|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
29.1.2007 10:12:50   
@lina

IZVIRNO SPOROČILO: mtina

ali imate otroke v športnem delu prepasane?

ali imate dvignjen naklon? koliko?

Jaz ga imam še kar v zimski košari, je ful velka in zdaj ko greva ven, mam boljši občutek, ker je bolj v zavetju.
Imam pa v košari malo privzdignjen naklon - tko bi rekla ene 10-20 stopinj.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
29.1.2007 10:14:36   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: beki24
pa še malo slikic- se že 2 dni z njimi ukvarjamuser posted image

kako smo resni!

ta ta resna mi je najlepša fotka - kolk ma krasne učke!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
29.1.2007 10:15:49   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Zdej mate pa sigurno na mejlu...user posted image user posted image

Tudi jaz dobila, hvala...
Sem pa opazila, da bo kar nekaj okroglih - 30-letnic letos...user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
29.1.2007 10:17:56   
tasha23
Moci, ko prideš v Portorož se kar javi, tam smo pa skoraj vsak teden vsaj 1X - je dokaj blizu in ni panke do tam :)user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
29.1.2007 10:21:03   
moci
od 17. do 24. februarja bomo tam

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
29.1.2007 10:23:32   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Tako približno zgledam jaz to jutro...

to slikco bi tudi jaz lahko prpopala...ob 7h zjutraj, zdaj sem se že naspala...

Naš štrajka - že 4. noč pa ne vem kaj mu je... lahko da je kriv prehlad, kot sva se že včeraj z muki menile...
Prejšnje tri noči se je zbudil za dojenje ob 4h ali 5h in potem ne zaspat nazaj... leži pri meni na postelji, nekaj časa se sam meni, potem začne malo drežnjati, ga hočem malo zazibati v spanec ali ponositi v naročju se začne dreti...user posted image  Ko mineta dve uri, ga spet priklopim na joško in zaspiva... Ampak ti dve uri sta peklenski zame, oči ne zdržijo odprte... Potem pa spi, tudi do 9h ali 10h, jaz pa seveda z njim...

No danes ponoči se je zbudil že po 4 urah prve runde, ga nahranim, odložim, je že kazalo da bo zaspal, je začel pa kašljat...ga dvignem in bruhne ven... v momentu je zaspal nazaj...ampak čez 5 min spet auf in sva spet imela arije od 1h do 2.30... ko sem ga spet nahranila in sva zaspala... Vmes se je še zbudil ob 6h in 8h za jest pa nazaj zaspal... zdaj še vedno spiuser posted image

Kaj naj naredim?user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
29.1.2007 10:23:34   
tasha23
super, potem pa se res lahko dobimo na kavici user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
29.1.2007 10:24:35   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: altati

No, zdaj pa vsem eno prelepo dobro jutro....Zunaj sije sonček in je vse prelepo belo....jaz pa vsa dobre volje, ker mislim, da mi je uspelo urediti vartsvo za našega Jaša, za čas ko bo njegova mami morala v službouser posted image ...služba, kaj je že touser posted image user posted image user posted image ...in to takšno varstvo, ki sem si ga lahko samo želela....starša od moje zelooo dobre prijateljice in tadva človeka malega obožujeta...in oba sta še dovolj mlada in fit (zelooo mlada upokojenca).....joj, kako sem srečnauser posted image , ker vem da ga bom pustila v najboljših rokah...joj, upam, da mi res uspe!

user posted image user posted image  za tako varstvo!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
29.1.2007 10:27:16   
@lina

Eno vprašanje: ali vaši sončki takoj nazaj zaspijo ko jih nahranite? Ali jim po hranjenju dajete dudo? Kako jih uspavate če jih je treba uspavat?

Sem že opisala kako zgledajo naše zadnje 4 nočiuser posted image  Pred tem je pa takoj nazaj zaspal po hranjenju, ponoči ima redko dudo... edino zvečer ko ga dam spat pa če ima še odprte učke, mu dam dudo pa jo povleče in zaspi...

