|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
6.9.2006 19:35:50   
Anonimen
Ojla

ČESTITKE KLARI IN TINU

No, mi smo preživeli našo drugo pikico. Je bila Klavdija tako pridna, da sploh ni vedela, da je cepljena. Iz sebe ni dala niti glasu. Sedaj pa samo upam, da ne bo kakšne reakcije ponoči. In da bomo bolje spali kot prejšnjo noč.

Aja, ovčka tu so naše mere za 7 mesecev in pol
teža 9550 g
višina 70 cm

Naslednji pregled imamo 25.10.

No, grem sedaj našo pupo malce pocartat. Potem bo pa treba se pripravit za spat.

(odgovor članu alenkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2676
6.9.2006 20:19:56   
srečica
Alo punce,

na hitro se malo javim.

Alenkica me je kar pri srčku stisnilo, ko sem prebrala, da nobena ne komentira tvojih slikic. Jaz vedno komentiram vse slikice skupaj, ker ne rada katerega izpostavljam. Tvoj Jure je tako kot vsi naši januarčki in decemberčki pravi zlati sonček. Ta tvoja stajica pa je zakon!

Mi smo pa danes mislili v toplice in ni bilo vreme ok. Bomo verjetno šli jutri. Ampak imam en problem. Spet sem po 3 mesecih dobila menstruacijo kljub temu da dojim. Šit... Zanima me kake izkušnje imate s kopanjem s tamponi? Jaz jih ne uporabljam a jutri bi ga uporabila za v toplice.  Itak ne bi bila dosti v vodi, saj gre moj dragi zraven. Ampak vseeno. Enkrat sem probala imet tampon in mi je bilo neprijetno.

Sva pa danes z Anžetom full uživala. Sva bile s kolegico in njenim mesec dni starim dojenčkom na kavi, pa na sprehodu pa še pri meni in klepetali do onemoglosti. Anže pa je seveda užival v vozičku.

Javite se kaj, jaz pa grem zdaj še likat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
6.9.2006 20:36:54   
XXYY
Dober večer!

Klara in Tin vse naj naj za 8 mescev! user posted image  

Jaz in Lara tudi za petek ob 12ih user posted image  . Sam povejte KJEEEEEEEE? Pa prideve z busom, upam, da nama bo ratalo. In upam, da ne bo vroče. Moram samo rečt, da ni več taki jokec v vozičku, kot je bila na začetku user posted image  - končno. Zdaj je pogruntala, kako se vržejo iz vozička ven stvari, da lahko mami pobira in se zraven navihano smeji in pleše user posted image  .

Bobika: WB in vidim, da ste zelo, zelo uživali na morju, predvsem Manca. Prečudovite slikce.

Alenkica: tudi tvoje slike sem pogledala in moram rečt, da je Jure pravi lepotec.

Saj so vsi decembrčki in januarčki zelo, zelo luštni.

Vidim, da že vsi nekaj znajo pokazat. A naša je bolj svoja. Sam da stoji na nogah in da se plazi - da je na tleh, je najbolj srečna in da ona veselo pleše z ritjo in glavo user posted image , kot pa da bi kaj pokazala kolk je velika, pa dat papa. To njo ne zanima. Upam, da bo tudi to kmalu.

Nč, grem gledat TV.

Lahko noč.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
6.9.2006 21:32:01   
trios
pozdravljene punce-še ena januarka tukaj-me sprejmete med sabouser posted image ?

zapravljen dan je tisti,ko se nismo smejali

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
6.9.2006 21:38:46   
bobika
SEVEDA te sprejmemo. Vsaka nova je dobrodošla, tudi ti user posted image .
Nekaj podatkov bodo punce potrebovale od tebe za seznam januarčkov (decemberčkov), tako da te kar jaz prosim za te podatke.

