|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
11.9.2006 12:20:48   
severnica77
Pozdravljene babike,

joj koliko tem ste obdelale. Jaz vas sicer redno berem, pišem pa bolj malo, ker sem po poletnem zatišju padla v delo. Spet ta prava realnost mojega dela pač. No, pa ne bo več dolgo. Po mojih izračunih še delam cca. mesec in pol. Že res komaj čakam, da bom imela malo več časa in bom lahko vse lepo pripravila za prihod naše prve user posted image .

Ne vem več katera se je pritoževala čez kg - tudi jaz jih imam že + 8 ! Nič, danes pa aerobika - sem jo prejšnji teden prešpricala (spet razlog služba), tokrat pa mi ne uide.

Lepo se imejte in tiste, ki ste doma uživajte na sončku.

(odgovor članu pikanogavička)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
11.9.2006 12:30:25   
emaa
Dan punce. Ponudba oblačil za nosečnice je res bolj švoh, jaz sem si kupila ene kavbpjke v Popku, ene pa v Domžalah v Brezi, pa bo zdržalo do konca. Kile, v treh tednih okoli 2,5 kg, na začetne kile je to 4 kg, če pa vzamem realno (od takrat, ko sem jih mela najmanj, ko so me matrale slabosti) pa je šlo gor tam okoli 6 kg. Postajam pa vedno bolj okora, zmatrana, danes ponoči nisem nič spala, najprej nikakor zaspat, potem pa me je začel trebuh bolet, kot drobni krči, če sem bila stegnjena, ko sem se pokrčila je blo v redu, še dobro, da je proti jutru minilo. Bo že.
Tintara veliko sreče pri iskanju parcele. Tejka ferum od Leka (ferumdrek) sem jaz jemala  kake 4 leta nazaj, ko sem bila slabokrvna, zadeva pomaga, povzroča pa prebavne motnje, na veliko potrebo greš veliko lažje, pa barva naj te ne preseneti. Moram rečt, da meni niso bile te tablete najbolj simpatične, samo če je treba, je treba. Jaz moram dat kri enkrat ta teden, da ne bom v ponedlejek vsa prešpikana za hemoglobin in glukozo na isti dan, mi pa ni.
No dost za danes, zdaj pa počasi nazaj počivat.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
11.9.2006 13:27:39   
Strawberrie Cherrie
Dober dan decembrčice...
No, men je v pravo olajšanje, da ni več takšne vročine -> danes je čist znosen da, samo ponoči sem ful slabo spala (smo pol noči prebedeli); no ob vsej moji raztresenosti, sem spet naredila KIKS STOLETJA, in šla danes k G, namest jutri (če to ni user posted image zame - še sreča, da je zasebna ambulanta, pa da je dons zaprtauser posted image user posted image )-> to je to-> izpiti, pa ves ta shituser posted image user posted image , jst pa ravno vse v glavi ne morem nosit (pravijo, da pametni pišejouser posted image user posted image )

No, jst mam +6kg, in verjamem, da bodo sedaj kar poskočiliuser posted image user posted image ; trebušček je ziher iz dneva v dan večji in aktivnejšiuser posted image - mali ima pravo telovadbo not, za nogometno žogo pa uporablja moj mehuruser posted image

Severnica77: vsaka ti čast, da še najdeš čas za aerobiko - men bi preprosto zmanjkalo časa...zdej pa še itak pride materinska šola...

Punce, a v H&Mu pa nič niste gledale -> jaz sem za1x vse dobila tam notuser posted image

Nič, grem jaz poizkusit najt še nekaj gradiva za izpit, pa likat, pa posodo pomit, pa sesat -> POTEM GREM PA SPATuser posted image

Pridne bodite...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
11.9.2006 15:25:34   
Zasanjana

Ojla!user posted image

Evo, tudi naju z pregleda.Tale G. je res faca.user posted image Vzame si čas, se pogovori in se res zanima za tvoje počutje.
Kri in urin sta bp, pritisk malo nizek kot ponavadi, kile na +7.user posted image Na koncu mi je rekel, da mi bo naredil še UZ, ker sem ga tako lepo pogledala.user posted image
Naše dete je pravi rekorder!Pri 30. tednih ima že 1410g in meri 40cmuser posted image .Me prav zanima, kako bo šlo to ven.user posted image Dragi je rekel, da bomo imeli pravo mrcino.user posted image Še vedno sedimo na ritki, kar mene malce žalosti, saj se ful bojim roditi z ritko naprej.user posted image

Naša mala je šla danes prvič tu v vrtec.Otroci so jo lepo sprejeli in meni je odleglo.Z vsemi se lepo pogovarja po francosko, ko pa jo kdo razjezi, začne tolčt po slovensko.user posted image

Danes smo dobili še pohištvo za otroško sobico(posteljica+jogi+omara+regal+previjalna) in možek že komaj čaka, da se je loti sestavljat.
Od kolegice sem dobila še kengurujček, ki je nošen dober mesec, ker njen user posted image  ne mara bit v njem.Zdaj imamo pa že skoraj vse!Še nekaj malenkosti in vse bo pripravljeno na user posted image , ki jih, kot vidim, že vse nestrpno pričakujemo!

