Pikabu
|
Pa sem nazaj. Pospravljeno, potelovadeno, zdaj pa tukaj počivam. Sončka pa spita, da ne bom grozna izpadla. Vidim, da ste nekaj imeli čudne noči. Pri nas je pa zadnji dve bilo malo bolje. S petka na soboto je bilo grozno, sva se šla ob pol šestih zjutraj igrat v dnevno, ob pol sedmih sva zaspala nazaj v spalnici in je spet spal samo eno uro. S tem, da se je tudi žez noč zbujal zelo pogosto. S sobote na nedeljo je pa jedel ob pol polnoči (sem ravno spat šla), nato ob pol štirih in za tem že ob pol osmih zjutraj. Luksuz. Nocojšnjo je spal do pol dveh, potem se pa ne spomnim, mislim, da sva samo še enkrat jedla, pa je bilo že jutro. Je pa šel vsakič spat ob osmih. Ne smem preveč na glas tega povedat, kajne? No, saj sem vam povedala čisto tiho. Upam, da v tem stilu nadaljuje. Sem mu pa danes kupila eno riževo mlečno zadevšno, enkrat v naslednjih dneh bom poskušala čez dan črpati mleko, da ga bo zvečer dobil po flaški, pa malo tega mu bom dala noter. Amapk se ne pustim možu prepričati, da gremo en obrok na aptamil. Pri Emi sem namreč se, samo se mi zdi, da sem pri Emi tudi imela manj mleka. Načrpati ga nisem mogla dovolj. Bomo videli, če se mi bo dalo s tem ukvarjati, če se mi pa ne bo, bo pa ostalo naprej tako kot je. Zaspi pa nazaj ponoči brez težav sam od sebe. Saj v tem mislim, da je pri nas problem, da prehitro zaspi in premalo poje, da se je tako pogosto zbujal. Bomo videli, kako bo naprej. Aja, zaspi pa ponoči brez dude. Vava, včasih podobno naredi kot si ti napisala, ampak on to dvakrat, trikrat obrne glavo sem in tja, pa spi naprej. Ima pa dudo čez dan za zaspati, ker ga dam v vozek in oblečem za ven, je obvezen tudi šal, da si sam najde dudo nazaj. Drugače je pa prav smešen s to dudo. Zdaj jo zna že sam prijeti in si jo potegne ven, potem si jo pa poskuša dati nazaj noter, pa mu ne uspe, včasih celo mu, bolj mu je pa všeč, da žveči tisti ketnco, na kateri ima privezano dudo. Prav smešen, kaj vse počne zdaj že z njo. IZVIRNO SPOROČILO: altati IZVIRNO SPOROČILO: gaya za nama je tud ena bolj čudna noč. Gaja je zaspala ob 20. Pol se je zbudila ob 23. pa spet ob 1, pa ob 2, pa pol ob 4, pa pol ob 7. pol pa čist ob 7.30. Naš Jaša je tudi danes ponoči imel točno tak ritem......Le kaj sta se z Gajo v sredo domenila????? Očitno jima je Maks malo povedal, kako se nagaja ponoči svojim staršem, on se je pa odločil, da bo postal bolj priden. Srečanje: boste zelo hude, če mene ne bo? Ni še nič sigurno, vse je odvisno, kaj se bo pri nas dogajalo. Sama sem tako iz tira, da mi že doma vse leti iz rok, pa nič ne morem apmetnega narediti in se bojim, da taka nisem sposobna vozit. Ne bom še rekla zadnje besede, zelo rada bi prišla in če se bom počutila za vozit, obljubim, da pridemo, sicer pa raje ne. Altati, za varstvo. To je res veliko vredno, da ga imaš kam tako dati, da zaupaš in se tudi ti dobro počutiš. Pa hvala ti, saj veš za kaj... Muki, , da se je dobro izšlo za službo. Saj veš, kaj pravijo, nobena juha se ne poje takov roča, kot se skuha. Zdaj pa pozabi na službo, će tako bomo morale preveč hitro nazaj. Pa super, da je uspelo za Kranjsko Goro, takrat se pa zagotovo vidimo. Voziček: tudi jaz ga imam v zimski vreči, čeprav ga komaj noter spravim, sem pa danes vzela trdo podlago ven, da če se zbudi, da mu bom lahko dvignila naklon za eno stopnjo. Danes še ni bilo potrebno, je ves čas spal. MSN: meni ne dela, ostajam zvesta RR-ju. Zaenkrat... Maxica, držim pesti, da je vse v redu. Pa to je noro, kaj se dogaja.... Sprehod: danes je pri nas krasno zunaj, prav lep sonček, zelo toplo je bilo. Dajte mi povedat. A ni en zakon o odstranitvi ledenih sveč? Pri nas je noro. Ogromno jih je, pa dol so padale, na srečo smo bili dovolj stran, smo pa tako hiteli, če smo kje morali iti tik pod streho, me je bilo kar pošteno strah, da ne bi kaj na glavo dobili. Pa sem se spet malo razpisala. Volje pa še nisem prave. Novega ni nič. Čakamo... Grem še sama malo počivat.