|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
15.1.2007 11:51:10   
beki24
Frrrr- naša zadnjič 4 dni ni kakala, šele 5 dan smo dobili porcijouser posted image , pleničke niso nič zamazane, samo polulane. Je pa veliko pline spuščala in to takih vonjavuser posted image
Sem govorila s pediatrinjo, ker smo imeli ravno slikanje kolkov,pa je rekla, da otrok ni zaprt, če se potem tekoče, pastozno pokaka( zaprt je v primeru, da ko gre kakat, da je blato trdo!!) Pa da je do 10 dni normalno, če ne gre, ker je izkoristek mleka tako velik!!
Sem pa jst pri naši opazila, da takrat, ko ni šla kakat se je kar malo poredila in zraslauser posted image ( razlika je bila očitna)!

Arabela- jst te čist razumem, kar se posesivnosti tiče! Tinkara tudi jesti noče( po flaški) pri drugih, je rajši lačna in ko je že res kriza potem je, ampak prej pa ne! Če me ni doma tudi spati nočeuser posted image  oz. zaspi po zelo dolgem času, ko se ji oči že same zapirajo!! Tudi histeričen jok poznamouser posted image - ni druge rešitve, kot da jo pustiš, no pri nas pali tudi to, da si jo mož položi na roko, tako kot se nosijo takrat ko jih zvija, da ima glavo na komolcu...pa jo je zdaj čisto razvadil s temuser posted image , ko je bil 3 tedne doma!

Sem sestavila voziček, naslonjalo ni čisto ravno, ampak je tako dolgo, da gre naša cela v tisti deluser posted image  Sej tako hoče skoz sedeti in biti pokonci, ko leži kar glavo in noge dvigujeuser posted image !

Z rižolinotom bomo mi začeli naslednji mesec ( pri 4 mes), glede Aptamila pa tudi jaz ugotavljam, ali naj kupim 2, ko mi bo te zmanjkalo, ker še ene cele škatle ne vem če bomo porabiliuser posted image

_____________________________



(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
   RE: Oktober 2006
15.1.2007 14:05:26   
altati
Ojla, ravno prispela z Bleda.
Bile smo jaz in Gaya in Viv (novembrka, s pridihom oktobra.takrat je rodila).
Imele smo se super! Tja in nazaj smo potovale v policijskem spremstvuuser posted image  (saj veste, slovesnosti ob uvedbi evra).
Mislim, da bomo še kdaj ponovile, a ne Gaya? Sonček enkraten, kremšnite dobre, sprehod čudovit, družba super....Drugič se lahko pridružite Pikabi in ostale......
Gaja od Gaye je ena lepa sončna deklica, ima takšne zapeljive rjave oči, Jašu se je dopadla....jah, še ena bejba več zanj, a ne?

Mejte se, Jaša je lačen!!!!

Pikabu kje si, kako si, kako je Maks in vajino dojenje? Upam, da je vse že v redu in po starem.....Držim pesti!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
   RE: Oktober 2006
15.1.2007 14:21:21   
moci
uživačkeuser posted image user posted image user posted image
naslednjič še midve... bova atiju avto vzele, pa bo. zdaj imamo karavana, pa ni treba več tok komplicirat, sem ful bolj svobodna. pravzaprav bi lahko še 1 peljalauser posted image

arabela- jaz imam čist enake težave. me kar duši. sem bila navajena toook svobode, pa se kar ne morem navadit, da nimam nič svobode. nikamor ne morem, ne na faks ne nič. priletim na faks, med odmorom že tečem domov. niti s sošolkami se ne morem pogovorit. tamala se jim pa ves čas deeeeereuser posted image . midve bi se lahko mal menjavale. en izpit ti, enega jaz. user posted image  no jaz se tolažim s tem, da bo bolje. enkratuser posted image  no, drugač se imamo čist fino. ampak tok veliko joka. non stop jo nosim. sploh ni nič sama. prijateljica jo da v sobo in ji da igrače na most, pa ima mir. ne vem, mogoče jo pa preveč razvajamuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
   RE: Oktober 2006
15.1.2007 15:17:31   
Arabela
@lina, hvala za spodbudne besede.... saj vem, da bo bolje, ampak mi je malce lažje če se malo potožim in vem, da me ve razumete...
 