Tko, zdaj grem pa hitro za kuhalnci prijet!Lep dan!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
12.9.2006 7:11:40   
tintara
Zivijo!
Vidim, da smo pri kilah kar podobni. Jaz sem sicer bolj pri 8 plusa, ampak sem se prejsnji teden odlocila, da se bo pa zdaj ustavilo oz slo pocasneje gor, sam bolj dvomim, ker sem vceraj kupila tiste fajn rozine oblite s cokolado! moram se pa pohvalt, da mi mal manj pase jest, kar je fajn znak. NI pa fajn, da mi je vsak dan po jedi slabo, pa se nisem ugotovila, al od prevec hrane al da sem ze lacna. Slabo mi pride prbl 3 ure po jedi, torej bi bil loh znak da sem lacna, sam obcutek je pa total nabasan trebuh oz zelodec (kje ga sploh imamo zdaj?) in slabost user posted image . Imam obcutek, da je trebuh premajhen za naso bejbiko in vse moje organe. Ima se katera ta obcutek?

Zasanjana, ti imas pa genijalko doma. Francosko govori za v vrtec, bravo! user posted image  Ali to pomeni, da se doma pogovarjate francosko (in si ti Francozinja), ker drugace si ne predstavljam. Saj vem, da imas mamo v Franciji, sam jaz sem mislila,  da se je naknadno preselila tja. No, lepo! Bolj pestro. PA bravo za tvojo slovenščino!

Nase dete (ne vem ce sem zadnjic rekla) je pa mal manjse od tvojega. V petek je imela 1290 g, velikosti pa ne vem. Sem sla primerjat s prvim, pa je bil ob drugem UZ en teden ali se malo vec starejsi (29 tednov), pa skoraj 150 g lazji. tak da punca rase, ni kaj.

Ja, hvala za zelje za parcele. Sam bo kar tezka, za tist dnar, k sva ga namenila. Bo treba se kaj dodat, na zalost, pa najbrz bo se kake pol leta ali vec treba pocakat. No, bomo videl, morda se kdo donatorsko izkaze? Ampak generalna odlocitev mislim, da je padla. Enkrat bomo zivel v hiskiuser posted image user posted image .  Zdele sem opazila, zakaj pa samo drugi ploska, a prvi nima placa?user posted image

Se ena ugotovitev je padla vceraj. Zelo, zelo verjetno, bom mogla sluzbico mal podaljsat. Do petka so samo se trije dnevi, ker zadnji dan se ne mislim raztrgat in delat na ful, ampak sam kaksne malenkosti in mal pozurat. Dela je vec, tak da se najbrz beremo in pisemo se kar nekje do konca septembra. Pa bo ze, potem pa res na bolnisko in mal naokrog za dojncka nabavljat.

Takole, zdaj grem pa delat, da ne bom tu do januarja visela. LP, Tina

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
12.9.2006 7:39:04   
Strawberrie Cherrie
Jutro punce....zunaj je mrzlo...huššš...

Zasanjana: user posted image za srečo za tvojo tamalo, pa da se je tko fajn vklopila -> to, da bo tamala govori francosko WAUUU ->pa ste prej dejansko živeli v SLO? Men je francoščina ful težak jezik, ampak takooo lep!! user posted image user posted image

