|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
11.2.2007 22:56:40   
muki1
Če smo že pri taščah in tastih, mojadva sta bila danes na kavici, pa smo ju kar na kosilu obdržali. Sta fajn, tašča nič ne teži, se lahko ful fajn pogovarjava. Tast pa se tudi kotali po tleh z Nežo in se čisto na njen nivo spusti. 
Edino tista z vodenimi kozami ( ko se je namrdnila, ker dva tedna pred mojim PDP nismo šli k njim na kosilo, ker so meli vodene koze) je bila močna...ne vem, kaj jo je pičilo.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5201
11.2.2007 22:57:17   
@lina
 Jaša in Ajda Iza user posted image user posted image user posted image  za štiri mesece!

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 5202
11.2.2007 22:57:51   
frrrr
da mau še poročam...

v sredo šli na Koroško... Jašo že v LJ pripravila za spanje, tam le prenosno posteljo postavila in ga preložila notr... spanje dalje.
v četrtek sm šla s tamaučkom do mojih staršev... zvečer nazaj k moževim spat...
v petek smo bili pri bratu in njegovi punci, ker je mož neki računalnik rihtal... vmes smo skočili še do kolegice na obisk, kjer smo mau vozičkali
v soboto smo bili kr cel dan v SGju... smo se 3 ure šetkali okol... vmes do kolegice skočili (samo dete pokazat user posted image )
danes na kosilo skočili k mojim staršem, potem pa počasi proti LJ... in ker je bila že pozna ura, pa stanovanje ni bilo segreto za kopanje, sva tamaučka samo na hitro umila okol mednožja (bolj na široko), pa obrazek sm mu umila... bo pač en dan preskočil kopanje ali intenzivno umivanje... in potem sm ga podojila in je kr zaspančkal dalje... se mi zdi, da je že po avtu imel mau noči, čeprav smo že pred 20. prišli v LJ

to je to... Jaša bil full pridn...
- spal celo 5,5 ur v kosu... že dolgo ni bil tolk priden... danes in včeraj smo spali do 8:20...
- skoz se smejčka...
- jedla sm vse (tut kisano solato, čebulo) pa je blo ok... kaplice sva uporabila le 3x v 5ih dneh (polovično porcijo - vsak drug dan), pa še to sva kasneje ugotavljala, da mogoče ne bi bilo potrebno -> danes jih je v dobil pred spanjem, ker je prkal med dojenjem in se vmes 2x mau zvil (bolj preventiva, da bo lepše spal)
- babice, dedki, teti in strica so navdušeni in čist zacopani vanj...

zdej je pa res vse...

grem zdej pod tuš, pa perilo še imam za obesit... pol grem pa eno fajn knjigo brat - Zdrav otrok in ljubezen staršev, ki sm si jo v knjižnici izposodila...

lep večer!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5203
11.2.2007 22:59:47   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Pikabu, muki - je ok? sm brala in sproti odgovarjala user posted image

OK. Zdaj pa še malo čvekaj z nami. OK? user posted image

ne bo šlo... preberem kar ste do sedaj načvekale, pol pa šibnem user posted image
jutr...

sej znate brez mene tut user posted image

nočko!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5204
11.2.2007 23:00:55   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Kje je kakšna??? Meni je dolgčas, al pa je najboljš da grem spat?!user posted image

pa sej jih je polno... mene snubijo... tebe so pa kr pozable... al kake so user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 5205
11.2.2007 23:02:02   
psaša
Očitno so se poskrile.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5206
11.2.2007 23:02:44   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Danes se je to že začelo pri nas - borba za igrače...

ja, pri nas se tudi nakazuje user posted image .
Danes, ko je Iva zaspala, je imela pri sebi nekega Nežinega medvedka. Pa je Neža začela težit, da je to njen medo, pa bla bla bla...... sem ji rekla, da če ravno zdaj tega medoja rabi, naj ga pa kar vzame Ivi. Ampak naj se spomni, kako se je ona včeraj počutila na rojstnem dnevu, ko ji je gostiteljica vse pobirala in ji ni nič dovolila vzeti. Sem ji dala na izbiro, da če misli, da je tako prav, naj kar vzame....pa je rekla, naj ima kar Iva medvedka user posted image

Nov uspeh bom verjeetno požela čez kakih 5 let user posted image  user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 5207
11.2.2007 23:04:46   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Lan se ful upira na nogice in če bi mu pustil, bi kar stal na njih. In ker vem, da to ni dobro, saj ni star niti še štiri mesece, mu to prepričujem, kar se le da. Tašča pa vsa vesela, kaj je le napreden, ga mi da na tla in hoče, da bi on kar hodil po tleh.user posted image  Sem mislila, da me bo kap, ko ju zagledam. Nakar mu na glavo posadi eno božičkovo kapo, ki se svetlika, pa je bila vsa umazana.user posted image   

Uh, take stvari grejo pa tudi meni blazno na živce... Saj enkrat sem že pravila - kako mi je tašča skoz govorila, da zdravi otroci pri enem mesecu že prespijo celo noč (preden je bil Matjaž 1 mesec star) da njej sta oba tako že spala... pa sem ji kar rekla nazaj, da je ona oba imela pri treh tednih že na flaši, na 2/3 kravjem mleku ali kako se je takrat že to delalo... moja otroka sta pa dojena, na kar sem ponosna in da kaloričnosti in občutka sitosti pri obeh vrstah mleka ni za primerjat! Od takrat naprej ni tega več omenjala...

