|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
26.10.2006 20:48:25   
Pajaca
arielca, te jutri okoli 9 pokličem in se zmenva. Zdaj gruntam kje je že pošta v Križah.... ja na vogalu saj res. Jaz in okolica sva bolj skregani.

rdeča ritka. Pri nas je načeloma nimamo, pri Pajacki je pa pomagalo hladilno mazilo, pa seveda rita umita z vodo in dobro posušena. Enkrat pa je bilo treba mazat z daktarinom, ker so bile glivice.

čevelčke ima naš tudi take da so za silo, ker grejo komaj gor, bodo kmalu za zamenjat, ima pa take luštne cicibanove, pa so ble men čist predrage 10000. Copate sva mu sedaj kupila cicibanove za zvezat, pa jih ima mal gor da se navadi na njih pred vrtcem, drgač je pa bos, dobesedno v minuti grejo nogavice dol. se ne sekiram, saj mamo toplo.

sonček balonček, kaj pa če bo tale tečnoba trajala do prve user posted image . Tko kot pri tebi, torej še 12-15 let... Pri naši Pajacki se mi kar dostikrat zdi da bo tako.

Šibam peglat, da bom mela jutri kaj za oblečt, drgač grem na sprehod v pižami.

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
26.10.2006 21:04:31   
kofetek2010
čeeeeeeer!

mi ni uspelo sprobat kako je z 2 frčafelama user posted image  ta mlajša je kar spala in spala, ta večja pa ni kazala zanimanja zame in sem izkoristila proste pol urce in šla sama na kavo s prijateljico user posted image  se ne spomnim kdaj sem bila nazadnje sama, brez Ele, na kavi user posted image  in začuda se Ela ni nič jokala pri babici in dediju user posted image  

Elin PL sem dobila po mukah, ker ga urgentno izdajo samo odraslim in še to, če morajo nujno na službeno pot ali na kak pogreb user posted image   pa se je referentka le omehčala in mi predlagala naj napišem vlogo češ, da grem na službeno pot za dalj časa in tamala ne more bit brez mene, ker se dojiva user posted image

šnucika - če nisi menjala gsm št. jo imam jaz tud user posted image  

bino - komaj čakam user posted image ju3 user posted image

mml & NanaLiza - kdaj bi vama ju3 ustrezalo? user posted image  nama okrog 11:30/12:00

Eli očitno paše pohorski luft, ker je danes parkrat prehodila po 5-6 korakov čist samostojno user posted image    samo ne vem zakaj se ji na koncu tako mudi user posted image

grem otroka porihtat, da bo mir v bajti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2177
26.10.2006 21:32:36   
šnucika
Čer!user posted image

Končno je ta naša baraba mala zaspala....čez dan je oddremala pol ure in nič več....zvečer pa tudi noče spat...jaz res ne vem,če se je odločila,da sploh ne bo več spala?user posted image

Jana-nisem menjala telefonskeuser posted image ...tako,da lahko tudi ti javiš,če mislite kaj na "palmo de Popo"user posted image user posted image

mml-sej ni tolko pomembna komoditeta,bolj finačno ne bi bilo računice,da bi plačevala kredit za stanovanje,kjer me ni...
Pa saj bo...enkrat že...mater,če sem že vse probleme v svojem življenju nekako pokrpala,bomo tudi tega...ni vraguser posted image

Takole,čveke babje....jutri štartamo zjutraj za user posted image ....
Se kaj javim sem gor,ko pridem do kakega računalnika....bratov je ponavadi vedno zasedenuser posted image ....moja stara kišta pa ni usposobljena za ISDN linijo...pravzaprav je fotrov in on pravi,da je dober kakor je...

Pozdravček...šnucika & Živauser posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
27.10.2006 8:46:31   
Nana Liza
jana, mml-midve z Elo bova prišle okrog 11h. Se veseliva srečanja z Bino(Bino), Manco(mml) in Elo(jana73).
Lp, NL

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
27.10.2006 9:56:34   
mml
Jutro...

jana in Nana Liza mi2 sva se za čudo že zbudili, kar pomeni, da se bova počasi spravili pokonci in računam, da bova čez dobre pol ure štartatli, kar pomeni, da bova okrog 11. pri Bino (če se seveda ne bova prehudo zgubiliuser posted image )

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
27.10.2006 10:03:37   
Taja Nagaja
Dober dan!