Tintara : Kakšne so pa tvoje želje glede parcele? Ali mora biti točno na določenem prostoru v točno določenem kraju ali ti ni važno kam greš? Ker recimo tko vasi pa ta manjša mesta (pri nas - koroška, pa recimo - prekmurje) nimajo takšne cene,kot pa gorenjska oz notranjska, primorska pa okolica Lj, Mb, Ce... Vsekakor upam, da boš ĆIMPREJ našla,kar iščeš..
Tut jaz imam včasih občutek, da je tale moj 'buši uši' malo premajhen za mojga user posted image - če tko na hrbtu spim, tamali kar celo ritko oz. hrbet (mislim, da je hrbetuser posted image ali pa glavauser posted image ) potisne ven in je trebušček tam totalno napet -> najprej sem delala paniko, češ to je 'otrdevanje trebuha', zdej pa se že ful fajn vidi njegovo premikanje - pravi mali kenguru jeuser posted image user posted image
Sicer pa - Tintara, ne skrbi, tvoj želodček ni premali - ampak kar na1x v tvojem trebuhu največ prostora zaseda bebika -> pol je pa logično, da gre manj hrane not -> tut jaz sem imela probleme, če sem jedla (predvsem pred spanjem!!!) ogromne količine, tko da zdaj mi zadostuje kar 1/2porcija -> mislim pa, da moj user posted image ne strada, ker je logično, da ješ,kolikor ti pač paše???user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
12.9.2006 7:50:46   
Shorty_
Hojla bušiji! (vedno pozdravljam samo nosečke dans pa vse trebuškeuser posted image )
No maturo sem odpisala zdej čakam na rezultate, no vsaj tri predmete sem nardila pomojem tko da cele ne bom rabla delat še enkrat.
A se še katere loteva prehlad? ta vreme me je čist zmatral. No punce čestitke za vse lepe dogodkeuser posted image
No je še prezgodaj za velik pisat tko da se kej tipkamo kasneje!
aja z kg sem pa na plus 4 bla konc avgusta doma pa nimam tehtnceuser posted image user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
12.9.2006 8:41:51   
vampirka
Dobro jutro vsem skupaj!!! Jao, vas komaj sledit čitat, kaj šele odgovarjat user posted image ...

Manetka (mislim, da si bila ti) - za v GT3 še vedno rabiš neke vrste zimsko vrečo (ta, ki je poleg, je super, ampak v bistvu ni vreča, ampak samo prevleka - bolj primerna za ubranit mraz kakega večjega dojenčka). Sem gledala v Grazu (Toys) imajo take vreče po 20 EUR (v bistvu lahko nabaviš katero koli firmo). Ali pa če imaš turbo topel zimski pajacek, bo tudi dovolj.

Zasanjana - bravo za selitev (občudujem take velike življenjske odločitve) user posted image ! Jaz imam preveč nobel šiht in bajto (ter premalo user posted image  ) za kaj takega...! user posted image  
Shorty - bravo za maturo (držim pesti, da si opravila z njo v celoti)!user posted image

Tintara - v zadnjem tednu opažam isto - ne smem več enako velike porcije pojest, ker mi je potem slabo še uro ali dve po jedi in tišči me vse do pod reber user posted image ...izgleda, da bo treba jest večkrat po malo, ker naši user posted image  pridno rastejo...

Se pa moram pohvalit, da sva včeraj s Severnico77 pridno migali na aerobiki in je prav fajn videt in poklepetat še z drugimi nosečnicami - mislim, da sva z najinimi +8kg prav luštni user posted image ...

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
12.9.2006 14:46:29   
severnica77
Pozdravljene,

moram povedati, da je tudi meni zelo, zelo odgovarjalo, da sem se malo pretegnila. Se mi zdi, da mi je danes celo moj križ hvaležen user posted image .

Vampirka - glede teh +8 kg nisem nič kaj potolažena, ker ti si še vedno suhica (razen trebuščka user posted image ), meni pa kar leze še na druge dele user posted image . No, bomo že preživeli in nekje se bo že ustavilo.

london_paris - sem se morala kar malo prisiliti pa časa izboriti. Kakšen mesec in pol še bo malo napeto, potem pa tako porodniška in bo še zadnji mesec in pol malo manj natempiran (če nas štručka ne preseneti kaj prej)

Pridne bodite in pazite svoje trebuščke.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
12.9.2006 17:28:21   
Zasanjana
Dan dan!
Heh, ste face!user posted image Najprej, da ne pozabim, tintara, ne, doma se pogovarjamo slovensko.Moja mami je Francozinja, oči pa Slovenec in tako sem jaz mešanček.user posted image Pa btw, držim prekrižane prstke, da boste našli sanjsko parcelo!user posted image Ja, je pa res, da je francoščina grozno težek jezik.Izgovorjava še posebej.Pa če preveč časa poslušaš te začne že glava bolet.user posted image

Shorty, držimo pesti za maturo!!!user posted image user posted image user posted image
Mene se tudi loteva prehlad.Grlo me boli, glava in kašljam.Kako ve to preprečite/zdravite?Ker ne mislim jemat antibiotikov.Sem bolj mahnjena na naravne pripravke in podobno...

