tintara
|
Zivijo punce iz nasega novega racunalniskega koticka, v katerega komaj prilezem, ker imamo preveliko mizo (ali pa jaz trebuh). Mojmoj, sem prebrala tvoje sporocilo o prevlekah in je tudi mene takoj nasutirala. Danes je bila bolj mirna (ali pa jaz nemirna) in mi cist pase da me mal obrca. Drgac punce, jaz nakupujem ze dva dni. No, vceraj je bilo vse skupaj shopinga eno uro max, danes pa mal vec. Bolj je na tapeti starejsi, ampak tudi nasa punca je prisla na vrsto z dvema pajackoma, tremi bodiji in eno jopcko. Tok za iz porodmisnice, da bo res njeno. Glede na goro cunj, ki jih imamo doma, se meni zdi cist dost (no, edin en pulovrcek, ki bi bolj zraven pasal moram kupit), pa me je mozek doma okregal, da sem premal kupila za naso punco? In tako grem jutri spet . Sem za nasega malcka kupovala in sem mim usekala v stevilkah, pa bi bilo fajn zamenjat, ce ne bo treba na drugo leto pocakat, da se mal zrase. Upam, da ne bodo komplicirali (Zara). Danes sem imela pregled pri internistki in mi je izmerila kul pritisk zame (140/80). <Ne se zgrazat, zame je to super. No, je bila siecr zadovoljna, ampak me je vseen za zacetek novembra prijavla za pregled za porodnisnico (perinetalni dnevi center al kak se ze rece). Sem bila ze prvic tam, pa upam, da vsaj kak UZ pokasiram dodaten. Potem bomo pa videli. Sicer je bil pa dans en lusen dan, smo sli pol se za eno parcelo pogledat, pa v kitajsko (preslano, ampak je pasal!). Edini problem je moje razboleno grlo, pa ga bomo ze pocajtal. Aja, pa da se pohvalim, imam ze placano prisotnost pri porodu za mozeka. Sem pridna kaj? Ema, lepo, da si spet doma. In kdaj imas naslednji pregled, verjetno so kar pogosti, kaj? Aja, sem ze hotla koncat, pa sem se spomnila, da moram napisat za papirje (sam sem pozabila katero je zanimal). V sluzbo neses tisti list za vpisovat place (ima eno razpredelnico gor) in list, na katerem ti potrdijo, da so seznanjeni s tvojim odhodom na porodnisko. In definitivno moras urejat pred porodnisko, vsqaj en dan prej!! Taka je procedura in pika. Punce, uzivajte, se slisimo. Tina
|