|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
11.9.2006 15:03:29   
lumpy
Alenka ist,
bravo za diplomsko, še malo pa bo diploma v tovjih rokah. user posted image

Nemsis,  
pa ti se tudi trudiš z diplomsko, pridne ste postale punce. user posted image

Trios,
si nova, dobrodošla.

Srečica,
a bolani ste, daj hitro kaj poročaj kako sta ?

Bobika, Liju,
dobre slikice . Kako sta sladka.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
11.9.2006 15:08:17   
bobika
lumpy wb, tudi mi smo te pogrešali.

sem prej pozabila napisati, da mi še nimamo nobenega zobka.

Vse, ki se trudite z diplomo, dajte še meni malo volje,da se začnem učiti za izpiteuser posted image

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
11.9.2006 15:09:07   
srečica
Alo, alo

Mi smo tudi prišli od zdravnika. Predvideva da gre za šesto bolezen ampak čudno mu je da ni imel 3 dni skupaj vročino ampak en dan ja pa spet čez 2 dni. So mu vzeli kri in je vse ok. V sredo se morava it spet pokazat, ker ga zanima kako bos pikicami, ki jih jevsak dan več. Tudi Anžetova kolegica Lana je dobila od njega pikice in vročino.

Puri kako narediš te slikice skupaj?
Puri na zs sem ti še enkrat poslala geslo za album mamice.

Jaz se strinjam z Evroparkom, čeprav bi mi bolj ustrezal Ptuj, ker se moj malčke ne vozi rad daleč in se dere kot zverina. Je mogoče katera za Ptuj?

Nekaj slikic mojega bolnikeca:

Pikice včeraj:
user posted image

Pikice danes:
user posted image

Tako pa moj sonček zdaj utrujen spančka:
user posted image

Pikice:
user posted image

Punce če katera še ni pogledala in če katera želi lahko pogleda tudi v album slikice. Geslo enako. Bom pa potem dodala še nekaj slikic.

HVALA za pesti in pikapolonice za ozdravitev. Vsem, ki ste zboleli z ANžetom želiva enako.

lepo se imejte

Darja

Neposredna povezava do sporočila: 2778
11.9.2006 15:14:52   
srečica
Pikice danes:

user posted image

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
11.9.2006 15:21:23   
lumpy
Evo slikice:

takole smo uživali na pesku:

user posted image

Tako v vodi...

user posted image

in oboje skupaj:

user posted image

tu pa smo pravkar iz vode:

user posted image

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
11.9.2006 16:24:12   
srečica
Lumpy JUPI, JUPI nazaj si user posted image user posted image user posted image . Full sem vesela. DOBRODOŠLA! user posted image user posted image

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
11.9.2006 16:26:00   
srečica
Pikice včeraj:

user posted image

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
11.9.2006 16:28:02   
srečica
Lumpy zlati je tvoj Matiček. Naš sonček ima verjetno 6. bolezen.
Verjetno si že kaj brala nazaj, če ne pa ti poročam še več.

Full sem te pogrešala, ker se vedno redno javljaš.

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
11.9.2006 17:14:26   
srečica
vidim da se te slikice ne vidijo zato jih bom še enkrat prilepila.

Nino in Manca sta tudi čudovita. Lepo sta se igrala.

ploskam
user posted image

user posted image

kljub vročini dobre volje
user posted image

Pa še 2 nekaj novih (več jih je v albumu)

Mami, ne vem
user posted image

Moja 2 zobka:
user posted image

Anže in mami:
user posted image

Pa še ena afnasta:
user posted image

Punce dajte mi povedat, če ste jezne če dam preveč slikic tukaj gor?

Rija ti še pokaži kake slikice z morja.

Lepo se imejte,

Darja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
11.9.2006 18:24:32   
puri
Srečica, men so slikce prav luškane, samo popestrijo in nikoli jih ni preveč. Jaz bi jih tudi več prilepila, pa se mi zdi kar veliko dela, ker je treba zdaj vse te slikce pomanjševat.

Jaz tisto slikico naredim tako, da v Photoshopu odprem novo prazno okno za slikco, nato pa ostale pomanjšam in izrežem samo glave ter jih lepim na to prazno okno, eno zraven druge, nato shranim in to je touser posted image

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
11.9.2006 18:41:39   
rija
Srečica: slik ni nikoli preveč! Po pravici povedano, pa se meni albumov ne ljubi glih gledat. Rada pa vidim tudi vaše malčke. Moje morske bom dala zvečer gor, ko gre mali spat.

Evo pa še poročilo: vsi smo uživali 1000 na urouser posted image  Drugi večer smo spoznali Tašonko in njeno krasno družinico in potem vsak dan kofetkali in se zvečer, ko sta mala dva zaspala imeli karseda luštnouser posted image  No, tu pa se vidi, kako fajn je včasih klepetati na RR pa se potem še v živo spoznati.