Nič, grem obesit perilo, potem pa počivat, ker se mi zdi, da odkar nam je dala G. blagoslov za "gibanje", premalo počivam.Lepo se imejte!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1685
12.9.2006 22:49:44   
Barbk
Čer babuške,

samo toliko da se pofočkam...in grem spančkat.Sem bila pa danes pri frizerju -res ne bi rada sama takoleuser posted image  in seveda tudi bolje zgledam kot tale tukaj (upam). Sem spet blond bimbika s kratko čupico , tako malo bolj skuštrano .Sem že od nekdaj  za take bolj divje zadevice...Oh saj sploh ne vem kaj sem vam hotla napisat-najbrž nič pametnega (kot ponavadi).Aja moja prijateljica mi je danes zaupala, da bosta s fantom v mesecu maju zibala, juhej.Trikrat hura za S...ups zaenkrat je to še stroga skrivnost.No bejbike lepo spančkajte.

Nočka,

Barbk

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
13.9.2006 7:07:36   
tintara
Zivijo punce!
Jaz sem kar neki zaspana, pa bolj malo se mi da. A je to kaj novega? Se par dni moram zdrzat, saj bo. POl pa spet mal na morje, pol pa v bolj lusne sfere (namesto v sluzbo se bom odpeljala v trgovino!!). Komaj cakam, takrat pa tudi mene ne ustavi nic pred kupovajem cunjc... Sam, mal me skrbi: zdaj mi kar vsi govorijo, da so jim napovedali punco in je ven prisel fantek... Tko da v roza se vseeno ne bom vrgla. saj najbrzu itak ne bo kaj veliko cunc za kupit, ker tele tamale cunje pa tako hitro prerastejo, da bi mogle kljub 4 otrokom, ki so jih dale skozi, ostati cele. Vsaj pomoje. Pa kaj prevec dejavni otroci takrat tudi se niso, plazijo, hodijo, norijo se ne... Za kasnejse bomo pa ze vedeli al je fant ali punca, mende.
Vseeno upam, da bo punca, ker mi tud slucajnop ni jasno kako bom nasega malega prepricala, da je namesto tako zazeljene Nadje dobil bratca (le iz kje se je vzel, ce jih pred parimi meseci ni biklo vec na zalogiuser posted image ).
Zasanjana: ce ne govorite francosko doma, potem imas pa genialko za hcerko user posted image . No, saj tamali res poberajo jezike kar tako za sproti, ampak vseeno. Men je nas ful hecen, k smo prisli z morja, je po kakem tednu zacel sporasevat: kako se zoves? Mi ni bilo nic jasno kaj sprasuje, je moral kar parkrat ponovit, preden sme dojela in presaltala na hrvascino. So ga ocitno nonstop to sprasevali. Aja pa se vedno po italijansko ve, kako se rece driska, ki jo je tam fasal in se zdravil. Ampak za vrtec je pa vseeno druga. Superca je tvoja Zala.

London-Paris: Parcelo iscemo na zalost (glede na cene) bolj v okolici LJ. Za v LJ nama ni, cist preslab zrak, okolica bi pa sedla. Sva oba iz okolice (Domzale, KAmnik) in sva navajena na to. In res je tudi, da bi jaz le tezko dobila sluzbo kje drugje. Odkar sem odromala na prvo porodnisko so mi vrata na Zavod za gozdove zaklenjena, ne samo zaprta, tak da mi bolj malo ostane. In glede na to, da sem imela tako velikos reco, da sem sluzbo v gozdarstvu sploh se kje dobila (da ne recem, da je se boljsa in za boljso placo zraven), je ne mislim izpustit iz rok. Ce me le po porodniski vzamejo nazaj. Tako da mi je iz Prekmurja odlocno predelec. Cen pa drugam raje ne grem gledat, ker pol sem sam penasta. Ja, pa se eno prednost ima okolica lJ, obe babici sta pri roki in lahko uskocita, ce je treba po otroka v vrtec.

Pa hvala vsem za lepe zelje glede parcele. Po dopustu se bom kaj zmenila za kak ogled in potem bomo videli pri cem smo.

