tintara
|
Pozdravljene punce! Vidim, da vse dokaj delavno prezivljate zadnja dva meseca. No, tudi mene je zagrabil gnezditven nagon al simdrom al kaj je ze. Smo cez vikend kupili novo mizo in stole, pa se eno omaro in sta moska sraufala in osfraufvala, jaz sem pa okna pomivala, pa omare... In moram rect, da tokrat sem bila pa vesela, da nismo v hisi, ker je tam velikoooo vec oken. Se tako mi ni cisto vse uspel, ker smo pol sibal na soncka po kostanj. No, dost samohvale, dela je se velik, ni problema. Tud prebelt bi blo kak kotek fajn, sam ne bomo pred porodom. SEm enkrat brala, da imajo potem otroci raje astmo in glede na to, da jo nas prvi mogoce ima, bo pac kotek ostal malo bolj umazan. Glede brcik vas tudi slucajno nisem hotela prestrasit, sem samo posredovala, kar mi je G. rekla. Sama jih stejem bolj tako, ko me prvic zacne brcat, jih stejem, to je ponavadi ene 5 brck, pol cez kako uro se kaksna pade, pol pa neham mislit na to. Se mi zdi, da je do okoli 12 h ponavadi dovolj, ampak prav natancna nisem tko da, lahko da ni res. Sicer me pa boli grlo ze en teden skup na ful. Ostalega od prehlada se ni na vidiku, me pa grlo tolk boli, da danes nisem mogla spat dokler nisem sla po en bonboncek za grlo. Do poroda bo ze dobro, ane. Ja, noro, mene so tedni zaceli prehitevat in sem vceraj vztrajno zatrjevala mozku, da smo sele v 33 tednu. Pa kako je to mozno, saj smo bili ze en teden nazaj v 33? No in sva sla stet in res, smo ze v 34 tednu. Super!!! Cez kak mesec bomo ze kar lepo hodile gledat kolk nas je se ostalo. Ene par jih (nas) bo gotovo v novenber uslo, ane. Naja 3, ti si itak po roku tam (sicer si ful nasa!), Ema, ti bos tudi najbrz v novembru (26), pa zase tudi mislim, da bom. Bomo videl. R1ta, upam, da ti tasca ne povzroca prevec problemov. Jaz jo imam kar kul, vcasih jo sicer tudi pod razno ne prebavljam, ampak v bistvu moram rect, da je kar ok. Ima svoje fore, ampak saj jih imam jaz tudi. A veste kaj men pomaga pri problemih s tasco? To, ko me kaka glupa fora od moje mame useka po glavi. Pol pa ugotovim, da pa te stvari tasca bolje resuje, ene pa pac moja mama, jaz pa seveda najbolje! Tko, da pomoje, vse in vsi smo isti - imamo dobre in slabe lastnosti, sam prevec se ne smemo utikat v druge, pa se vse resi kot je treba. Zasanjana, bravo za sprehod. Si me spomnila na nas prvi sprehod, cist kratek, ker itak od strani patronazne se ni bil potrjen. Ampak je bil tolk topel november, da smo sli in super uzivali. In nama se je zdel, da vsak, ki gre mimo, ve da je to nas prvi sprehod (saj mogoce so res, ko sva bila tolk nerodna, okorna in pocasna z vozickom) in sva bila vazna ko ne vem kaj. Ja, pa vsak je peljal sinka v eno smer. A veste, kaj mi je bilo tudi ful noro takrat in mi je total ostal v spominu? Ko sem si mogla zavezat vezalke, sem se prav nerodno sklanjala in pocepala... in nato ugotovila, da nimam vec trebuha in lahko to uredim cisto navadno Tkole, dosti nalaganja, grem male cotke zlikat (en stroj), pol pa se kaj spucat pol pa ven na soncek. Cau bau, mejte se, Tina
|