Bina se je naspala. Si je sposodila mamo za posteljo in spala 1.5 ureuser posted image user posted image user posted image .

Sonček je in megle ni,
naša Bina se smeji. user posted image

Barjanski pozdravček

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
27.10.2006 10:21:07   
kofetek2010
helou!

mi2 se greva dat v mašni gvant in prideva user posted image

pred 11:00 nama zihr ne bo zneslo user posted image  

tko, da glejte, da ne boste vsega pojedle user posted image user posted image user posted image

lp vsem

uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 2182
27.10.2006 10:44:43   
mml
Mi2 sva že skoraj redi tu go, še čevlje na noge in stvari v avto pa sva na poti user posted image . Na globusu sva tudi že pogledali za pot do Bine, tako da mislim, da ne bo panike.

Neposredna povezava do sporočila: 2183
27.10.2006 12:22:09   
cuma
Čau!

Ema se je končno predala in šla spat user posted image . Je bila že taka tečka....
Naj vas nekaj vprašam, imate kako podobno izkušnjo:

Včeraj zvečer je šla Ema kot običajno spat ob 20ih. Dan je preživela bolj ali manj običajno, jedla ni nič novega, obnašala in spala je normalno. Ob 22ih začne tulit, ma res hudo user posted image  in se ne potolaži na noben način. Sva jo nosila in crtala in dala čajčka (ga ni hotela) in dudo (je letela čez celo sobo) in igračko in knjigico....user posted image . Po 20 min joka sem ji dala svečko paracetamola, ona pa še vedno jok in jok. Pretipala sem ji trebuščka, odvila pleničko, masirala....ona pa kar naprej jok in jok. Vročine ni imela in vse je zgledalo ok. Ker se po 45min joka ni ustavila, sva se odločila (jaz bolj kot on), da greva k dežurnemu zdravniku...da ne bi bila slučajno ušesa...user posted image . Emo oblečem in na hitro spakiram njeno torbo, ona pa nenadoma neha jokat, kot bi jo ugasnil. Igra se s papirnatimi robčki in se cela rdeča in solzna smejčka user posted image .
Potem sva jo slekla in dala spat v njeno posteljco, kjer je spala do 7ih zjutraj.

Kaj ji je bilo, še danes ne vem. Se vam tudi to dogaja? Emi se je to zgodilo že drugič. A so mogoče krive sanje?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
27.10.2006 13:20:24   
HIMH
BINO mene je ravno klicla iz CSD, da mam podaljšano porodniško.
Sem tako vesela, da je kr joj to pomeni 90 dodatnih dni z mojim sončkom.
Kar se pa peciva tiče tudi tvoje je 9.11 v Celju dobrodošlo.

ČEVELJČKI ja tud mi2 imava CICIBANOVE in so zakon prav tako copatki če odmislimo ceno je ostalo super.Pa saj naj majo te male nožice dobre čeveljece drugače so SUPERFIT tudi dobri in pa NATURINOTOVI, ki pa so nažalost še dražji od cicibanovih.

Nič čvekice tolko,da sem vam povedala to veselo novico sedaj pa grem pred knjige pol pa gremo mi3 v šoping.

Neposredna povezava do sporočila: 2185
27.10.2006 13:56:07   
arielca
HIMH, user posted image user posted image user posted image  za podaljšanje porodniške! Izkoristi jo!

bino, jana73, Nana Liza, mml in vse 4 frajle, fajn čvekajte in se sladkajte user posted image !

Pajaca, bova šli pa sami na kavo user posted image !

cuma, pri nas jo nekaj takega zgrabi po popoldanskem spanju. Se zbudi in neutolažljivo joka. Je nič ne zamoti, ne pomaga naročje, smejanje, gledanje v ogledalo... NIČ! Tako da jo spakiram (v joku in vpitju) in greva ven. Pa je kot bi odrezal. Smeh, razpoloženost, veselje. Tudi jaz ne vem, od kod in zakaj user posted image .

arielca, user posted image  in princeska Brina se za en teden poslavljamo. Gremo v toplice   user posted image !