Vceraj je bil moj nadomestnik prvic sam na terenu. Uganete kolkokrat je klical? Neprestevno, ampak zagotovo vec kot 20x. samo med malico me je poklical 5x. Sploh nisem vedela, da opravljam tako tezko delouser posted image . Ma dobr, saj je res vsak zacetek tezak, ampak ce bi me en dan prej poslusal, ko sem mu vse razlozila, pa gledal med uvajanjem na zadnjem terenu, pa si kaj tudi zapomnil, ali pa vsaj prebral, kar sem mu dva cela delovna dni pisala... bi bilo tudi lazje. Madonca, k d so mene kaj uvajal. Pejt na teren, iz pisarne so rekl to nared tkole, tole tkole, max enkrat je sel kdo zraven in hopa, DELAJ.
Sam vceraj mi je pol zvecer (k je se kar klical) moz rekel, da med porodnisko bom mogla pa cifro zamenjat, ce bom hotla imet kaj od porodniske. Glede na vceraj ima kar prav.
Takole punce, grem opravljat tole tezasko delo. Upam, da me ne pobere.

cau, cau, Tina

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
13.9.2006 8:26:01   
tejkaz
lep pozdrav
danes sem se pa naspala. spala sem celih deset ur. od sedmih zvecer ko me je zmanjkalo pa do petih ko je zacela zvoniti ura. res da sem se vmes dvakrat zbudila ampak 10 ur pa ze res dolgo nisem spala. se ob sobotah in nedeljah ko lahko spim, se zbujam ob sedmih (prejsnjo nedeljo) celo ob petih in ne morem vec spat.
v nedeljo smo dobili vse oblekce za naso punckico. no, manjka se kombinezoncek in kaksne stvari za pozimi. sestra jih je imela res ogromno. vceraj sem jih vse pregledala in dala pajacke na en kup, plajske na drug kup, majcke na drug, hlacke na drug. sem prestela pajacke z dolgimi rokavi katerih je najvec. jih je 48. kdo bo to vse ponosil?! je rekla da baje prav pridejo ker se pozimi perilo ne susi prav dober. mi pac nimamo susilca in susimo na podstresju. se grem stavit da jih je kljub temu prevec.
materinsko solo ze katera obiskuje?

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
13.9.2006 10:10:17   
crci06

Tejkaz - Kaj so to PLAJSKI?
tvoja sestra je imela 48 pajackov z dolgimi rokavi??? Do kakšne velikosti pa si jih seštevala?
Samo 56-62 (kao čist za začetek) - ali si dobila paket za do 1 leta in je notri malo mešano???
Jaz imam zdaj cca 5 novih pajackov z rokavi za male bebice in cca 20 rabljenih brez rokavov za 0-1 leta - mešane velikosti... Mi vsi govorijo, da imam preveč, sploh, ker imamo sušilca, k ga kr rada laufam, sploh pozimi, pa zaradi likanja... :)

Kdaj za... bom vedela, kaj sploh rabim??? Čas nikamor ne gre!!!

Lep sončen dan vam želim - danes se moramo nafilat z vitaminom D, ker pol bo pa cel vikend dež, baje.
Upam, da ne bo to začetek mokre jeseni, čeprav komaj čakam Božič user posted image !

B.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
13.9.2006 13:32:09   
tintara
Hojla!
Moj.moj, plajski so tiste majcke (mislim, da se rece mako majcke ali pa tetra, kaj jaz vem), ki se orevezujejo. No, vsaj mislim, da je to to. Ker tudi jaz ne uporabljam teh izrazov, sam sem se neki le naucila med prvo porodnisko. Te majcke so fajn, ceprav niso ravno prevec lepe. Vsaj tiste, k sem jih imela jaz ne. No, ceprav se boljsi so bodiji na tak sistem prevezovanja. Meni je bilo pri majckah zoprno, ker se mi je zdelo, da so uhajale prevec gor in da ga je zeblo. Bodi je pa se spodaj za zapet in nima kam uidet.
Aja, mogoce nasvet za tiste ki kupujete cunje. Vecina bodijev se oblaci cez glavo, ponekod (mislim, da jih imajo v Katja in Alen, pa 3 leta nazaj so jih imeli v Tosamini trgovini na viru) pa dobis tudi tiste za prevezat. Za prve par mesecev, ko otrok se ne drzi glave se fajn obnesejo, saj pol se pa itak nekak navadis oblacit otroka. Pac niso tko zlo lusni, ampak v lepoti tudi ni vse. Tudi majcke kupujte take, da se cim bolj odprejo na vrhu ali pa se bolje, da imajo knofke. Si boste hvalezne, boste videle.
Ampak 48 pajackov, to je pa res ogromno. Super, le dosti prostora v omari rabis. saj nekaj se res pobruhajo, pa drekec tudi dostikrat cez uide, ampak vseeno. Po ene trikrat na dan jih preobleces, se mi zdi. Hu, me kar mal raznezi, ko se spomnim, kako je to bilo pred parimi leti. No in kmalu se mi bo osvezil spomin, ane. Pa prvi nasmesek, pa kravce past, pa prvi obrat.... O ja, veliko nas se caka... Noro, nic cudnega da pol nase mame jokajo na porokah, raznih maturah, diplomah..... V bistvu das res veliko skozi pri enem otroku, ane.

