|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
2.9.2006 15:11:16   
Strawberrie Cherrie
Tintara: ZDEJ PA VEM ZAKAJ NE MOREM SPATI...ker računam ponoč - in ni čudn, da sem izpit iz matematike naredila samo s 6 (komajdauser posted image user posted image ) --> in to zato, ker je bil podnevi izpit, jst pa podnevi zgleda ne znam user posted image ŠMENT, škoda, da je to par let nazaj, bi se pritožla --> zdej je verjetn že prepoznouser posted image user posted image ?? user posted image user posted image

No, mi čakamo na akcijo Qunniya - jesensko - in dons mi je moja mama povedla, da ga bo ona financirala - JUhej user posted image ; no, men osebno se to res zdi velik strošek manj...in sem ji ful HVALEŽNA user posted image user posted image

Anyway, moram dodat izjavo mojega lubija: KER TO JE ABSOLUTNO NEMOGOČE SE SPOMNIT!!! Včeraj me je tko mal prijel za 'prsi' oz. joške ali karkolči že mam tam zgoraj user posted image user posted image - včasih sem mela tam cifro 75A - zdej sem si pač mogla kupit košarico B - to nosim zdej, pa še eno C, sem kupila - ker mi bo ziher prišla prav - on je pa izjavu, da mam ravn tko velike, kot so pa ROKOMETNE ŽOGE ZA ČLANE!!!!!!!!! Ravno na roko... DŽIZUS!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
2.9.2006 15:29:47   
Naja30
user posted image  user posted image  user posted image  Sem se pa orng nasmejala zdajle, ko sem prebrala o tvojih "rokometnih žogah za člane", london_paris! Tega se pa res ne more vsak spomnit. user posted image  user posted image  user posted image
Se strinjam s tabo glede teh stroškov. Za VSAKO stvar, ki se jo kdo javi, da jo bo kupil, je to en strošek manj in lahko kaj drugega kupiš. Hvala bogu za bodoče babice! user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
2.9.2006 15:32:43   
Strawberrie Cherrie
Nsja#: jst sem pa mislila, da se bom še vsaj komu smilila, ne pa sam sama seb user posted image user posted image user posted image - pa kaj res ne more poštudirat na kaj drugega kot pa šport???user posted image user posted image Da, ne omenim, kaj vse bo moj user posted image user posted image postal, ko bo dost velik - hokejist (to itak ta prvo), košarkaš, nogometaš, tenisač, smučar....vsak dan si nekaj novega namisli user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
2.9.2006 15:33:32   
Strawberrie Cherrie
Naja3...ne pa une križce kražce, ko sem jih napisala...joj, sem prav jezna nase, ko ne pogledam, kaj napišem!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1604
2.9.2006 16:20:54   
Naja30
Tvoj user posted image user posted image  bo športnik, našmu user posted image  bo pa očka kupil vse vlakce in avtomobilčke na daljinsko, da se bo igral z njimi - očka! user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1605
2.9.2006 19:16:38   
supermami
Živijo punce. Po dolgem dolgem času se vam spet javim. Komaj sem uspela vse prebrati. Tolk ste se razpisale.

Vmes sem bila na dolgem dopustu, super vreme vam povem, ravno smo natrofli tako obdobje. No, zdaj me pa daje neka bakterija, pa moram goltat kapsule. Saj še v službo človek ne more, pa tako rada bi :):)

Vidim, da kar uspešno kupujete stvari za svoje malčke in seveda, da prevladujejo decembrski fantje. Kaj je zdaj, kje ste dekleta??? Mogoče bom jaz dodala kakšno roza črtico...

London_paris kje in kdaj bo akcija Quinnyjev? Jaz ga tudi nameravam kupit, če bo pa kaj ceneje, pa toliko bolje zame. Moje dete nima takih fajnih babic...

Lep vikend.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
3.9.2006 17:57:11   
5erca
Pozdravček vsem bodočim mamicam.user posted image

Sem nova na tem forumu vidim pa da imate zelo zanimive teme. Moj PDP je 31.12.2006 in baje bom imela user posted image  tako kot pri london_paris. Kar vneto že nakupujete stvari za naše bodoče malčke zato me zanima v katere trgovine zahajate.

