tintara
|
Zivijo punce! Evo me, spet mal za racunalnikom. Ura je ze velik, mali je ravno zatisnil oci, vsaj upam, da res. Sicer smo pa zdaj kar zdravi, z bruhanjem je k sreci prenehal, malo se kaslja, ampak saj mora vse skupaj tudi nekako ven. Jutrio gre definitivno v vrtec, jaz pa v shoooopingg. Dolgo pricakovani in mislim, da ze potreben in zasluzen. Saj v bistvu bom kupovala bolj za vecjega, saj imamo za naso novo clanico kar veliko cunj, ampak zagotovo pade tudi kaksna roza stvar vmes. Se ena vesela novica zame: danes so zaceli kurit, kar pomeni, da bom lahko susilča stvari hitreje in bodo tudi dojenckaste cunjice enkrat prisle na vrsto. Sicer me je pa pred kako uro klicala Emamair. Sem bila ful vesela, in sla hitro tipkat, da je v redu in se v enem kosu, a me je ze prehitel njen mozek. Klemen dobrodosel med nami in hvala, da nas obvescas. Danes sem imela pregled in me celo ni kregala glede kg, ceprav bi me lahko. V dobrih 4 tednih sem pridelala slabe 4 kg. Sam pri meni se koncentrira samo na pritisk in kilc sploh ne pogleda. Ampak Moj.moj, dieta zaradi 2,5 kg v 4 tednih? Kriza, mene bi mogla potem doleteti ze kar kmalu. Pa saj nekako imem tudi jaz v glavi, da bi mogla jest manj sladkarij..., sam na zalost ostane to samo v zgornjem delu glave, do ust se me dieta ne drzi. Sicer pa sem po tabelci tudi pri ta bolj ta pridnih, torej bolj pri max. Glede na doma imam 12 kg plusa pri 32 tednih in pol, po G pa se kilo vec. No, pri prvi nosecnosti sem imela skupno 12 kg plusa. Pa tolk sem si obljubljala, da bom imela zdaj pa se kako kilo manj. Aja, na pregledu mi je merila razdaljo simfiza fundus, al kako se strokovno rece in sem imela ravno 32 cm, kar je kul. Pa srcek sva poslusali, pa rekla je, naj na gibe merkam- Mora jih bit 10 od 9h do 17h. To je 10 obdobij z vsaj par minutno pavzo vmes, ni pa treba, da je vmes ena ura ali kaj takega. Sem ravno zadnjic nasla eno razpredelnico, ki sme jo mogla pisat pri prvem in me je do 11h ze vedno dovolj zbrcal. No, takole, cas da se spravimo spat. Me ze pomalem mozek klice, da je zaspan. Uzivajte, ce bo katera jutri po otroskih trgovinah, naj me pa kar pocuka za roko, pa gremo na kavico. Mejte se, Tina
|