Joj, zdaj pa ze mal bluzim. Sibam delat, cau. T

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
13.9.2006 15:03:29   
Ženkica
Čao punce.

Po dolgem času bom še jaz dodala kak stavek v tale naš "dnevnik". Imam zares veliko dela v službi, cele dneve sem za računalnikom in nikakor ne najdem ne volje in ne časa še za pisanje po RR-u, čeprav vas pridno in redno berem.

Ja, moj buši pridno raste in jaz pridno z njim user posted image , jutri štartamo že 29. teden user posted image , kar je pa tut že nekaj, a ne? user posted image  Moram pa priznat, da me je kr mal strah, ko bo treba drugi teden pri G stopit na vago - se mi zdi, dam kar mal preveč pridno jem, ampak si kar ne morem pomagat, ko je pa tako dobro papcat.

A mogoče katera ve, na koliko časa bodo pa sedaj pregledi pri G; na 2 ali na 3 tedne?

Aja, še da vam povem, da sem kupila posteljico za user posted image  in sicer v beli barvi 120x60 ima pa vse funkcije praktično ki jih posteljica lahko sploh ima, sem pa vzela rabljeno in ji čisto nič ne fali. No, jogi bomo pa nov kupli, ampak ne še zdaj, nas malo prostorska stiska daje.
Kar se cunjic tiče sem pa po mojem bolj ali manj zaključila; jih imam že kar dosti in tudi veliko jih še dobim, tako da jih bo po mojem kar preveč. Mogoče bom morala kupit še kakšno malenkost, pa nekaj kozmetike in pleničk in to je to. user posted image  Torej, manjka mi samo še previjalna komoda, pa smo zmagal.

No, na koncu pa da se še pohvalim, da sva danes z user posted image  kupila "nov" (1 leto star) avto, tak družinski user posted image ; sem ga pelala prejle in moram rečt, da sem se zares počutla zelo user posted image user posted image . Aja, no, je pa Fiat Stilo karavan 1.9 JTD. Uff, saj želje so bile drugačne sicer, ampak finančno pa je bilo zaenkrat najboljša odločitev, upam, da nam bo dobro služil kake 2-3 leta. Samo še nalepka "baby on board" nam manjka, pa smo pripravljeni. user posted image  za na cesto.

No, tako - "takla mamo" pri nas user posted image , non stop se kaj dogaja, jaz pa vedno bolj nestrpno pričakujem "veseli december" in potihem upam da bo naša deklica presenetila že kakšen dan prej user posted image .

Lepo se mejte punce.

Ženkica

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
13.9.2006 15:19:12   
Barbk
Ojla bejbike,

se vam malo tako vmes med user posted image  kosila javljam...Joj, da spet ne pozabim Shorty user posted image za komplet maturo!Zasanjana a takole french girl, a ?Samo, da ste se fajn vklopili.Saj sploh ne vem a si že kdaj omenila al ne-a rodila boš oz. imaš namen v Slo.?Glede prehlada pa baje razsaja viroza, ki pa ni nič hudega se jo da baje kar tako pozdravit-veliko pupcati, vitaminčke papcati in počivati.Se pa zna malo bolj vleči, vsaj pri nas nosečkah, jaz že v bistvu ene 10 dni smrkam...Tintara še malo zdrži v službi potem pa uživat-šopingi in šopingi za naše bebike...Takole ko vas berem o cuncah za naše sončke ugotavljam, da sem še večji trot kot sem mislila.Moram resno preštudirati kakšen seznamček pol pa še malo vas povprašati.No zdaj grem pa do konca kosilce pripravit pa papcat.

Čavči,

Barbk

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
13.9.2006 15:22:02   
vampirka
Pozdravljene...samo še en dan do user posted image ! Juuupi user posted image ...pa me čist boli, tud če bo user posted image ...samo da grem preč od te škatle in telefona ter ves teden uživam z mojim user posted image !
Severnici nič verjet (glede njene kilaže) - prav super izgleda user posted image ... Tintara, to z uvajanjem mi je pa znano - jaz zdaj enega Avstrijca uvajam (na srečo večji del preko internetnih konferenc in telefona) - en dan mu povem, naslednji dan vpraša točno isto stvar (ali pa že čez dve uri, ko mora kaj v zvezi s tem naredit user posted image ) - res komaj čakam na november, da jo kidnem na bolniško user posted image ... Tejkaz - tvoja sestra je pa pravi shoping manijak - bravo za take - potem me več dobimo user posted image ...
Jaz sem pa danes šla s kolegico do ene njene znanke, ki ima bebiko staro 3 mesece in podoben problem kot sestra od Tejkaz...polno omaro cunjic (nekatere še zapakirane!) in sem zelo ugodno kupila polno vrečko vsega - pajacki, bodiji, kompletki...in res lepo ohranjeno - praktično novo user posted image . Pa ne da bi imela kake finančne težave, samo se mi zdi neumno kupovat vse na novo, ko pa mali user posted image  tako hitro rastejo, vsi ostali v familiji pa imajo naraščaj obratnega spola kot ga mi pričakujemo user posted image ...