Lep pozdrav

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
3.9.2006 18:06:50   
Strawberrie Cherrie
Supermami: jesensko akcijo user posted image user posted image Menda bo!! user posted image Vsekakor pa mislim iti pogledat še v Avstrijo v Toys'r'us -a , amapk dvomim, da bo kej bolj poceni...ti pa lahko sporočim...
Drugače pa - dobrodošla nazaj user posted image
5erca: Mah mi smo bolj leteči user posted image H&M, C&A, pa tut kr neki bodyev sem vzela v Mercatorju - pa Kik v Avstriji se še kr splača, kar se pa tehniče robe tiče - pa Baby Center...Drugače pa itak, da nam še ful robe manjka - previjalna mizica (v bistvu hočem tak visok predalnik), pa za pleničke - te tetra, pa kmal bom mal neki kozmetike kupila...aja pa čebriček, ko tut še ne vem, kje ga bom kupila...pa posteljica...pa prenosna posteljica...
V glavnem, jest grem ponavadi kar v en večji center - pa se tam gibljem - like City Park, al pa Sudpark (v Celovcu), pa Btc maš v Lj, pa Europark...maš povsod dovolj otroške robe...
Kar se pa posteljine pa tega tiče - pa grem definitivn v Ikeo...

(odgovor članu 5erca)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
3.9.2006 18:37:29   
Zasanjana
Živjo!
Ooo, Naja3 in london_paris sta bili pa pridni čveki ta vikend.user posted image
5erca, dobrodošla!Upam, da ti bo fajn klepetat z nami!user posted image Supermami, ti pa dobrodošla nazaj in čimprej se znebi bakterije.

Ko berem, kako pospešeno nakupuje london_paris, ki je skoraj en mesec za mano, si mislim, da moram tudi jaz pohiteti z vsem tem, pa se mi ne da.Ta vikend smo mislili v šoping v Avstrijo, pa je potem vmes prišla selitev, tako da bo to na vrsti naslednji teden.Ali pa še naslednji.Danes sem malce poštimala košek, je kot nov in čaka na našega pobiča.user posted image
Tako, zdaj gremo pa bejbe na en giro z user posted image , dokler je še sonček!Lep večer..

Neposredna povezava do sporočila: 1609
3.9.2006 19:17:35   
Naja30
Ja čveke smo pa vedno user posted image  Kaj se ti res seliš, Zasanjana?

5erca, pozdravljena med nami. Kupovanje stvari, ja... To je tako luštno delo. Mi imamo tudi že skoraj vse večje stvari. posteljico in voziček sma kupila v Baby centru, pa eno posteljnino. Se zelo splača spremljat njihove klubske popuste user posted image  cunjice pa smo večino dobili, nekaj malega sem še sama kupila in nekaj še definitivno bom. Rabimo pa še kozmetiko, banjico, flaške in dude, odejico, še eno posteljnino... Pa gremo naslednji teden malo v Trst pogledat, če se kaj splača. Aja, pa previjalno dobimo pa konec meseca. Komaj že čakam, da bom vse oprala in zložila v predale... Tiste mičkene majčke in kapce in hlačke.Joj, kar stopila se bom! user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
3.9.2006 20:12:23   
5erca
Res hvala vsem za namig kam lahko zaidemuser posted image , ker če po pravici povem še nisem nč nakupovala za našega malčka....mau sm vraževerna k proujo da smolo prnaša prehitro nakupovanje. No sj vem samo 3mesece še do konca ni več prehitro nakupovanje hehe zdj bom mogla kr pohitet da me nou malček prehitu...user posted image

Zasanjana: nisem še dolgo na vašem forumu ampak mi je že sedaj prijetno med vami.user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
3.9.2006 21:02:14   
Zasanjana
Naja3, čist zares se selimuser posted image , samo ne še dokončno.Zdaj gremo samo za dva tedna, da stanovanje spravimo v red.Dokončno se bomo preselili, ko bomo štirje.Pač, s trebuhom za kruhom.user posted image Glede Trsta-tam je en kup super trgovin.Jaz sem v prvi nosečnosti vse tam kupovala.V eni veliiiki.Se spomnim, da sva se s kolegico celo zgubile noter.Samo ne morem se spomnit kako se kliče.Pa če me ubiješ, zdaj ne vem.user posted image Pa tudi chiccotove prodajalne majo zanimive stvari.Zdaj za cene glih ne vem, tri leta nazaj pa je blo vse ful cenejše kot pri nas.Saj boš ti povedalauser posted image .

