tintara
|
Pozdravljene in dobro jutro! Tale teden je pa krasen, ko bi vsaj se kaka dva tedna zdrzalo takole. TAm po 15, ko gremo mi na morje, a pol bom jaz doma... Naj le sije in naj bo toplo in nam malo podaljsa poletje. Vceri sem imela pregled cukra, danes pa upam, da me ne bodo poklicali. Ker baje, da ce me ne bojo, potem, je vse ok, sicer pa moram se na 3 urni test. Dajte, drzte mal pesti zame danes. Sem ze premisljevala, ce bi kar telefon izklopila Sicer sva se pa vceri dobili z Emo in je prav fajn punca. Tko k vse ve, ane. Naja 3, pritisk hodim merit vLjubljano v staro porodnisnico k internistki. V cem je fora? Ma kaj jaz vem, v prvi nosecnosti se je ustrasila mojih skokov pritiska pri zdravniku in me poslala ke (nekje okoli 18 tedna), zdaj pa ze kar takoj na prvem pregledu. Meni je se kar zoprno tja hodit, ceprav imam ponavadi pritisk bolj uzrejen kot na rednih pregledih (pogoji so cist drugi). V sobi si sam z zdravnico, ki se mal s teboj pogovarja, nato pa pac izmeri. Ker ,men je tist total kriza, da prides not v ordinacijo, kjer je se vsaj 5 zensk in hop na tehtnico in hop pritisk, men pa srce razbija ko noro. No, to je to. Bodi srecna, da ti ni treba. Sem pa ugotovila, da sem total brez kondicije. Ze stopnice me zadihajo, noro. V prvi nosecnosti sem bila top fit, zdaj pa tkole. Kriza. Porod bo zame tezek, ze vidim. Mariborcanki, kako je bilo na telovadbi? Najbrz sta vse na spidu danes, a? Ma, jaz moram tud zacet in konec. Takole, pocasi bo pisarna polna, tak da moram nehat in se delat se moram spravt. Lepo se imejte, uzivajte, Tina
|