crci06
|
mora jih pa biti 10 serij na dan, kajne? ne 10 gibov, ampak 10x po več gibov, časovno ločenih vsaj nekaj minut? že celo popoldan razmišljam, kako je lahko G čutila brco, ravno, ko bi je merila trebuh, jaz jo pa nisem? Z roko se je dotaknila trebuha za 0,8 sekunde in rekla, sej me je glih brcnil... A je možno, da se mi je zlagala? Ona, da bi čutila z roko, jaz pa naznotraj ne??? Aha, pa še to sem nas pozabila opozoriti: moje + kg so krive za zastajanje vode, konstantno zaprtost, slabo počutje, slab sluh, začetek strij .... za bolečine v križu pa je kriva NEPRAVILNA DRŽA (čeprav ni preverila kako se držim - mislim, da tukaj vse kršimo!) Punce, stat/hodit moramo čimbolj tako, kot da bi hotele skrivat nosečnost - trebuh not, hrbet čim bolj raven.... Pravi, da so to itak edine vaje za trebuh (trebušnjaki), ki jih smemo delat, da to pa moramo. Vse vemo, da ko smo utrujene, se hrbet usluči in butnemo trebuh naprej... NE!!! RAVEN HRBET!!! Poskusite to počet tudi ostale, ki vas že kaj matra! LP!
|