A tud vam trebušček tako pospešeno raste?Prejšnji teden je bil moj obseg 96 cm, danes pa kar 99cm.Nog sploh ne vidim več.

Punce, naj vam naslednji teden čimhitreje mine in da bo spet petek!

(odgovor članu 5erca)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
4.9.2006 4:58:09   
crci06
5erca, dobrodošla....!

Zasanjana, ti si pa res faca, greš v francijo si vse pripravit, da pol z dojenčkom poletiš tja!
Pa kakšen mesec po porodu pa še verjetno boš v SLO, ali kako?
"Se bo očka naredil francoza in te tam čakal user posted image ?"

Kupovanje... user posted image

LP!

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
4.9.2006 10:27:33   
Naja30
Aha, Zasanjana, potem tudi tebe zdaj nekaj časa ne bo. Mi tudi gremo naprej urejat svoj domek in žal še nimamo interneta, tako da se spet beremo in pišemo čez kakšnih 14 dni.

Vsem vam želim lepe septemberske dneve in cartanje z user posted image  in user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
4.9.2006 10:54:27   
Strawberrie Cherrie
Džizus...vse se selite user posted image user posted image No, sicer pa, če malo poštudiraš - kaj vse se spremeni, ko pride bebika - mi2 sva renovirala, kopujema večji avto - verjetno se bova odločila za fiata dublo - ampak to šele spomladi - vse mora biti kristalno čisto - posešeno delamo faks, moramo hitro diplomirati - V GLAVNEM SAME VELIKE STVARI!!! user posted image user posted image
Zasanjana : kam v Francijo se pa seliš?? Joj, jz bi pa pogrešala Slovenijo med tistimi ' finimi' francoziuser posted image user posted image Upam, da se boš še kaj oglasila tlele na forumu!!!
Dans ponoči se mi je sanjalo, da sem rodila v Švici???????? JOJ JOJ user posted image Pa men se zdi, da meni mal trebuh trdi - zdej bom videla, če bo kej boljše, bom počaka do pregleda 12, drugače pa bom prej šibala k G, me je včeri kar malo panika zagrabila...user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
4.9.2006 11:06:09   
5erca
Čestitke vsem ki se selite user posted image user posted image user posted image  ...

Ah ja tud men trebušček opazno raste čeprou mi vsi proujo da ga še nimam tok velik k ga majo ostale pr 6 mescih....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1616
4.9.2006 13:07:02   
r1ta
Oj babike!

Spet se švercam na internet v eni pisarni tukaj na štajerskem...

5erca pozdravljena! Midve se pa poznava kajne? Nisem čisto 100% ampak se mi zdi da si ta prava in da sva skupaj gulili študijske stolčkeuser posted image . V vsakem primeru ti želim toplo dobrodošlico med nami in upam, da boš našla tukaj mnogoooo zanimivih reči!

Pri meni ni nič kaj drastično novega. Bebi raste in pridno brca. Jutri imava še tukaj pregled pri ginekologu. Je zadnjič medicinska sestra ponorela ko sem ji povedala da sem v 25. tednu in da bi prišla na prvi pregled. Ha ha... nič ni pomagalo, ko sem ji razlagala, da sem vse preglede že dala v NL skozi. Ženska je bila čisto frapirana! Zdaj mi obljublja laboratorij, tako da pričakujem vse krvne in vodne preglede še enkrat. Joj joj... Sicer pa pravijo, da od viška glava ne boli, ne? Me prav zanima kaj bodo tukaj rekli strici zdravniki...

Hja, pa nestrpno že pričakujem svojega dragega, ki bi naj v Slo prijadral v sredo... Se nisva videla že tri tedne in ga pogrešam bolj kot kdajkoli prej... Prav potrebujem oporo in nekoga, ki bi me malo pocartal... Potem bova pa izpraznila vse otroške trgovine v Celju, tako, da pohitite, če nameravate še kaj nakupovati!user posted image

Zdajle še šibam v Celje, da dam diplomsko delo v pogled lektorici tako, da vas vse lepo pozdravljam!

