|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
12.10.2006 11:08:10   
ElaM
Da se malo uštulim.user posted image
Emamair, držim pesti, da bosta dvojčka čimdlje ostala v trebuhu.user posted image user posted image user posted image user posted image

:)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
12.10.2006 12:28:14   
Anonimen
Ja, glede utrujenosti jo pa jaz zdaj tudi že orenk občutim. Kadar nisem noseča, sem zelo družabna, da kar odletavam čez teden, hodim na pico, na pijačo, na pevske vaje, na vse pasje procesije... Zdaj pa ko gre Ana ob 7.30 spat, sem sposobna samo še za na kavč ali pa s knjigo v posteljo. Najbolj srečna sem, če me nihče nikamor ne povabi user posted image

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2077
12.10.2006 13:50:52   
manetka
Pa spet jaz po dolgem časuuser posted image

Hja enostavno vas je težko dohajatuser posted image

Zdejle sem se pa ravno najedla in imam ravno malo časa se uštulit tule k vam.
Pri nas je vse v najlepšem redu, trebuh raste več kot 100/h heheheuser posted image  dojenčekuser posted image je pa zelo živahen in precej močanuser posted image  
Prejšnji teden sem imela pregled, vse je krasno so bile besede ginek. Zadnji stavek pa no še malo se boste lepo zredila pa bouser posted image                user posted image  je pa že obrnjen, tako da naj bi bilo tudi to v redu...

Hm edina težavica, ki me matra po malem je boleči križ, predvsem zvečer... to gotovo paše k hitri rasti trebuha in spremenjeni drži...
Cotke za user posted image  so že oprane in čakajo še na likanjeuser posted image , kar je pa težji problem...

Vse ste nekaj pojamravale glede služb, no jaz bom gotovo hodila delat do rojstva, sicer malo manj intenzivno, ampak mi je čisto v redu, saj bi drugače umrla od dolgčasa...
Porodniško pa si bova z mojim delila tako, da bo po prvih treh mesecih ostal na porodniški on, komaj že čakauser posted image  jaz pa upam, da mu bo šlo od rok. A bo še katera od vas imela moško pomoč na porodniški?

A je katera opazila, da imamo nekatere samo še dober in mesec in poluser posted image  

Vsem lep sončkast dan še naprej!

LP M.

pa smo trije

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
12.10.2006 14:39:13   
Barbk
Ojla bejbike,

bom zdele bolj na hitro-je treba papico kjuhati, da ne bova z našo pipu lačneeeee!!K pa tako rade hamava...
user posted image Danes smo imeli še zadnji UZ, pri 30t 1/7 smo težki 1500g, smo pa že na glavco obrnjeni (in upamo, da tako tudi ustane) se pravi našo princesko božam po lepi okrogli perdiki hi, hi.No dobili smo še potrdilo za PDP-zdaj bo pa treba počasi v akcijo.Naslednji pregled pa šele čez en mesec-tudi vredu.No iz ZZZS so mi potrdili bolniško do porodniške.Edino smotano je to, da naj bi doma lepo ležala.Kaj so nori-saj bom namesto pol tonka 9-tonka!!Tatam dobrodošla tudi pri nas in čestitke za double package.Emamair le tako punca...pridno počivaj in ostani v enem kosu vsaj še do konca meseca.Manetka lepo, da tudi pri vas pridno rastete...Ej babuške zdej pa res grem kuhat! Čav, Barbk
user posted image

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
12.10.2006 15:01:36   
Anonimen
Boste videle, ko boste v drugo noseče, kako boste kar same čutile, kako je otroček obrnjen. Meni je že kakšen teden kristalno jasno, da je dete že na glavo. Čutim namreč, kako mi spodaj v medenici kolca, rito ima pa naslonjeno zgoraj desno v mojem trebuhu. Bom videla v sredo, ko imam UZ, ampak stavit grem 100%, da bo rekla, da je že na glavo.

(odgovor članu Barbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2080
12.10.2006 16:22:51   
manetka
Meta tud men je blo jasno kako je dete obrnjeno, da je buška ki štrli ven ritka, hehe potem sem kar ginek. vprašala, če je res tako naštelanuser posted image  in je takoj potrdila. Mi mamo pa ritko na leviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
12.10.2006 16:55:50   
Barbk
Naša tudi rita na leviuser posted image ...Samo meni pa res ni bilo čist jasno kje je glavca in kje ritka, ker sem dobila konkretne šuse tako zgoraj v bavhiju kot batine v mehur.Naša žabika očitno ne bo user posted image ampak kar kakšnauser posted image ali pa kaj takega user posted image ...