Lepo se imejte - jaz grem cunjice še enkrat zložit in pogledat user posted image ...

Za ta čas pa lahko obdelate še eno temo (sem zasledila london_paris, da se je na neki drugi temi potožila user posted image )...user posted image (beri sex) v drugi polovici nosečnosti - moj dragi je čist OUT user posted image  - samo po bušiju me boža in 100 na uro carta, kaj več si pa ne upa oz. mu je čudno (odkar žabika brca), pa ne zdi se mu prav in sto drugih izgovorov...jaz pa bi...user posted image

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
14.9.2006 7:56:41   
tintara
Hojla!
Danes sem pa mal zaspala in se namesto ob 5h zbudila ob 6h in potem v ritmu naprej. saj bi ze zdavnaj lahko sla od doma, ampak sva pol se mal z dragim poklepetala, pol je blo pa ze malega za zbudit, se mi pa tudi ni se dalo it in sem ga koncno spet jaz zjutraj zbudila in prav stisnila k sebi. To ful pogresam, ne morte verjet. Saj je fajn it domov okoli 2h, ampak vseeno. U, me se kar neki greje danes on misli, da se je prebujal pri meni v narocju.
No, saj zdaj bo tega prebuijanja za kakka dva meseca non stop, pol pa se neo leto v dvojini. Pol pa spet sluzba, no, vsaj upam, da me res vzamejo nazaj.
Ha, tu mi vsi obljubljajo (sodelavci, ne sefi), da ce se bo novi slucajno prevec¸dobro odrezal, da bodo v laboratoriju namenoma kaj zasustrali in rekli da je on. Ok, mal za hec, ampak vseen, se fajn slis, da bi vsaj sodelavci radi videli, da pridem nazaj.
Vampirka: a pol bos ti tud na dopustu? Meni je tud dokaj vseen, ce bo bolj dezevno. Skupaj bomo, v sluzbo ne bo treba hodit... Ce bi imeli namen it s sotorom je druga, tko gremo pa v hisko, slabse vreme kot pri nas ze ne bo. Mal je sicer zoprno, ker moras it po zunanjih stengah na wc in ce dezuje ni ravno prijetno, drugace je pa vse kul.
Tkole, grem delat, da oddelam enega zadnjih dni. Se 4.

LP, Tina

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
14.9.2006 9:23:06   
Barbk
Jutro babuške,

čakam, da se dvigne megla da grem malo na sprehod in pred tem morama obvezno pogledati sem gor kako kaj moje čvekice.Tintara pa Vampirka vidve pa spet kar na lepše, na morčka.Jaz tudi, jaz tudi-no letos pač dvakrat ne gre, ker je treba še malo najin nov gnezdek poštimat (seveda se ni izšlo po planih in si bomo do spomladi z njegovimi delili kuhinjo in kopalnico), pa seveda za našo bebo še kup stvari nabavit, juhej še nikoli nisem tako težko čakala snegca in decembrske dneve (no razen ko sem bila še user posted image in sem čakala na svoj rojstni dan pa božička...). No trenutni najin projekt je kupovanje previjalne mize-odločila sva se za široko s predali in brez kakšne banjice.A ste že kaj raziskovale to področje in kje seveda? Zaenkrat sva predelala bolj Baby center in o cenah rajši sploh ne bi.Joj, da ne pozabim-včeraj zvečer me je tako v popku zagrabilo...pekoča bolečina, zategovanje.Na dotik me je bolel cel popek in kakšnem cm nad njim.No še danes boli, sicer precej manj.Ni mi jasno kaj je zdaj to. A mi ga bo ven ruknilo-zaenkrat je še kar luknjica (prej je bila bolj luknja), ali je to naše dete, ki tako vneto razgraja po buškotu in si je novo igračo omislil in kakšne ventilčke vrti ( moj popek)user posted image ...A ima še kakšna težave s popkom? No zdaj grem pa tole meglo res odganjat, ker tole pa že mal predolgo traja.