Danes sta jo dedi in babi hotela peljati na sprehod, je bila taki sonček, ko pa sta jo odpeljala z vozekom, pa spet histerija, sta se kar nazaj vrnila... no in smo jo vozili po dvorišču in mala še zdaj spi v vozeku od 12.30 user posted image ...
 
Mojceca, evo pri meni je čisto isto!!!! Pa ne pretiravam, ko pravim, da se mala takoj zbudi ko jaz vzamem knjigo v roke!!! Na fax pa grem tako samo na seminarske vaje, ker mi drugače ne znese... Izpiti pa... bodo že počakali, bom pa vse druge obveznosti izpolnila za ta letnik (seminarske, delovna praksa)...
Pa tudi jaz se z malecko ves čas ukvarjam... sama se mogoče igra pol ure na dan...
 
No, vsaj kilogrami pa gredo počasi navzdol... zdaj jih imam le še 3,5kg za zgubit pa bom na teži pred nosečnostjo... pa tudi telovadim pridno... danes sem delala trebušnjake s Katarino na trebuhu user posted image ... ampak sva naredili ves program...
Edino kar me muči so MOZOLJI!!!! Nikoli nisem imela problema z njimi, malce sem bila mozoljasta na začetku nosečnosti... ampak zdaj!!!! KATASTROFA!!! KAko se jih naj rešim user posted image ..
 
Glede kakanja... mi kakamo vsak dan vsaj 1x... in to konkretno.. ko ga spusti, jo moram takoj previti.. zadnjič ji je uspelo kakec spraviti vse do vratu.. in ne pretiravam... sploh nisem vedela kako jo naj slečem ker je bila cela podrekana... in to 10min po kopanju... mala pa se je samo smejala, ker ji je odleglo in je ni več nič tiščalo...user posted image .. ampak hvala bogu vsaj redno kaka...
 
Oblačila... mi smo na 62 in delno že na 68... ampak mi je kar hudo ko sem že pospravila najmanjše stvari... joj kako rastejo naši otroci..
 
grem gledat ali mala še sploh diha...

_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
   RE: Oktober 2006
15.1.2007 15:48:22   
frrrr
samo tole vam prpopam... sm ravno po mailu dobila in sm mau šokirana... gremo na previjanje... potem vas pa še preberem


Pred nekaj dnevi, so hoteli ugrabiti v enem nakupovalnem centru v Ljubljani (ne bom delala slabe reklame v katerem) deklico, ki je nakupovala skupaj z babico. Ta deklica je stara štiri leta, ima lepe dolge blond lase.
Babica se je obrnila in vnukinje ni bilo več. Ker je bila prisebna in je ni prijela panika je to hitro javila varnostni službi in oni so vsa vrata zablokirali.
Deklico so nato našli, že postriženo in oblečeno v fantka. Bila je v družbi treh italijanov.


(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
   RE: Oktober 2006
15.1.2007 16:11:50   
altati
Arabela-ko berem tebe in tvoje prigode s Katarino imam rahel 'dežavu'. Točno takšna je bila moja Tia. Da pa ti povem še prigodo. Ko je bial stara leto dni so se odpravile na dopust tri prijateljice s 4 otroci. Jaz sem imela moji dve, prijateljici pa vsaka enega.Planirale smo čudovit babji dopust. Dejstvo pa je bilo, da se je vse skupaj sprevrglo v mojo nočno moro. Moja Tia ni smela videti ene od njuju (tiste s črnimi lasmi, rdečelasko je imela rada). imeli smo teden dni skrivanja, čaranja, šušmarjena, kakor hitro jo je Tia zagledala se je drla kot sraka.Najhuje pa je bilo, ko smo se peljale proti domu. Črnolaska je bila namreč z menoj v avtu. In Tia se je sredi avtoceste zaćela jokat, ona se je obrnila k njej, da bi jo potolažila. Rezultat: rjovenje do neba in še čez...na prvem postajališču smp se ustavile, Tia je bila mokra od solz in jeze, bili sva tako zmedeni da sva po preoblačenju vse njene cunje pustili kar tam-to sem ugotovila doma.
In tako je bilo s Tio ves čas, od cca 3 mesecev, do štirih let. Zdaj-zdaj gre pa povsod, nikogar se ne boji, vsem pove vse, edino prespati pa noče nikjer.