Barbk

user posted image

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
12.10.2006 16:57:29   
severnica77
Meta - Tudi jaz lahko rečem: Najbolj srečna sem, če me nihče nikamor ne povabi user posted image .

Pa to drugače tudi ne velja zame, ker sem bila vedno v zagonu ... Saj malo pa že moramo biti utrujene, trebuhi zdaj res rastejo 100/h.

Emamair - me res veseli, da še vstrajate. Le lepo počivat in vztrajat naprej!

Smo že res daleč prigurale. Če samo pomislim, da sem že v 32 tednu. Torej samo še osem tednov do dneva D.

Danes je dobil malo štručko sodelavec in že poslal slikico. Joj, taka lepa mala štručkica, rojena v eni uri brez vseh težav in se super počutita. Takšne novice so res super, kaj?

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
12.10.2006 20:47:51   
r1ta
Ojla!

Na hitro se vam javim, da poročam in pojamram!

Tudi mene križ prav presneto boli in bolečina ne poneha niti ponoči ko spim. Malo krivim tudi povišano vzglavje, pa kaj naj, če pa tako lažje diham, predvsem pa ne smrčimuser posted image .
Danes sem spet s taščo šopingirala in sem jo spet udarila po žepu za kar čedno vsoto. Tako ima naša mala dama zdaj res vse za oblečti, mamica pa ima prav šikano pižamo in blazinice za dojenje.

A se da v Sloveniji že tudi dobiti prevleka za lupinico? Namreč, jaz sem to videla danes prvič in je strašno pametna pogrutavščina, sploh če imaš lupinico sposojeno. Imaš pa te prevleke za vse vrste jajčk, za maxi cosi je sicer malo dražja (cca. 30 eur) je pa res da jo lahko pereš in pereš... Pa luknjice ima seveda narejene za pasove...

Zdaj grem naprej večerjo delat!

Cmok vsem vam!

P.S. Danes sem navezala stike s tremi Slovenkami (mladimi), ki živijo blizu mojega mesta in sem tako zelo srečna, da se cel dan že smejim. Domače je domače!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
12.10.2006 20:55:17   
crci06
Bravo R1ta, prekinila tišino...

Večkrat pridem nelogirana pogledat, če je kaj novega pri decembrčicah, pa se mi zdi, da tale debata nekako ne gre...

Da pa bi samo jaz pisala.... zato pa so blogi, kajne?

Jaz se trudim "nazaj vlečt", ve pa le še kaj napišite.

Tale ideja o prevleki za maxi-cosija je full dobra. Mi imamo kupljeno novo lupinico, ampak bi bilo tudi fino dat gor prevleko, da je pol lupinica cel čas lepa. Tako nekako kot prevleke v nov avto. Ne rabiš ful pazit, pa ko ga prodaš, je kot nov...

Večji, kot bodo naši user posted image , bolj bomo razmišljali o prevlekah...
Nekdo pa ve, da ga opravljam, pa vas pozdravlja... Glih po mehurju... Auč...

čau!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
12.10.2006 21:01:02   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: tintara
Pa srcek sva poslusali, pa rekla je, naj na gibe merkam- Mora jih bit 10 od 9h do 17h. To je 10 obdobij z vsaj par minutno pavzo vmes, ni pa treba, da je vmes ena ura ali kaj takega. Sem ravno zadnjic nasla eno razpredelnico, ki sme jo mogla pisat pri prvem in me je do 11h ze vedno dovolj zbrcal.

Tole pa me tudi že dva dni zanima...

zakaj pa ravno od 9h do 17h? Saj naši user posted image še niso v službi?
Mene največ brca, ko ležim/spim, to je pa od 20h do 7h...

Ne vidim logike časovnega omejevanja, edino mogoče, da čez dan brcajo, ker se razgibujejo, mene pa ponoči, ker ga/jo "pomečkam" - in se obračava iz enega na drug bok, da najdeva nekaj, kar obema paše...
pa da ni mehur... :)
Čeprav se moram pohvalit, da to z mehurjem je že en teden FULLL boljš.
Zdaj pa spet ne vem, ali mi je prav, ali ne user posted image  user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
12.10.2006 21:15:30   
tintara
Zivijo punce iz nasega novega racunalniskega koticka, v katerega komaj prilezem, ker imamo preveliko mizo (ali pa jaz trebuh).