Imejte se lepo, uživajte in se beremo čez en teden! Lupčka vsem user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
27.10.2006 18:05:53   
Nana Liza
Hojla!
Na barju smo se imele ful lepo. Pecivo je bilo ful ful ful super. user posted image Binu najlepša hvala in upam, da naše bejbe niso preveč razmetale Bininih igračk. user posted image Ela je v avtu takoj zaspala na poti domov, tako da še nisva kupili lesenih kock, ki sva jih mislile spotoma nabaviti v Leclercu. JIh pa mislimo kupiti še ta vikend, ker je bila čisto nora na njih.
Jutri imamo pa izlet na kras in komaj čakam.user posted image

arielca-uživajte v toplicah!
himh-user posted image za podaljšano porodniško. Jest trenutno pa kar komaj čakam, da grem v službo. Ampak sej vem, ko bom v službi, bom pa komaj čakala, da vidim svojo miško in bom pogrešala te najine skupne dopoldanske trenutke.

cuma-pri nas se tudi to zgodi včasih. Samo sem mislila, da je to posledica dojenja, da bi se rada malo pocartala.user posted image Pol jo pa mal nosim in zaspi. Včasih jo pa tudi kar pustim v posteljici.

Čau, NL

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 27.10.2006 18:12:19 >

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
27.10.2006 19:51:16   
mml
Čeeeeeeeeeeeeeeeeer!

Ja mi2 z Manco sva tudi uživale na Barju pri Bino in Bini ine se še enkrat zahvaljujeva za gostoljubnost in seveda za super dobro pecivo user posted image user posted image user posted image . Manca se oprošča, ker je bila tečkasta in zaspana in pustila Eli in Bini, da bi vozili njeno "kosilinico" user posted image . To je edina igračka za katero se je pripravljena skregati, sicer je pa ne moti, če ji kdo kaj vzame user posted image . Je pa tudi Manca zaspala še pred avtocesto.

Nana Liza: kar se lesenih kock tiče smo jih mi danes seveda pod nujno morali kupit, ker so bile tudi Manci totalno všeč pri Bini user posted image . Sem jih pa kupila v Muellerju (ker se mi ni dalo še enkrat na Rudnik, ko smo že bili v BTC). Cena v Muellerju je 1900 SIT za škatlo s 50 kockami (tako čisto za info).

Arielca lepo se imejte v toplicah in čofotajte še malo za nas user posted image

Cuma: Manca se občasno tudi popoldan zbudi nemogoče tečna in zjokanauser posted image in nič je ne spravi v normalno stanje, pomaga samo, da se spravimo ven ali pa vsaj v klet oziroma garažo user posted image . Ponoči se zaenkrat to še ni zgodilo, kaj pa je razlog pa nimam pojma user posted image

HIMH user posted image   za podaljšanje porodniške in dodatne dneve doma z user posted image , lepo jih izkoristita.

Vreme bo še naprej toplo in sončno, tako da ga je treba izkoristit. Mi gremo jutri v ZOO. Me prav zanima kako bodo Manci všeč živali v živo user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
27.10.2006 21:17:14   
Taja Nagaja
Dober večer!

Dan je bil res lep in tudi mi2 z Bino sva uživali 100/h. Ena mamica je pozabila plastenko z vodo, ena pa kavo user posted image . Tako, da morate kmalu spet prit na obisk user posted image .
Bina se zahvaluje Manci za testno vožnjo "kosilnice", sva klicali tatija in mu povedali, da jo nuuujjjjnnnnoooo rabimo user posted image . Bina je bila ful navdušena nad obiskom in je po kosilu zaspala na meni in potem eno uro v posteljici user posted image user posted image user posted image .

Za naslednič bova pripravili pecivo tudi za male gospodične. Se sploh nisem spomnila, da bi bilo fino. Za mamice pa bo muss torta (čokoladna).Bina spi od 18.40 in upam, da bo še dolgo.

Nana Liza, mml in jana73: hvala za obisk in prijetno druženje. Mi2 sva ob petkih ponavadi sami in se lahko večkrat dobimo.   Tudi med tednom.