Sem te potolažila kaj?
Reciva da z leti vse mine:) Saj bo bolje, res, Tia je bila ekstrem, tvoja Katarina bo boljša, obljubimuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
   RE: Oktober 2006
15.1.2007 16:17:40   
tasha23
Živijo, berem, da ramišljate o dodatku št 2, ma kaj ni od 4 meseca dalje? A ve že dodajate rižolino? Sicer sem danes sišala mamico, ki ima isto staro punčko (rodili sva na isti dan) in je rekla, da je že začela dodajati gosto hrano - jabolkouser posted image , baje so ji v bolnici, ko je bila na kontroli rekli naj kar začne...

Danes, ko sva z Gaelom šla na sprehod sem ugotovila, da mu je košara skoraj premajhna, v bistvu je placa samo še za 4 prste - spet se je veliko potegnil; komaj čakam, da gremo na pregled in da vidimo koliko je zrastel. Res je da mu je 62 točna točna, nekaj pa mu je že prekratko in je najbolj primerno 68.
Gael je imel danes skoraj celo pot zunaj opevalne vaje (beri drl se je ko sraka user posted image , morala sem ga 3 dvigniti in nato je zaspal in spal cca pol ure in 15 min potem ko se je zbudil je spet vpalil sireno user posted image , sploh ne vem kaj mu je bilouser posted image user posted image , ko smo pa prišli domov in sem ga slekla, pa kot, da se ni nič zgodilo: SMEH in dobra voljauser posted image , mogoče pa mu je košara res pretesna in ne zdrži več v njejuser posted image  Kaj mislite?

_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
   RE: Oktober 2006
15.1.2007 16:46:22   
Pikabu
Evo me, pa sem tukaj. Maks spi user posted image , Ema je pa že zbujena, imam vrata od sobe odprte, pa sem jo prosila, če se še malo igra v posteljici, da si malo odpočijem.

Kje naj sploh začnem?


Najprej hvala Maxici in Altati za vso skrb in spodbudne besede preko sms-jev. user posted image user posted image user posted image user posted image Se ne sekiram več, edino zbegana sem od vsega.


Pa poročilo še za ostale
.