Če se ne upira uspavanju, ga vzamem v naročje, z obrazom je čisto k meni obrnjen, dam mu dudo in ga zibam, sede,...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
29.1.2007 10:28:39   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Danes pa sem že bila pri direktorju in mi je raztolmačil, da moje delovno mesto sploh ni ogroženo, ampak bom morda šla k njim za polni delovni čas, ker človeka pa rabijo user posted image .
Vam povem, lažja sem za 10 kil, res.....

user posted image user posted image user posted image  sej bi rekla - "no, kaj sem ti rekla"... pa ne bomuser posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
29.1.2007 10:53:28   
mtina
Hej!

Hvala za odgovore v zvezi s športnim delom in dvignjenim naklonom. Našemu je košara premajhna, zato sva ga prestavila v športni del.

Uspavanje: Naš ponoči takoj zaspi nazaj brez dude. Hvalabogu ga zaenkrat še ni bilo treba uspavat.

Lepo se imejte na sončku, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
29.1.2007 10:56:01   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

super, potem pa se res lahko dobimo na kavici user posted image

seveda, se bova še bolj natančno dogovorili. ker tam ne bo internetauser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
29.1.2007 11:07:04   
frrrr
amazona in Clody - fotografirala sva ga sama v njegovem ležalniku, pol sva pa sence zbrisala in postavla slikico v razmerje 3,5 x 4,5 cm kot je potrebno... delali bomo osebno izkaznico...
aja, pa s PhotoShopom nismo tahudi frendi in sva kr ene 3 ure porabla za to umetnino, zato sm se pa mogla pohvalit z rezultatom user posted image

muki - Lovrenc na Pohorju ni na Koroškem user posted image od Pohorja so na Koroškem samo Kope... že Rogla ne spada več k nam...
sm pa prejšnjič eno fino na Lovrenc na Pohorju slišala (od Mariborčana, da neu pomote), ki gre takole: bolje vrabec v roki kot Lovrenc na Pohorju user posted image

drgač pa - današnja noč bila mirna... mau čez polnoč, ko sm ravno prišla spat, se je zbudil za hrano, pojedel in zaspal... potem ob 4ih spet isto in naslednja runda je bila 7:15, ko smo se mogli tut previt, ker je bila plenica zafilana... no, po previjanju sm se pa lahk še možeku posvetila, ker se mali sam zaigra v posteljici in ima ogromno opravka s pogovarjanjem s pleničko user posted image
smo imeli pa zato včerajšnjo noč bolj burno... je bilo prevroče v sobi in še suh zrak za povrh... se je Jaša od 4uh dalje na pol urce zbujal, pol že 20 minut, pa js tut vedno šla pit... sm čist znorela in šla peč kr ugasnit... no, in dans so ble bolj normalne temperature, ker je možek peč drgač nastavil user posted image

mis - Jaša se včasih zbudi in zajoče za hrano, včasih mu pa še ni take sile in se zbudim zaradi njegovega blebetanja... pa ga pristavim in ko vidi joško že zaspi user posted image no, včasih ne... ampak preden se nasiti, že pančka in ga lahko odložim v posteljo za nadaljno spanje... prej ga še postavim v položaj za podiranje kupčka, da se mi po rokah mau zvija (kupčkov tk ne podira) in se ne rabi pol v posteljici v ležečem položaju

mam pa eno vprašanje... uspavanje čez dan... kako to prakticirate?
Jaša zaspi v vozičku... zaspi doma, če imam naslonjenega nase... če ga odložim v posteljico, se v 5ih minutah zbudi... sem se odločila, da danes začneva drgač, ker je lažje tolk majhnega prevzgojit kot pa polletnika ali celo starejšega otročka.
eno uro sva se pogajala, potem pa zaspal na rami v dnevni... je bil bolj vztrajen kot js user posted image

