|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
29.1.2007 16:44:57   
moci
no sej zato sem vprašala, ker midve hodiva v šentvid. 

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
29.1.2007 16:45:17   
Evik
 v glavnem  včeraj podnevi je pa lepo zaspal - samo se je prej tudi ene tri minute drl na rokah  ono res močno - potem sem imela dost, sem ga odložila na posteljo, mu dala dudo, mu dala plenico k obrazu, se je stisnil in zaspal kot angelček.
drugače pa je spal tudi v vozičku, ki ga obesim na stole ipd.
danes pa nič
se že veselim večera, ker tudi večere sem ga zadnje sama uspavala in je bilo čudežno. v glavnem atija učim novo igrico - mikado na tišino, kar pomeni - premikaj se in premikaj stvari po stanovanju tako tiho, da se ne sliši.

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
29.1.2007 16:45:59   
Evik
pol, moci, se pa dobimo na kavi al kako?

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
29.1.2007 16:53:14   
frrrr
piskot - ste pa res veliki user posted image Martin bo pač maneken
reakcije na cepljenje - jih ni blo

Evik - sm se nasmejala... sedenje na drekcu kot kura na jajcih user posted image
men tut ni jasno od kje ima Jaša kdaj črno za nohtih user posted image pa med prstki mu 3x dnevno svinjarijo vn spravljam... ne vem od kje se je tolk nabere user posted image
fajn jutri uštimajte pri pediatru!

Pikabu - ti se kr poštimaj.. nč na silo... bi ble zelo vesele, če boš prišla... vendar te ne silimo za vsako ceno... vsaka more sama presodit a bo šlo al ne... sej bomo še kdaj na kupu
Maxica - js se pofočkam za srečanje

moci, otroci so si različni...  sej bo spala več... pa čestitke za računalnik

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
29.1.2007 16:55:25   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

v glavnem atija učim novo igrico - mikado na tišino, kar pomeni - premikaj se in premikaj stvari po stanovanju tako tiho, da se ne sliši.

user posted image taki so pr nas tut vikendi, ker Jaša misli, da je očka samo za smejanje in ni treba spat, če je on doma

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
29.1.2007 16:55:53   
Evik
frrr a si ti z lovrenca na pohorju al kaj nisem štekala? k zdaj za nazaj mal berem. v glavnem sem dvakrat al trikrat tam delala in je bilo vsakič strašno luštno - res. super ljudje. 

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
29.1.2007 16:57:48   
štorkljica
Jaz Ajdo dopoldne uspavam na ležalniku, spi cca. 45 min, potem pa opoldne samo na sprehodu, kjer pa lahko spi tudi 4 ure, sam kaj ko se mami ne da tak dolgo zunaj lazit. No popoldne pa včasih v ležalniku ali pa nikakor. Pred spanjem pa dojim, zaspi, ko jo polagam pa v posteljo pa se zbudi pol pa ali takoj zaspi ali pa jo je treba malo mirit in če se še prebuja jo pol pač hodim mirit dokler ne zaspi, to je povprečno 2x.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
29.1.2007 16:58:42   
moci

IZVIRNO SPOROČILO: Evik

pol, moci, se pa dobimo na kavi al kako?

ni problema, ko bomo imeli peditra. mislim da okrog 12.user posted image ne vem na pamet. grozna mami

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
29.1.2007 16:59:46   
štorkljica
Zdaj glih se miška pod mosto igra, udarja po tistih visečih stvorčkih kot da jih tepeuser posted image , pa sem jo dala tko dol, pa pogledam čez pet minut, pa že totalno spremeni lego. Jo dam na sever, najdem jo na zahoduuser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
29.1.2007 17:01:49   
štorkljica
Ej a vaši malčki tudi uživajo ko TV gledajo. Mala je pravi televizioman! Z mojim jo morva včasih prav vstran obračat, mislim ej, trimesečnega otroka odvajam od televizijeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3910
29.1.2007 17:07:52   
Arabela
Mi smo spet bili na čudovitem sprehodu, mala je sicer 3x sireno vklopila, enkrat je že bila skoraj kriza, pa je vseno lepo nazaj zaspala... Zdaj pa čakava atija, mala pa se igra pod mostekom..

