|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
9.10.2006 12:42:58   
Anonimen
ali hodi katera na materinsko šolo v porodnišnico v ljubljani

(odgovor članu tejkaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 2026
9.10.2006 13:07:15   
Zasanjana
Pozdravljene cmere jere!user posted image user posted image

Da se najprej považim, vas vse šišam v kilogramih.So zgleda tud meni kej narobe računali, ko mam pa samo +3kg.user posted image

Včeraj zvečer smo imeli težave z krčki.Ni hotel zaspati do polnoči.Sva ga nosila, mu pela, ma ni da ni, pa ne zaspat.Potem je začela soseda spet štanc nabijat in je zaspal ko top.user posted image Očitno ne bomo rabili nobenih uspavank.

Vem, da sem imela namen še nekaj napisat, pa tašča zvoca, da se bo tu naslikala za vikend!Hja, da ne bi slučajno!

Uživajte na grmadi.user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
9.10.2006 17:15:22   
crci06
Grmade niso imeli user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
9.10.2006 17:18:57   
crci06
malo pretiravam... Grmade res ni bilo, samo med 100 slaščicami se vedno najde kakšna dobra.
Popoldan sem pa imela pregled, kjer je bila spet cela štala, ker sem se v zadnjem mesecu zredila za 2,5 kg.

Zdaj mam pa prav v kartonu napisano DIETA!

Uh, ta G pa je user posted image

za vsak slučaj me je dala še na presejalni glukozni test... očitno ga sicer sploh ne bi imela ??

Imam pa potrdilo o PDP, jutri se bom pa naprej ukvarjala, kaj moram s tem početi...
Vem, da naj enega nesem moji G... to ne bo tak problem... se bova malo pogovorili, pa mi bo lahko še ona dieto svetovala :)

LP!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
9.10.2006 18:12:38   
r1ta
O joj moj_moj! To pa ni fajn! Jaz ne vem kaj bi naredila, da mi butnejo zdaj dieto, ko sem pa non stop lačna... Prav zavestno se moram nazaj držati, pa se filam s slivami in pomarančami, ampak vam povem, da bi za kruh tepla vse po vrsti!

Hja, sem bila pridna danes in razen likanja 2 strojev perila nisem nič naredila. Še spala sem od treh do petih! Zdaj bom pa slivove cmoke naredila, pa vmes bom zložila stvari za bebico po številkah v škatlice in v omaro. Pa košek sem rekla, da bom po notranji strani oblekla s filcem (ker spužve nisem nikjer našla). Jutri grem pa zagotovo nabavit še kozmetiko za bebico. Upam, da ne bo deževalo!

Lep večer vam želim!

R.

P.S. Kdaj se začnejo šteti otrokove brce in koliko na dan bi jih naj bilo (v serijah)? 

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
9.10.2006 18:28:43   
Zasanjana
r1ta, tam nekje po 30. tednu, se mi zdi.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
9.10.2006 19:04:49   
r1ta
U, hvala, potem pa moram začet šteti, saj sem dopolnila danes 30 tednov! Juhu!user posted image  Samo, ko se pa nate spomnim Zasanjana se pa streznem... Nikoli ne veš kdaj te dete preseneti...

(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 2032
9.10.2006 19:13:33   
crci06
mora jih pa biti 10 serij na dan, kajne?
ne 10 gibov, ampak 10x po več gibov, časovno ločenih vsaj nekaj minut?

že celo popoldan razmišljam, kako je lahko G čutila brco, ravno, ko bi je merila trebuh, jaz jo pa nisem?
Z roko se je dotaknila trebuha za 0,8 sekunde in rekla, sej me je glih brcnil...
A je možno, da se mi je zlagala?
Ona, da bi čutila z roko, jaz pa naznotraj ne???

Aha, pa še to sem nas pozabila opozoriti:
moje + kg so krive za zastajanje vode, konstantno zaprtost, slabo počutje, slab sluh, začetek strij ....
za bolečine v križu pa je kriva NEPRAVILNA DRŽA (čeprav ni preverila kako se držim - mislim, da tukaj vse kršimo!)

Punce, stat/hodit moramo čimbolj tako, kot da bi hotele skrivat nosečnost - trebuh not, hrbet čim bolj raven.... Pravi, da so to itak edine vaje za trebuh (trebušnjaki), ki jih smemo delat, da to pa moramo.
Vse vemo, da ko smo utrujene, se hrbet usluči in butnemo trebuh naprej... NE!!!

