|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DeCeMbRkE 2005
2.1.2007 10:24:33   
arielca
Najprej:
user posted image

Potem:

user posted image   za vse lepe želje!

In za konec (z malo zamude):

EMA, LARA, AJDA, LARA, VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
2.1.2007 10:44:24   
ac
No, pa smo zakorakali v novo leto.... Upam, da bo za vse čim bolj zdravo in nasploh srečno.

Mi smo silvestrovali doma, je prišla še ena kolegica, ampak sva z user posted image celo noč tako zehala, da je okrog enih že šla in smo kmalu potem že spali. Sara je noč preživela normalno - vsa tista bombardiranja je niso nič motila. Se je prejšnje mesece utrdila, ko je morala spat ob vsem tistem vrtanju in ropotanju v spodnjem stanovanju. Sedaj so ga končno preuredili.

Včeraj smo malo odpirali darila z vso gorenjsko žlahto na Jesenicah, tako, da nas je popoldne še malo potres stresel. Kar grozljivo...

S Saro sva končno že skoraj zdravi, tako, da bo jutri zgleda šlo vse po planu: Sara v vrtec, mami pa v službo.... Ati bo pa 1 teden na dopustu sam doma užival. Joj, kar ne morem verjet, da bom jutri že na šihtu. Saj po eni strani se veselim, po drugi imam pa kar tremo... Jah, bo že....

Uživajte še zadnji praznični dan!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
2.1.2007 10:46:52   
arielca
Ema, vse najboljše za 13 mesecev user posted image !

Se zvečer kaj oglasim in poročam, ko bom pisala priprave user posted image .

Do takrat pa nekaj fotk naše princeske:

Sprehajalka Brina
user posted image

Moj dojenček
user posted image

Gremo na sprehod
user posted image

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
2.1.2007 19:53:18   
sonček balonček
Pozdravljene lanskoletne decemberke!

Šmrc, tudi za nami je že 1. rojstni dan. Sem kar malo žalostna. Za mano je najlepše leto, ki sem ga popolnoma posvetila moji princeski. Jutri pa že odhajava skupaj na uvajanje za 1. uro k varuški. Groooza. Res sem žalostna. Popoldne smo preležali v dnevni sobi na tleh na kovtru in tepihu in se crkljali, dokler prinsecska ni zaspal ane meni. Pa še sedaj spi.

Rd smo praznnovali na silvestrovo popoldne. Ker je od fotra žlahta zamudila za uri je bila vsa hrana zanič, pa še potem se niso spokali do takrat, ko smo ob njeni rojstni uri želeli biti sami. No, namesto, da bi zadnje dni preživeli skupaj, sva z dragim pripravljala hrano in stanovanje za praznovanje. Potem pa to!

No vseeno je bilo lepo, ko je Lara bila ultra navdušena nad mamicino torto. Slike sledijo, ker zdaj moram pa, pa....

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
2.1.2007 20:34:50   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: sonček balonček

Pozdravljene lanskoletne decemberke!

Šmrc, tudi za nami je že 1. rojstni dan. Sem kar malo žalostna. Za mano je najlepše leto, ki sem ga popolnoma posvetila moji princeski. Jutri pa že odhajava skupaj na uvajanje za 1. uro k varuški. Groooza.

Se popolnoma strinjam s tem, kar je napisala sonček balonček, midve greva jutri tudi k varuški, sicer sva že nekajkrat bili pri njej, samo bo pa sedaj to res čisto za res, srčno upam, da bo klapalo tole kratko uvajanje, ker v ponedeljek čisto resno začnem s službo...no ja bo že.

Vse, ki že pridno hodite v službo, a ste se že navdile na nov ritem življenja in manj časa s svojimi user posted image ?

Pegica  lep prvi dan v službi in naj se ti herpes čim hitreje posuši in izgine user posted image

Grem...čas za Mancino večerjo, umivanje in spanje, po tem me čaka pa cela gora perila za zlikat

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
2.1.2007 21:07:40   
Pajaca
mml brez problema sem se navadla. Sicer je pa pri nas itak tako, da me tamalček vsak dan prosi da bi šel v vrtec in bo jutri prav vesel. Pa kar paše mi da sem mal od doma, da ni treba sam tamalčka rihtat pa gruntat kaj bo jedel kaj ne bo jedel  kaj narest da bo se mal zamotil.... tko da pri nas ni problemov z službo. Ampak jaz sem pojem zase. Tko da jeee jutri je služba. Edini minus je to, da moram bit ob 6.00 že v avtu, a bom preživela.

Drgač pa kar se uvajanja tiče je najlažje tako da otroka daš varuški v roki, rečeš čau bau in kidneš za dve uri. Če je panika ima tvoj mobi in naj te pokliče, če ne je pa to najlažje. Čim začneš uvajanje tako, da si najprej nekaj časa z otrokom skupaj tam, potem je še težje, ker je otroku čudno zakaj si prejšni teden bil z njim, danes te pa ni več. Tko pa točno ve... doma je mami, v vrtcu so vzgojiteljice in konc.