Amazona, naša tudi ful tv gleda.. menda zato ker se slikice menjavajo, češ pa da ni hudega, samo okrog 3m od tv-ja mora biti zaradi sevanja..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3911
29.1.2007 17:11:35   
Arabela
Pri nas pa od atijev brat v porodni sobi že 5ur diha s svojo drago... user posted image ... še en dojenček v familiji...user posted image
Ampak ko se spomnim na moj porod,,, mi kar vroče postane....
Joj sem kar živčna... upam da bo vse šlo ok...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
29.1.2007 17:41:34   
mis
Arabela, držimo pesti.user posted image

Altati, dej povej kako to izvajaš spanje na trebuhu. Probavam, pa Tina misli da mora ves čas glavico pokonci držat. Sploh je ne da dol. Pol začne pa tečkat ko se utrudiuser posted image

Še vprašam glede dud. Jo vaši sami držijo? Ker jaz ugotavljam, da je problem pri nas ta, da noče dude držat. Zmeraj ji jo moram zabarikadirat s pleničko, ker jo takoj ven vrže. 2 sekundi in že je zunej...jok itd. Pa z glavo opleta, pol pa tud plenička ne pomaga. Pa sem probala Aventovo, zdaj mamo Nukovo (se mi zdi da jo ma najrajš če se temu tako reče), danes sem kupila pa še Chiccotovo, pa je ne mara. Ne vem.user posted image

Joj, danes je res en grozen dan. samo razmišljam kako je naša Tina težka, da ne zaspi sama, da jo moram met na rokah, da noče dude držat... vam bom nehala morit. Ful bi prišla v sredo, ampak če bo takole pa ne vem. Vas bom vse zamorilauser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
29.1.2007 17:48:27   
mis
Ja, pa pozabla sem še to pojamrat, da ne mara oblačenja, sploh ne čez glavo. Pa mam tok lepih cunjic, pa so za čez glavo in sploh ne poskušam več, ker se mi vedno razdere.user posted image  Mamvse bodije in majčke za zavezat ali zapet na preklop, pa dam bodi v majčko, tako da vbistvu dvojne rokave oblačim samo enkrat...

Ima pa naša Tina tudi kdaj črno za nohtki, pa med prstki ma tako čudno svinjarijo, ji večkrat na dan čistim.

Po cepljenju nobene reakcije.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
29.1.2007 17:52:33   
piskot
Joj kok ste hitre, eno uro pa tok novega.

Hvala za spodbudne besede glede cepljenja. Zaenkrat je vse normalno. Spal nismo nic, tko da obicajno.

Pa se ponoci smo imeli vsake 2 uri bujenje, ker je imel Martin spet mleko v nosu. Res ne vem vec kaj naj se glede tega ... mamo dvignjeno vzglavje, mamo vlazilec, mamo radiator ugasnjen, otrok pa se zmer zamasen nos. Pol pa ko mu cistim s fiziolosko pa se atija zbudiva ... no sej verjetno  tudi v tem nismo edini.

Drgac je pa nas tud cist nor na TV. Pa sem se ful sekirala, da ne sme gledat, pa moza prepricevala, da ga obraca stran,pol pa pride svakinja, pa pravi, kaj se pa ubadas s tem, sej TV seva tudi ko je na stand by, tko da je isto al gleda al ne, sam zraven ne sme bit.

