|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zelena
7.10.2006 17:42:03   
noe
Na vrtu imam tri krasne zelene, sam ne vem za kaj jih naj porabim.Je gomoljna. Kaj vi naredite iz nje????????????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zelena
7.10.2006 17:48:00   
g
Zeleno-gomolj, uporabljam pri kuhanju domače goveje juhe, potem pri kuhanju zelenjavnih juh-enolončnic, lahko se doda pri raznih zelenjavnih omakah,...
Prav tako uporabim tudi listje, kot dodatek pri kuhanju zelenjavnih juh, krompirjeve juhe (pred koncem listje poberem iz juhe).
Je pa potrebno pazit, ker ima izrazit, močan a prijeten okus !
Zelo dolgo zdrži v hladilniku (če je dobro suha)!
Sem kaj pomagala?

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zelena
7.10.2006 18:03:00   
LuLu
Juhe, juhe in še enkrat juhe... zelo dobrouser posted image

(odgovor članu g)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zelena
7.10.2006 20:50:13   
al1*
Ali pa v solati:
http://kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=2747


_____________________________

lp


(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zelena
8.10.2006 11:19:20   
noe
Ja ,ste pomagale, sam me zanima še če jo lahka kako posušim?

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Zelena
8.10.2006 18:46:20   
eya
Lahko jo posušiš. Jaz tega sicer še nisem delala, sem pa opazila, da jo po trgovinah prodajajo suho...nastrgana je na tanke lističe in posušena...

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Zelena
8.10.2006 18:53:04   
al1*
Lahko pa jo narežeš na kose in daš v zmrzovalnik.

_____________________________

lp


(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?