tintara
|
Dobro jutro, punce! Tudi mi smo z dopusta in spet sem malo na sihtu. Zdaj pa res se cisto malo, danes in jutri, pol pa konec! Jupi! Dopust je bil fin, sicer precej manj romanticen kot pri vama, Vampirka, ampak soncek je sijal, kopal smo se... edino prekratek je bil. Bi kak dan potegnil, pa je mali v soboto spet jamral, da ga boli trebuh, pa ves jokav in zaspan je bil, tak da smo leteli domov. K sreci, ker je potem popoldne in cez noc bruhal, v nedeljo se je pa ze nekak skjup spravil. Vcer sva bila pa se mal doma, za vsak primer, pa ni bilo ne duha ne sluha o bolezni. Tak da je dane s v vrtcu. Vidim, da ste za danes zmenjene za kavo oz torto - se mi zdi, da je bolj to. No, lepo se imejte, jaz bom takrat ze doma in se ne bom vracala v LJ. Morda bi se lahko dobile kdaj, ko bomo ze bolj ali manj na porodniskih in bomo imele cas ze dopoldne? Takrat pa tudi jaz uletim. Ema, drzi se. Enkrat sem nekje prebrala, da ce moras prelezat, da potem si preostanek nosecnosti razdeli po tednih in se koncentriraj na npr. naslednja dva tedna. Nato, na naslednja dva... In vsakic, ko odsezes plan si primerno cestitaj. Sicer mi je pa zadnjic ena prijateljica zdravnica rekla, da so dvojcki baje prej zreli kot enojcki. Zgleda ze narava tako poskrbi in so baje s 36 tedni ze za ven vzet, trojcki pa s 34 se mi zdi. Tako da imas se nekje 7 ali 8 tednov. Zdrzi cim dlje, nato pa na cartanje. Shorty, cestitke za maturo. Skoda za par procentov, ampak bo slo pa drugic. Saj na faks se verjetno letos itak ne bi vpisala, al kako, tak da ne zgubis nic. Bo pa mali bolj matematik, ko se bos z njim pridno ucila. Barbk, tudio jaz se ze nelki casa nisem stehtala. Se kar nocem, ampak vem da je slo precej gor, ker so cokolade po stanovanju izginile. Ma gotovo sem hotla se keri kaj napisat, ampak za zdaj tole. Uzivajte, pa pofotkajte se tortarice in nato kako fotko v album dajte, da vas vidimo. Vsaj me vas, ce ze ve ne nas. Pozdravcek, T
|