RAVEN HRBET!!!
Poskusite to počet tudi ostale, ki vas že kaj matra!

LP!

Neposredna povezava do sporočila: 2033
9.10.2006 19:13:38   
Zasanjana
moj_moj, tvoja G je pa res ena zmajevka.user posted image A kar na dieto?Pa 2,5 kg v enem mesecu ni dosti, jaz sem jih tok v treh tednih pridelala.user posted image

r1ta, a da nisi bila pridna?!Si bila, si bila.Ker si glih za dete pripravljala.user posted image

Mi trije smo pa danes sami.Dragi je šel na neko poslovno kosilo in ne vem kam še vse.Tile Francozi jih ful razvajajo!Jaz imam občutek, kot da nimam nobenih otrok doma.Aleks spi, Zala se pa igra in mene sploh ne šljivi, če pridem zraven.Bom raje mal pospravljala in ne tukaj ždela.

Lep večer.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
9.10.2006 19:18:09   
crci06
Punce, ali sem kaj pozabila, ali kaj... Kje je Shorty?
Zdi se mi (na pamet), da se je nazadnje oglasila, ko je Zasanjana rodila...

A jo je to streznilo in zdaj 500/uro rihta stvari???

Sicer pa - punce -  vse ste pridne!!!
JAz bom tudi  - jutri user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2035
9.10.2006 19:19:46   
Zasanjana
Shorty je malo prej napisala objavo tlele na forumu, na drugi temi, nam se pa ni oglasila!Jo bomo po riti, a ne!?user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
9.10.2006 19:28:38   
crci06
A je bil to vsaj forum, kaj kupiti za dojenčka??

Ja, jo bomo po riti...
Saj jo pogrešamo, ane?

Neposredna povezava do sporočila: 2037
9.10.2006 19:59:23   
Shorty_
Zlobice mojeuser posted image
A kar zasledujete me al kaj??
Moj moj lepo da si opazla da nisem glih najbolj aktivna ampak sem bila danes pri G ker je bilo špikanje prehudo!!
in pazi kaj ugotovimo moje dete je v 14 dneh pridobilo 410g in je to vzrok mojih bolečin. Sedaj ima že 1793g in to je za  31 tednov baje kar veliko (PDP mam uradno še kar 11.12 in ne tko kt bi ga mogla met po meritvah 1.12 ). No kot sem rekla moje dete slabe pol kilce jz pa niti grama in sem v 32 tednu na +6,4 to je bolj na min ampak kot ene že veste sem jz tud bolj miniuser posted image
No tale naš prvi otroček Aleksej je pa čist preveč pridn sej ma mami preveč časa za zasledovanje drugih rr-jevkuser posted image user posted image
No v glavnem bebica je pridna jz grem pa juter dat še kri pa vodo da bomo 100% da je vse ok. Posteljica je spredaj in je primerna plodovnice je dovolj, sam naša bebi prehitro raste in je mamica ne dohaja vecuser posted image

Aja a za AT4 voziček pa ni nič čestitk??
No glih dans so me klical iz BC-ja da so dobili lupupinico v barvi vozičkauser posted image  tko da v soboto se šoping nadaljuje.
no v materinski šoli v šiški je res fino dans smo mel govorni razvoj in malo handlinga z novorojenčkom. no za vse ki želite malo več glede tega pa tale link
http://www.mameibebe.net/global/theme.asp?T=dijete
No upam da imaste dost tiste k ste me pogrešale pa upam da bo še kak kofi padel dolkler sem v enem kosu ke služba je služba.