Čavči,

Barbk

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
14.9.2006 9:44:01   
emaa
Jutro. Prav težav s popkom nimam, ampak moj je že nekaj časa na tem, da se popolnoma izboči, je pa trenutno v isti ravnini kot trebuh. Drugače nič presentljivo novega, razen da od tega tedna dalje očitno lahko pozabim nočno spanje, oponašam zmobija tam nekje do 3 ure zjutraj, pol pa končno mrknem. Previjalno nama bo naredil en kolega, seveda brez banjice, ker jo mislim kasneje uporabljati kot komodo. To čakam konec meseca, pa še posteljici z jogiji pa imava vse za začetek. Razen malega morja kozmetike zame in user posted image user posted image . Bo treba počasi razmišljat o nakupu blazinic za prsi in tako, pa se mi po eni strani ne da, po drugi pa komaj čakam.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
14.9.2006 10:10:47   
tejkaz
ja moja sestra je soping manijak. nekaj stvari je tudi dobila od sorodstva in nekaj daril. meni se se sanjalo ni da je tega toliko ko je rekla da prinese skatlico ali pa dve. so bile orng skatli. vse te stvari so do 1 leta. kok jih je pa najmanjsih pa ne vem. plajšek je pa majcka, ki se priveze zadaj.
kdaj boste oddale papirje na CSD-ju in vso to birokracijo? mene pocasi zacenja ze to skrbeti. sem brala pri novembrkah da ene to dobivajo ze nakazano. cudno.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
14.9.2006 10:19:14   
severnica77
Pozdravljene,

tudi jaz uvajam novega sodelavca in tudi ni najlepše delo ... Problem je v tem, da imam še nekaj projektov, ki so nekje na pol poti in jih ne morem predati, prihajajo novi, razlage vzamejo kar ure ... Je pa res (kot tudi pravi Tintara), da tudi mene ni nihče uvajal, kaj šele dva meseca!
V glavnem ni tako zelo hudo, izgleda, da spravljam noter delo za poletne dni, ko pa je bila kar suša .

Tintara in Vampirka uživajta na lepšem! Samo lušte mi delata!

Nič, zdaj pa kar nazaj veselo na delo.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
14.9.2006 10:29:24   
emaa
tejkaz, da lahko urejaš paipirje za porodniško moraš dobiti potrdilo o PDP od G, tega dajo tam okoli 30-32. tedna. Zato pa prve novembrke že lahko rihtajo, ker so že tako daleč. Jaz bom šla takoj urejat, ko bo mogoče, pa bo že, v službo nest vpisat plače, ostalo bo pa tud se uredilo.

Neposredna povezava do sporočila: 1699
14.9.2006 11:56:46   
Strawberrie Cherrie
Dober dan decembrčice...

Mi smo iz pregleda, smo dobili slikico lulčeka user posted image user posted image -> tko da zdej je pa ziher 100%, da bo fantičekuser posted image , moj user posted image je ful ponosen!!!!!!! Smo šli kar na user posted image !!!
... aja pa ful lepo so se mu videli možgančki, kot dve učki - tko da se pravilno in lepo razvijauser posted image user posted image
Moj-Moj
: tut mi komaj čakamo božič user posted image in pa novo leto -> ok, bo že okrog miklavža ful fajnuser posted image user posted image , sam da bo december!!!
Tintara
: Mi smo za 1x kupili samo 2 te mako majčki -> samo so mi kar cartkane???user posted image

Ženkica : Mi smo bili ravno danes pri G , pa mam naslednji pregled čez dobra 2tedna, ko mi bodo dali injekcijo - sem namreč Rh - ; potem pa me je kar za naslednjega še naročila in to 11.oktobra...tako da sklepam, da na 3 tedne??

Se moram pa pohvalit, sem se od prejšnega pregleda zredila samo pol kg???user posted image user posted image -> so noge bolj suhe, buši pa veččččjiii !!!

Vampirka : če pa res ga JE TKO STRAH user posted image , da se bebiki ne bi kaj zgodilo user posted image user posted image Jst pa res bi - vsej občasno - mogoč bomo dons, ko smo ziher da bo user posted image (sicer tut prej ni kompliciral glede spola: saj ni važno kaj bo, glavno da FANT zdravuser posted image user posted image )

Aja, pa še to -> men je rekla G, da bom dobila 11.oktobra vse te zadeve, za paketek, pa potrdilo o PDPju in te birokracijske zadevščne...
TejkaZ: jst se grem ravno danes pozanimat za materinsko šolo...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?