HIMH: user posted image user posted image user posted image za podaljšanje, uživajta!

arielca:
lepo se imejte v toplicah. Naberite si novo zalogo moči in dobre volje. user posted image

cuma: tudi Bina se včasih tako zbuja user posted image in potem rabi kar nekaj časa, da se umiri in zaspi.

Za srečanje v Celju: tudi mi2 z Bino pridevauser posted image  

Barjanski pozdravček

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
27.10.2006 22:06:46   
HIMH
BINO jaz bi te lepo fehtala za te tvojr recepte sladic jaz sem namreč ful sladkosned,pol se pa moram mučit z telovadbo, da se mi preveč ne pozna.

Hvala vsem za čestitke ob podaljšanju a vam moram povedat punce to zame pomeni nič vstajanaja ob 4 in potem mučne vožnje 47km daleč v nemogočih razmeran na cesti in stanja na mrazu, da ti še duge gate nič nehasnejo.Poleg tega pa nič dela med prazniki in bom lahko pekla in uživala na toplem.Pol Marca pa je že vse bolj prijazno glih takrat grem pol delat, da se do sezone zverziram ko bo turistična sezona in gužva.

Drage moje jaz srčno upam, da nas bo 9.11 za eno malo bežanje z vozički in en dober klepet v živo ob kavi in pecivu.

Sedaj pa grem počasi malo pred tv pol pa ajo ajo mamo jutri planiran dan v mestu  tamali gremo po čeveljce in na tržnico je treba po vitamine.Pol pa še k babici na kosilo in seveda popoldne na kavo in tortico z Blanko in njenimi3 sončki.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2190
27.10.2006 22:21:05   
kofetek2010
čeeeeer!

bino - hvala za gostoljubje in odlično pecivo user posted image  in hvala bini za lepe nasmeške user posted image   voda bi lahko bila najina (če je avstrijska 0,5 l plastenka), kavo sem pa spila user posted image  

Ela je tud zaspala po 5 m vožnje in spala še cca.1/2 ure, popoldne smo uživali na sončku, jedli pečene kostanje in pili kavico user posted image  

arielca - uživajte v toplicah user posted image

cuma - mogoče so zobki user posted image  ja vem... za vse se krivi zobki user posted image

HIMH - user posted image  za podaljšanje, čeprav verjamem, da si bolj želiš, da bi bilo z user posted image  vse OK user posted image
mi gremo od pon. do čet. v Prištino user posted image  in od čet. do ned. v Opatijo user posted image  po moje bom ful vesela, ko bomo prišli nazaj v civilizacijo user posted image  

nekaj me zanima... boste user posted image  dajale spat po stari uri ali novi? user posted image  jaz sem Elo cel teden dajala namerno spat kasneje tam med 21:30 in 22:00 (prej je šla spat ob 20:30), tako, da ne bo imela problemov in mi bo šla po novi zimski uri spat ob 20:30 user posted image

lep sončen vikend vam želim in uživajte!

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
28.10.2006 9:45:54   
cuma
Juutroo!

Še malo, pa se bo megla čisto razkadila in bo lep sončen dan user posted image !
Kako ste punce? user posted image  Sem brala, da so Himh podaljšali porodniško user posted image user posted image user posted image ! Super, upam, da bo tudi Bino uspešno zrihtala user posted image ! Mi smo ok, čakamo na en ogled stanovanja, potem pa gremo na sprehod v Koper, po Dnevnik in Nodija ter na igrišče. Emi samo vsake toliko časa pokuka kaka svečka iz nosa, drugače je dobro, jaz pa sem sicer na antibiotikih, se pa že veliko boljše počutim. Sem bila predvčerajšnjim pri moji G in sem jo vprašala glede CR in naslednje nosečnosti in je rekla, da po enem letu ne bi smelo biti nobenih težavuser posted image , da pa bi bilo dobro, če bi prej dobila kak kg user posted image  (saj jih bom itak potem dobila dovoljuser posted image ) Torej, družinski svet je odločil, da bomo kmalu naročili user posted image  user posted image .  
Jana: lepo se imejte v Prištini in Opatiji .... civilizacijo pa je treba tudi kdaj malo zapustit, da se ti je potem spet zalušta user posted image !