Mojmoj, sem prebrala tvoje sporocilo o prevlekah in je tudi mene takoj nasutirala. Danes je bila bolj mirna (ali pa jaz nemirna) in mi cist pase da me mal obrca.

Drgac punce, jaz nakupujem ze dva dni. No, vceraj je bilo vse skupaj shopinga eno uro max, danes pa mal vec. Bolj je na tapeti starejsi, ampak tudi nasa punca je prisla na vrsto z dvema pajackoma, tremi bodiji in eno jopcko. Tok za iz porodmisnice, da bo res njeno. Glede na goro cunj, ki jih imamo doma, se meni zdi cist dost (no, edin en pulovrcek, ki bi bolj zraven pasal moram kupit), pa me je mozek doma okregal, da sem premal kupila za naso punco?user posted image  In tako grem jutri spet user posted image . Sem za nasega malcka kupovala in sem mim usekala v stevilkah, pa bi bilo fajn zamenjat, ce ne bo treba na drugo leto pocakat, da se mal zrase. Upam, da ne bodo komplicirali (Zara).

Danes sem imela pregled pri internistki in mi je izmerila kul pritisk zame (140/80). <Ne se zgrazat, zame je to super. No, je bila siecr zadovoljna, ampak me je vseen za zacetek novembra prijavla za pregled za porodnisnico (perinetalni dnevi center al kak se ze rece). Sem bila ze prvic tam, pa upam, da vsaj kak UZ pokasiram dodaten. Potem bomo pa videli.

Sicer je bil pa dans en lusen dan, smo sli pol se za eno parcelo pogledat, pa v kitajsko (preslano, ampak je pasal!). Edini problem je moje razboleno grlo, pa ga bomo ze pocajtal.

Aja, pa da se pohvalim, imam ze placano prisotnost pri porodu za mozeka. Sem pridna kaj?

Ema, lepo, da si spet doma. In kdaj imas naslednji pregled, verjetno so kar pogosti, kaj?

Aja, sem ze hotla koncat, pa sem se spomnila, da moram napisat za papirje (sam sem pozabila katero je zanimal). V sluzbo neses tisti list za vpisovat place (ima eno razpredelnico gor) in list, na katerem ti potrdijo, da so seznanjeni s tvojim odhodom na porodnisko.  In definitivno moras urejat pred porodnisko, vsqaj en dan prej!! Taka je procedura in pika.
Punce, uzivajte, se slisimo. Tina

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
12.10.2006 21:20:33   
tintara
Moj-moj, sem zdaj videla se tvoje vprasanje in odgovarjam. Nimam pojma zakaj ravno nek termin, pomoje bi bilo bolje rect 10x v 12h urah ali kaj takega. Jaz sem vceraj zacela stet ob 6h zjutraj, ko sme pac vstala in do pol 7h jih je bilo 6. Pol sem pa nehala stet, itak je se skoz neki brcala in jih je 10 padlo v naslednji uri. To je bolj tako, vazn da brcajo. Mene tud zvecer najbolj zbrca, pa pomoje tud cist tko steje.

LP, Tina

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
12.10.2006 21:40:19   
crci06
thx
lp

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
13.10.2006 9:25:11   
Naja30
Ojla pupe.
Kok ste pridne, sem rabla kar nekaj časa, da sem vse prebrala. user posted image

Mi smo spet v megleni Lj. Uh, saj ne morem verjet, kako je tukaj mrzlo! V naših krajih ob morčku pa je še skoraj poletje user posted image
Naše user posted image  je pridno, veselo brca vsak dan. Obvezno pa se mu zjutraj kolca user posted image  Vsako jutro! Brce so pa zdaj že fajn močne, kaj punce? Včasih me tako zašutira tja pod rebre!
Jaz sem tudi ok, le normalne user posted image  težave me spremljajo kot je zadihanost, bolečine okoli medenice, smrčanje (na veliko žalost mojega dragega user posted image  se je tudi to zaćelo)... Ampak se ne pritožujem. Zadnja dva meseca bosta pač taka in kar naj bosta, kar naj detece počaka na svoj rok tam na toplem user posted image
Nakupila sem skoraj vse, še nekaj malenkosti mi manjka. Prevleke za lupinico so pa res dobra ideja. Pa saj meni se zdi, da tisto lahko dol daš z lupinice in opereš? Ne vem, moram pogledat, samo nekaj sem brala, da je pralno user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
13.10.2006 10:41:02   
emaa
Da se na hitro javim, ja preglede imam zdaj bolj pogosto, že naslednji petek.
R1ta tudi pri nas se da dobiti prevleke za lupinice, samo da jih mi ne bomo rabili.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
13.10.2006 11:15:44   
vampirka
Mater čvekice user posted image  - komaj vam sledim, pa sem dnevno za tole mašino!