Noč je bila dokaj solidna. Spal je do dveh, se podojil na DESNI strani in spal do petih. Spet dojenje in spanje do pol sedmih, spet dojenje in spanje do osmih. Sva se preoblekla, podojila in do tukaj je bilo super. Potem je bil buden, ampak je kar nekaj tečkal, edino v naročju je bil zadovoljen. Okoli desetih je postal konkretno siten, sem ga hotela najprej podojiti (na vrsti je bila DESNA stran), pa spet huda histerija. Tako sem ga kar oblekla in dala spat v vozek in je takoj zaspal. Na sprehod smo vseeno šli, ker je bil res prekrasen sonček in vse prespal. Ko smo prišli domov, se je zbudil, niti ni kazal kakšne hude želje po hrani, čeprav ni jedel že 5 ur. Ko sem ga odložila, da sem se sama preoblekla, je začel nergati in sva se šla na posteljo podojit. Ko je videl, da je desna stran na vrsti, se je že začel značilen jok, pa sem mu kar rekla, da nima izbire, ker mene že vse boli in da če je lačen, da naj lepo tam poje. In se je kot po čudežu premislil in začel jesti na desni strani. Ni pojedel kot običajno, ampak vsaj jedel je in mi spraznil, ker me je res že precej bolela dojka. Potem je pa kar tečkal in tečkal. Emi sem pripravljala kosilo, pa začela pripravljati za kasnejše kuhanje za nas, pa mu nič ni bilo prav. Nekajkrat sem ga še poskušala pristaviti, pa se mi na desni strani se kar zvija stran, samo da ga poskusim tako dati, na levi se pa lepo k meni obrne, da bi jedel. No, tudi na levi je le ene dvakrat potegnil, pa še kar tečkal in sem ga oblekla in dala spat v vozek. Zdaj spet tam spi že tri ure. Pojma nimam, kaj mu je, nekaj mu ne odgovarja desna stran, čeprav čez noč ni pa nič kompliciral. Pa ne naredi tako, da bi potegnil in potem ne hotel jesti, on se obrača že preč, ko samo vidi, da ga hočem pristaviti na desno stran. Ga bova z možem potem poskušala malo okoli prinesti, ga bo držal v položaju za levo stran, dojit ga bom pa poskušala na desni. Kar nekaj, saj vem, samo res ne vem, kaj mu je. No, ko se je stanje umirilo: Maks zaspal, Ema se polulala in pokakala in v miru zaspala, sem se lotila kuhanja. Naredila sem mesne kroglice (čufte), jih bomo imeli še za jutri, tako da sem jutri rešena kuhanja. Potem sem pospravila celo kuhinjo, dnevno sobo, ker se je Ema že zbudila, še njeno. Zdaj sem moram pa lotit še spalnice, pa zlikane cunje moram zložiti in se spraviti spet likat. Ko se pa Maks zbudi, pa upam, da tudi podoji, bomo pa verjetno šli še malo po trgovinah. Moram možičku eno majhno darilce kupiti, pa za sestrično bom šla kupit dnevnik, pa za teto si moram ogledati, če mi kapne kakšna ideja, kaj naj bi ji kupila za 50 let.


Kot sem že napisala, sekiram se ne več, plenice so zelo polne, kaka po štirikrat na dan, precej obilno, edino malo sem zmedena od vsega, ker ne vem, kaj je narobe.


_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
   RE: Oktober 2006
15.1.2007 16:50:49   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela
Punce jaz imam spet krizo... Za njen jok me ubija...


Arabela, a ni super, da imamo tale RR in druga drugo. Jaz bi tudi tole vse težje prenašala, če se ne bi imela komu potožit. Kot ti je Altati napisala, vse mine, to naj ti bo tolažba. user posted image


_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
   RE: Oktober 2006
15.1.2007 16:53:55   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Pikabu, po moje je blo pa kej druzga kot to da je navajen v spalnici jest, nevem. Sej sta se zadnjič na klopci lepo podojila.

Saj to je tudi mene begalo, DESNA stran ga mede. user posted image



Vesela novica pa je, da bomo kmal usposobl rač. in bom lahko več flancala, hehehe So ga baje čist razstavili in ga zdej počas sestavljajo skup.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz te že močno pogrešam, te bom res vesela, ko boš nazaj.user posted image



_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
   RE: Oktober 2006
15.1.2007 16:55:15   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

joj Pikabu tole je blo pa grozno že za prebrat, kaj šele da to doživiš. Pa tvoj Maks, k je res tak priden dojenček.



user posted image user posted image user posted image user posted image O njegovi pridnosti bi se dalo razpravljati. Ne, saj je cuker, kakšen dan ga pa malo zamede. user posted image

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
   RE: Oktober 2006
15.1.2007 16:56:32   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: tinyP

ojla mamivce!
djte mi rečt adajete malim dvojne rokave a ne..pa še to a jih dajete v žabice ko so notri....men se zdi da mu je enkrat prevroče enkrat ga pa zebe,če je v žabicag-tenkihuser posted image


Dvojne rokave ima ves čas, žabice tudi, ker je veliko na tleh in je dokaj hladno.