Mali je na plaži mislil polizat vsak kamen, ta velike sem mu kar dovolila, mali pa so bili malce nevarni. V vodo se je dobesedno zaganjal, bolj mrzla je bila, boljše je bilo zanjuser posted image
Pa v hotelu je šarmiral čisto vse po vrsti, tak, da so na koncu ljudje hodili po mestu in se nam pozdravljali kot stari prijatelji....user posted image user posted image  pa na plaži si je tudi našel v sekundi družbo otrok in babic in dedkov.
Mislim, da ima gene za kakšnega predsednika user posted image user posted image user posted image

Prekmurke: če ste zainteresirane za srečanje s štajerkami, lahko jaz peljem še dve mamici in dvauser posted image . Ati pa se je ponudil, da bo šofer.....
Evropark je dobra ideja, še ena pa je ena picerija v bližini evroparka, ki je tudi ni težko najti, je pa v lasti ene forumovke in kolikor sem se mimo vozila, zgleda terasa krasno. Pa previjalno imauser posted image
Drugače pa je meni vseeno, kje se dobimo.

Na hitro dve slikci:

Til v središču dogajanja

user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
11.9.2006 21:41:35   
XXYY
In sedaj bo še ati pristavil svoj piskrček! Če ima katera minutko časa si lahko ogleda  tole;

http://freeweb.siol.net/mucek22/ 

in pove svoje skromno mnenje ter doda kakšen predlog, kaj bi tam lahko še bilo.user posted image

Uživejte še naprej

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
11.9.2006 22:02:58   
srečica
user posted image user posted image user posted image Vau, lepo se je spomnil tvoj dragi. Priden očka. Meni je zanimivo. Bravo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
11.9.2006 23:04:23   
rija
Evo. Uspelo naredit album.
Geslo enako.

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
12.9.2006 7:40:05   
puri
DOBRO JUTRO

Mi smo pa danes zelo slabo spaliuser posted image , Maj se je skos zbujal, tako da sem čisto fertikuser posted image user posted image user posted image . Mogoče ga matrajo zobki, ne vem.

Se je pa včeraj kar 2x pokakaluser posted image in to brez težav. Samo mal je treba tukaj pri vas pojamrat, pa se kar vse urediuser posted image
Ampak sem potem včeraj za vsak slučaj res kupila slivovo kašico, če kakšen dan spet ne bo kakal, pa mu jo bom dala.

Ovčka tista stran je pa zanimivauser posted image user posted image oz. bo zanimivauser posted image , bravo atiuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
12.9.2006 8:28:20   
shooo
staajerke! jaz sem sicer bolj za celje. ce pa ze mb mislim da bi bilo ok podpreti forumko in se najti v pizzeriji.pa tudi europark je ok. sam pol moram sam jurja zram vzeti.

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
12.9.2006 9:05:21   
srečica
Dobro jutro,

anže ima še vedno polno pikic. Tiste, ki ste dali skozi 6. bolezen kako dolgo so pri vas trajale pikice? ANže jih ima že od petka.

Mi smo tudi ponoči bolj slabo spali se je Anže verjetno 4 krat zbudil.

Puri lepa slikica.

Rija čudovit je tvoj sonček in vidim, da ste zelo zelo uživali.

Lepo se imejte,

Darja

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
12.9.2006 9:12:40   
AlenkaIST
Srečica, mi smo bolezen dali skoz. Sam tolk pikic ko jih imate vi mi nismo imeli. Bilo je pa tako da je imela 2 dneva vročino, en dan nič in takrat so se pojavile drobne, slabo vidne pikice. Mislim da so ji po 2-3 dneh čisto izginile. Imela jih je po prsnem košu in trebuščku, malo po obrazu.

Največji problem smo imeli s hranjenjem, saj je čez dan zelo zelo malo jedla in še to nobenega mleka. Tiste dni je potem izjemoma dobila ponoči flaško. V roku enega tedna se je vse normaliziralo in tudi pri hrani je not prinesla.

Upam, da se kmalu vrnete na stare tire! user posted image

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
12.9.2006 9:19:59   
srečica
Alenka Ist najlepše hvala za odgovor. Anže ima pikice po celem telesu. Jutri morava nazaj k zdravniku se pokazat, ker ga zanima kaj bo s pikicami. Upam, da bodo minile čimprej.

Kje pa so naše punce Alenkica, Hana (na morju), Pikica, Caffee, Kornelija, JanjaE... in ostale ki so se včasih redno javljale zdaj pa nič več?

Neposredna povezava do sporočila: 2794
12.9.2006 9:29:21   
puri
srečica, jaz mislim, da so imeli moje pikice samo kake 2-3 dni, ampak niso imeli nikoli tako veliko pikic, kot tvoj. Verjetno ima Anže malo hujšo obliko in bodo tudi pikice malo dlje izginjale.
Ja, slikco je blo pa treba že zamenjat, saj je bila tista že zelo stara.