Cmok

R1ta

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu 5erca)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
4.9.2006 18:15:25   
Barbk
Ojla bejbike,

kakšen sonček je to danes, a!?user posted image Me prime, da bi malce na morčka odbrzela pa ni dinarčkov...No nekaj dinarčkov je še a to bo za našo bebo.Drugače pa se jaz zdajle relaksiram ob Raimondu Lapu-no saj veste Baby love cd-ji.Je ful luštna muzika, pa user posted image se oglašajo, pa morček....Mi je moj lubi mogu vse to z neta dol snet.5erca dobrodošla med nami, prav tako vse ostale k vas že dolgo nismo brale, lumpike se lepo potepate me vas pa pogrešamo. Zasanjana a ti pa kr v Francijo?Jaz se pa samo 10 min stran od doma selim pa mi je že hudo.Sem zgleda taka ena mamina rit navezana na starše in brata.Ma no dobr tolk velika "donda" (beri babnca) pa tolk smrkava sem glede tega...No ti Zasanjana se nam boš tudi kaj iz Francuske javljala, a ne ...

No babuške fajn se imejte....

Barbk

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
4.9.2006 19:46:20   
pikanogavička
Ojla Ženske!!!
Pozdravljam vse noseče bejbe in to zlo na hitro, ker  šibam user posted image pečt palačinke.
Kasneje, ko bom našla malo več časa, pa vas vsako posamezno še oblajam...

Če bi pa bla katera tko prijazna in mi napisala, kako prilimate tele luškane smajlije (od Smiley Central Emoticons) (Barbk ti jih zlo veliko uporabljaš, pa mislim da tudi Vampirka, pa še ktera bi se našla). Jest sem si jih namreč snela z interneta in jih mam na R, pa jih ne znam prilimat v sporočilo, ki vam ga pišem - HELP

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
5.9.2006 6:32:09   
tintara
Pozdravljene in dobro jutro!
Tale teden je pa krasen, ko bi vsaj se kaka dva tedna zdrzalo takole. TAm po 15, ko gremo mi na morje, a pol bom jaz doma... Naj le sije in naj bo toplo in nam malo podaljsa poletje.
Vceri sem imela pregled cukra, danes pa upam, da me ne bodo poklicali. Ker baje, da ce me ne bojo, potem, je vse ok, sicer pa moram se na 3 urni test. Dajte, drzte mal pesti zame danes. Sem ze premisljevala, ce bi kar telefon izklopila user posted image  Sicer sva se pa vceri dobili z Emo in je prav fajn punca. Tko k vse ve, ane.
Naja 3, pritisk hodim merit vLjubljano v staro porodnisnico k internistki. V cem je fora? Ma kaj jaz vem, v prvi nosecnosti se je ustrasila mojih skokov pritiska pri zdravniku in me poslala ke (nekje okoli 18 tedna), zdaj pa ze kar takoj na prvem pregledu. Meni je se kar zoprno tja hodit, ceprav imam ponavadi pritisk bolj uzrejen kot na rednih pregledih (pogoji so cist drugi). V sobi si sam z zdravnico, ki se mal s teboj pogovarja, nato pa pac izmeri. Ker ,men je tist total kriza, da prides not v ordinacijo, kjer je se vsaj 5 zensk in hop na tehtnico in hop pritisk, men pa srce razbija ko noro. No, to je to. Bodi srecna, da ti ni treba.

Sem pa ugotovila, da sem total brez kondicije. Ze stopnice me zadihajo, noro. V prvi nosecnosti sem bila top fit, zdaj pa tkole. Kriza. Porod bo zame tezek, ze vidim. Mariborcanki, kako je bilo na telovadbi? Najbrz sta vse na spidu danes, a? Ma, jaz moram tud zacet in konec.