arielca: prijetno namakanje vam želim!user posted image

LP vsem od cume & eme user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2192
28.10.2006 21:31:49   
Nana Liza
bino- midve z Elo sva prinesli kavico, sicer je ne piješ, ampak jo dobro skuhaš user posted image

Jana73-lepo se imejte v Prištini in Opatiji, saj je kar prijetno malo zamenjati okoljeuser posted image

cuma-user posted image Emi od Ele!

mml-hvala za info glede lesenih kock (upam, da bodo še drugi teden)

Danes sem kooončno dobilo gospo user posted image . Me je že cel mesec nekaj bolelo in se pripravljalo.

Naša user posted image je zdele koooomaj zaspala. Spodaj ji raste ta druga dvojkica in po mojem je to to. Itak so spet krivi zobki. Pol ure sem skakala po veliki modri žogi in edino je bilo to kar ji je pomagalo za uspanje.

NL.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
28.10.2006 21:32:25   
BlankaT
HIMH še tukaj enkrat čestitke, da se bosta lahko z Hano še malo dlje stiskali in cartali user posted image user posted image user posted image .

Jana upam, da ti ne bo preveč hudo v "necivilizaciji" in da bosta kljub temu uživaliuser posted image .

Arielca vama  pa želim veliko užitka pri namakanju user posted image .

Pri nas nič kaj posebnega novega, razen tega, da imamo streho na novo prekrito in dva nova strešna okna, ki jih prej ni bilo user posted image user posted image user posted image . Tako, da je sedaj full svetlo v stanovanju, prav noro user posted image . Maja še vedno ne zaspi brez jokanja in velikega potoka solz. Vendar pa po po cca. 5-10 minutah zaspiuser posted image .
Po jutrah in večerih se še vedno dojiva, čez dan pa je vse kar jemo mi. No user posted image user posted image , večinoma ji skuham njeno juhico in sicer košček tetine ali belega in potem veliko zelenjave. Tako ima najraje, potem pa še poje malo "naše" hrane.
Flaške nima rada, sem jo poskušala navaditi, da bi jo zvečer preden zaspi pojedla,ker je mamicinega mleka že bolj malo user posted image , pa noče. Spije pa ogromno čaja, tam okoli liter na dan, včasih še celo več.

Jutri po kosilu odpotujemo za cel teden v Nemčijo user posted image . Ati bo pa ostal doma user posted image , ker mora delati. Tako, da punce imejte se čim bolj fajn in uživajte.
Sedaj pa še grem malo likati in pakirati, da bom imela jutri nekoliko manj.

Z Majo vam želiva prijetno in mirno noč.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
28.10.2006 21:46:43   
BlankaT
Tukaj pa vam še prilepim tabele, da boste lahko malo primerjale user posted image .

Najprej tabela za 9.11.
1.       Jan (krucibuci)
2.       Maja (BlankaT)
3.      Maruša (NR)
4.      Neli(pegica1)
5.      Hana (Ines)
6.      Ela (Jana73)
7.      Bina (Bino)
8.      Manca (mml)
9.      Ela (NanaLiza)
10.  Alen in Lara (Žuni)
11.  Živa (Šnucika) (?)

Pa še seznam zobekov ter bratcev in sestrc user posted image
Seznam zobekov in bratecev ali sestric