PDP, dan in uro rojstva,ime dojenčka, teža in velikost od rojstva do sedaj (za vsak mesec), s čim ga hraniš (dojenje, mleko - katero), kaj si po poklicu, tvoj in od tvojega dragega horoskop, tvoj datum rojstva, od kje prihajaš.
Mislim, da je to vse. Če sem kaj izpustila pa bodo še druge povedale. Upam, da ti nisem dala preveč dela. Te seznamčke imamo, da se bolje poznamo med sabo in lahko malo primerjamo svoje malčke.
Dobrodošla pa tudi kakšna fotka.

Lepo branje in pisanje ti želim. 

(odgovor članu trios)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
6.9.2006 21:56:26   
trios
pa začnimo...rodili smo se 20.1.06 v Celju.
Teža-3880kg
vel-51cm
ura:11:01 zjutraj
vsak mesec smo se lepo dobivali po kg
zdaj pri 7mes smo bli veliki 70cm in težki 9100kg-
smo iz celja
slikca še pride,aja sine je kozorog,mami devica,ati pa lev
Naslednji pregled pa mamo 27.10
če pa sem kej še pozabla-pa mi javite HVALA
         user posted image

zapravljen dan je tisti,ko se nismo smejali

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
6.9.2006 22:04:52   
liju
Čer!
Kako ste kaj? Vidim, da smo dobile novo "članico". Dobrodošla trios!user posted image user posted image user posted image
Zdaj je naš user posted image komaj zaspal, pa še to na rokah, polna luna bo jutri in ga full daje! Upam samo da bo ponoči spal.
Bobika, upam da nisi jezna za danes, ampak nam čas ni šel skozi! Upam, pa da se kmalu vidimo!

Alenkica: tudi jaz sem pogledala slikice in res da ne hvalim vsakega user posted image posebej, ampak ko pohvalim, pohvalim na splošno vse user posted image .

Nič, grem zdaj počasi spat, me že full matrauser posted image !
Lepo spančkajte kljub polni luni!
Lahko noč

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
6.9.2006 22:29:38   
srečica
Trios dobrodošla. Bravo, da si prišla med nas. Pošlji kake slikice vaše familije na moj mail, da jih dodam v skupen album, ki ga imamo januarke. KO pošlješ dobiš geslo in nas spoznaš. Enako velja za vse nove, ki še slikic niste poslale.

A si ti tista iz mamine čvekalnice, ko sem te jaz povabila?

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
6.9.2006 22:36:32   
XXYY
TRIOS dobrodošla med nami user posted image  user posted image  user posted image  . Podatke sem si malo zapisala. Samo zaupaj nam še, to kar je tudi Bobika napisala in si morda spregledala:
- ime tvojega user posted image  , brez tega seveda ne gre
- kdaj imaš ti rojstni dan
- kdaj si imela PDP
- kaj si po poklicu
- se še dojita ali ne (katero mleko uporabljata)

Vse te podatke še rabimo.

Zdaj pa res grem spat.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
7.9.2006 0:03:54   
mmetka
Dober večer še od mene!

DOBRODOŠLA TRIOS!!user posted image Seveda te sprejmemo! SEm zelo vesela, da je med nami še ena štajerka!

Bobika- vidim, da ste se imeli fajn na morju. Super slikice!user posted image

liju- Tudi našega user posted image ponavadi muči luna. Upam, da bo te dni drugače. Danes se zaenkrat še ni zbudil, pa spi že skoraj 4 ure. Smo navajeni se zbujat ob luni na vsako uro ali dve.user posted image

Alenkica- tudi jaz dostikrat razmišljam, če je sploh kdo pogledal moj album, ko nihče ne komentira. Ne bodi žalostna.Sigurna sem ,da nas je dosti videlo in občudovalo tvojega lepotca.Pravi frajer je!!

srečica- jaz vedno uporabljam tampone, tudi med kopanjem. Vsakič ko pridem iz vode ga menjam, pa je ok.Če pa ti je neprijetno, pa ga imej v vodi, ko pa prideš ven, pa uporabi vložek. Sicer je meni tudi malo čudno, ko je ves napit z vodo. Še posebaj, če sem dolgo v vodi.user posted image

Kofetarice- lepo se imejte jutri na kavi! pa da ne boste dežja priklicale!

