Nyah*
|
Samo na hitro: VSI Z MORJA WB vas bo spet lepo brat, ko ste najbolj redne tukaj . Sem vesela, da ste uzivali, smao en teden je tako kratek ane. Srecica, tudi pri nas pikic ni bilo toliko, sploh pa ne tako na gosto, je prav, da gresta nazaj se pokazat. kaj pa vrocine, sploh nima vec ne? Hitro se pocajtajte, Naja Anzetu posilja za okrevanje. Je pa res pravi cukrcek navihani ta tvoj fantic . Ti kar lepi slikice, tudi jaz nimam casa vseh albumov gledat. Alenka, za diplomo!! Javi datum, da te podpremo v mislih . Lumpy in Rija, sem se prav nasmejala, ko sta pisali, kaksne sta zganjala na morju, faci mali. Puri, tudi nasa nioc je bila pestra, spet, sem vstala vsaj 6krat, dala pit dva pozirka, pa smo spali naprej, jaz pa ko cuk . Kdaj bo konec tega? Kako nocko pa prespi le z enim bujenjem, nic vec mi ni jasno. Bobika, tudi mi smo se vedno brez zob, cakamo pa cakamo....eni jih imajo pa ze 5 (Aleksej se mi zdi ane?). Ovcka, za ocija in spletno stran. Lahko dodata se pomembne dogodke v larinem zivljenju, pa podatke o prvih besedah, zobkih, plazenju,..., kot kak mali dnevnicek, bo fajn zanimivo. No grem, vas berem se kasneje. Papa
|