No tko, zdej se grem pa mal otroku posvetit. Dons smo bili pri pediatru pa se je tam en fantek cel cas smejal, mi smo pa tko resni. Sem spet dobila kompleks, da ga premal zabavam.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
29.1.2007 17:52:46   
Arabela
No pa se je rodil mali Patrik!!! user posted image user posted image user posted image  Moj dragi je tako že tretjič stric,....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
29.1.2007 17:55:45   
Arabela
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Par slikic naše frčefele....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
29.1.2007 18:00:11   
Arabela
user posted image

ŽElim vam lahko noč... mi bomo pa proslavljali novo rojstvo...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
29.1.2007 18:06:29   
štorkljica
ARABELA čestitke za nečaka Patrika!!!
Joj ko si že omenila, da te kar zmrazi ko se spomniš na porod. Meni pa je porod ostal v tako lepem spominu. Saj ne rečem da me ni bolelo, ko hudič je bolelo, sploh proti koncu, sam je pa hitro minilo in ko se spomnim nazaj sploh ni blo tak grozno. Bom še šla, definitivnouser posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
29.1.2007 18:12:14   
mis
Arabela čestitke! Pa dobro ga zapijteuser posted image

Mam pa tudi jaz lepe spomine na porod. Boli, nisem mislila da bom zdržala, ampak je pa pol tako lepo in taka nora čustva... tud jaz grem še...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3920
29.1.2007 18:22:27   
piskot
Cestitke Arabela, pa Patrik je prav simpaticno ime.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
29.1.2007 19:03:41   
štorkljica
Frrr kje sta dobila ta photoshop? A se ga da kje dol potegnit al ga moraš kupit? Mi ga lahko mogoče ti pošlješ?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
29.1.2007 19:35:50   
mtina
hej!

Uspavanje čez dan: jaz sem brala eno zelo dobro knjigo ... V sanje brez joka, ali nekaj takega in našla super nasvet. Malega moraš gledat in ko si začne manit očke in zehat, ga popokaš spat. Zaspa včasih s flaško čaja, dudo ali brez vsega. pri nas rata, pa čeprav še ne dolgo nazaj sem mislila, da zaspi samo v vozičku. sicer  pa spi noter cirka 30-60 min v teh kosih, medtem ko zunaj tudi tri ure skupaj.

Dojenček v svoji sobici: midva ravno to noč. PA SE NI ODNESLO. se je s histeričnim jokom zbudil od 22.00 kar se ni od kar živi user posted image . in sva ga komaj potolažla. potem je pa kar pri nama spal na veliki postelji, danes je preseljen nazaj v spalnico.

televizija: naš je tudi začel gledat TV, ampak tudi čez računalnik ga ni. Mali odvisneš od RR-ja.

Duda: a bi jo že moral držat sam? Žan je še ne.

Oblačenje: Se še ni zgodil, da ne bi  protestiral, ko sva se oblačla za ven.

Lepe sanje! Jutranji ptički se poslavljamo ...

Sonce!!!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
29.1.2007 19:39:53   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Srečanje: boste zelo hude, če mene ne bo? Ni še nič sigurno, vse je odvisno, kaj se bo pri nas dogajalo. Sama sem tako iz tira, da mi že doma vse leti iz rok, pa nič ne morem apmetnega narediti in se bojim, da taka nisem sposobna vozit. Ne bom še rekla zadnje besede, zelo rada bi prišla in če se bom počutila za vozit, obljubim, da pridemo, sicer pa raje ne. 

Pikabu-zelo, zelo, zelo bomo hude! A ne punce? Brez tebe ne bo enako. Verjemi! Daj potrudi se in pridi! Me te imamo takoooo rade!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
29.1.2007 19:42:13   
tasha23
Moci, valda se bova še točno zmenile, sicer pa imamo GSM številke in se lahko tako tudi kontaktirava user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako izbrati prave popoldanske aktivnosti ...
Popoldanske dejavnosti lahko otroku prinesejo veselje, nove veščine in prijateljstva – a le, če niso preveč obremenjujoč...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

ime otroka
danuska

katero ime vam je najbolj všeč?

zala (43%)

zara (11%)

zarja (10%)

zora (2%)

zoja (34%)

Število vseh glasov: 802

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!