|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Postrv
5.1.2007 8:23:18   
ona
Kako naj naredim postrvi,da ne bodo tako mehke,skoraj skuhane?Sem jih dala v pečico na pladenj in bi rada,da je riba malo bolj hrustljava,ne tako kot kuhana.Kako se jih najbolje pripravi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Postrv
5.1.2007 8:26:42   
Anonimen
Mehka je zato,ker ni maščoba dosti vroča.Ko ribo daš na maščobo mora zacvrčati.Kožica je pa hrustljava,če jo prej malo pomokaš nato vržeš na vročo maščobo(seveda ne prevročo).

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Postrv
5.1.2007 8:26:49   
CUKRČEK
Mi postrv najprej "pacamo" kak dan ( jo natremo z vegeto, čebulo, česnom, petršiljem...). Pred peko jo očistimo in povaljamo v moki ter damo peči v vroče olje. Koža pride lepo hrustljava, meso pa tudi lepo pečeno.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Postrv
5.1.2007 8:44:59   
asso
Meni je najboljša na žaru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ni premastna, dovolj sočna s hrustljavo kožico...

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Postrv
13.1.2007 0:24:00   
saving
Važno je tudi, kakšna je postrv. Če jo futrajo z kaj-vem-čem, potem ima tako razpadajoče meso in ne moreš narest čudeža. Posebej slabe izkušnje imam s fileti, bolš kupit celo ribo (ki jo lahko pogledaš v oči in škrge in povohaš), pol pa jo sam sfiliraš. Je pa res, kot pravi mekeke - če pečeš, mora bit maščoba vroča. Če daš v pečico, ne pretiravat - za porcijsko 20-30 dag postrv je kakih 15 min na 200 stopinj čisto dovolj.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...
Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?