Zdaj pa grem spat, ker sem ze adijo!

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
7.9.2006 7:45:17   
Anonimen
Jutro

No, mi smo kar v redu prespali noč. Sicer se je Klavdija nekaj premetavala skoz po posteljici, jaz pa sem jo poslušala. Tako,da je ona verjetno bolj naspana od mamice. Drugače pa nismo imeli nobene reakcije po cepljenju. Zaenkrat in trkam na les, da je tudi ne bo. Pri prvem cepljenju je bila samo bolj topla ponoči, pri drugem pa še to ne. Upam, da bo vse v redu.

Alenkica tudi jaz velikokrat razmišljam, če katera pogleda slike Klavdije. Jaz osebno pogledam vse, ki jih pripopate sem. V albumih pa jih pogledam ko imam čas. Itak pa so vsi januarčki in januarke srčkani in prikupni - vsak po svoje.

No, grem sedaj. Me Klavdija že kliče. Očitno se je naveličala igranja.

(odgovor članu mmetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2686
7.9.2006 9:01:22   
AlenkaIST
Trios user posted image

Ne biti žaloste, če ne komentiramo slikic, saj jih od Sare tudi ne zmeraj in ne vse.

Kaj pol? Velja Mostec? Lonja, Janja, Nannn,......

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
7.9.2006 9:29:15   
Dali 28
Hojla čvekice kako smo kaj?
Mi pa brojimo sitno do našega dopustauser posted image user posted image user posted image .Samo še 4-x vstanemo in smo že na potiuser posted image .
Še vedno se zbujamo ponoči ampak imam občutek da se je stvar malo umirila.Prej se je budila na eno uro sedaj pa se zbudi okoli polnoči in ob dveh potem pa spi do 6.Upam da bo vsaj tako ostalouser posted image  ker zgledam že kot praviuser posted image .
Drugače pa veselo šibamo okoli seveda po vseh štirih,odpiramo še bolj omarice kokr smo jih in še vedno obožujemo kable in električne vtičnice-električar ka bouser posted image user posted image user posted image .
Toliko za sedaj-se je zbudila aja pa še

trios  dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

17.1.2006 SE NAM JE ZGODILO NAJLEPŠE V ŽIVLJENJU-RODILA SE JE TIJANA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
7.9.2006 9:41:32   
AlenkaIST
Dali, pridruži se nam jutri!!!

Upam, da bo kaj lepše vreme kot je zdajle pri nas.
Dajte še kak predlog kje bi se dobile.

(odgovor članu Dali 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
7.9.2006 10:20:06   
liju
Dobro jutro!
Za mene je že skoraj spet večer! Našuser posted image je danes ponoči spet norel, zdaj pa več ne vem ali so to zobi ali luna ali še kakšen drug user posted image ?????
Taka sem, da bi lahko kar stoje zaspala. Pa še sranje je, ker sma celi dan sama doma. Spanja v glavnem ne bo!user posted image user posted image
Včeraj sem mislila da se boma šla potepat danes, ampak ni šans. Poleg tega ne spanja, pa se mi je začela še "fešta". Tak da sem res cela kaput!
Kaj imate že vse redne menstruacije?
Meni se je na srečo porihtalo!user posted image
Nič, moram it, ker me moj tečko že rabi, da se grema igrat!
Lepo bodite in si tipkamo!
lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
7.9.2006 11:48:47   
srečica
Alo punce,

jaz pa sem danes malo žalostna user posted image , ker imam moj sonček vročino. Spal je celo noč do zjutraj do pol 7, ko sem ej začel full premetavat. Drugače se zbudi najmanj 2 x na noč.