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
   RE: Oktober 2006
15.1.2007 16:57:16   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: mis

povejte, a že jeste sadje in zelenjavo?


Jaz že ves čas.

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
   RE: Oktober 2006
15.1.2007 16:59:11   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Ojojojjoooj Pikabu, kako to dobro poznam.

Tko da ...punce jest ne vem več. Ali je možno, da naši otroci enostavno pridejo v eno tako fazo ko morajo takole zajokat ?



Pojma nimam, kaj jim je, ampak od Eme se tega ne spomnim. Vsaj ne takega hudega, res histeričnega joka. Lina, upam, da pri vas čim prej mine.

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
   RE: Oktober 2006
15.1.2007 17:01:50   
frrrr
hvala vsem za odgovore glede kakanja...
danes zjutraj smo prvič previjali Jašo in pripravil nam je samo lulanje, nič kakanja... no, smo pa zato 3 naslednje plenice  imeli nafilane do vrha in še čez user posted image
mau me je zaskrebelo, ker sm se tu hvalila kak seronja je in je vsaka plenica podrekana... take stvari se mi hitro maščujejo - še posebej kadar ga hvalim o spanju,... user posted image

spanje čez dan... naš nikoli ne spi dlje kot 2 uri v kosu... pa tut vsega skup ni nikoli več kot 3.5 ur čez dan... sva imela prvi mesec skoz navajanje na dan/noč... pa zdej tut kr s kakšnimi pesmicami poštimamo, da ni pretiho...

kje je danes Pikabu? haaloooo?

me veseli, da ste uživale na Bledu...
midva sva bila dans na enournem sprehodu, čeprav ni bilo sončka user posted image

Arabela, Jaša je tut moža full izkoriščal in se cmevkal pr njemu in samo js veljala... no, pa sta v tem vikendu čist spremenila stanje... sm rekla možu, naj bo bolj sproščen in odločen - če je mali sit in previt, dobil kapljice proti krčem in po možnosti tudi naspan, mora bit tut z njim srečen... če dvomiš vase in se sprašuješ kaj bi lahk blo, otrok verjetno čuti, ker potem full sitnari - no, pri našemu sm pogruntala, da se veliko boljše razumeva odkar se ne sprašujem ali delam prav, al ne
zdej grem pa še mau gledat Jašo in možekom kk spančkata... sta tolk cotkana user posted image za pojest...
aja, drgač pa zadnje 4 dni tolk novih fint mali pokazal... letalo vozimo... kravice pase... vsest se hoče sam - ob pomoči gre čist ok... priča na veliko... ropotuljice trdno drži v roah in stresa z njimi... tolk ga je fino gledat....



(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
   RE: Oktober 2006
15.1.2007 17:02:36   
frrrr
evo jo... še prehitela me je user posted image
čao Pikabu! ne nas strašit in se cel dan ne oglašat na RRju user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
   RE: Oktober 2006
15.1.2007 17:04:01   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati
Ojla, ravno prispela z Bleda.
Drugič se lahko pridružite Pikabu in ostale......


Prav lepo, da ste uživale, mi se pa naslednjič pridružimo.

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
   RE: Oktober 2006
15.1.2007 17:08:34   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

evo jo... še prehitela me je user posted image
čao Pikabu! ne nas strašit in se cel dan ne oglašat na RRju user posted image



Sem imela gužvo, še računalnika mi ni uspelo prej prižgati.
Zdaj pa samo še čestitka, potem pa grem, imam Maksa v naročju, upam, da bo jedel.

Čestitke za tri mesece:

user posted image Mamici81 in Evi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
   RE: Oktober 2006
15.1.2007 18:02:36   
gaya
No jst sem pa šele mal prej prisvetila nazaj z Bleda, vmes sem se ustavila še pri mojih starših. Drugače je bil pa sprehod prav krasen, družba še bolj. Jaša je prav res en tak priden otroček, mal zajamra in to je to. Gaja pa se je kr neki bunila v vozku, dokler ni zaspala. Pa pomoje me je sonce prižgal, ker mi lica gorijo. user posted image  In to sredi januarja.