Takole, pocasi bo pisarna polna, tak da moram nehat in se delat se moram spravt. Lepo se imejte, uzivajte, Tina

(odgovor članu pikanogavička)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
5.9.2006 7:48:23   
Anonimen
Blagor vam, nosečke...user posted image
Lep pozdrav od une Anonimne 2, k je splavila ful na začetku.
Berem vas pa skoz.
Držte se in pobožajte bušije še zame...user posted image user posted image

(odgovor članu tintara)
  Neposredna povezava do sporočila: 1621
5.9.2006 8:23:06   
manetka
Dobro jutro vsem!

Tintara ti si pa vedno najbolj pridna in zgodnjauser posted image

Jaz sm pa že včeraj tukaj napisala skoraj cel roman potem se je pa forum nekaj sesul in je šlo vse pisanje v nič.... pa mi potem ni zneslo še enkrat pisat.

Jaz sem včeraj imela že materinsko šolo prvič, madonca je bilo kar tri ure ornk poslušanja... in telovadbe so nas že dihat učili, pa moj pravi da ne znam še preveč, bom morala prov vadit.

Jaz sem tud skoz mislila kakšen trebuh imam pa še vsi govorijo kakšen že je... no pa sem včeraj ugotovila, da sem bila med bolj šlank trebušaricamiuser posted image  hihi je pa res čist vsaka drugačna...
No meni se je moj buši zdel prav lep, punce ne poslušat drugih, pa boste najbolj zadovoljne s svojimi bušiji...je pa res da večje trebuhe imamo več je pogledov in komentarjevuser posted image  je

Danes pa spet v materinsko šolo, drug tedn pa resno pogledat za voziček, drugače bom še pri ta zadnjih k ste vse tok pridne, a je katera opazila da je na sončku že speedy nekaj cenejši.

No toliko jutranjega pisanja, zdaj pa nazaj na delo,
LP M.

pa smo trije

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
5.9.2006 9:55:40   
emaa
Jutro, kako ste kaj? Jaz sem med poznimi, ker ugotavljam, da sem zmeraj bolj zmatrana, mal se pretegnem (lahko že sprehod) pol sem pa čista crkovina, to ni več za nikamor. Ampak sej bo boljš. Ja včeraj sva se pa fin meli s Tino, upam, da bom tdi jaz na cukru kako sogovornico mela, če ne bom koz preišljevala kako sem žejnauser posted image
5erca dobrodošla.

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
5.9.2006 10:05:50   
supermami
Tintara, izklopi telefon, pa te ne bodo klicali....

Manetka, speedy je v Baby centru v akciji za 53 jurčkov. Ne vem sicer koliko je na netu a imam občutek, da je dražji.
Sicer pa sva ga z mojim šla včeraj malo pogledat v živo, pa sva naredila eno veliko napako... Primerjala sva ga s Peg Perrego GT3. Pa sem ugotovila, da je na prvi pogled (skupaj z jajčko) razlike 40 jurjev, pri PP dobiš zraven še zimsko vrečo in pokrivalo za dež. Potem se pa razlika že zmanjša, a ne?
1 MIO % sem bila, da bom imela voziček Quinny, ampak z včerajšnjim dnem so izgubili svojega gorečega pripadnika...

London_paris vseeno prosim javi (če si slučajno po kakšnem velikem čudežu le premislim).

Lep sončen dan punce.

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
5.9.2006 12:07:16   
Barbk
Ojla,

spet je sonček...jupi, jupi.Tintara upam, da te ne bodo klicali-drgač pa saj veš-držim pesti.Pikanogavička smileye pa čist simpl prlimaš-ga označiš s copy smiley graphic, ga nato še prlimaš (paste) in to je to.Supermami speedy je na Sončku 50 jurčkov.No midva z lubijem sva šla glih včeraj malo počekirat vozičke in odločitev je padla.Kupili bomo Quinny Buzz-a.user posted image Sva premlevala med Confortom oz. sem bila jaz tudi že 200% za njega, potem ja pa teta prodajalka začela oba razstavljati in sva ugotovila, da je Buzz definitivno boljši.Razstavi in sestavi se ga res z eno samo potezo, lažji je in še manjši ko je skupaj dan.Pa lep je tud!!No zdaj grem pa počasi še malo za kosilo pripravljat.

Barbk

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?