01.12. – Zara (Nely10 20.08.1983)
6 zobkov

01.12. - Ema (Cuma 28.08.1977 )
6 zobkov

06.12. - Brina (arielca 31.12.1980)
2 zobka

07.12. - Ela (jana73 5.1.1973)
12 zobkov
Bratec Gal 13.12.1996

06.12. – Jan (JanJan 18.01.1971)
zobkov

08.12. - Pajacek (Pajaca 18.02.1974)
0 zobkov
Sestrica Pajacka 24.3.2004

08.12. - Sara (ac 28.1.1973)
zobeki

10.12. - Živa (šnucika 11.10.1969)
2 zobka

10.12. - Robert (Kerensa 25.10.1978)
zobki

12.12. – Jan (Krucibuci 18.10.1977)
8 zobekov

13.12. - Manca (mml 01.03.1970)
2 zobka

13.12. - Alen in Lara (žuni 15.05.1978)
2 zobka
4 zobki

15.12. - Maja (BlankaT 11.10.1974)
7 zobkov
bratec Žan 20.12.2000

16.12. - Bina (bino 21.9.1975)
6 zobkov

18.12. - Ela (Nana Liza 26.5.1976)
7 zobkov

18.12. – Matevž (Izabela 25.06.1975)
8 zobkov

24.12. - Maruša (NR 19.12.1977 1. srečka nosečka)
6 zobekov

26.12. - Neli (pegica1 3.2.1977)
7 zobekov

27.12. - Maj (Valeri 15.9.1973)
2 zobka

28.12..- Hana (HIMH 9.1.1979)
4 zobke

30.12. - Ema (Yasminka 8.6.1977)
zobeki

31.12. - Lara (ovčka 19.4.1980)
7 zobekov
31.12. – Ajda (lonja)
zobeki

31.12. – Lara (sonček balonček 17.06.1975)
6 zobkov

Decemberčki s porodno težo in višino(dolžino) in decemberčki danes

01.12. – Zara (Nely10 20.08.1983)
PT: 3240 g  PV: 51 cm
ZT: 8360 g  ZV: 76 cm  9.mesec

01.12. - Ema (Cuma 28.08.1977 )
PT:3220 g  PV: 53 cm
ZT: 9765 g  ZV:  76 cm 9. mesec

06.12. - Brina (arielca 31.12.1980)
PT:3200 g  PV: 52 cm
ZT: 9720 g ZV: 76 cm 9. mesec

06.12.- Jan (JanJan 18.01.1971
PT: 3620 g  PV: 54 cm
ZT: 10560 g  ZV: 73,5 cm

07.12. - Ela (jana73 5.1.1973)
PT: 3510 g  PV: 50 cm
ZT: 8710 g ZV: 74 cm 9. mesec

08.12. - Pajacek (Pajaca 18.02.1974)
PT: 4090 g  PV: 54 cm
ZT: 9900 g  ZV: 75 cm 8. mesec

08.12. - Sara (ac 28.1.1973)
PT: 2930 g PV: 50 cm
ZT: 9500 g ZV: 74 cm

10.12. - Živa (šnucika 11.10.1969)
PT: 2800 g PV: 50 cm
ZT: 8650 g ZV: 71,5 cm

10.12. - Robert (Kerensa 25.10.1978)
PT: 2780 g  PV: 48 cm
ZV: 9100 g  ZT: 71 cm

12.12. – Jan (Krucibuci 18.10.1977)
PT: 4020 g  PV: 53 cm
ZT: 10400 g ZV: 75 cm 9. mesec

13.12. - Manca (mml 01.03.1970)
PT: 3230 g  PV: 52 cm
ZT: 8420 g  ZV: 72 cm

13.12. - Alen in Lara (žuni 15.05.1978)
PT: 2910 g  PV: 47 cm Alen
PT: 2500 g  PV: 48 cm Lara
ZT: 9540 g  ZV: 74 cm Alen 10. mesec
ZT: 8700 g  ZV: 72 cm Lara 10. mesec

15.12. - Maja (BlankaT 11.10.1974)
PT: 3590 g PV: 52 cm
ZT: 9420 g  ZV: 72 cm 9.mesec

16.12. - Bina (bino 21.9.1975)
PT: 2740 g PV: 48 cm
ZT: 8260 g  ZV: 70  cm 9.mesec

18.12. - Ela (Nana Liza 26.5.1976)
PT: 3220 g PV: 51 cm
ZT: 8800 g  ZV: 72,5 cm

18.12. – Matevž (Izabela 25. 6. 1975)
PT: 3230 g PV: 50 cm
ZT: 9450 g ZV: 70 cm 9. mesec

24.12. - Maruša (NR 19.12.1977)
PT: 3920 g  PV: 52,5 cm
ZT: 9800 g  ZV: 76 cm (mislim) 10.mesec

26.12. - Neli (pegica1 3.2.1977)
PT: 3690 g PV:48 cm
ZT: 8025 g ZV: 71,5 cm 9. mesec