Punce, a ste videle, da smo zdele samo januarčice na tem forumuuser posted image

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
12.9.2006 9:35:55   
trios
dobro jutro
No mi smo pa kar vredi spali smo se zbudil samo 2x.smo se zbudil ob 6:30,pa zaspal nazaj ob 7h pa podegnal kar do 8:30.user posted image user posted image user posted image  smo zdaj tak dobre volje,ko smo naspani.!!!
OVČICA super album bo nastal
SREČICA upam,da se tvoj princ čimprej pozdravi
gledeuser posted image  sem jaz tud za celje,če pa ne pa lahko gre katera zravn mene
PURI upam,da se boš kaj naspala

zdaj pa moram it,lepo se imejte 

zapravljen dan je tisti,ko se nismo smejali

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
12.9.2006 10:10:21   
rija
Jutro.

mi imamo za sabo grozljivo noč, ali bolje rečeno jutro. Do 4 je naš piškotek spal ko bubica, niti enkrat se ni zbudiluser posted image  potem pa je začel grgrati, se pogovarjati, noreti po postelji in skoraj uro je trajalo, da je zaspal nazaj. Potem pa šok: kar naenkrat se je začel daviti, ker je bruhaluser posted image  pa potem preoblečem posteljo, pa ga dam dol pa za nekaj minut zopet bruhanjeuser posted image user posted image user posted image

Pikec bogi je bil tak zmučen, da je v sekundi nazaj zaspal....

Zdaj zjutraj pa je čisto normalen: nobene vročine, dobre volje....

A je možno, da je bruhal zaradi preveč popite tekočineuser posted image  Ker z njega je šel sam sok....user posted image user posted image user posted image

Ja no dobro, a bo zdaj kaj z srečanjemuser posted image

(odgovor članu trios)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
12.9.2006 10:25:45   
Ovnica78
Ojla!

Koooončno mi je uspelo, tako na grobo, za nazaj prebrat, kaj ste čvekale. Cote so skoraj že vse oprane, me pa sedaj čaka ena gora perila za zlikat. Meni se pa nič ne da!user posted image

Vidim, da ste tudi ostale, ki ste bile sedaj na morju prav tako uživale.
Tudi Tin bi pojedel vso kamenje na olaži, če bi mu pustila. Voda mu ni bila nič premrzla in je non stop silil vanjo, s fredovim obročem ali pa brez (imamo pa tudi tak šlaufek kot vi Lumpy - ga je enkrat bica kupila). Zelo so mu bili všeč tudi borovci v kampu in fige, ki jih je na morju prvič poizkusil. Njami!

Zdaj grem pa malo vaše albumčke pogledat in naredit še enega našega z morja. Geslo bo enako kot vedno.

Se še beremo!

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
12.9.2006 10:29:51   
Nyah*
Samo na hitro: VSI Z MORJA WBuser posted image user posted image user posted image user posted image  vas bo spet lepo brat, ko ste najbolj redne tukajuser posted image . Sem vesela, da ste uzivali, smao en teden je tako kratek ane.

Srecica, tudi pri nas pikic ni bilo toliko, sploh pa ne tako na gosto, je prav, da gresta nazaj se pokazat. kaj pa vrocine, sploh nima vec ne? Hitro se pocajtajte, Naja Anzetu posilja user posted image user posted image  za okrevanje. Je pa res pravi cukrcek navihani ta tvoj fanticuser posted image user posted image . Ti kar lepi slikice, tudi jaz nimam casa vseh albumov gledat.

Alenka, user posted image user posted image user posted image  za diplomo!! Javi datum, da te podpremo v mislihuser posted image user posted image .

Lumpy in Rija, sem se prav nasmejala, ko sta pisali, kaksne sta user posted image  zganjala na morju, faci mali.

Puri, tudi nasa nioc je bila pestra, spet, sem vstala vsaj 6krat, dala pit dva pozirka, pa smo spali naprej, jaz pa ko cukuser posted image . Kdaj bo konec tega? Kako nocko pa prespi le z enim bujenjem, nic vec mi ni jasno.

Bobika, tudi mi smo se vedno brez zob, cakamo pa cakamo....eni jih imajo pa ze 5 (Aleksej se mi zdi ane?).

Ovcka, user posted image user posted image user posted image  za ocija in spletno stran. Lahko dodata se pomembne dogodke v larinem zivljenju, pa podatke o prvih besedah, zobkih, plazenju,..., kot kak mali dnevnicek, bo fajn zanimivo.

No grem, vas berem se kasneje.

Papa

(odgovor članu trios)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
12.9.2006 10:32:20   
renan
pozdravljene!

kavica v mb je meni predaleč. je moj avto preslab...za ms sem pa vedno na voljo. npr. v sredo smo spet v ms.

rija, možno, da je bruhal zaradi tekočine, če je ponoči pil. ali si je pa ročico potisnil pregloboko v grlouser posted image

lp, renan

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?