Ga vzamem in posteljice in mu dam dojko in je bil full vroč. Mu izmerim vročino in 39. Dala sem mu sirup in mu je že malo padla. Ampak ni prehlajen, ne vem od česa vročina??? Mislite zobki?
Je bila katera pri zdravniku zaradi vročine in kaj so rekli?

Mene full skrbi, čeprav mu je zdaj že padla na 38,4.

Lepo se imejte in se javim še kaj potem.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
7.9.2006 11:57:16   
Anonimen
Hoj!

AlenkaIST, Lonja, ... za jutri velja, samo ne vem če bomo lahko šle v Mostec, ker je napovedan dež. Tako da se bomo verjetno morale dobiti kje v zaprtem prostoru, ne vem recimo City park - zgoraj na vrhu.

Trios pozdravljena

Lara pa je včeraj prvič jedla malo kuhanega rumenjaka. Danes pa kravje mleko razrečeno z vodo. Pa oboje ji je kar šlo po grlu, kajti zadnje dneve malo štrajka.
Zvečer pa sploh ni hotla spat, je zaspala šele okrog po enajstihuser posted image . Sploh ne vem kaj ji je blo, najbrž luna.

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 2692
7.9.2006 14:21:30   
shooo
hoj čveke!
jaz samo tu pa tam uspem priti do racunalnika.koristimo se to lepo vreme in smo v glavnem zunaj.sicer pa pozorno osluskujem nezo in se stapljam z njenim ritmom.in ne boste verjele, smo ulovili cisto novi ritem.prav ritem.saj do sedaj ni nikoli spala cez dan vec kot 15min in se to nikoli ob istem casu.tako sedaj zaspi doploldan o 11 za pol urce in ob 13.30 (skoraj na minuto) in spi uro in pol.jupiiiii

jaz enostavno nimam casa vsako fotko posebej komentirat lahko pa racem da takih lepih obrazkov ni nikjer na enem kupu kot na tem forumu. 100%user posted image user posted image
pa dobrodoslico zelim trios. a je se kdo novi?
nekdo je vprasal za hojico, no, tudi tu nimam kaj dodati ker je nimamo namena uporabljati...

varstvo
.ce se se spomnite mi uvajamo varusko , ki bo nezo cuvala pri nas doma (sorci, za boldiranje).dva krat na teden se dobimo po par ur. za enkrat nimam nobenih pripomb.mi je pa vseeno frka. sicer nezek se ni nikoli bila pri komu v varstvu.no, se je zgodilo da jo je moja mami pocuvala za urco ko sem morala k zobarju...ce kam grem , gre z mano.vcasih je ati pocuva ce jaz kam moram pa se to je full poredko.zaradi tega sem precej zalostnauser posted image .al nekdo pa mora delati, a ne?
cez noc  pa ne vem ce bi jo pustila..no, verjetno se bom morala tudi na to pripraviti...po mojem bova z dragim kaj sla ven ko pridejo moji starsi...
k babicam jo sicer mislim pustiti takrat ko bo sama znala izrazit zeljo iti  k njim ali pa domov..
eto,
jutri se imejte fino na kavici. nas zal ne bo, imamo precej natrpan urnik te dni (selitev- se zmirajuser posted image )

lep pozdrav in lupcka za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
7.9.2006 15:42:15   
Nannn
Hojla,

Kocno nasa tamala spi po dopoldanskem potepanju...vidim da se menite za jutri...meni ne odgovarja Mostec niti ne City park ker je prevec zakajeno...se pa spomnim da ste se enkrat dobile v Štepancu pa ce je kaksna moznost da bi sle tam na sprehod in na kaksno user posted image  kje v blizini...ce pa bo padal dez pa ne bi vedla...

Upam da bodo cimprej uvedli zakon da se naj ne bi kadilo na vseh javnih prostorih...kot ga imajo v italiji ga zelooooooo nestrpno ze cakam...

Ce imate pa se kaksen predlog pa kar povejte...upam pa da nas bo cim vec...

Tin in Klara cestitke za 8 mesecev user posted image user posted image

Cao...