27.12. - Maj (Valeri 15.9.1973)
PT: 3870 g PV: 54 cm
ZT: 10580 g  ZV: 77 cm 9. mesec

28.12..- Hana (HIMH 9.1.1979)
PT: 3920 g  PV: 52 cm
ZT: 8495 g  PV: 75 cm  9. mesec

30.12. - Ema (Yasminka 8.6.1977)
PT: 3515 g  PV: 52 cm
ZT: 8400 g  ZV: 71 cm 9. mesec

31.12. - Lara (ovčka 19.4.1980)
PT: 3200 g PV: 50 cm
ZT: 8000 g ZV: 74 cm 9. mesecev

31.12. – Ajda (lonja)
PT: 2800 g  PV: 48 cm
ZT: 9680 g  ZV: 73 cm 9. mesec

31.12. – Lara (sonček balonček 17.06.1975)
PT: 3200 g PV: 51 cm
ZT: 9200 g ZV: 73 cm 9. mesec

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
28.10.2006 22:27:51   
kofetek2010
iskrene čestitke za 10.mesecev enim z mal zamude, a vseeno iz user posted image , drugim pa že v naprej:

Neli - pegica1

Maj - Valeri

Hana - HIMH

Ema - Yasminka

Lara - ovčka

Ajda - lonja

Lara - sonček balonček

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
29.10.2006 7:38:58   
Taja Nagaja
Dobroj jutro!

Tudi z najine strani vse naj naj tistimuser posted image user posted image user posted image , ki ste praznovali 10 user posted image user posted image user posted image , mesec pa sva vas zgrešili. Se bova bolj potrudili. Neli, Maj in Hana naj vam sonček sije podnevi  in zvezdice mežikajo ponoči. user posted image

Mene bo pa ta spremamba ure čisto zmedla. Bina se je zbudila ob 5.45 in se že kar nekaj čaa igra. Ne vem kako bo zvečer, saj mi je zadnje čase hodila spt 18.30-19h user posted image Upam, da se bova kmalu navadili.

Nana Liza: hvala za
, boste morale pa velikokrat prit, da jo bomo spile user posted image . Upam, da zobek kmalu pride ven in da dobita kocke.

Jana73:
lepo se imejte v tujih krajih. Ko boste pa v Opatiji pa pošljite kakšno sporočilo z morsko pošto mami cumi user posted image .  Kar pa se plastenke tiče smo jo dali za reciklažo. Saj nisi huda, kaj?user posted image

mml: user posted image user posted image user posted image za nakup kock. Še dobro, da ni Muller bližje ker bi potem mi2 preveč zapravili user posted image . Mogoče gremo danes pogledat nahrbtnik. Potem pa jo mahnemo na kakšen krajši izlet, da ga stestiramo.  Drži? user posted image

BlankaT:
lepo se imejte v Nemčiji. user posted image user posted image user posted image za sezname. Me prav veseli, da se bomo videle.

HIMH:
kakšne recepte bi pa ti imela? Sladke, slane...user posted image ti kar povej pa jih s sabo prinesem.

cuma:
upam, da kmalu najdete novo bivališče in Ema dobi bratca ali sestrico. Držim pesti. user posted image

Zdaj pa grem spet Bino previt. Mi je prišla povedat, da je spet kakala. Že drugič danes. No mogoče bo potem zaspala. Kdo ve.

Barjanski pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 2197
29.10.2006 10:09:03   
HIMH
Lep mračen pozdrav iz štajerskega konca.
No jaz se zmneim z user posted image ,da gre danes on z njo dol in da še jaz malo poležim in kaj se zgodi mala se mu pokaka no saj tu še ni težav jo gre previt ona ampak ker je  živa nima mira in jo je težko porihtat sploh če nisi najbolj vešč vijeta boj v kopalnici.Seveda se jih mami usmili in gre pomagat pol pa še vprašam kolk je ura pa reče 11 no sem rekla pol pa nič počitka več bo treba vstat in porihtat zadeve ker gremo k omi na kosilo seveda je ob 12. No pol pa pridem pred rač. da pogledam meile in kaj ugotovim, da je ura komaj 10 UFFFFFFFFF.
Ma pol pa sem se odločla, da pa vas malo pogledam in kaj napišem.