Kar se brcik tiče, Tintara, si me orng prestaršila - predvčerajšnjim med 9-17h je blo akcije samo 3× user posted image  in seveda je imel moj "atek" spet polne roke dela, da me je pomiril user posted image ...no, včeraj smo pa normo izpolnili že dopoldan...sem pa zasledila, da je drugače interval štetja 12 ur. Več giba, boljše je - najina žabika je izgleda bolj nežne sorte - je mami tolk skulirana, da bo bejba bolj na izi user posted image ...no, vsekakor ne po atiju in mamici user posted image user posted image user posted image !
Prevleka za lupinico (avtosedež) pri PegPerego je pralna, tako da nisem pomislila na kakšno rezervno - Moj_moj, ja a ne boste imel vsaj 3 user posted image  , da nameravaš prodajat lupinico user posted image ...

Lep dan in vikend...jaz popoldan frčim proti centru EU in mi je res odveč user posted image  - sem prav tečna danes!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
13.10.2006 11:19:36   
r1ta
Glede prevlek za lupinice... super da se jih da tudi v Slo dobiti. Kot sem že rekla, jih jaz nisem nikjer videla in se mi je zdela ful fajna pogruntavščina...

Malo vam zavidam ker vas bebice brcajo v rebra. Meni skače po mehurju in je to kar boleče, zdaj ko je zrasla in pridobila na moči. Se mi na trenutke zdi da mi bo mehur kar raztrgalo in da se bom sredi ulice polulalauser posted image . So pa močni tile naši dojenčki ne? Jaz si nisem mislila, da bodo brce kdaj tako močne in na trenutke, ko se prestavlja kar neprijetne. Ampak jaz ji rečem: "Ani, ti kar brcaj, mamica bo zate vse potrpela"... Pa me našutira še malo bolj...user posted image  

Takole, se vam še kasneje kaj oglasim!

Lep dan!

R.

(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
13.10.2006 13:09:36   
supermami
Živijo punce. Spet sem potrebovala celo uro, da sem vas prebrala. Res pa je, da se že nekaj dni nisem oglasila. In tako veliko stvari se je zgodilo...

Najprej nekaj ful pomembnega: OD VČERAJ SEM V BOLNIŠKI jupijupijaa. G me je dal za 14 dni, potem grem za tri dni nazaj v službo zaradi uvajanja moje namestnice (po moji želji), potem pa spet nazaj. G sploh ni kompliciral, ko sem mu povedala, da imam vsega dovolj. Moje mnenje: zdravstvo laufa user posted image .

Druga zelo pomembna novost: včeraj je bil pri nas tišler in je zmontiral omare v spalnici. Po 8. mesecih čakanja se končno lahko preseliva v drugo, dosti bolj prostorno spalnico, ki ima svojo garderobno sobo in kopalnico. Končno ne bom več tulila, da nimam prostora user posted image user posted image . To je šele moj bil vesel user posted image . Zdaj čakam, da se lak malo razdiši, potem pa veselo na delo pri zlaganju. Tako sem vesela, da vam ne morem povedat.

Danes sem bila na CSD in mi je dala en cel kup papirjev za izpolnit. Kaj so znoreli user posted image Pet let nazaj sem dala svoj podpis na en njihov obrazec in to je bilo to, zdaj pa...user posted image .

Bila sem tudi pri G in je povedal, da se naj pazim pri hrani user posted image . Moj_moj sva na istem? Je pa pregledal in poslušal srčka in povedal, da ima 1932 g (32,3 teden). Rodil se bo nekje z 3300 g, če ne bo prehiteval.

Zdaj grem pa malo ven na sončka. Uživajte. Čao.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
13.10.2006 15:09:17   
Barbk
user posted image čveke, spet ste bile pridkane...Moj_moj ne bit huda no...user posted image Jaz včasih mislim kolk bom napisala pa kaj-pol se pa kar nekje izgubim.user posted image No pa res kakšnem dan je tle pri nas bolj tiho, no pa mislim, da pol vse kar nadoknadmo, a ne.Pa tudi vse ne moremo biti takšne velike čveke-ene pač bolj čvekamo, kakšne pa malo manj-v glavnem pa ste vse, brez izjeme, user posted image !!Aja o teh prevlekicah za lupinco-a se ne dajo pri teh novejših modelih oprati?Moj_moj se mi zdiuser posted image , da si zadnjič omenla da imaš maxi cosi lupinco...a si že kaj pogruntala, če se da oprati.A ve že vse brce oz. gibe štejete?Meni pa G še nič ni rekla, da je treba že kaj štetiuser posted image .Joj mene pa danes tako v fifiki (beri nožnici) špika oz. me kar tako čudno boli.Kaj za .... je to?Mogoče je pa treba mal v user posted image  skočit in malce potelovadit.Da se še malo pohvalim-končno smo dobili cotke za našo žabiko in danes veselo user posted image  jutri pa akcija...user posted image .Šibamuser posted image ... Čav, Barbk
user posted image       

