Maxica
|
Se vidi, da je slabo vreme, tolk nakladate. Ni čudno, da je dež (oziroma sneg, Pikabu vidim, da je čisto frapirana ). Naš Lan je pa danes dobil prve copatke Take, sam rdeče. Zgleda, da smo ta zadnje dobili, ker jih ni več v ponudbi. V glavnem, prav luštni so. Je imel že Max ene platnene nike copatke za prve, pa so se nam super obnesle, tako da sem jih zdaj še za Lana naročila. Moci - čestitke za izpit. Naše srečanje - dajmo rečt okvirno drug teden v sredo, pol pa sproti prilagajamo, v kolikor bi bil ta dan dež, al kva?! Tiste, ki imate že večje otročke, pripeljite jih s sabo, da se bo naš Max imel s kom zabavati. Mis, super ideja za seznam. Dobiš na z.s. Tasha, super si se potrudila. Aki, Lan vedno spi samo na hrbtu. Ima že pravo plešico zadaj na glavici. Mtina, uf, ti si pa res hitra z gosto hrano. No ja, kakor kdo, jaz ne bom nikomur pamet solila. Jaz vem, da vsaj do 4 mesecev pa bi počakala, no. Muki, tudi jaz sem Maxa dojila ene 3 mesece z nastavkom. Pol pa dala enkrat dol, pa je šibalo sto na uro. Muki, krasne lepotičke imaš. Iva je že ful lasata. Lan nima skoraj nič laskov. No ja, saj je bil Max tudi skoraj tak, pa ima sedaj tako grivo, da ga moram skoz striči. Zakaj tako ljubosumno skrivaš lepo Nežo? Altati, ja, men se tudi zdi, da ima vaš Jaša take rdečkaste lase. No, morda bo potem, ko bo večji, postal bolj blond al kva?! So pa tudi tvoji otročki res krasno simpatični. Pa od Evik Matjaž in tvoj Jaša - kakšna korenjaka. Sem možu kazala te fotke, je rekel, če bodo naju zaprli, ker hirava Lana, je pol bolj suh. Vava, hvala za torto, pa super darilo. Aki, Lan bo cepljen v četrtek. Sicer mi prav nič ne diši. Najavile so se mi bivše sodelavke za na obisk, v soboto in nedeljo pa mož praznuje 30.rojstni dan, tako da upam, da ne bo imel kakšnih reakcij, no. Dost bo, malo se umirite no s tem pisanjem, da ne prekuri RR. Aja, mož je dobil uro šele za v ponedeljek (je rekel, da ni tolk nujno ).