crci06
|
Welcome back, Naja3! In dobrodošla v klubu ženskic, ki si želimo, da bi šla adaptacija malo hitreje od (rok) delavcev! Saj ne, da si tolk želim pospravlajt za njimi, ampak malo "me že stiska", k pomislim, kako blizu smo... Hm... zdi se mi, da ma Barbk z njeno "perdiko" malo problemov.. Dala si mi dobro idejo glede suhih sliv, da se jih namoči.... zdaj pa ne vem več ?? A jih moram pojest?? ali spiti vodo?? ali oboje??? Mi je pa fora, k sm zadnje 10 dni pojedla abnormalno količino Activij (in bankrotirala)... en dan sem 4 jabolčne v popoldnevu, (k sm jih že kupila s samo 1 dnem uporabnosti), skratka... edino Activia Sliva malo pomaga, ostali okusi se mi zdi, da nič... moram pogruntat eno dobro odvajalo, da bom naslendjič pri zdravnici malo lažja Prejšnjič, k me je "nadrla", sem bila res full zaprta in čez 2 dni se je pokazal "čudež" in sta šli 2 kg dol... Saj veste, kaj mi skoz svetuje: sadje in vodo! pa samo vodo, nobenih sokov (jaz sem se pa ravno v nosečnosti navadila na 2 dcl juica pri zajtrku oz. na zajtrk sploh :) ) Danes sem imela "popadke" in pojedla 1 kg full sladkih jabolk... Pravkar pa sem na materinski šoli poslušala, da nikar veliko sadja, sploh ne veliko jabolk/grozdja/pomaranč... ker bomo imele zeloo velike otroke. Raje naj jemo kakšne grenivke , k ne vsebujejo tolk glukoze in fruktoze... ??? Pol si pa mislite svoje. Po tej logiki mi odpade še sadje (v velikih količinah). Torej: brez soli, brez sladkorja, brez kakršnih koli posladkov, brez sokov, brez sadja... Kaj mi ostane? Neslane testenine, neslan krompir, meso (ki ni pašteta ali slama, ker je to spet slano), in zelenjava, ki je pa ne maram preveč. No, saj kakšna solata je še OK, ampak brez soli?? BTW: ne me vprašat, kje naj telo dobi tistih potrebnih 1800 kCal al kolk že... Še dobro, da so pravila za to, da jih kršimo... Da pa pogruntamo eno dobro odvajalo, pa imamo še 2 tedna časa No, malo pretiravam, kajne? Grem raje spet likat pleničke! LP vsem!
< Sporočilo je popravil moj_moj -- 19.10.2006 20:21:06 >
|