tintara
|
Zivijo punce! Za nami je dokaj naporen vikend, malo bolan, malo produktiven. Jaz sem zdele ze kar utrujena. Mali je, kot sem ze pisala, prehlajen in je danes do vse sluzi bruhal - no, al mu je bilo pa slabo, kaj jaz vem. Po zadnjem bruhanju me je po minuti prosil za cokolino in od takrat je v redu. Sam izkasljuje se na veliko, tako da ne vem, ce ga bom jutri dala v vrtec. Mi je malo zoprno, tako da mene najbrz jutri ne bo. Na zalost, ve pa se imejte lepo. Sicer smo pa koncno vsaj nekaj urejali stanovanje in cunje. Te je treba se preprat, pa mi ni cist jasno, kako naj pridem do tega, ker se takoooo pocasi susi, da ne pridem skozi ze z nasimi cunjami (seveda jih je od danes spet ogromno, ker je bilo pobrzhanega za dva stroja). Racunalnik je zdaj stisnjen v en kotek, bom najbrz manj na njem. No, dela je se za vsaj en vikend, ampak, potem pa nekak bo in se res se ne bo treba takoj preselit. Cunj imam kar nekaj, nisme se uspela vsega pregledat, ampak za eno orenk skatlo jih je. Mal bom sla pa itak za duso kupit, pa ne vem ce ne bi res bolj na 56 presalatala, ker tega pa nimam skoraj nic. In imate prav, da novorojencki v 62 res bolj plavajo ko ne. Ce sveda nimas velikanov nad 55 cm. Ema, drzi se. Si imela pregled in so te posibali notri? Nic, saj zdaj ste ze kar veliki, vsak dan naprej je pa seveda dobrodosel. Zelim ti se cim vec dni, prezivetih v trebuscku, nato pa veliko srece. Takole, jaz pocasi odhajam likat. Mejte se, Tina
|