ringaraja vs. MSN - men je RR bolj všeč, ker ne rabim tolkrat pisat... pa še preberem vas lahk sred noči
sm se odločla, da se bom začela mau od računalnika odvajat in raje o diplomi in izpitih razmišljat... bomo videli kolk mi bo ratalo user posted image

drgač sm pa včer brez čokolade preživela cel dan user posted image bi se že skor med ozdravljene lahk štela user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
29.1.2007 11:08:25   
vava
Dobro juuuutrrrooooooo! in potem moja mama poje:"Naša babica Milena, bila res velik je talent..."user posted image  ste uganile, Milena je ime njej. In Luka se nadvse zabava, ko jo posluša.
Tudi naša noč je bila danes zmešana. Najprej nam je zaspal že ob 19ih, tako, da smo preskočili kopanje in ves večerni ritual. Sva upala, da bo samo zadremal za kakšno urco, pa je kar potegnil do 22ih, ko sva mu na hitro in nežno samo plenico zamenjala, malo je pojedel in spal naprej do polnoči. No potem se je pa začelo - naslednje prebujanje in hranjenje ob 1h, 3h, 5h in 7ih. Srečo imam edino v toliko, da vsakič traja samo 15 minut, potem pa zaspi nazaj in jaz spet koma. Meni ga ponoči ni potrebno kaj posebaj uspavati, se mi zdi da že medtem ko je, napol sanja. Edino, ko ga položim nazaj v posteljico, začne z glavo "opletati" levo-desno in navadno dvigne desno roko in se s podlahtjo "boža" po glavi. Potem mu glavico nežno primem in se stisnem k njemu, dokler se ne umiri (a še kateri otok to počne?), kar traja samo nekaj minut.
Kolikor je bila današnja noč grozna, je pa včeraj spal "rekordnih" 5 ur v kosu. Vem, da je nekaterim to malo, ampak pri nas je bilo to največ doslej.
Sicer je bila pa pri nas nedelja krasna. Prvič od oktobra sem bila SAMA DOMA. Dragi je malega odpeljal na sprehod. Mimogrede Luka se vozi v zimski vreči v ravnem položaju. Jaz sem pa izkoristila dobri dve uri tako, da sem vse lepo pospravila. Prav uživala sem. Vsa okna na stežaj odprta, sonček, jaz pa v kratkih rokavih, s cunjami in metlo v roki, radi na glas in sem letala gor in dol. Če bi mi pred pol leta kdo rekel, da je pospravljanje lahko ta užitek, bi se mu smejala. user posted image
Mis hvala za seznam, pilates ti prinesem v sredo na srečanje.
Muki bravo za lep izlet in "saj sem ti rekla" ne se na zalogo sekirat!
Gaya, hvala za naslov za msn, samo jaz se še nisem lotila tega projekta, da ne boš mislila, da te ignoriram. Si bom enkrat mogla enkrat res čas vzet, da me ne povozi. Že tako sem pri teh računalniških stvareh čisto out.
Altati "Zunaj sije sonček in je vse prelepo." Tukaj bi jaz morala postaviti piko in končati stvek, ker v Ljubljani o belini ne duha ne sluha.

Čestitke Moci in Zoji  user posted image
Uživajte krasen dan pa ne preveč po msn-ju klepetat!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
29.1.2007 11:11:28   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

IZVIRNO SPOROČILO: mtina

ali imate otroke v športnem delu prepasane?

ali imate dvignjen naklon? koliko?

Jaz ga imam še kar v zimski košari, je ful velka in zdaj ko greva ven, mam boljši občutek, ker je bolj v zavetju.
Imam pa v košari malo privzdignjen naklon - tko bi rekla ene 10-20 stopinj.

tut js mam Jašo še v košari... vse kot je @lina napisala

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
29.1.2007 11:17:56   
frrrr
muki, vava... dobro jutrooooooo user posted image
Evik nas bo pa za pravice tožla user posted image

vava, Luka ti hoče pokazat, da ga morš božat in bo pridno zaspal user posted image
sm enkrat čuvala ene otročke in je bla s tasrednjim komedija zaspat... ga vprašam: ja kako bi pa ti najlažje zaspal? pa mi reče: ja, veliko lažje bi blo, če bi me po glavi božala user posted image

zdej pa dost... previla sva se že, še nahraniva se in pičiva v voziček...