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
13.10.2006 17:38:51   
Naja30
Punce, eno vprašanje. Ne vem, ali mi je začela voda uhajat user posted image  ali je to plodovnica?? Se še kateri dogaja, da ima čisto mokre hlačke, ko npr. dalj časa hodi ali sedi? To se mi je danes zgodilo. Imam izcedek, bele barve po sredini hlačk, po strani pa je bilo vse mokro user posted image  user posted image  Sem malo brskala po RR in sem čisto prestrašena. Naj mi katera pove, če ima kakšne izkušnje s tem. Malega pa čutim in je živahen kot ponavadi.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
13.10.2006 18:05:39   
crci06
Pa to ni beli tok?
A imaš tudi ti težave z belim tokom?
Če jih še nisi imela, jih imaš zdaj - to je moje mnenje.

Če se jaz kdaj full naprezam (3 ure hoje) in se tud precej potim, pa se mi tudi zgodi, da če imam "ta velike" hlačke (in ne npr tangic), da imam vlažne ob robovih - v koraku...

Mogoče se ti pa dogaja točno to. Samo ne vem, če ima to veze s sedenjem - z "naporom" pa ja.

Dajmo počakat še kakšno mnenje,
bi pa le še pohvalila naše bebice: a ni to fino, da brcajo, tako, da smo me vedno pomirjene, ker vemo, da je "tam notri" vse v redu, čeprav naše glave razmišljajo o 100 problemih..? user posted image  Meni so brce prav všeč!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
13.10.2006 18:41:02   
Barbk
Tudi jaz sem precej pogosto "mokra"...user posted image Zjutraj ko se zbudim in vstanem iz postelje se ponavadi kar ulije kot, da bi se user posted image .Pa ko sem malce aktivna tudi, pa ko sedim tudi...no če potegnem črto sem več al manj skoz "mokra".Baje samo brez panike.Plodovnica naj bi bila prozorna (če se motim ne bit hude), urin pa ima že itak svoj vonj...Madonca sem brihtna, da se kar kadiuser posted image ...Ja, ja jaz tudi z veseljem prenašam vse težko kategorne udarce naše pupe.Kar naj mala razgraja po mojmu buškotu....user posted image

Barbk

user posted image  

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
13.10.2006 19:01:25   
r1ta
Tako na frišno ti lahko povem, da NI PLODOVNICA!!! To kar si opisala je natanko isto kot sem imela jaz ta torek, ko sem vsa v strahu z mokrimi spodnjicami vred urgentno letela na pregled. Plodovnica je popolnoma brezbarvna brez belih primesi, lahko je morda rahlo roza, je je pa v vsakem primeru toliko, da niso mokre samo hlačke ampak še zgornje hlače pa še tla oziroma stol... Nič se bati! Jaz do sedaj nisem imela močnega belega toka, zdaj okoli 30 tedna pa je očitno to normalno. Kot sem že nekoč dejala, če ima isti problem kot ti še vsaj ena čvekica na RR ali pa dve, to pomeni, da jih 5 ne govori o tem in problem ni problem ampak nekaj normalnega. Totej, dobrodošla med "mokrimi"!user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
13.10.2006 19:36:52   
Naja30
Ja, v bistvu je kar beli tok, po vsej verjetnosti. R1ta, saj sem prebrala tvoj enak problem ta teden, pa tudi da je beli tok lahko povečan po 30t, vem. Samo sem se ustrašila, ker je bila stvar bolj prozorna in sicer sem se res naprezala danes, ker sem več kot 3 ure hodila po trgovinah. Prejle sem šla pa spat malo, pa mi je tudi malo priteklo, samo je bolj obarvano.
Uh, saj veste, kako je. Kot je moj_moj napisala, še dobro, da nas naši user posted image  opominjajo s svojimi brcami, da je le vse ok.

Hvala vam, ful ste me potolažile! user posted image  

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?