Evo jutri začnem hujšat. Če katera hoče naj se mi pridruži, bom pa hujšala po 90d ločevalni dieti. Gruntam kaj nekaj bi lahko jutri jedla.

Lep pozdravček, se vam javim iz službe. Še 3 dni se bomo mal šlepal, pol pa začnemo zares.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
2.1.2007 21:27:41   
kofetek2010
čeeeeeeeeeeer!

končno bo konec praznikov, mi že presneto presedajo - razlog en in edini: ŽRETJE 24/7 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
pujsometer je danes pokazal več kot sem mislila, da bo user posted image user posted image user posted image  saj mi je bilo že včeraj jasno, ko nisem spravla ne kavbojk in ne žametk na rit, da bo fajn + ampak tolk si pa nisem mislila user posted image  

silvestrovo smo preživeli doma, Ela je ob 22h šla spat in spala do 10h, niso je zbudili rafali petard in ostalih bombaških rikvizitov user posted image  

mml - hvala za pohvalo user posted image , za tvoje piškote pa itak veš, da so THE BEST - vsi po vrsti  user posted image user posted image user posted image  
ju3 ob 12h velja? se kar tam dobimo? user posted image

ju3 pa bom res poklicala varuško user posted image , 8.1. bi namreč naj začela delat user posted image  

grem tavečjega spravit spat... sem čist pozabla, da je doma in da je ju3 šola user posted image user posted image user posted image  

lep večer še naprej!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
2.1.2007 21:27:43   
Nana Liza
Hoj!

Se malo oglasim, ker v delavnikih nimam toliko časa. Ela je končno zaspala. Danes nam je v kopalnici naredila lužico. user posted image Slekla sem ji oblačilca, user posted image je medtem časom pripavil vodo, jo poloćim na tla, Ela pa počepne in naredi lužico. Sva se prav nasmejala. Škoda, ker nimamo še kahljice. Saj počasi spomladi in poleti, jo pa lahko začnemo že kaj navajati. Če ne bo efekta, pa drugo leto poleti. Kdaj se sploh začne uvajanje za kahlico?

mml, sonček balonček -  jest imam srečo, ker imam zlato taščo in je Ela ful lepo preskrbljena. V službi imam pa itak tako dogajanje, da je takoj ura 100. user posted image Se mi pa zdi, da če si zvečer vse pripravim za obleči zase in za Elo, je zjutraj nekoliko lažje in ne norim po stanovanju in mečem stvari v nahrbtnik, vmes pa vpijem za Elo kaj ne sme.  Dragi čvekici, ne skrbita, ful ni tako težko. Za mano je že mesec službe... Na zčaetku je prava zmešnjava in mešani občuti, pa saj mine...

Arielca- ful luštne slikce. A Brina že vadi vožnjo z vozičkom za sestrico ali bratca?user posted image

Evo danes bluzim po internetu, ker s starega notebooka, še nisem prenesla file-ov in jih sedaj prenašam, kopira pa v nedogled. Mi piše še 223 minutuser posted image .

Čau, NL

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
2.1.2007 21:33:15   
cuma
Čau punce!

Pa so šli prazniki mimo ... user posted image  Ampak, saj bo kmalu spet petek user posted image !!!
Moj možek, se mi vedno reži, ko toliko čakam petek, kljub temu, da sem itak vsak dan doma  user posted image  user posted image .
No, mogoče pa mi je dedek Mraz zrihtal kako službo, samo še najti moram v kateri dimnik jo je spustil user posted image .
Vse več vas gre v službo. Ene greste rade, druge manj rade. Tolažite se s tem, da boste sedaj kvantiteto zamenjale s kvaliteto in preživljale čas mogoče še intenzivneje in lepše kot prej prav zato, ker ga bo manj?!
No ja, sicer pa lahko meni filozofirat user posted image , ko bom pa jaz na vrsti, me boste pa morale zellooo tolažit.

sonček balonček: kako že pravijo? še dobro, da si vsaj prijatelje lahko sami izbiramo...

arielca: user posted image user posted image user posted image  za brino sprehajalko/mamico user posted image !!!

jana: a ne veš, da se moraš po božično-novoletnih praznikih absolutno izogibati user posted image metra? 

pajaca: srečno za tvojo dieto! Jaz sicer nimam dobrih izkušenj z nobeno, te 90 dnevne pa res nisem probala. Povem ti samo to, da ko sem hujšala(kar nekaj let nazaj), nisem nikoli obdržala željene teže. Ko sem pa nehala hujšati oz. razmišljati o dietah, hkrati pa sem zamenjala (trajno) način prehranjevanja, so pa v dveh letih šle vse odvečne kile dol in se niso več vrnile. Ni ravno spodbudno, vem, ampak vsaj pri meni je bilo tako. 

Hvala za čestitke, naša 13 mesečnica je vidno starejša : vse je NE in ko nekaj hoče in tega takoj ne dobi, vadi tip tap na mestu user posted image   user posted image !!

