tintara
|
Zivijo punce! Jaz sem kar neki zaspana, pa bolj malo se mi da. A je to kaj novega? Se par dni moram zdrzat, saj bo. POl pa spet mal na morje, pol pa v bolj lusne sfere (namesto v sluzbo se bom odpeljala v trgovino!!). Komaj cakam, takrat pa tudi mene ne ustavi nic pred kupovajem cunjc... Sam, mal me skrbi: zdaj mi kar vsi govorijo, da so jim napovedali punco in je ven prisel fantek... Tko da v roza se vseeno ne bom vrgla. saj najbrzu itak ne bo kaj veliko cunc za kupit, ker tele tamale cunje pa tako hitro prerastejo, da bi mogle kljub 4 otrokom, ki so jih dale skozi, ostati cele. Vsaj pomoje. Pa kaj prevec dejavni otroci takrat tudi se niso, plazijo, hodijo, norijo se ne... Za kasnejse bomo pa ze vedeli al je fant ali punca, mende. Vseeno upam, da bo punca, ker mi tud slucajnop ni jasno kako bom nasega malega prepricala, da je namesto tako zazeljene Nadje dobil bratca (le iz kje se je vzel, ce jih pred parimi meseci ni biklo vec na zalogi ). Zasanjana: ce ne govorite francosko doma, potem imas pa genialko za hcerko . No, saj tamali res poberajo jezike kar tako za sproti, ampak vseeno. Men je nas ful hecen, k smo prisli z morja, je po kakem tednu zacel sporasevat: kako se zoves? Mi ni bilo nic jasno kaj sprasuje, je moral kar parkrat ponovit, preden sme dojela in presaltala na hrvascino. So ga ocitno nonstop to sprasevali. Aja pa se vedno po italijansko ve, kako se rece driska, ki jo je tam fasal in se zdravil. Ampak za vrtec je pa vseeno druga. Superca je tvoja Zala. London-Paris: Parcelo iscemo na zalost (glede na cene) bolj v okolici LJ. Za v LJ nama ni, cist preslab zrak, okolica bi pa sedla. Sva oba iz okolice (Domzale, KAmnik) in sva navajena na to. In res je tudi, da bi jaz le tezko dobila sluzbo kje drugje. Odkar sem odromala na prvo porodnisko so mi vrata na Zavod za gozdove zaklenjena, ne samo zaprta, tak da mi bolj malo ostane. In glede na to, da sem imela tako velikos reco, da sem sluzbo v gozdarstvu sploh se kje dobila (da ne recem, da je se boljsa in za boljso placo zraven), je ne mislim izpustit iz rok. Ce me le po porodniski vzamejo nazaj. Tako da mi je iz Prekmurja odlocno predelec. Cen pa drugam raje ne grem gledat, ker pol sem sam penasta. Ja, pa se eno prednost ima okolica lJ, obe babici sta pri roki in lahko uskocita, ce je treba po otroka v vrtec. Pa hvala vsem za lepe zelje glede parcele. Po dopustu se bom kaj zmenila za kak ogled in potem bomo videli pri cem smo. Vceraj je bil moj nadomestnik prvic sam na terenu. Uganete kolkokrat je klical? Neprestevno, ampak zagotovo vec kot 20x. samo med malico me je poklical 5x. Sploh nisem vedela, da opravljam tako tezko delo . Ma dobr, saj je res vsak zacetek tezak, ampak ce bi me en dan prej poslusal, ko sem mu vse razlozila, pa gledal med uvajanjem na zadnjem terenu, pa si kaj tudi zapomnil, ali pa vsaj prebral, kar sem mu dva cela delovna dni pisala... bi bilo tudi lazje. Madonca, k d so mene kaj uvajal. Pejt na teren, iz pisarne so rekl to nared tkole, tole tkole, max enkrat je sel kdo zraven in hopa, DELAJ. Sam vceraj mi je pol zvecer (k je se kar klical) moz rekel, da med porodnisko bom mogla pa cifro zamenjat, ce bom hotla imet kaj od porodniske. Glede na vceraj ima kar prav. Takole punce, grem opravljat tole tezasko delo. Upam, da me ne pobere. cau, cau, Tina
|