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
29.1.2007 11:28:40   
Maxica
Pozdravljene. Na hitro pišem, ker se odpravljamo spet sankat -
Muki, no vidiš, vse bo še v redu. Zdaj si itak na porodniški, nehaj na službo mislit.user posted image
Voziček - tudi jaz ga imam še v košari, vendar je popolnoma polna, tako da sem že mislila, da bi ga dala kar v voziček, samo je pa košara fajn za mrzle dni, ker je tako lepo skrit noter. Bom verjetno še kakšen teden počakala s prestavitvijo.
Frrrr, super sta slikala Jašo. Kva je luškan.user posted image
Beki, tudi Tinkara je zelo fotogenična. Krasna.user posted image
Frrrr, naše uspavanje je podobno kot pri vas - če zaspi ob dojenju, ga preložim v ležalnik, pa če je pol urce že noter prespal, je veliko. Sicer ga imamo na rokah, ali jaz ali mož.user posted image  Kaj čmo, vsaj spi. Če je pa v vozičku, pa spi ful, toliko časa, kot smo zunaj. Pa če je v svoji posteljici, tudi spi, danes ponoči od 23h do pol šestih. Samo čez dan ga pa nočem dati v posteljico, ker hočem, da mi ločuje noč in dan.
Kva ste začele zdaj s tem msnjem?user posted image  Pol je pa tukaj prava tuga. Jaz se po eni strani kar nočem niti lotit tega, ker vem, da pol bi pa tam visela. Me bodo mož in otroci še pozabili.user posted image
Gaya, le glej, da prideš v sredo.
Dajmo se pofočkat, tiste, ki skoraj gotovo pridemo.
Jaz z Lanom in Maxom.
Pa morate mi še enkrat bolj točno točno napisat, kje to je (Kolosej vem, kje, sam kje je to naše srečanje), kje se pride noter itd.
Pikabu, super za lep krst.user posted image  Verjamem, da si bila botra z veliko začetnico. Tudi jaz bi takoj imela tako za svoje otroke.user posted image
Muki, a si mogla tisto pesem napisat Papigo Adelo. Zdaj mi pa skoz po glavi hodi.user posted image  Te pesmice od Evik so res take, da ti skoz po glavi hodijo, ko jih poslušaš.user posted image
Altati, no fino, vidiš, za tako fajn varstvo. Kolk je to res vredno, da veš, da boš otroka lahko nekomu pustil, ki mu zaupaš skoraj toliko kot sebi.
Zdaj moram pa it se sankat, sonček čaka. Pa pa.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
29.1.2007 11:38:48   
moci
a je katera že user posted image dala v svojo sobico

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
29.1.2007 11:50:00   
mis
Men se že cufa... Ne vem al ne znam al kaj? Tina že prej spala od 8:30 do 9:30. Sploh se ni smejala, tečkala, jokala... jo previjem, hranim, se igram z njo. nič... tuljenje. Jo dam v posteljico, tuljenje, dudo, tuljenje... jo pustikm jokat in je bla čist mokra od tuljenja, potolažim, v posteljico, tuljenje... duda, tuljenje..., dretje... jaz jokam, ona joka..., po eni uri znorim, v kombinezon in zaspi. Pomoje od onemoglosti ko se je tako drla... Ne vem. Kaj ji je?user posted image  Ne morem je tako razvadit, da bo samo na rokah, ali pa v vozičku-kombinezonu-zaspala. Pomoje je razvajena. Samo meni se pa srce trga, ko tako joka.user posted image user posted image user posted image  Jest sem čist fertik in skoz mi gre na jokuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
29.1.2007 12:10:21   
moci
mis, jaz je tud ne morem pustit jokat. včer sva ble 2 uri v krogu - joška,čaj,ujčkanje... se je samuser posted image .