Jst sem za da tole še ponovimo. In da se nam pridruži čim več vozičkaric, 3 vštric zasedejo celo csto user posted image .

Zdaj pa šibam

se še zvečer javim

_____________________________



30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.



(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
   RE: Oktober 2006
15.1.2007 18:07:21   
mis
punce, pumpice gredo jutri na pošto. danes sem uspela samo do zdravnika pridit. sem bolj povožena. imam blago angino...user posted image  no, popoldan sem spala, pa je malo bolje

jest bom tudi probala sadje pa zelenjavo počas uvest... upam, da je ne bo zvijal...

naša pa podnevi tolk spi... najprej dve uri spala, pol je bla kakšno uro in pol pokonci, potem pa 4 ure spala...user posted image

pikabu, zrihtajte. pomoje bo minilo samo od sebeuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
   RE: Oktober 2006
15.1.2007 18:19:12   
frrrr
Clody, s tihomirji si me fajn nasmejala user posted image

z možem gruntava, da bi lahko našo stajico preimenovali v štalico user posted image user posted image tolk smrdi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
   RE: Oktober 2006
15.1.2007 18:26:53   
Evik
frrrr kako luštna fotka !!!

včeraj je mali spal do pol enih ponoči - vmes sem bila že s prijateljicami na večeru, prišla domov, bila ves čas malce na poskok - če bo dragi klical, da je treba domov dojit. no ko sem prišla domov sem pa sterilizirala črpalko, pa ugotovila da bi jo morala najprej pomit pa sem jo spet sterilizirala pa malo brala pa v glavnem čakala - nisem mogla it spat. no ob pol enih je pa mali zelo nasmejano privolila da še kaj poje.
potem sem si pa ročno malo iztisnila ampak je bila druga še vedno tako polna, ko je samo z ene pil, da sem se potem spravila k črpanju in sem kar lepo načrpala 120 ml  verjetno bi še več, samo nisem do konca spraznila, za vsak slučaj, če bi se zbudil - ma bi lahko. tako da imamo zdaj eno rezervo. upam samo da sem vse dovolj čisto naredila. je pa ta črpalka prav v redu.


frrr naša plenička je samo mokra, le redko kje kakšna sled in tokrat že štiri dni brez.

arabela - drži se. nekaj boš že pogruntala.

babe kok ste se mele dons na bledu?

tiny p - jaz dajem dvojne rokave - spodaj bodi, zgoraj pajac. žabe pa samo ko je res mrzlo načeloma pa nogavičke pod pajac pa še copatke na pajac - ko gremo ven

naš tudi ni hotel dude - včeraj sem mu jo pa pod njegovo pest podtaknila, ki jo je rinil v usta in se je prijela - za kratko. ko pa vse po vrsti sesa, dekce, vrečo v kateri je...

no zdajle sem ga pa spet dala na kratko spat pa ga sumim da bo spet do sred noči spal - a je to zdaj izgovor za kopanje?! drugače pa ni ravno zamenjal dneva in noči, ker je tudi vso noč prespal in tudi podnevi trikrat. user posted image