Nannn

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
7.9.2006 16:32:41   
Dali 28
Čao vsem skupaj.
Sem jutri za sprehod oziroma kavico samo povejte mi gdaj in kje.Jutri moram peljati avto na servis a moram mehanika poklicati ob 10 da mi pove gdaj.Servis imam na Porsche v Dravljah.Uglavnom če bom vse z avtom zrihtala prideva tudi midve.
Baje je za jutri dež napovedan tako da mislim da pride vpoštev citypark ali pa kaj podobnega.No ja bomo videli.
Naše dete se je zbudila ob 6 zjutraj in je nato kao malo spala-bolj ne ko ja tam do 8.Po tem pa je zaspala samo 2-x za 5minut.Upam da bo ponoči spalauser posted image .
Še tipkamo pol me kliče
pa pa

17.1.2006 SE NAM JE ZGODILO NAJLEPŠE V ŽIVLJENJU-RODILA SE JE TIJANA

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
7.9.2006 16:37:49   
srečica
punce, malosem razočarana. Ali res nobena med vami ni imela še izkušenj z vročino? Ali so res vse pridne punce, ki te potolažijo in odgovorijo na morju?
Nobena mi noče ali mogoče ne ve odgovorit.

grem malo za nazaj brat, ker vem da so eni malčki že imeli vročino. Ne vem, da nima kje šesto ali peto bolezen. Grem brat nazaj, saj mi od vas nobena ne ve odgovorit. Očitno so res vse tiste na morju, ki so imele te izkušnje.

Lep dan,

Darja

(odgovor članu Dali 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
7.9.2006 17:36:48   
Nyah*
Srecica, jaz sem te brala, a ne znam ne vem kaj pomagatuser posted image .

Pri nas je bilo isto, en teden pred morjem je imela Naja naenkrat kar 39,3 vrocine, ji dam zvecer svecko, drugi dan je bila bolje, malo manj je jedla in bolj redko kakala, a drugace je bila zivahna kot vedno. Potem vrocine ni bilo vec, je pa cez 3 dni dobila izpuscaje po trebuscku in hrbtu ter vratu in je pediatrinja rekla, da smo preboleli virozo in so izpuscaji znak, da je le-ta ze mimo. To je vse, vem pa, da ti nisem s tem nic pomagala.

Glede 5. in 6. bolezni pa ne vem, mi je se nismo imeli, trkam...

Upam, da ni kaj hujsega, pocajtajte se, mislim na vasega soncka!

KLARI IN TINU user posted image user posted image user posted image user posted image !
Kako hitro cas beziuser posted image user posted image .

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
7.9.2006 17:39:09   
lonja
Hojla,

Srečica, sem prebrala tole o vročini, po pravici povedano je še nismo imeli, tako da ti zares pomagati ne znam. Imam pa v hladilniku skoz Calpol sirup, ki je baje tudi za to namenjen in vse kolegice imajo zelo pozitivne izkušnje z njim.

Dejte se čimprej pozdravit, Ajda pošilja Anžetu enga fejst slinastega lupčka.

Pozdravček

lonja user posted image

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
7.9.2006 18:00:32   
meta22
srečica- pod forum dojenček, novorojenček imaš na vrhu opisano 6. otroško bolezen. poglej pa boš videla če je to to.
zbijaj vročino najbolje da po naravni metodi- zmakanje z mlačno vodo, dajanje krompirčka na podplate ( ta je nam najbolj pomagala), ... če vročina ne pade pa jutri takoj k pediatru. lahko da je kak drug virus, ker tega je zadnje čase ful.

pa čimprej oktevajte!

lp
meta

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
7.9.2006 18:10:57   
AlenkaIST
user posted image  ja dež je napovedan. Pol glasujem pa za City park. Torej se vidimo?!!

Ob 12h v CP, zgoraj pri liftu - pol pa mamice šibamo na kavico, otročki pa na čvek user posted image

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?