Maxica
|
Pozdravljene. Na hitro pišem, ker se odpravljamo spet sankat - Muki, no vidiš, vse bo še v redu. Zdaj si itak na porodniški, nehaj na službo mislit. Voziček - tudi jaz ga imam še v košari, vendar je popolnoma polna, tako da sem že mislila, da bi ga dala kar v voziček, samo je pa košara fajn za mrzle dni, ker je tako lepo skrit noter. Bom verjetno še kakšen teden počakala s prestavitvijo. Frrrr, super sta slikala Jašo. Kva je luškan. Beki, tudi Tinkara je zelo fotogenična. Krasna. Frrrr, naše uspavanje je podobno kot pri vas - če zaspi ob dojenju, ga preložim v ležalnik, pa če je pol urce že noter prespal, je veliko. Sicer ga imamo na rokah, ali jaz ali mož. Kaj čmo, vsaj spi. Če je pa v vozičku, pa spi ful, toliko časa, kot smo zunaj. Pa če je v svoji posteljici, tudi spi, danes ponoči od 23h do pol šestih. Samo čez dan ga pa nočem dati v posteljico, ker hočem, da mi ločuje noč in dan. Kva ste začele zdaj s tem msnjem? Pol je pa tukaj prava tuga. Jaz se po eni strani kar nočem niti lotit tega, ker vem, da pol bi pa tam visela. Me bodo mož in otroci še pozabili. Gaya, le glej, da prideš v sredo. Dajmo se pofočkat, tiste, ki skoraj gotovo pridemo. Jaz z Lanom in Maxom. Pa morate mi še enkrat bolj točno točno napisat, kje to je (Kolosej vem, kje, sam kje je to naše srečanje), kje se pride noter itd. Pikabu, super za lep krst. Verjamem, da si bila botra z veliko začetnico. Tudi jaz bi takoj imela tako za svoje otroke. Muki, a si mogla tisto pesem napisat Papigo Adelo. Zdaj mi pa skoz po glavi hodi. Te pesmice od Evik so res take, da ti skoz po glavi hodijo, ko jih poslušaš. Altati, no fino, vidiš, za tako fajn varstvo. Kolk je to res vredno, da veš, da boš otroka lahko nekomu pustil, ki mu zaupaš skoraj toliko kot sebi. Zdaj moram pa it se sankat, sonček čaka. Pa pa.