saj je moja tašča kar fajn, velikokrat vskoči za pomoč, samo včasih veliko govori in jo je treba kar malo ustavit!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 5208
11.2.2007 23:07:14   
@lina
lepo vas je brati in čvekati z vami, ampak mene čaka še nekaj dela... moram, res moram stran! Če se spet kaj prikažem, me zbrcajte dol, prav?user posted image user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 5209
11.2.2007 23:12:30   
psaša
Joj, kakšen dan pridem prav posesivna do tamalega. Če ga ima kdo preveč časa pri sebi, bi ga kar iztrgala iz rok. A se še kateri to zgodi? Pa sej ni to zmerja, ampak se pa to zgodi.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 5210
11.2.2007 23:15:33   
Pikabu
Tole z igračami se pa tudi pri nas že malo kaže. Predvsem hoče Ema ravno takrat imeti tisto igračo, s katero se Maks igra. Ampak do sedaj še ni panike. Se še da zmenit z njo. Je pa na začetku za vsako igračo, ki jo je dobil Maks, rekla, da je njena. Tako da smo vseeno kar malo začeli ločevati, katera je njena, katera od Maksa, pa da si jih sposojata. Je pa tudi podobno kot pri Muki, je dobila enega fantka od imeti ona, da mora Bobi spati pri njej, pa nisem nič komentirala, ker je res pač njen, ga nese v sobo, nazaj pa pride s svojim najljubšim zajčkom in kužkom in reče, da ju bo dala Maksu, ker mora Bobi spati pri njej.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 5211
11.2.2007 23:16:11   
muki1

Joj, kakšen dan pridem prav posesivna do tamalega. Če ga ima kdo preveč časa pri sebi, bi ga kar iztrgala iz rok. A se še kateri to zgodi? Pa sej ni to zmerja, ampak se pa to zgodi.

Jah, drugačen občutek je, ko gledaš svojga otročka, ko se ga drugi hočejo naužit user posted image . Jaz kar hitro pogrešam....moram vsake toliko vdihniti malo njeno glavico. Čeprav paše roke spočit......

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 5212
11.2.2007 23:18:23   
muki1
Eh, nič. Sem mislila, da si bom še kaj naredila, pa sem se spet zaklepetala. Slabo je to, slabo.....
Zdaj pa še komaj gledam. Nič, grem spat. Lepo bodite, se beremo...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5213
11.2.2007 23:19:13   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Jah, drugačen občutek je, ko gledaš svojga otročka, ko se ga drugi hočejo naužit user posted image . Jaz kar hitro pogrešam....moram vsake toliko vdihniti malo njeno glavico. Čeprav paše roke spočit......

Ja, jaz tudi, ga cmoknem ali pa pobožam. In pol, ko pridemo domov, ga kar stiskam k sebi, da me mine tisti občutek.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5214
11.2.2007 23:19:21   
Pikabu
Aha, tašča. Jaz svoji sploh ne morem tako reči, ker mi ima preveč negativen prizvok. Vedno rečem od moža mama. Res je super, podobno kot pri Muki, pa lepo se je pogovarjati z njo. Grem rada k njim. Pa na srečo je sama tako pametna, da če so bolni ali kaj podobnega, sama reče, naj ne hodimo. Pa pri vseh stvareh mi veliko pomeni njen nasvet.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5215
11.2.2007 23:21:21   
Pikabu

Pri meni se pa verjetno pozna, da sem veliko sama z obema in mi paše, da ga ima še kdo drug. Če pa gremo kam na take obiske, da jih je zelo veliko, pa da gre iz rok v roke, me pa tudi vmes prime, da ga moram malo sama dobiti, potem ga dam pa spet naprej. No, to je bilo do sedaj samo enkrat.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 5216
11.2.2007 23:21:52   
psaša
Pikabu: imave pa zelo podobni "tašči".

< Sporočilo je popravil psaša -- 11.2.2007 23:24:14 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5217
11.2.2007 23:25:01   
Pikabu

Pikabu: imave pa zelo podobno "taščo".

A ni fino, da je tako? Meni prav paše, če kdaj ostaneva kje sami, da malo počvekava.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 5218
11.2.2007 23:27:01   
psaša
Ja, prav res. Midve, ko enkrat začneve, ne moreve nehat. Ravno tako po telefonu, od pol ure do eno uro, al pa še več.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5219
11.2.2007 23:28:22   
tasha23

Ah, tasha...bemti user posted image

AAAAAAAAAAA??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5220
11.2.2007 23:29:26   
psaša
tasha živjo. Se že dolgo nisve slišale. Kako ste?

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 5221
11.2.2007 23:33:08   
Pikabu

Ja, prav res. Midve, ko enkrat začneve, ne moreve nehat. Ravno tako po telefonu, od pol ure do eno uro, al pa še več.

Ja, pri nama je kar podobno. user posted image user posted image user posted image

Se opravičujem, ker zamujam z odgovarjanjem. Pišem še odgovore na maile, pa brišem jih, ker imam že čisto poln predal.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 5222
11.2.2007 23:36:54   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

AAAAAAAAAAA??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tasha, to sem pa malo zaklela, ker sem hotela celo stran sama napolniti user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 5223
11.2.2007 23:41:02   
tasha23
Oj, psaša včeraj sem te opazila in bila vesela, da te spet malo lahko preberem.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5224
11.2.2007 23:43:30   
tasha23

IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Tasha, to sem pa malo zaklela, ker sem hotela celo stran sama napolniti user posted image

SORČI user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?