Lepo spite in se tipkamo kej jutri, ko bom prišla pit mojo jutranjo user posted image  na RR user posted image !
Čau,

Cuma

< Sporočilo je popravil cuma -- 2.1.2007 21:45:28 >

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
3.1.2007 8:56:04   
kofetek2010
juuuuuuuuuutroooooooooooooo!

se vidi, da je spet delovni dan in da sta naju moška zbudila user posted image  Ela je šla še eno kitico odspat, ker drugače bo tečna kot ziljon hudičev user posted image  

torej častim jutranje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

cuma - hitro na kofi raport user posted image  

kje je bino? user posted image  

pozabila sem vam povedat, da z Elinimi kozami ni nič user posted image user posted image user posted image    toliko o paniki in izolaciji user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
3.1.2007 9:00:03   
mml
Živjo,

jana bi se ti z veseljem pridružila pri virtualni RR kavi, pa moram šibat, Manca je še v postelji in že močno portestira, da je razsula že vse dosegljive igračke user posted image . Sicer se pa vidimo ob 12. na zaresni kavi in čofa čofa, razen če se vama ne da in sta samo za kavo, v tem primeru mi javi na GSM.

Nič lepo se imejte...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
3.1.2007 9:16:45   
Pajaca
DOBER DAN!!!

Pa sem spet v službi, popapala mal mandarinc (hujšam, druzga ne smem), zvedla da sta mojadva otroka pravi čudež. Končno sta šla v vrtec in bila celo pot ful vesela in čist začudena ko so se tam otroci jokal, ker niso hotl v vrtec. No superca. Men čist fajn, bosta vsaj popoldan mal manj slabe volje.

A zdaj bo kaj s praznovanjem rd od tamalih al bomo to preskočil??? Ena fajn decembrska žurka bi prav pasala.

LP

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
3.1.2007 9:31:39   
cuma
Evooo mene na raport user posted image !! user posted image mmmmm , na zdravje!

pajaca:  dober dan! A si si že personalizirala novo pisarno?

pegica: boš ti tudi eno kofe?user posted image

< Sporočilo je popravil cuma -- 3.1.2007 9:32:36 >

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
3.1.2007 9:35:42   
kofetek2010
cuma - zamujaš user posted image

pegica1 - povej, povej... nič ne špegaj user posted image  

pajaca - mi2 sva za kak user posted image  in gledanje user posted image  ob 1.RD naših user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
3.1.2007 9:41:10   
cuma
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3115
3.1.2007 9:42:31   
cuma
Sem se mogla najprej najest user posted image , pa kavo sem si tudi ful sladkala user posted image !

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
3.1.2007 9:42:40   
kofetek2010
kaj se user posted image ?

a je na user posted image  sonček?

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
3.1.2007 9:45:26   
cuma
Samo res, kje je Bino? user posted image  Nas je že dala na čevelj user posted image ?

Jaaaaaa! Sonček je user posted image .
Smejem pa se tvojemu predlogu, da bi gledali s pajaco torto.

< Sporočilo je popravil cuma -- 3.1.2007 9:47:41 >

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
3.1.2007 9:47:44   
kofetek2010
upam, da se samo fejst utrujena od praznikov in da ni kaj narobe user posted image  

user posted image  bino - pogrešamo te! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
3.1.2007 9:48:58   
cuma
zakaj si pa ti rdeča user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 3120
3.1.2007 9:49:29   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: cuma

Jaaaaaa! Sonček je user posted image .
Smejem pa se tvojemu predlogu, da bi gledali s pajaco torto.

pri nas je tud sonček user posted image  

user posted image  pa lahko do nadaljnega le gledam, ker sem res pravi user posted image  

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
3.1.2007 9:51:05   
kofetek2010

zakaj si pa ti rdeča user posted image ?

ker sem bila poredna in sem dobila rdeč karton user posted image user posted image user posted image  

v Mojih nastavitvah (profilu) imaš možnost nastavitve, da te ne kaže med aktivnimi uporabniki user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
3.1.2007 9:56:24   
cuma
A tako se ti potuhneš in potem stikaš neopazno naokrog? Ti ti ti(smajlikižugasprstom) user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 3123
3.1.2007 9:57:41   
cuma
Ja pri nas pa je tako lepo, da bi lahko prišle kej dol na kavo, pa še kak piškot od mml bi lahko prinesle podhranjeni Cumi user posted image .

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
3.1.2007 10:00:09   
kofetek2010

A tako se ti potuhneš in potem stikaš neopazno naokrog? Ti ti ti(smajlikižugasprstom) user posted image !!!

FBI user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ela še kar spi... upam vsaj user posted image  in da ne počne kakšnih bedarij - je strgala s stene že 2 celi penasti punčki in eni je noge potrgala user posted image  pa sploh ne vem kdaj??? user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
Pravljice zdravijo otroke in odrasle
Pravljice delujejo na otrokovo podzavest, so neke vrste simbolni jezik, saj otrok prek njih projicira svoja notranja obč...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?