cuma
|
Čau punce! Pa so šli prazniki mimo ... Ampak, saj bo kmalu spet petek !!! Moj možek, se mi vedno reži, ko toliko čakam petek, kljub temu, da sem itak vsak dan doma . No, mogoče pa mi je dedek Mraz zrihtal kako službo, samo še najti moram v kateri dimnik jo je spustil . Vse več vas gre v službo. Ene greste rade, druge manj rade. Tolažite se s tem, da boste sedaj kvantiteto zamenjale s kvaliteto in preživljale čas mogoče še intenzivneje in lepše kot prej prav zato, ker ga bo manj?! No ja, sicer pa lahko meni filozofirat , ko bom pa jaz na vrsti, me boste pa morale zellooo tolažit. sonček balonček: kako že pravijo? še dobro, da si vsaj prijatelje lahko sami izbiramo... arielca: za brino sprehajalko/mamico !!! jana: a ne veš, da se moraš po božično-novoletnih praznikih absolutno izogibati metra? pajaca: srečno za tvojo dieto! Jaz sicer nimam dobrih izkušenj z nobeno, te 90 dnevne pa res nisem probala. Povem ti samo to, da ko sem hujšala(kar nekaj let nazaj), nisem nikoli obdržala željene teže. Ko sem pa nehala hujšati oz. razmišljati o dietah, hkrati pa sem zamenjala (trajno) način prehranjevanja, so pa v dveh letih šle vse odvečne kile dol in se niso več vrnile. Ni ravno spodbudno, vem, ampak vsaj pri meni je bilo tako. Hvala za čestitke, naša 13 mesečnica je vidno starejša : vse je NE in ko nekaj hoče in tega takoj ne dobi, vadi tip tap na mestu !! Lepo spite in se tipkamo kej jutri, ko bom prišla pit mojo jutranjo na RR ! Čau, Cuma
< Sporočilo je popravil cuma -- 2.1.2007 21:45:28 >
|