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
29.1.2007 12:46:51   
beki24
uspavanje- ko vidim, da je zaspana, jo nesem v sobo v njeno posteljico, prižgem vrtiljak, k obrazu ji prislonim plišasto igračko, da se stisne k njej in grem, večinoma čez 5 minut zaspi, drugače pa vrtiljak še ene 2x, 3x vklopim in zaspi!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
29.1.2007 13:01:07   
Arabela
user posted image
Tako nekako pa sva izgledali midve s Katarino na telovadbi... Sva ful uživali, se spotili, zdaj pa mala spi v jajčki (je zaspala že v avtu in se ni zbudila niti ko sem jo prinesla noter), mama pa na RR in se baše s keksi (to bo danes kosilo ker atija tako ni cel dan doma in se mi ne da kuhati)..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
29.1.2007 13:03:39   
Arabela
Ko se pogovarjate o uspavanju... pri nas to uspe samo meni z mojo joškico... ko jo leže dojim pred tv, nato pa se prestaviva v spalnico, tam jo podjim na postelji in jo dam v njeno posteljo..
Ni šans da zaspi brez joškice... user posted image .. pa bi to res rada spremenila, da bi jo lahko uspaval še kdo drug, pa nimam pojma kako se taga lotiti...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
29.1.2007 13:07:15   
Arabela
JA poleti zmenek na morju, kdaj pa boste na ŠTajersko prišle user posted image ...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
29.1.2007 13:17:27   
Pikabu

Men se že cufa... Ne vem al ne znam al kaj? Tina že prej spala od 8:30 do 9:30. Sploh se ni smejala, tečkala, jokala... jo previjem, hranim, se igram z njo. nič... tuljenje. Jo dam v posteljico, tuljenje, dudo, tuljenje... jo pustikm jokat in je bla čist mokra od tuljenja, potolažim, v posteljico, tuljenje... duda, tuljenje..., dretje... jaz jokam, ona joka..., po eni uri znorim, v kombinezon in zaspi. Pomoje od onemoglosti ko se je tako drla... Ne vem. Kaj ji je?user posted image Ne morem je tako razvadit, da bo samo na rokah, ali pa v vozičku-kombinezonu-zaspala. Pomoje je razvajena. Samo meni se pa srce trga, ko tako joka.user posted image user posted image user posted image Jest sem čist fertik in skoz mi gre na jokuser posted image user posted image user posted image

Mis, škoda tvojih živcev. Daj jo obleči v kombinezon, pa v vozek in bo spala. Jaz se Maksa sploh ne trudim več drugače uspavati. Dvakrat na dan spi daljše runde, vmes je buden od ure pa pol do dveh ur, vedno ga oblečem v kombinezon in dam v voziček spat. Ema je tako spala do prvega leta. Ko je bilo toplo in ni bilo več kobinezona, sem jo samo oblekala tako, kot bi jo za ven, dala v voziček in je spala, v posteljici ni šans. Poleti za na morje me je ful skrbelo, kako bo spala, ista varianta. sem šla en krog z njo v vozičku in je spala. Ko je šla v varstvo se je brez problema naučila lepo zapsati v posteljici in zdaj brez problema zaspi sama v svoji postelji. Ne sekiraj se, dovolj časa bosta še imeli, da se navadi drugače zaspati sama, zdaj pa samo izkoristi ta način.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Kako izbrati prave popoldanske aktivnosti ...
Popoldanske dejavnosti lahko otroku prinesejo veselje, nove veščine in prijateljstva – a le, če niso preveč obremenjujoč...

ali ste prevarali svojega partnerja
Spark

da (17%)

ne (61%)

to je nekaj najgršega (6%)

nikoli ne bi to naredil (14%)

razmišljam o tem (2%)

Število vseh glasov: 355

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!