buljil v moj trebuh.Ok, saj to se mi ne zdi nič takega.Potem pa pristopi k meni in izjavi:"Kako je lep, celega bi ti polizal."
Halooooooooooooo?!!?! Meni ni blo res nič jasno.Nisem vedla al nej ga udarim al nej se smejem... na koncu se je obrnil in šel ven.Mislim... user posted image user posted image

Seveda, da ne pozabim.Ženkica, happy birthday to you.. la la la la, ti rajš ne bi pela.user posted image Želim ti enga pridnega in zlatega otroka, veliko uspeha in itak sreče!!!user posted image user posted image user posted image
London_paris, ne nam skup past, ko boš dobila inekcijo!

Manetka, juhuhuhu, tudi tebi čestitke za z 10 opravljeno diplomo.Pridna!user posted image user posted image Upam, da bom jaz tudi kmalu med vami.user posted image

Jaz se srečanja žal ne morem udeležituser posted image , ker sem danes dobila datum za G.In to je jutri ob petih, tako, da ne bom uspela priti.Ve pa see fajn načvekajte in najejte.Bi blo fajn, če bi tudi potem, ko bomo rodile naredile kak piknik al kaj podobnega.

No, naše dete tudi zahteva svojo porcijo hrane....

Bodite pridne!user posted image

< Sporočilo je popravil Zasanjana -- 25.9.2006 15:30:13 >

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
25.9.2006 16:52:33   
vampirka
Zasanjana...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in hkrati user posted image ...jaz ne vem, a je folk že od nekdaj tolk nor, ali se danes samo manj skrivamo user posted image ...jaz bi verjetno najprej od šoka brez besed ostala, potem pa user posted image  - ne moreš verjet kaj se vse živim ne zgodi!!! To mi je ravno zadnjič en kolega razlagal, da imaš danes miljon različnih fetišistov, med drugim tudi takih, ki sanjajo kako bi nosečnico obdelovali (na našo grozo pa se baje take stvari celo dogajajo, posnamejo in predvajajo po internetu..........user posted image )! 

Neposredna povezava do sporočila: 1795
25.9.2006 17:33:27   
Zasanjana
Hja, Vampirka, saj jaz nimam nič proti fetišistom, samo tisto z nosečnicami je pa v iber bolano!Bljak, fuj!Ob takem človeku bi se meni obrnil želodec.

Ma, ta "tip" itak velja za "mestnega čudaka" in počenja neumnosti, zraven katerih ne veš ali bi se smejal ali jokal.user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
25.9.2006 17:48:36   
Strawberrie Cherrie
Zasanjana: user posted image user posted image hehe user posted image user posted image NE MORŠ VERJETuser posted image user posted image , to morm kuj dragemu povedat, da on pa noče lizat mojga bošijauser posted image user posted image

Btw: nisem skup padla, ampak utripa srčnega sm mela pa 109, ga mam ponavad ok 80user posted image user posted image

Ok, injekcija je za manouser posted image user posted image

Pa še vedn se nism kaj zredila - smo še na +6; mene je sam strah, kdaj bo to poskočilo, glede na to, kolk pojem!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1797
25.9.2006 17:51:39   
Zasanjana
London_paris, a je bolelo?user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
25.9.2006 18:19:03   
Barbk
Ojla,

spet jaz...Za jutri-a bomo zunaj čičale, če bo tak lep dan, a ne?No glede na to da se zadnje čase ogromn nosečk šetka po naši lepi skromni zemljici se vam bom kar mal opisala.No v glavnem kot že veste sem blond bimbika, sem bolj pri tleh, in so me same joške in buškouser posted image .No sem se mal zlagala...user posted image .Sem še kje drugod kilce pridelala...No bom pa kar v modro oblekco oblečena...O Zasanjana ti sexiiii mami!Res ne moreš verjeti kakšni čudaki po svet hodijo.Manetka oz. ga.dipl. ......., čestitke za 10!London_paris pridna bejbika, da si takole pogumno ritko nastavla, hi, hi.No vidiš pa je to za tabo, pa pridna za kilce.Jaz raje ne stopim več na vago-sva skregani, ker mal pretirava s temi številkami.No upam, da ne bo kriza v petek pri G.No zdaj se grem pa mal k lubiju stiskat.

Bavči...

Barbk

Neposredna povezava do sporočila: 1799
26.9.2006 7:03:52   
tintara
Dobro jutro, punce!
Tudi mi smo z dopusta in spet sem malo na sihtu. Zdaj pa res se cisto malo, danes in jutri, pol pa konec! Jupi!
Dopust je bil fin, sicer precej manj romanticen kot pri vama, Vampirka, ampak soncek je sijal, kopal smo se... edino prekratek je bil. Bi kak dan potegnil, pa je mali v soboto spet jamral, da ga boli trebuh, pa ves jokav in zaspan je bil, tak da smo leteli domov. K sreci, ker je potem popoldne in cez noc bruhal, v nedeljo se je pa ze nekak skjup spravil. Vcer sva bila pa se mal doma, za vsak primer, pa ni bilo ne duha ne sluha o bolezni. Tak da je dane s v vrtcu.

Vidim, da ste za danes zmenjene za kavo oz torto - se mi zdi, da je bolj to. No, lepo se imejte, jaz bom takrat ze doma in se ne bom vracala v LJ. Morda bi se lahko dobile kdaj, ko bomo ze bolj ali manj na porodniskih in bomo imele cas ze dopoldne? Takrat pa tudi jaz uletim.

Ema, drzi se. Enkrat sem nekje prebrala, da ce moras prelezat, da potem si preostanek nosecnosti razdeli po tednih in se koncentriraj na npr. naslednja dva tedna. Nato, na naslednja dva... In vsakic, ko odsezes plan si primerno cestitaj. Sicer mi je pa zadnjic ena prijateljica zdravnica rekla, da so dvojcki baje prej zreli kot enojcki. Zgleda ze narava tako poskrbi in so baje s 36 tedni ze za ven vzet, trojcki pa s 34 se mi zdi. Tako da imas se nekje 7 ali 8 tednov. Zdrzi cim dlje, nato pa na cartanje.

Shorty, cestitke za maturo. Skoda za par procentov, ampak bo slo pa drugic. Saj na faks se verjetno letos itak ne bi vpisala, al kako, tak da ne zgubis nic. Bo pa mali bolj matematik, ko se bos z njim pridno ucila.

Barbk, tudio jaz se ze nelki casa nisem stehtala. Se kar nocem, ampak vem da je slo precej gor, ker so cokolade po stanovanju izginile.

Ma gotovo sem hotla se keri kaj napisat, ampak za zdaj tole. Uzivajte, pa pofotkajte se tortarice in nato kako fotko v album dajte, da vas vidimo. Vsaj me vas, ce ze ve ne nas.

Pozdravcek, T

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?