crci06
|
london_paris: ne vem, če je kaj narobe, če prehitro dobiš injekcijo... To jaz sprašujem ostale... Jaz sem jo dobila na 25 5/7, "cel svet" pa jo dobiva v 28 tednu. Skrbi me pa zato, ker so pri moji G vsi čist zblojeni. Najprej prejšnji teden sestra sprinta "napotnico za kri" za injekcijo dobit. Grem not k zdravnici in bistvo pregleda je bilo, zakaj mi je sestra to že dala, da izpolne, če je pa še prezgodaj. In se je odločila, da pa naj vseeno kar grem in tud dobim špiko en teden prezgodaj. In pridem od G nazaj k sestri in ta me debelo gleda, zakaj je dohtarca to že izpolnila, če pa je ja še prezgodaj... in po par minut oklevanja in SPRAŠEVANJA MENE se je odločila, da naj pa grem dat kri, čeprav je še prezgodaj... in včeraj sem mogla poklicat, če so že izvidi... In po telefonu najprej ni nč vedla, kaj za eni izvidi, ker je imela norišnico okrog sebe, pol se je pa koj spomnila, da sem jaz tista, k morm pridit prezgodaj in je še po telefonu ugotavljala, al naj sploh pridem včeraj ali kaj... in sklep je bil: ti kar pridi, sej med dopusti tud VČASIH tko zrihtamo, da je mal prezgodej... A bi ve imele dober feeeling? Pa pomoje ni nič narobe, če ni glih v 28 tednu, ampak občutek, da ne vedo, kaj delajo z mano, pa ni nč fajn... Jaz vedno pomislim, da je marsikatera, k ne ve točno, kdaj je zanosilia => 1 teden gor ali dol... Smo pa že ugotovili, da G nočejo nosečk, da se na novo vpišejo k njim, ane? K včer me je pa res že imelo, da grem drugam... Pa še sestro sem 5x vprašala, če lahko grem do zdravnice, k me je v soboto tolk bolel, da se tud v avto za do urgence nisem upala stlačit... Odg: ne, nimaš datuma... bolel te je čez vikend, ne pa danes... Aja, pa še odgovor na vprašanje: kako izgleda injekcija sem iskala tudi jaz na RR, pa sem nekje prebrala, da grozno, da so eni punci rekle sestre, da če misli rodit, nej tud to potrpi... Tako sem jaz to zastopila, ko sem brala... Ampak VSAJ ENA DOBRA STVAR... Jaz nisem nič čutila. Malo mi je jamrala, da imam "trdo kožo", da je težko zapičila, men se je pa zdela ful nežna. Injekcijo pa dobiš v "rito" - jaz bi temu prej rekla desni bok, pa precej višje, kot je moja rita... Glih tam nekje, kot pride elastika od hlačk.. Skratka, injekcija ni nič... Zavihaš rob hlač, sestra te pikne in greš... (niti zdravnice ne vidiš, vsaj jaz jo nisem) Sicer pa, da vas malo podražim, kajne shorty, kako da danes nimate sončka? Mi ga pa imamo!! Mogoče je razlika le, da si prezgodaj vstala! Če dovolj dolgo spiš, te zbudi sonček Čez 3 dni boš pa ti sonček, k boš sporočala, da si maturo naredila tutto completto za vedno!!! Zdaj grem pa na sprehod! Sem se spomnila, da pol noči nisem spala, ker sem imela prav mravljince po nogah in desni roki. Za pop... LP!
|