No lepo se imejte pa lepo cartajte bušijein čim manj špikanjauser posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
9.10.2006 20:08:25   
Shorty_
no teta skleroza je spet tuki!!
Tejkaz čestitke za cliota, Vampirka čestitke za cunjice za princesko, in vsem čestitke da smo prigurale v enem kosu do 30,31,32 tedna. (zasanjana nej ti bo čeprav si ti na začetku govorila da ne spustimo nobene do decembra pa si nam pobegnila kar krepko prej)
Ema držim pesi ti pa drži noge skupaj da bosta angelčka še malo počakal v varnem zavetju maminega trebuščka.
no če sem kej pozabla se opravičujem, sej veste jz sem srečka nosečkauser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
9.10.2006 20:21:03   
Zasanjana
Ja, shorty, seveda čestitke tud za A4!user posted image user posted image user posted image
Pa nisem vam pobegnila, še vedno se vas držim kot pes kosti.user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
9.10.2006 20:25:50   
Barbk
Oj čvekice,

Moj_moj tvoja G je res en velikuser posted image !!Kot naj bi bila jaz informirana lahko 0,5 kg pridobiš na teden in se pravi ti pridno slediš navodilom, a ne user posted image .A vidiš ko sva preveč govorili o testu za cuker-bljak ne bi rada več tega je za user posted image .Ti bošček kakšno dieto pa imaš zdaj to?A pol ne bo nič več grmad?No kakšno si bome pa še privoščle, a ne.Zasanjana a si ti mal user posted image ko nas takole hecaš s samo še +3kg.No lepo in bravo za tak lep minus!!Čez dva meseca tudi me pridemo za tabo.Upam, da bo lepo šlo dol, da ne bom spet ko nora user posted image .Ja Shorty se pa res nek skriva-bo dobila res po perdici.No drugače sem pa jaz popoldne mislila,da bom dobila prvo veliko pošiljko cotk za našouser posted image pa nič....Sem se že tolk veselila pregledovanja in sortiranja in menda tud prvič v mojih rosnih tridesetih sem komaj čakala user posted image
 in  user posted image teh micanih cotk.No upam, da enkrat ta teden bom lahko začela s ta pravo baby akcijo.No zdej grem pa mal še ta drugo škatlo gledat-upam, da bom dočakala Lost.

Nočka,

Barbk
user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
9.10.2006 20:31:41   
frufru
Mi smo bili danes na UZ. Imam +10 kg, kar je po tisti tabeli ravno sredina, našuser posted image pa je težak 2kg. Meritve so bile pa bolj na ekspres, ker je pamžek tako skakal in migal, da je morala G parkrat ponovit. Potem je pa meni postalo slabo (baje, ker sem ležala na hrbtu) in smo nehali. Moj je bil kljub temu nekje med oblakiuser posted image , ker na prejšnje UZ zaradi službe ni mogel priti.

A mi katera lahko razloži, kako zgledajo Braxtonovi popadki. A je to tako, kot da bi te kdo z nožem špiknil? Nekaj takega se mi je zgodilo, ko sva se peljala domov.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
10.10.2006 7:28:14   
Zasanjana
Br' jutr!Danes sem pa jaz prva.Vsaj enkrat.user posted image

Frufru, a ti se nam prvič oglašaš, ali sem samo jaz tako slepa in te nisem zasledila?Kakorkoli, dobrodošla!user posted image
En link o lažnih popadkih, upam da razumeš angleško;
http://www.babycenter.com/refcap/pregnancy/childbirth/156.html

Uhjej, letim tamalega nafutrat, pa se oglasim kasneje!Lep dan z veliko sončka vam želim!user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
10.10.2006 9:42:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frufru
A mi katera lahko razloži, kako zgledajo Braxtonovi popadki. A je to tako, kot da bi te kdo z nožem špiknil? Nekaj takega se mi je zgodilo, ko sva se peljala domov.

Ne, nič te ne špika, nič te ne sme boleti. Trebuh ti ful otrdi, imaš občutek, kot da ti ga bo razneslo. To traja par sekund, potem pa počasi popusti.
Meni se je to v obeh nosečnostih dogaja tam od 25. tedna naprej. Je pa mal zoprno. Ampak boli res ne.

(odgovor članu frufru)
  Neposredna povezava do sporočila: 2044
10.10.2006 11:26:10   
r1ta
Takole. Sem se zbudila, se stuširala in stopim iz bane pa mi nekaj priteče. Pa sem mislila, da mi mogoče malo mehur nekontrolirano spušča. Pa grem v kuhinjo, da si pristavim za kavo, pa mi še enkrat nekaj prav obilnega priteče. Pogledam in je tako bele barve, sluz ali nekaj takega. Upam, da to ni plodovnica oz, da je vse vredu ampak prihaja moj zdajle domov in greva na pregled. Pa gatke moram s seboj nest... Uf, ko me je strah....user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
10.10.2006 11:31:38   
Anonimen
Plodovnica ni sluzasta, to je že dober cahen. Te pa razumem. Srečno!