_____________________________

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
   RE: Oktober 2006
15.1.2007 18:32:26   
štorkljica
Ola!
Joj Arabela, ko berem tvoje poste na momente totalno vidim v njih Ajdo. Mam občutek da sta si tidve mali koki karakterno zelo blizu, s tem, da smo mi že vse to doživljali od njenega tretjega tedna dalje. KRIZA! Popolnom a te razumem punca. Drugega ti skoraj ne morem reči kot to kar ti je rekla že Frrrr, da bodi definitivno odločna in sproščena pri svojih odločitvah, ki zadevajo njo in njen dnevni urnik. Če bi ti razlagala kaj vse smo mi skozi dali z Ajdinim jokom, bi napisala lahko tri strani, od joka v vozičku na sprehodu, do joka v lupinici, do joka med previjanjem, kopanjem, zvečer, zjutraj, popoldan, na obiskih... in to vsaki dan dneve in dneve jok, histerija, drenje... Zato sem se za nekaj časa celo od vas izolirala ker sem se popolnoma zaprla vase in se zaradi vsega tega zapirala med štiri stene, z mojim sva se kregala vsakodnevno, ne govorila en z drugim in vse to zaradi naše male princeske. Ona nama je dala res hudo lekcijo treniranja živcev in osebne rasti. Potem pa je šlo počasi na bolje, kar tako iz dneva v dan, majhni rezultati, kar je privedlo do velikih rezultatov. Vem da bodo še napetosti in čage, samo zdaj mam že izkušnje.
Mislim, da tu ne gre tako zelo za posesivnost, mogoče je tudi taki zahtevni karakter kot Ajda. Po vsej sili hočejo uveljaviti svojo voljo in svoje zahteve. Recimo to jemanje iz vozička, Ajdo sem tudi jaz jemala ven, potem pa je fasala vnetje uča in sem jo nehala jemati, smo pač opravili 10 sprehodov z vmesnim jokom, potem pa se je navadila na sprehode in med njimi začela spati, tak da zdaj že dva meseca najbolj uživamo na sprehodih. Včasih mi je bil sprehod tudi prava odrešitev, da jo eljem ven in se s tem rešim njene zahtevnosti. Zdaj ne joče več niti ko se ustavimo ampak posluša kaj se dogaja in gleda okoli ter počasi nazaj zadrema. Potem to neskončno dojenje pred spanjem, ko smo še hodili spat ob 23h ker sem jo morala pred tem 2 uri dojiti da je lahko zaspala. Na koncu je pa frajla ugotovila da bi blo brezveze spati in smo meli 3 noči zaporedoma "spalnilčne žurke" do dveh ponoči z tuljenjem in bruhanjem. Pa smo tudi to ukinili sicer smo potem 10 dni malo potrpeli in pretrpeli pa zdaj hodimo spat ob 21h in se pred tem dojimo samo eno uro.
No sem se ti razpisala, ker nočem da ti je hudo, da boš videla da definitivno nisi edina.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
   RE: Oktober 2006
15.1.2007 18:38:10   
štorkljica
Pikabu po mojem ta lupinica res ni nevem kaj, je pa sposojena, ker je z mojim nisva hotela kupovati, pa tudi ni nikakršna firma. Mogoče je res lega kriva, nimama pojma, samo zdaj pa res nebi rada za 30 jurjev lupinice kupovala.
Malo denarja malo muzike....user posted image   Glede tega tvojega dojenja, mogoče Maksa res zanima okolica in tudi čuti ko ni doma, ne vidim pa razloga da nebi maral desne dojke, zakaj tako misliš? Mogoče mu samo lega ne paše ko se hrani na njej.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
   RE: Oktober 2006
15.1.2007 18:42:00   
štorkljica
Jaz dodajam Aptamil št.1, ker 2 je za po štirih mesecih.
Tasha eni res že dodajajo po dopolnenjem tretjem mesecu, samo meni se zdi to malo prehitro, ko pa je Ajda že pred 2 tednoma mela male probleme pri uvajanju Aptamila 1x na dan. Ko je kakala se je napenjala kot da bi hotela klobasa ven pogledati, pol pa je včasih samo malo prdnilauser posted image  Jaz bom po dopolnenjem četrtem mesecu štartala, pa bo kar bo.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Daj babici en`ga poljubčka ...
S takšnim navodilom ju pravzaprav čisto "povozim" in navajam na toleranco za zlorabo. Da bo tisti na drugi strani zado...
To so znaki, ki kažejo na psihopatijo pri ...
Strokovnjaki na področju duševnega zdravja govorijo predvsem o teh štirih znakih.




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?