BINO ja jaz bi mela kr obojne recepte sladke in slane če ti ni preveč.Ker jaz sem sladkosneda moj ma pa raje te slane zadevice.Hvala že vnaprej.

Z Hano se zahvaljujeva za čestitke in želiva enako vsem ki v teh dneh slavite 10 mesečnico.
Vsem, ki pa potujeta v južne kraje in severne pa veliko lepih dni in uživajte.
Blankat ti sploh ker ti bijejo zadnji dnevi breskrbjauser posted image .

nič babnce mejte se kar se da lepo v teh dneh no mi2 imava atija še do srede doma jupi.

Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2198
29.10.2006 11:05:22   
Valeri
Maj se zahvaljuje za čestitke in tudi sam čestita vsem 10-mesečni-cam/kom.

Kar se premikanja ure tiče, je tudi pri nas prava štala. Zbudil se je ob pol sedmih  in potem ni bilo variante, da bi še malo potegnil, zato sva se šla zrihtat in kuhat kavo.

Sedaj že spi, torej je opoldanski spanec malo premaknjen, le kaj bo zvečer ?!?

Punce, mam eno vprašanje in sicer iz česa pijejo vaši  npr. čaj, vodo,...

Maj je še vedno najbolj zadovoljen z navadno flašo. Sm kupila Aventov magični lonček, pa ga videt ne more, potem od Mam eno podobno zadevco, pa ni najbolj navdušen, z Nuby- jevim lončkom se pa sam igra. user posted image
Sicer ga že navajam na kozarček, pa vseeno, bi rada flašo zamenjala za kakšen bolj "odrasel" lonček.
Kakšni predlogi?

Grem mal stvari zmetat skup, dokler razgrajač spi.

lp,

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
29.10.2006 11:12:14   
Izabela_
Živjo, mamice,

malo sem prebrala, kaj ste vse napisale. Danes sem čisto omotična, ker je Matevž rogovilil celo noč. Sedaj se je pozdravil in smo spet na starih tirih s spanjem. Tako da bomo danes spet začeli z učenjem spanja, zaradi česar sem že zdajle živčna. user posted image

Včeraj smo bili v BTCju, Matevž je dobil nove čevlje Geox, ful je bil ponosen, ko se je gledal v ogledalu in je vsem poklanjal nasmeške po trgovini, pa še kaj jim je povedal. No, tudi jaz sem si kupila zimske čevlje. In hecno, sem razmišljala, Matevž je dobil čevlje za skoraj 13.000 SIT, jaz pa za 19.000, le da jih bo on nosil kakšna 2 meseca, jaz pa verjetno spet kakšnih 5 let user posted image . Kriza!

Čestitam HIMH za podaljšanje porodniške, čeprav ne vem, kaj je vzrok (je bilo gotovo še kje bolj nazaj napisano). Upam, da se bo uredilo v tem času ali vsaj izboljšalo. user posted image

Hm, jaz bi tudi prišla na kakšno srečanje, vendar do Celja mi je malo predaleč, ker Matevž zna biti zelo tečen v avtu. Tako da, ko bo bo kaj v Ljubljani, se pridruživa. Upam, da bomo nekaj časa zdaj zdravi, zadnjih 10 dni je bilo res zelo napornih.

Nana Liza - o kakšnih lesenih kockah je govora? Mi se vedno navdušujemo nad novimi stvarmi, da le ne postane doma vse preveč dolgočasno!

Blanka T - pridna si s tabelcami, bi le imela eno pripombo na moj mesec rojstva, sem namreč 1 mesec mlajša, kot mi "pripisuješ", hi, hi (25. 7. 1975). user posted image

Valeri - tudi Matevž večinoma pije še naprej iz flaške. Čez dan poskusimo kozarec, vendar se moram prav spomniti na to. Razni magic cupi pa niso prav zažgali zaenkrat. No, saj dobro je, da pije skoz vodo, tako da zaradi zobkov flaška ni tak problem.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravljice, ki pomagajo govoriti
Z Boštjanom Gorencem – Pižamo smo se pogovarjali o tem, zakaj je projekt Lahkonočnice tako pomemben, kako nastajajo prav...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.