(odgovor članu r1ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2046
10.10.2006 12:47:51   
Barbk
Ojla čvekice,

kje ste?Ej R1ta ne sračkaj ga...Upam, da je vse ok.Tudi meni je včasih prav čudn ko takole v sekundi dobim mokre hlačke-je pa izcedek bolj rumen in po besedah moje G čist normalen dokler ne srbi.Shorty tvoje detece pa zgleda res zelo dobr papca-pridna beba ni kej.Ti si pa resnično pridna s temi kilcami-samo +6,4 kg...kje je to že pri meni.Pa saj sicer ni taka kriza samo user posted image ha, ha.Ne res ni tako hudo samo resnično se moram izogibat sladkemu.Ma ja tele čokoladke so krive...Že na dopustu (sredina julija) me je popadla neverjetna želja po cukro...čokolada mjami in tale manija me je držala do nekako zdaj, ko sem se odločila da je dost!!Nič več čokoladk!V trgovini se probam čimbolj izogibat polic s sladkim, doma pa prosim svoje in dragega za solidarnost, da se pač več ne kupuje cukra.No posledica tega so polnozrnati piškoti v omarici (še vedno zapakirani hi,hi) in včeraj sem se v Orehku uspešno ognila tortici.In to brez večjih posledic...nič trpljenja-saj se da.No veste kaj če sem se odrekla čikcem (ja smotka jaz ) mi pa valda tele čokoladke ne bodo problema delale.Aja Shorty dej prosim javi lahko tudi na ZS (da ne bom drugih ki to že obladajo morila) kako zgleda materinska v Šiški-kolkrat na teden in a je tvoj zraven?Btw čestitke za vozek-tudi tvoj je čudovit!Frufru bravo za UZ in ni kaj naši sončki rastejo, juhejjj.Ma nič zdej grem pa kosilce kuhat-rižek, pa bučke in brokoli, mjami.

Čav,

Barbk
user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
10.10.2006 12:49:01   
crci06
močno upam, da je bil to le povečan izcedek oz. beli tok...
tega imam jaz full.
R1ta, upam, da ti bo G povedal, če ga moraš kaj zdravit... pri nas ga baje marsikdo ne oz. ga čisto na koncu...
dobiš baje neke tablete, ki nič ne pomagajo, punce pa "uživajo" v tamponih, namočenih v LCA (ali navaden) jogurt...

Upam, da je to to.
Me prav zanima, kdaj se vrne in nam pove... Verjetno sta z njenim vesela, da ni nič narobe, in bosta zavila še malo v šoping... ??

Da vidimo, če imam prav?

LP!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
10.10.2006 14:01:32   
r1ta
Evo me nazaj!

Ste imele prav!!! Gre za povečan izcedek oz. beli tok ja! Nič narobe, vse normalno. Pritisk imam vredu, srček bije normalno, se je pa tale naša frkljica obrnila in ima glavico zgoraj, z nogami mi pa spet skače po mehurju. Baje ima do 35 tedna čas da se obrne v pravo lego, če ne jo bodo pa oni...

Veste kako sem se prestrašila... Sem že mislila, da bom šla po poteh Zasanjane! Saj bi bilo vredu, samo čisto pa še nisem pripravljena. Ne psihično in ne fizično...

Hvala za lepe želje in skrb!user posted image   Kaj bi brez vas?!

(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
10.10.2006 14:35:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta
Saj bi bilo vredu, samo čisto pa še nisem pripravljena. Ne psihično in ne fizično...

Saj to pa tudi takrat ne boš, ko bo šlo čisto zares, verjemi. Meni se je takrat že čep odluščil, pa popadke sem imela na 6 minut, pa sem še kar upala, da bo mogoče vse skupaj ponehalo, ker jaz še ne bi šla rodiiiit user posted image

Super, da ni bilo nič hudega pri vas. Samo malo puščaš, nimaš kaj user posted image

(odgovor članu r1ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroku izbrati ime?
Ime človeka zaznamuje. Ima velik vpliv na življenje in osebnost. Vzemite si dovolj časa in v miru premislite, kakšno ime...
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?